Анализи

Коментари на часа

Скаути отвръщат на сенатори - реакцията на властта само затвърди казаното от Менендес и Риш

/ Анализи 223
Моа Преател Тайпи Моа Преател Тайпи / Неутрално
До коментар [#214] от "amanotwas": 1. киртак, 2020 неслучайно не е потвърдена в Евростат. не е и сефте да се опитвате да подавате фалшиви данни натам 2. киртак, малоумен, това са "по текущи цени" со все инфлацията, която е половината от великия ви ръст, за 2020 вероятно доста повече ...който за последните десет години, за които имаме относително достоверни данни в Евростат, 2009-20019, "по текущи цени" е 39%, а реалният, "по СЪПОСТАВИМИ цени", е МИЗЕРНИТЕ 20% да повторя, за какви ДВА ПЪТИ бълнуваш и така упорито лъготиш?
(Виж повече >)

Защо част от гражданската общност избира коалицията с Доган? Защо избира джипката

/ Избори 2021 209
Храбър Храбър / Весело
[quote#69:"Dariya Koleva"] Костов ли беше политикът, дето си говореше с едни теменужки в градинката пред къщата му?Костов, дето е бил само един мандат премиер сега дава акъл на Борисов с три мандата като премиер? Ако Костов е бил добър политик е трябвало поне още един мандат да изкара като премиер![/quote] Милата! Костов за един мандат направи толкова хубави и най-вече полезни неща за България и хората, че с тъпото сравнение горе си само за подигравка. Колкото до Борисов мога да ти кажа само едно. С тази джипка мила моя Баце ти бяга и се крие от наемните убийци дето са му пратили неговите си кукловоди. Той сега е толкоква ненужен, че чак вреден. Твърде много неща дето не са за пред хората знае.
(Виж повече >)

Скаути отвръщат на сенатори - реакцията на властта само затвърди казаното от Менендес и Риш

/ Анализи 223
amanotwas amanotwas / Неутрално
До коментар [#218] от "Храбър": Абе храбрецо . ми тункия момент е че и двамата твърдят , за някакви осем месеца протести. Протестите в България започнаха на 9,юли 2020 . Смятай с 8 месеца докъде продължяват - до март 2021. Те това е тънкия момент, че и двамата са излъгани от някой българин който го играе хем предател хем лъжец , Раданча ми харесава за ролята има опит, ама едва ли би завлякал сенатори от САЩ , след провала си с евро депутати. Та явно е друг хубавеца, ама кой?
(Виж повече >)