Георги Марков: Дал съм дума на Борисов да не коментирам Харизанов

Обяснението на Марков за това кой скара Борисов и Цветанов: "Едни хора бяха внушили на Борисов, че може и без Цветанов."

© Юлия Лазарова

Обяснението на Марков за това кой скара Борисов и Цветанов: "Едни хора бяха внушили на Борисов, че може и без Цветанов.""Едно наум" е рубрика на "Дневник", в която публикуваме прессъобщения, откъси от материали, изказвания и други текстове и материали, които трябва да се четат с едно наум.


Депутатът от ГЕРБ Георги Марков беше събеседник в предаването "Политически некоректно" по БНР с водещ Силвия Великова в неделя. Публикуваме частта от интервюто, която хвърля светлина на ставащото "в кухнята" на ГЕРБ. Целия разговор можете да чуете тук.


Важно за контекста на интервюто е обявеното от Борисов в началото на лятото "проветряване на листите" и заявката му за нови лица за депутати от ГЕРБ. Премиерът обяви това на среща с млади икономисти от Института за дясна политика, изпълнителен директор на който е директорът на телевизия "Европа" Георги Харизанов. Харизанов е бивш директор на "Напоителни системи", уволнен в първия мандат на ГЕРБ, защото се разбра, че няма висше образование, че преди години е бил осъден условно за изнудване и че срещу него има разследвания за кражба и закана за убийство. В крайна сметка той осъди прокуратурата за незаконно обвинение.
Марков е сред най-страстните привърженици на Борисов, но от половин година е ясно, че е в конфликт с Харизанов, който също е много близък на премиера и негов яростен защитник в медиите.


Ето какво каза Марков за Цветанов, Харизанов и Борисов:


Кой скара Борисов и Цветанов?


- Кой ги скара - това е много интересен въпрос. Аз съм човек, на който не му отива да говори по партийни въпроси. Не съм член на партията. Не ми е работа да съм съдник на Борисов, нито адвокат на Цветанов. Но аз съм честен човек, аз съм юрист. И когато беше ударен Цветанов, аз имах доблестта и познанията юридически да кажа, че ние не сме 1973 г., когато другарят Тодор Живков и академик Ярослав Радев направиха Закона за собствеността на гражданите - 120 квадрата, нямаш право на второ жилище, само по наследство, ако го получиш, даваш го на децата, ако не - разводи до дупка, за да си запазиш жилището от 120 квадрата. Ние сме в условията на пазарно стопанство, на свободно договаряне и нищо лошо няма един депутат да замени два апартамента, с три деца плюс това, за един.


Скараха ги едни хора, които бяха внушили на Борисов, че може и без Цветанов: "Той прави структури, той ще си обсеби партията" и така нататък. Дочуваха се тези неща.


За мен така нареченият асансьор в жилището - не знам защо асансьорът да не е в жилището - или трябва да се върнем към някои наши президенти, които са се родили на село и тоалетните са им навънка. Асансьорът беше поводът. Подцениха Цветанов, мислеха, че той ще отиде да бродира при жена си, но той е още млад и направи тези неща.


Двойна грешка в ГЕРБ - грешка на Борисов, че изгони Цветанов, грешка на Цветанов, че говори срещу ГЕРБ. От там нататъка резултатите от изборите ще покажат кой крив, кой прав. Но изгонването му беше грешка на Борисов.


Кои са тия хора, които казаха на Борисов, че може без Цветанов? Имаше един Ваш пост във "Фейсбук", който никой не разбра. Нещо казахте за Сачева и Харизанов... (Става дума за следните думи на Марков: "С Харизанов и Сачева ГЕРБ е обречен. Ако Борисов си ги харесва, халал да са му. Въпрос на вкус. Каквото можах, направих за ГЕРБ заради Бойко и красивите герберки!" - бел. ред.)


- За Сачева много се ядосах, че беше изрекла едни думи през 2013 г. за ГЕРБ, които сега звучеха по площадите. Намерих като мъж и кавалер сили да й се обадя и да й се извиня. Казах, че това е било просто емоционално. И тя ми прие извинението.


За Харизанов го казах, обаче те моля да ме извиниш - поел съм абсолютно джентълменска дума пред Борисов да не го коментирам този човек в медиите. Ще се удържа още два месеца. "Вентилатор" ли ще бъде, ще проветрява ли, какво ще прави - Бойко ми каза: "Брат ми, казвай ми на мене, ако нещо имаш."


И затова аз съм поел този ангажимент, два месеца остават до края на мандата, и няма да го коментирам в медиите.


Ама на него му казахте, каквото имате да му кажете, така ли?


- О, много му казах. То беше драматичен разговор между мен и Борисов. Много драматичен. И така, трогна ме Бойко. Трогна ме с този разговор. Това ти го казвам най-човешки. Просто, защото си беше позволил онзи човек да ме коментира някъде, а няма на какво отгоре. И Борисов ме разбра.


Ще се кандидатира ли Георги Марков пак за депутат?


- Има нови критерии в ГЕРБ - ти не знам дали разбра. Единият - отговарям, ама дрънкам, ставам за пожизнен сенатор - глава на раменете си. ... Другият критерий, наложен там от обкръжението на Бойко, от така наречените вентилатори, да си не аналогов, а дигитален. Обаче аз съм аналогов и старомоден ветеран от Великото народно събрание.


Кои са "вентилаторите" в ГЕРБ?


- Е,, нали ти казах, че поех ангажимент пред Борисов да не коментирам това до края на изборите. Имаме 25 години приятелство, не мога сега да строша честната дума, че няма да обсъждам "вентилаторите". Ако задуха кофти вятър от "вентилатора", току виж надул платната на Цецо или на друга партия. Требва да се много внимава с вентилацията, защото сега не могат да се отварят прозорците и ако се сбърка с "вентилатора", може да стане голяма беля. Това в кръга на шегата.


"За Харизанов – поел съм абсолютно джентълменска дума пред Борисов да не го коментирам този човек в медиите. "Вентилатор" ли ще бъде, ще проветрява ли, какво ще прави..."

© Надежда Чипева, Капитал

"За Харизанов – поел съм абсолютно джентълменска дума пред Борисов да не го коментирам този човек в медиите. "Вентилатор" ли ще бъде, ще проветрява ли, какво ще прави..."

Коментари (125)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  Кво да му коментираш !!! Дето казва матряла - объл камик, където и да го сложиш ша са отърколи и върху крака ти шъ падне.

 2. 2 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 564 Неутрално

  защо дневник публикува подобни дивотии? малко ли се замърсява публичното пространство на други места.
  редакцията, ще ви замоля, оставете тези .... за кафевите медии.

 3. 3 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 293 Любопитно

  В ГЕРБ взе да става скучно крилото на мутрите взе превес над крилото на милиционерите...

 4. 4 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 15 Любопитно

  Георги Харизанов е най-добрият български политически анализатор,жалко че коментира само при Неделчо от Пикъ.Само Александрина Пендачанска и Сашка Васева донякъде се доближават до блестящите му коментари за местната и международна политика.🐵

  Много съм прост
 5. 5 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1070 Разстроено

  георги марков - агент николай

  трябва да не коментираме нищо под статии на такива. медиите трябва да спрат да ни ги пускат

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 6. 6 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  Някой слуша ли безсмилените приказки на таза латерна?
  Марков винаги е в позиция да си смени партията, така че няма как да каже нещо лошо за Цветанов. Знае е ли, дали няма да му се наложи да се включи и в неговата партия.
  С юридическите си познания трябва да е разбрал, че никой не му забранява на Цветанов да има собственост. Проблемът е, че този апартаментът му е почти подарен срещу замяна прокарване на закони, от които веднага се е възползвала същата фирма. А това е корупция и се наказва навсякъде според сега действащите закони.

 7. 7 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 15 Любопитно

  георги марков - агент николайтрябва да не коментираме нищо под статии на такива. медиите трябва да спрат да ни ги пускат
  —цитат от коментар 5 на sarunka


  А кой да е агент на ДС ,драга ми Сапунке?
  Винаги се подбират най-умните и качествени хора в една държава.Или ти си мислиш ,че в другите държави агенти стават ваксаджийте и клошарите?🐵

  Много съм прост
 8. 8 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  Един призрак броди из Европа, призракът на психично болните пуснати на тиферич!
  Трябва ли им "дигитални" герберастии - някак си ми звучи като дървено желязо.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 10. 10 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3139 Весело

  Не че нещо, ама има вътрешно напрежение в Герб след изгонването на Цветанов. Не знам дали той ще прокопса като самостоятелен играч, но че Герб загуби - няма съмнение. А Георги Марков вече малко е изгорил маслото, може би затова става все по-откровен.

 11. 11 Профил на ТумбаЛумба
  ТумбаЛумба
  Рейтинг: 853 Неутрално

  защо дневник публикува подобни дивотии? малко ли се замърсява публичното пространство на други места. редакцията, ще ви замоля, оставете тези .... за кафевите медии.
  —цитат от коментар 2 на owen


  Напротив. Точно така мафията набра скорост през 90-те, защото никой не пишеше за нея, освен жълтите вестници.

 12. 12 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3207 Неутрално

  https://faktor.bg/bg/articles/ne-se-predavay-donald-tramp-ne-se-gasi-tuy-shto-ne-gasne

  Дръж се Тръмпе
  или

  ДОНОСНИКЪТ НИКОЛАЙ в пълния си блясък

  Г Н У С

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 14. 14 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#2] от "owen":

  Публичното пространство се замърсява от говорещия, все пак интервюто е било по БНР. А иначе май отразява реалността, това е нивото в партията. За Марков не може да се каже, че е прост, но всякакви други определения са меродавни.

 15. 15 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2263 Неутрално

  До коментар [#7] от "Шакир Зулов":

  За агенти се подбират умни хора ,обаче ,когато тези агенти вземат да работят в интерес не на държавата ,а на собствения джоб и открадват цели банки ,бюджета на държавата ,евро парите и всичко до каквото се докопат ,в чужбина ги вкарват в дранголника ,а тука ни дават интервюта и акъли с десетки години и ни казват как и какво трябвало ,живеят супер баровски с откраднатото и без никой да ги закача или проверява откъде са им парите и имотите ,затова казват как сме били прости ,а те умни !

 16. 16 Профил на Луд Общественик
  Луд Общественик
  Рейтинг: 928 Весело

  Това плюс кафето е идеалната комбинация сутринта преди тоалетната, а вътре някош видео на Нинова, за да е 100% освобождаването

  Удавете ги в сигнали: https://grajdanite.bg/home
 17. 17 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 1003 Весело

  "Бойко ми каза: "Брат ми, ..."
  Това е от циганския релейшъншип. Ако един циганин те нарече "брат ми", спечелил си го.

 18. 18 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#6] от "ggot":

  Цялото ГЕРБ друго пеехте, включително и втози форум през 2019 за Цветанов, ама какви матросовци бяхте тогава. Ти да не си бил на различно от партийното мнение.

 19. 19 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3370 Весело

  " Но аз съм честен човек, аз съм юрист"

  Ха ха,без коментар!

  klimentm
 20. 20 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2557 Гневно

  "Аз съм човек, на който не му отива да говори по партийни въпроси" - брат МУ с асансьор отвънка и тоалетна вкъщи. Дантелите и златната МУ лъжичка дали са коментирани от ДС, когато е говорил, говорил, говорил... Гьонсуратите в ГРЕБ и сие са най-пошлото нещо, което е ОПравяло държавата на българите. Нови отношения трябва веднъж завинаги да лишат подобни пенкилери от възможност да управляват, която и да е БГ институция.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 21. 21 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  ГЕРБ щели да се дигитализират, ще падна. До сега крадяха аналогово, а сега ? Вече на премиера ще му гледаме биткойните по чекмеджетата, беше това с пачки и кюлчета, нова ера, нов вятър от "вентилатора". Как не се сетихме какво прдстои като започнаха "строителството" на суперкомпютъра, ей го на скоро акт 16. Дигитализация. По любопитното ще е като настане вой от конюктурните кариеристи за властови и депутатски места. Определено ще е цирк, дано има логичния завършек - в кофата.

 22. 22 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  [quote#9:"hrx16647690"][/quote]

  Тая ТВ е с няколко милиарда зрители

 23. 23 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#16] от "Луд Общественик":

  Умната, трябва да се внимава особено в тоалетната има нов мощен "вентилатор" дигитален даже, цапаща комбинация :)

 24. 24 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 593 Неутрално

  Е КВО ДА МУ КОМЕНТИРАШ ТРЪБАР , КОЛЕГА ДЕМЕК

 25. 25 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#17] от "Араламбене му е майката":

  Чавете нанай си феродо!

 26. 26 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#15] от "edin drugii":

  Тоя не е ченге, тоя е бил доносник. Най-долното нещо по онова време.

 27. 27 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#7] от "Шакир Зулов":За агенти се подбират умни хора ,обаче ,когато тези агенти вземат да работят в интерес не на държавата ,а на собствения джоб и открадват цели банки ,бюджета на държавата ,евро парите и всичко до каквото се докопат ,в чужбина ги вкарват в дранголника ,а тука ни дават интервюта и акъли с десетки години и ни казват как и какво трябвало ,живеят супер баровски с откраднатото и без никой да ги закача или проверява откъде са им парите и имотите ,затова казват как сме били прости ,а те умни !
  —цитат от коментар 15 на edin drugii


  +++
  Да, в страните с развита демокрация за корупция следва конфискация на имущестовото и затвор.
  Управляващите продължават да си правят, каквото си искат за наша сметка и в този смисъл нещата не са променили след 89 г.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Кога най-после ще започне проверяване на доносници те? Не в телевизия, на улицата да се срамува да излезе.

 30. 30 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#18] от "nij50393132":
  Ти въобще не го знаеш цялото Герб.
  Аз никога, не съм го защитавал Цветанов. Не мислиш ли, че има хора, които свободно преценяват нещата на различните партии. Не съм против разледване на корупцията в Герб, включително и Борисов. Но ти мислиш ли, че Ристю е адекватен човек да води разследване?

 31. 31 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#28] от "hrx16647690":

  не ме интересува какво се е случило със и кой е бил госта. Казвам, че това дали една ТВ предлага качествено съдържание се разбира по зрителския интерес, тази явно предлага много качествено такова, гледат я на 5 континента и многомилярдна публика.

 32. 32 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#18] от "nij50393132":Ти въобще не го знаеш цялото Герб.Аз никога, не съм го защитавал Цветанов. Не мислиш ли, че има хора, които свободно преценяват нещата на различните партии. Не съм против разледване на корупцията в Герб, включително и Борисов. Но ти мислиш ли, че Ристю е адекватен човек да води разследване?
  —цитат от коментар 30 на ggot


  Ти и "свободно" мнение, това не го ли уточнихме вече в този форум? Айде да не почваме пак?

 33. 33 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1746 Весело

  Г. Харизанов и Коритаров направиха на „2 стотинки“ Иво Беров в петък по ТВ „Европа“.
  —цитат от коментар 9 на hrx16647690


  А аз се чудех, за кого излъчва ТВ Европа, Пловдивска Православна ТВ, ВТК ....

 34. 34 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  Ако вентилирам и проветрявам са синоними на изперквам, значи и Марков е в тази група.

 35. 35 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1901 Неутрално

  Тази статия е бла бла бла...

 36. 36 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 879 Неутрално

  трябва да има някакъв санитарен минимум...тоя е доста под всякакви минимуми...моля не ни го 'поднасяйте' не ни интересуват 'честни и почтени' личности като това нещо какво мислят...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 37. 37 Профил на hrx16647690
  hrx16647690
  Рейтинг: 880 Неутрално

  Кога най-после ще започне проверяване на доносници те? Не в телевизия, на улицата да се срамува да излезе.
  —цитат от коментар 29 на wkk57607068


  Доносниците преминаха в редовете на БГ-„демократите“.
  Такива са Г.Марков, Иво Инджев, Г.Коритаров, Петко Бочаров –
  все хора донасяли кой от колегите им е разправял вицове за БКП. Трябва да се прави разлика между доносниците и разузнавачите, защото като всяка държава и България си е имала разузнаване и контраразузнаване.

  До коментар [#29] от "wkk57607068":

 38. 38 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#32] от "nij50393132":
  Какво може да си уточнил в този форум? Ти си ангажиран с опорки.

 39. 39 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#30] от "ggot":

  И пак Ристьо ти в устата. А относно разследванията в тая държава си има органи, служби, институции на които това им е вменено по закон, ама от къде да знаете в ГЕРБ , че има такова нещо като закон в тая държава. Та на въпроса ти, да който и да дойде трябва да направи проверка, нормално и би трябвало да се прави след всеки цикъл - мандат.

 40. 40 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3139 Любопитно

  До коментар [#36] от "не на безразличието":

  Така е, повече чистоплътност няма да е излишна, но Марков е от най-близкото обкръжение на премиера и има информация, затова е и толкова желан събеседник. Впрочем, едно друго ченге - Божидар Димитров, бог да го прости, също беше от най-приближените на Борисов.

 41. 41 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#32] от "nij50393132":Какво може да си уточнил в този форум? Ти си ангажиран с опорки.
  —цитат от коментар 38 на ggot


  "Опорки" ауууу, модерно по ГЕРБерски. Правейки умалително се омаловажава думата в случая словосъчетанието "опорни точки" на теза. Т.е. ти не ползвайки дори "опорки" в тезите си нямаш дори и умалени "опорни точки". Подобни тези се определят като "проветряване на устата"

 42. 42 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5056 Любопитно

  До коментар [#30] от "ggot":

  "Но ти мислиш ли, че Ристю е адекватен човек да води разследване?"

  Но ти мислиш, че Гешев е адекватен човек да води разследване?

 43. 43 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#40] от "boevbisser":

  Не можеш да сравняваш Божидар Димитров и Георги Марков. Димитров ясно е обяснявал и никога не е крил, че е бил вербуван от ДС. Като историк и изследовател за да го пуснат нашите да отиде във Ватикана и да рови из библиотеката е било и задължително условие, другата страна го е преценила като не толкова опасен агент и го е допуснала. Но разликата е, че Георги Марков сам се е цанил и е оставен на ниво "доносник"

 44. 44 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 605 Неутрално
 45. 45 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 564 Неутрално

  До коментар [#7] от "Шакир Зулов":

  аз с вашите тролщини обикновено не се занивамавам, но не мога да се въздържа - ако този боклук и глупак е сред най- подготвените ... тежко и горко на тези които го наемат

 46. 46 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 564 Неутрално

  До коментар [#7] от "Шакир Зулов":

  аз с вашите тролщини обикновено не се занивамавам, но не мога да се въздържа - ако този боклук и глупак е сред най- подготвените ... тежко и горко на тези които го наемат

 47. 47 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 879 Неутрално

  До коментар [#43] от "nij50393132":

  има част от така наречените агенти които са били изнудвани и принуждавани да стават такива понеже ,кариера,работа и прочие са зависели от 'службите' но истинската и неподправена измет са тия които сами са се 'предлагали' ,разбира се с цел облаги...има доста които са получавали софийско гражданство ,жилища ,коли и всякакви социалистически 'облаги' недостъпни за простолюдието...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 48. 48 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4040 Неутрално

  Много обрана във въпросите си бе Силвия Великова, симпатия дори някаква струеше...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 49. 49 Профил на bezdom
  bezdom
  Рейтинг: 54 Неутрално

  Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си ти!
  На Георги Марков приятели са Виктор Орбан и ББ.

  Не плащам данък обществено мнение
 50. 50 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3139 Весело

  До коментар [#43] от "nij50393132":

  Сравнявам ги само в битността им на лични приятели на премиера. Иначе са несравними - и помежду си, и всеки сам за себе си. А и по чувството за скромност и приличие на двамата също може да се поразсъждава....
  Весел ден на всички във форума, да поработим.

 51. 51 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1520 Неутрално

  Учудващо, че тука се пише нещо срещу Гошко Хар-в. Изключително нагло копеуе с история. Но ще си остане средна въшка със средно образование. Има манталитет на агресивна крадлив клюкарка пред блока, която се нааква като и се урепчиш... За Напоителни с-ми нема да коментираме...

 52. 52 Профил на Bornagain
  Bornagain
  Рейтинг: 444 Неутрално

  Обаче аз съм аналогов и старомоден ветеран от Великото народно събрание.
  ==========================================================
  И ветеран от въоръжената класова борба за победата на комунизма в редиците на политическата полиция срещу всички, които отстъпват от правилността на ленинското учение.

  Свободата, Санчо...
 53. 53 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1676 Разстроено

  Аман от ченгета, ченгеджийници и ченгеджийски номера!!
  И така вече 30 години!

 54. 54 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1010 Неутрално

  Гочето - мелез между Бай Ганьо и Гуню Адвокатинът. ...И шефът ми казва - Жорка, каквото кажеш, идвай. А 2017 Севдето Арнаудката идва, аз си пия уискито, а она ме кандардисва, шефът отново - Много ми трябваш! Всички изкуфяваме, но да слушаш непрекъсваемата "пледоария" на изкуфял хвалипръцко си иска нерви. Не случва Великова напоследък със събеседници - не може да вземе думата, за да си зададе въпросите. Доволен съм все пак, особено след като Гочето разкри как гражданинът Кобурготски е пристигнал триумфално; ...и заедно с него ... и слизат едни моми, с езици... Гоче, и сега момите с езици правят кариера. Политиката го изисква - всяка пура с език, а една пура по цървули - с Мата Хари.

 55. 55 Профил на Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Агент Марков и Харизанов от сега да си търсят работа, защото след 4 Април няма да имат такава. Чудя тази въшка Марков към кого вече се оглежда и се опитва да прескочи. Все пак има дълъг опит в преобличането и пребоядисването. Как така една лустрация не се случи за 30 години.

 56. 56 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#50] от "boevbisser":

  Определено Георги Марков е показател за дефицита на морал в политиката. За такива като него е хубаво да е обществено известно с какво си изкарват хляба след като са излезли от професионалната политика. Ако това е адвокатската му практика е добре да се видят клиентите и по кои дела ги представлява. Може да има любопитни изненади и да се окаже псобено "кадърен" юрист в реалната практика.

 57. 57 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#39] от "nij50393132":

  https://slava.bg/news/130479.html
  https://www.24chasa.bg/novini/article/9419737
  Според теб това нормално разследване ли е? Ако има институции, трябва и Ристю да го разследват.
  Сюжетът на тези записи може да го продължи, само този, който ги е направил.

 58. 58 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 564 Неутрално

  До коментар [#14] от "nij50393132":

  може. прост е. и всичко друго негативно за него е меродавно, да.

 59. 59 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#57] от "ggot":

  Това е показател за хаоса в главата ти. В случая ти отговарям, защото въпросът ти е насочен към мен.
  Не ме интересува, защото:
  - не е по темата
  - Хич не ми дреме Христо Иванов ще го разследват ли
  Аз съм се фокусирал върху ГЕРБ и ББ, които са уникален тумор в момента и трябва да се махнат с всички последствия за тях, които предвижда закона.
  Адмирирам такива като теб, които следят и по-маловажните (по мое мнение ) въпроси
  Съвет: сигнализирай прокуратурата, тя разследва.

 60. 60 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#58] от "owen":

  "Прост" като простак да, но на фона на умствения капацитет на цялото ГЕРБ е направо ерудит.

 61. 61 Профил на Полковник за европейско развитие на България
  Полковник за европейско развитие на България
  Рейтинг: 1382 Неутрално

  До коментар [#50] от "boevbisser":Определено Георги Марков е показател за дефицита на морал в политиката.
  —цитат от коментар 56 на nij50393132

  ГМ е опростен модел на Барба Г.

  Ние сме в държавата и държавата е в нас! Ние събираме бюджета и го раздаваме помежду си.
 62. 62 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1484 Неутрално

  И това ли е бил целият разговор?
  Или само пикантериите...

 63. 63 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#62] от "НеКой":

  Е как бе, това е информационна бомба - ГЕРБ ще се дигитализира, 21 век сме стига с тия аналогови схеми. Като задуха "Вентилатора" на промяната ти да видиш, може и Варненското езеро да изчисти.

 64. 64 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1747 Неутрално

  Почна да ги "сръчква" да викат и да крякат, за особена популярност.

 65. 65 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#55] от "Барбас-Шехерезадов-КапуТски":

  Такива като Марков и Харизанов, безработни няма да останат. Едва ли след изборите ще настъпи нещо толкова драматично, че да предизвика разместване в сарайско-библиотекарските редици. И преди и след изборите, мат`ряла си е един и същ.

  Бивш tww09306483.
 66. 66 Профил на zara09
  zara09
  Рейтинг: 265 Неутрално

  До коментар [#9] от "hrx16647690":

  Но на фона Иво Беров, на когото Харизанов безпардонно отнемаше думата, беше класа над недочелия (и по поведението си личеше) прост (АК) Харизанов и гъзолизникът Коритаров. Шефът на ТВ Европа доста беше "чул" от медиите ЕЖК . Всичко , което каза Беров беше истина (човекът си ползва американски източници и не само СНН!), за разлика от Харизанов, който се правеше на анализатор, чел недочел нещо от руски сайтове и си водеше един монолог, нетърпящ чуждо мнение, разтягащ опорките на любимия на Путин президент- Тръмп!

 67. 67 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#59] от "nij50393132":

  Такива като преценяват за кой да гласуват и не се учудвай, ако резултатите на ДБ са слаби.

 68. 68 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#7] от "Шакир Зулов":

  За агент на ДС, първо се искаше безрезервна вярност към БКП и Съветския съюз. После останалото. Като знаеш какво се случи с комунизма, та сам се сещай какви капацитети са избирали за агенти. Таско Ерменков нали и той е бил разузнавач? Голям капацитет ли ти се вижда, а? Повечето от така наречените агенти са си едни червени шушумиги, които са разбирали работата си, като начин да пътуват свободно към лошия Запад и да получават командировъчни в долари, за да пазарят от Кореком. Избирали умни и качествени... Вятър и мъгла...!

  Бивш tww09306483.
 69. 69 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 712 Неутрално

  "Институт за...", няма значение за какво с полуграмотен директор. Това е изключителен принос в световната история. Със сигурност тоя е единствен по рода си директор на Институт без висше образование. Е как "десните политики" са допуснали подобно нещо. Че, кой ще вземе този "институт" на сериозно с такъв директор.

 70. 70 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#67] от "ggot":

  Ти да не си мислиш, че някой става и ляга с мисълта, че ДБ ще имат 20 или 30 процента на изборите? Резултата на ДБ се движи в рамките на 10 процента. Толкова е десният електорат. Реално ДБ да имат около 7-8 процента, тоест да повторят резултата си от изборите за Евро-парламент.

  Бивш tww09306483.
 71. 71 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#67] от "ggot":

  Абе на вас трябва поединично ли да ви се обяснява. Хич ми не дреме колко ще гласуват за ДБ. Вие форумните защитници на ББ и ГЕРБ не разбрахте, а и тук ви го казаха, че ББ не само ядоса, а направо озвери една критична маса от обществото, която от доста време е аполитична и по принцип не гласува (аз спадам към нея) тези хора имат и обществено влияние, уважение и т.н. Та тая маса ще гласува този път, за кой не знам, ама се е амбицирала да е СРЕЩУ ГЕРБ! Това ви е проблема!

 72. 72 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#69] от "grajdanin1":

  "... Че, кой ще вземе този "институт" на сериозно с такъв директор..."!

  Как кой? Който трябва разбира се! Тоест този институт е на почит и уважение в сарайско-библиотекарските среди.

  Бивш tww09306483.
 73. 73 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#70] от "Petleshev":

  Ходи му обяснявай на тоя трол. Той има норма днес да спомене 10 пъти Ристьо и 10 пъти ДБ. За БСП и ДПС днес няма нищо спуснато.

 74. 74 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5982 Неутрално

  Георги Марков джентълмен, интересно!

 75. 75 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#70] от "Petleshev":

  Гледай след малко като му свършат идеите как ще почне да ни занимава с трагедията, че от думите на "Ристьо" се изчервили "малките" ушета на новия почетен консул. И видиш ли това е драмата на държавата.

 76. 76 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#10] от "boevbisser":

  Мене лично ми се иска Цв.Цв. да прескочи бариерата от 4 процента. Той може да отмъкне само от електората на ГЕРБ. Не е сигурно, че ще успее, но поне ще опита и ще размъти водата на ГЕРБ. А това е важно. Вижда се, че Борисов зацикли и все повече се крие. А само с едната джипка, няма да му се получи кампанията. Онази вечер го гледах с онзи смешник Нанков... Баси бездарната пиеска дето разиграваха... Пълен смях! А ГЕРБ няма други лица, които да издърпат кампанията.

  Бивш tww09306483.
 77. 77 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1789 Весело

  Ха-Ха! Всичко в ГЕРБ опира до духането. Кой колко повече се самораздава в дейност по обслужване на господаря. Какво да се прави, комунисти сър.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 78. 78 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#76] от "Petleshev":

  Ще ги разцепи, сигурен съм. Структурите са му верни на него, не на Харизанов и Сачева. Бойко няма да може да овладее положението.

 79. 79 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#73] от "nij50393132":

  Ти кога си видял тукашните ГЕРБ-ери да говорят за БСП, още по-малко за ДПС?! Менюто е едно и също. Христо Иванов и Радан Кънев. За десерт по малко от Костов...! :)))

  Бивш tww09306483.
 80. 80 Профил на zapp
  zapp
  Рейтинг: 443 Неутрално

  Стил на говорене на завършен помияр.СДС с такива,,ветерани,, беше обречен.

 81. 81 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2800 Неутрално

  До коментар [#78] от "nij50393132":

  Структурите на ГЕРБ в момента, не са в много добро състояние. Това се забелязва и с просто око. Имам преки наблюдения върху структурите им в района където живея. Предполагам, че няма да е много по-различно и в останалите. Проспаха няколко години и накрая помислиха, че като стоварят едно недоразумение като Сачева и нещата ще се оправят. Да, ама не! Изгониха що годе свестните и честните и оставиха да командват такива, като Живко Суджука. Продължиха да назначават ДПС-ари и БСП-ари и си мислят, че никой не вижда. Да видим, докога ще издържат така...!

  Бивш tww09306483.
 82. 82 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#79] от "Petleshev":

  Тия не са и ГЕРБери, тия са някаква по грамотна сбирщина от мааалата.

 83. 83 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#81] от "Petleshev":

  Само да се разпусне парламента и да влязат в предизборна и се разбягаха като пилци. Бойко не може да им даде това, което искат - постове и схеми за кинти.

 84. 84 Профил на brighty
  brighty
  Рейтинг: 40 Неутрално

  И аз съм дал дума да не коментирам ченгета, но освен критерия да е ченге, не разбрах на кой друг отговаря???

 85. 85 Профил на Nik Nikolov
  Nik Nikolov
  Рейтинг: 232 Неутрално

  за тая дърта ченгесарска дантела няма ли един ковид да го лиши от екрана малко...

 86. 86 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#84] от "Brighty":

  Не е ченге, доносник е. Има разлика, има чат пат ченгета с морал, при доносниците такова нещо няма.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2823 Весело


  "Но аз съм честен човек...."

  Извинете, бихте ли повторили?

 89. 89 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#70] от "Petleshev":

  Ще ги видим, резултатите се променят всеки път.

 90. 90 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#42] от "vassilun":Ристю е на издръжка от мафията, а се опитва да получи власт.Какво според теб трябва да направи Гешев с един неоригинален запис? Като представят повече доказателства, тогава ме питай.
  —цитат от коментар 87 на ggot


  3 пъти "Ристьо" за днес, остават ти още 7 за да изпълниш норматива, брой си ги сам да не се преработиш.

 91. 91 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7623 Неутрално

  Тоя как има очи да се появява. То вярно,че в ГЕРБ е пълно с такива, ама повечето поне си мълчат. А Борисов, като всеки ограничен некадърник, никога не се огражда с умни хора, за да не го засенчват.

 92. 92 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#71] от "nij50393132":

  Защитавам ги само, когато са прави. Гласувай и чакай да го разкрият.

 93. 93 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5982 Неутрално

  До коментар [#80] от "zapp":

  Надеждата, че сред посредствени и семпли хора вождът ще блести.

 94. 94 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  До коментар [#70] от "Petleshev":Ще ги видим, резултатите се променят всеки път.
  —цитат от коментар 89 на ggot


  Това е валидно за всички партии, общия е 100% дроби ги както искаш, но една е в по-неизгодна позиция, падне скала на новооткрит пътен участък и бам 1% се загуби.

 95. 95 Профил на brighty
  brighty
  Рейтинг: 40 Неутрално

  Не разбрах кой е по-симпатиният от тези водещи гербери - дали ченгето, което не сваля слиповете си с лика на Орбан, или "врагът" му с фалшивата диплома, съден за изнудване, кражба и закана за убийство. Каймакът на Мафията ГЕРБ!

 96. 96 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#94] от "nij50393132":

  С 1% по-малко само БСП може да ги изпревари Герб, но Ристю се опитва да разсее гласовете за БСП и пак Герб да имат най-много гласове. Ристю иска да играе падналата скала, но за БСП.

 97. 97 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2823 Неутрално

  "Ние сме в условията на пазарно стопанство, на свободно договаряне и нищо лошо няма един депутат да замени два апартамента, с три деца плюс това, за един."

  По принцип - да. Но не и когато двата апартамента са препродадени петнадесет минути по-късно на много по-висока цена отколкото обявената при замяната. И то на близък на този депутат. Защото тогава става дума не за пазарно стопанство, а за укриване на данъци и пране на пари. Особено ако се окаже, че близкият на депутата му е продал обратно двата апартамента.

  Затова Борисов се освободи от Цветанов - заплашваше го още по-голям скандал. Целта беше да се успокоят духовете и да не се рови повече. Както и стана.

 98. 98 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#90] от "nij50393132":

  Брой ги ти, за да се отчетеш. Някой кара ли те да опонираш всеки път? Нищо не изпускаш.

 99. 99 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5982 Неутрално

  До коментар [#97] от "Един препатил":

  Цветанов заяви - никой не може да ме накаже - отиде в САЩ, върна се и подаде оставка, други са началниците на Цветанов, не Борисов.

 100. 100 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4091 Весело

  Не съм дал дума на никого, ама тоя няма да го коментирам ! Просто не си заслужава усилието......

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK