Специалният свидетел на Цацаров и Гешев

Свидетелят Ваклин (вляво) е под крилото на ръководството на прокуратурата.

© Прокуратура на република България

Свидетелят Ваклин (вляво) е под крилото на ръководството на прокуратурата.Главният прокурор Сотир Цацаров и заместникът му Иван Гешев демонстрираха "отварянето" си към обществото, както обещава концепцията на единствения кандидат за главен прокурор. Те разпратиха до медиите снимка с Александър Ваклин - главен свидетел по делото за подкуп срещу отстраненото ръководство на столичния общински район "Младост" - Десислава Иванчева и Биляна Петрова. Според прессъобщението строителният предприемач е бил приет в кабинета на Цацаров, за да се оплаче от "медиен натиск и манипулации". В разпространения текст (виж надолу) гласовете на свидетеля Ваклин и на ръководството на прокуратурата се сливат и се разбира, че не само той се оплаква от манипулации.


Като автор на "откровените неистини" се посочва конкретно сайтът "Биволъ", разкрил близост на прокурора Гешев със съдружник на Ваклин, но оплакването е и от други медии. Всички тези медии всъщност отразиха и постановление на Апелативната спецпрокуратура, която съобщи за близкото приятелство. Пропуснат е и фактът, че "Биволъ" публикува правото на отговор на засегналия се Ваклин. А от съобщението на прокуратурата излиза, че той се е оплакал заради публикации, засягащи Иван Гешев - без да се споменава връзката с него.


Срещата с ръководството на прокуратурата е лукс, който се случва на малцина граждани, и всъщност поставя повече въпроси, отколкото отговори. Дори и да не припомняме, че Гешев често се изказваше по това разследване, без да го води пряко, и присъства на ареста на Иванчева и Петрова в помощ на колегите.
В духа на "отваряне" към обществото очакваме държавното обвинение да уведоми данъкоплатците:


С колко свидетели по наказателни дела се е срещал досега главният прокурор?
С колко свидетели по наказателни дела се е срещал заместникът му Иван Гешев ?
С колко свидетели по наказателни дела са се срещали двамата заедно ?
Какви обещания са им давали?
Документирани ли са тези срещи?
Какъв е редът свидетел да се срещне с главния прокурор, за да могат и други граждани да се възползват от закрилата му? Или ако се следва текстът на съобщението - как точно да си поискат среща, за да се случи ?


"Дневник" ще изпрати тези въпроси и официално до прокуратурата с очакване за отговор.


Публикуваме и цялото съобщение на прокуратурата едно към едно:


"На 26 август 2019 г. в Съдебната палата в София, главният прокурор Сотир Цацаров и заместниците му – Иван Гешев и Мария Шишкова, се срещнаха с Александър Ваклин, по негова молба.


Срещата е поискана от г-н Ваклин, по повод упражняването на системен и целенасочен натиск спрямо него и семейството му, вследствие на показанията му като свидетел на държавното обвинение по делото срещу кмета на столичния район "Младост". Александър Ваклин потвърди позицията си, изложена в отвореното му писмо до медиите от 9 август т. г., а именно – че негово законово задължение е да не участва в корупционна схема и да не укрива престъпление, което му е станало известно. Той посочи отново, че са били положени целенасочени усилия в публичното пространство да бъде засегната личната и професионалната му репутация, включително и чрез медийни публикации, съдържащи откровени неистини.


Тази манипулация на общественото мнение, започнала още при задържането на подсъдимата Десислава Иванчева, продължава като зададена "линия на поведение" и до настоящия момент, в хода на процедурата по избор на главен прокурор.


Александър Ваклин посочи като пример за това статия, публикувана на 07.08.2019 г. в сайта "Бивол" с неверни твърдения относно придобит имот от семейството на Иван Гешев, с анонимен автор и в същото време, непубликуването от този сайт на правото му на отговор, изпратено още на следващия ден. Съобразно Конституцията на Република България, свободата на изразяване на мнение не може да се използва за уронване на правата и доброто име на другиго, а с подобни публикации "свободата на словото се изопачава до свобода на оклеветяване, открити нападки и подстрекаване към насилие".


Главният прокурор и неговите заместници заявиха своето разбиране към изложените от г-н Ваклин проблеми и посочиха, че ще застанат зад всеки свидетел в защита на законовите му права.


Ръководството на Прокуратурата е на категоричната позиция, че са недопустими опити за натиск върху свидетели и уронване на доброто им име, включително и чрез дирижирани медийни кампании. Недопустими са и всякакви опити за манипулиране на общественото мнение спрямо хора, изпълнили гражданския си дълг.

Ключови думи към статията:

Коментари (101)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ourson
  ourson
  Рейтинг: 296 Неутрално

  Актьорите - спите. Ще ви вземат хляба.
  За сценаристите има надежда с тези сапункени сценарии, които ни предлагат.

 2. 2 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 977 Неутрално

  Биволъ
  1 hr ·
  Основният свидетел на Гешев - Ваклин се оплакал на Гешев и на Цацаров от Биволъ. Казал, че Биволъ не му бил публикувал право на отговор. Разследването ни за връзката му със сградата, в която "жената до Гешев" си е купила апартамент на символична цена - бил "системен натиск", твърди Ваклин...

  Въобще осветяването на голямата корупция и престъпните интереси, свързани с властимащите, в България започва да се третира като "престъпление", от същите тия, които са разобличени като такива. Те обаче упражняват властта, дадена им от народа в своя изгода и НЕ РАЗСЛЕДВАТ себа си, а репресивно криминализират свободната разследваща журналистика, дръзнала да им изнесе пред обществото мръсния бекграунд.

  Опитите да бъде криминализиран "Биволъ",сами по себе си са ясна индикация за престъпния характер в личностен,морален и служебен аспект на типовете, окупирали властите в страната! Окупирали до тотално самозабравяне и установяване на Диктатура срещу гражданското общество и свободните медии!!

  Защо Ваклин е излъгал най-безцеремонно, след като правото му на отговор беше публикувано още преди повече от 3 седмици. Материалът съответно беше актуализиран. Ние не сме като обслужващите ги "медии" - бухалки на Пеевски, в които понятието "право на отговор" е табу, а клеветите и лъжите са основна концепция!

  Съдейки по лекотата, с която Ваклин лъже, можем да си правим изводи що за свидетел става дума и как подобни свидетели могат да те качат на бесилото без да им мигне окото! Или се готвят да използват кошаренски свидетели и срещу Биволъ!?

  Припомняме материала, заради който Ваклин провокира Гешев и Цацаров да търсят сметка на Биволъ. С публикуваното му право на отговор, за което "свидетелят" излъга, че го нямало.
  https://bivol.bg/vaklin-geshev-hancheva.html?fbclid=IwAR10MMwRj3x875ZC3-T1RZRnFzIhsYLeEyCfXD_9pjL2XpD1MsnsGHPxPoc

  А "медиите", които тиражираха лъжата на Ваклин сега ще публикуват ли истината и нашето "право на отговор". #КОЙ да ги накара!??

 3. 3 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 5226 Неутрално

  Сатиричен театър...с елементи на пародия.....

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 4. Цирка е пълен....

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 5. 5 Профил на carlosestrada
  carlosestrada
  Рейтинг: 273 Весело

  Свиньете продължават да наглеят, а овцете - да блеят

 6. 6 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 2480 Неутрално

  Какво става ? Къде живеем та прокурори да подкрепят някой .
  Тяхната работа не е ли да са държавни обвинители?

  SHADOWS of SOFIA
 7. 7 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 901 Весело

  Ръководството на Прокуратурата е на категоричната позиция, че са недопустими опити за натиск върху свидетели и уронване на доброто им име, включително и чрез дирижирани медийни кампании. Недопустими са и всякакви опити за манипулиране на общественото мнение спрямо хора, изпълнили гражданския си дълг.
  —цитат от коментар 0 на Дневник


  хаа, хаааааааа, "уронване на доброто им име" !?
  това не важи ли за всиЧки БГ граждани ?!
  вклЮЧително и за обвиняеми без ефективна осъдителна присЪда ??????????

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 8. 8 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2353 Неутрално

  До коментар [#4] от "Rosen Nikolov":

  Абе ако няма зрелища ,ще е скучно бе колега ,още др Станишев го беше казал като велика мисъл - циркаджии другари и другарки ,а иначе няма лошо ,браво на прокуратурата ,че се отваря към хората .

 9. 9 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 1663 Любопитно

  горката страдаща ПИОНКА ,но няма как да изпиташ съчувствие, към някой който буди толкова много отвращение

 10. 10 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 641 Неутрално

  Вече ми омръзнаха Цацаров, Гешев и цялата плеяда залязващи звезди.То не бяха заменки, покупки, пари под масата, асансьори,тераси и т.н.
  Много чуствителен този Ваклин


  Изборите ще покажат накъде ще задуха вятърът.

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 11. 11 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 4997 Неутрално
 12. 12 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 433 Весело

  Докъде стигнаха разкритията на Гешев, как срещу 50 000 лв се става главен прокурор?

 13. 13 Профил на BlueBoss
  BlueBoss
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Същия този Г-н Ваклин не спазва елементарни правила в държавата, като например ППЗДП... Сигурно защото знае, че ако някой се оплаче от това му деяние той ще притичка при Цацата и Гешев и те ще го бранят като орлица... Аман от подобни елементи...

 14. 14 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 1036 Неутрално

  Вече ми омръзнаха Цацаров, Гешев и цялата плеяда залязващи звезди.То не бяха заменки, покупки, пари под масата, асансьори,тераси и т.н.Много чуствителен този ВаклинИзборите ще покажат накъде ще задуха вятърът.
  —цитат от коментар 10 на nessarox


  Като омръзнат и на още хора, на изборите пак същите ще спечелят и пак те ще управляват, но вече с действия, като тези на снимката.Ако слушаш, не викаш срещу властта, хвалиш я дори - ти си спокоен, че ще падне някоя троха и за теб.Ако ли не - Иванчева ще ти се стори, като детско предаване.
  Не трябва да ти омръзва, а да те прави гневен.Да помниш и знаеш, че тези са свине и мошеници, лъжци и подлеци.Така, както и другите комунисти - БСП - са същите!

 15. 15 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 2480 Неутрално

  Докъде стигнаха разкритията на Гешев, как срещу 50 000 лв се става главен прокурор?
  —цитат от коментар 12 на ggot


  Не се знае но някъде във фейса беше изваден списък с подкрепящите го от прокурори и следователи.Единия от подкрепящите е бил покойник.

  SHADOWS of SOFIA
 16. 16 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 5226 Любопитно

  Абе гешев ли е "доброто име " на прокуратурата?Този наведен но злобен човечец,служещ за бухалка на Тиквоча....Ако случайно не стане глаДен прокурор,къде ще стане консул?

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 17. 17 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 1404 Весело

  Какво стана с протестите на умните и красивите или чакат да се наваканцуват и като свършат парата ще се включат

 18. 18 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 641 Неутрално

  Какво стана с протестите на умните и красивите или чакат да се наваканцуват и като свършат парата ще се включат
  —цитат от коментар 17 на 001


  Есента идва ,

  Изборите също

  Тъпите и грозните излизат в дълга почивка

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 19. 19 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 2480 Неутрално

  Какво стана с протестите на умните и красивите или чакат да се наваканцуват и като свършат парата ще се включат
  —цитат от коментар 17 на 001


  Абе БУДАла стой си мирно . После да не ревеш от кога ти е това чувство.

  SHADOWS of SOFIA
 20. 20 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 780 Неутрално

  „Ваклин пред Цацаров: Натискат мен и семейството ми заради делото Иванчева“ - https://www.24chasa.bg/novini/article/7623842
  Свързано - https://www.24chasa.bg/novini/article/7598768

  Цитирани медии - bivol.bg, actualno.com, svobodnaevropa.bg, fakti.bg; Фрогнюз, Актуално, Медиапул, Дневник, Сега, Офнюз и др.

  Със здраве.

 21. 21 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 2480 Неутрално

  „Ваклин пред Цацаров: Натискат мен и семейството ми заради делото Иванчева“ - https://www.24chasa.bg/novini/article/7623842 Свързано - https://www.24chasa.bg/novini/article/7598768 Цитирани медии - bivol.bg, actualno.com, svobodnaevropa.bg, fakti.bg; Фрогнюз, Актуално, Медиапул, Дневник, Сега, Офнюз и др.Със здраве.
  —цитат от коментар 20 на plebs


  А медийното НСО пък е в негова защита.
  А Ваклин като има доказателства , че го притискат да ги съди.
  Изобщо не ни пробутвай такива новели.

  SHADOWS of SOFIA
 22. 22 Профил на Дедов'та Колюуа Унукя!
  Дедов'та Колюуа Унукя!
  Рейтинг: 1812 Любопитно

  Есента идва ,

  Изборите също

  Тъпите и грозните излизат в дълга почивка
  —цитат от коментар 18 на nessarox


  Иииии... кои "запрятат ръкави"?

  БАСИ ТЪПИЯ САЙТ!
 23. 23 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 780 Неутрално

  Ваклин:
  "Първоизточник на "фалшивата новина" е публикация в сайта "Биволъ", а силен интерес към нейното разпространение се оказва, че имат свързани с укриващия се от правосъдието фараон Цветан Василев.

  По този повод Александър Ваклин излиза с отворено писмо до сайта "Биволъ" и медиите, които са се включили в "калната кампания" и са мултиплицирали "фалшивата новина"."


  " писмото на Александър Ваклин без редакторска намеса:

  С това отворено писмо упражнявам гарантираното ми от закона право на отговор по повод поредната невярна и оклеветяваща доброто ми име публикация на сайта bivol.bg, отразена и в последващи публикации на actualno.com, svobodnaevropa.bg, fakti.bg, с автор "Биволъ", с дата 07.08.2019г., със заглавие "Ваклин построил сградата, в която жената до Гешев взела евтин апартамент". Въпросната недодялана сводка представя снимка от април 2012г. на парцел, находящ се на бул. Ген.Н.Г.Столетов No 5, като представя снимката за изображение от адрес бул. Ген.Н.Г.Столетов No 8. Иначе казано, тиражира откровени лъжи, като представя отсрещната страна на улицата. Ето я и истинската снимка от април 2012г. на адреса бул. Ген.Н.Г.Столетов No 8 за сравнение.


  Aко "Биволъ" се характеризираше с професионализъм и уважение към аудиторията си, щеше да се въздържи от неадекватното бомбастично лъжливо изявление, че лепнатата на оградата на отсрещния парцел рекламна табела през 2012г. доказвала кой построил сградата СРЕЩУ табелата през 2015г., а още по-малко – кои ще са бъдещите собственици на жилищата, които не съм строил или продавал.

  Г-н Асен Йорданов, който редовно громи медиите на родния си брат, наричайки ги "свински", очевидно не се притеснява, че ореолът му на морален стожер ще се разклати от някакви си манипулативни статии и неверни внушения. Впрочем добре е да се отбележи, че дори да бях построил сградата, в която "жената до" прокурор Гешев, която никога не съм виждал, има имоти, дори прокурор Гешев, който познавам от медийните му изяви, да беше мой роден брат, това не променя правото ми да не участвам в корупционна схема и задължението ми да не укривам престъпление – тук еретично признавам, че смятам Конституцията и Наказателния кодекс за по-достоверен източник на права и задължения от уебсайтовете.

  Не допускам, че г-н Асен Йорданов смята изнудването от страна на администрацията за нещо нормално, което трябва да се премълчи, но и не намирам обяснение за неистовите усилия, положени от "Бивол", Фрогнюз, Актуално, Медиапул, Дневник, Сега, Офнюз и др. да концентрират негативните нагласи на обществото по делото с кмета на р-н "Младост" вместо към уличените в корупция държавни служители, към свидетелите и държавните органи. Може би щях да получа акламации, ако вместо вероломно да спазя закона, чинно и с уважение бях поднесъл "три по седемдесет и пет" "еврота" по думите на самата г-жа Иванчева, за да се обади на секретарката веднага да ми пусне преписката, както тя направи преди да я арестуват (секретарката го потвърди пред съда)? Но ето – след като съдът постанови доказано престъпление с тежки присъди за корупция на длъжностно лице, в особено големи размери, имам наглостта да искам и да спрете да ме заливате с помията на фантазьорските си политически престрелки, защото нямам и не желая да имам отношение към този аспект на журналистическата прехрана.

  Нека не забравяме, че чл. 39, ал (2) от Конституцията прогласява, че свободата на изразяване на мнение не може да се използва за уронване на правата и доброто име на другиго, нито да призовава към разпалване на вражда или към насилие над личността. Разбирам, че г-н Асен Йорданов и колегите му от гореспоменатите медии семейства хранят, а пък след публикуване на мотивите на съда по делото, "невинността" на подсъдимите стана съвсем затруднителна за обосновка. Така и не се намери сред клиентите ни нито един политик, а благодарение на вашия безспирен интерес към личността ми научих, че някак съм се сдобил с чисто нов роднина – самият Александър Йорданов (когото не познавам). А Вие роднини ли сте с него, г-н Йорданов?

  За последен път ще отдам внушаващото неверни твърдения заглавие и съдържание на публикацията на липсата на професионализъм и базова ориентация из столичните булеварди на автора ѝ – за справка, Столицата, в която съм роден и отрасъл, не е изменила особено градоустройствените си порядки повече от век - по Царско време, по времето на комунизма и след демократичните промени, до ден днешен, принципът на номериране на булевардите е разделянето на четни и нечетни номера от двете им срещуположни страни. Последователните номера от една и съща страна са типични предимно за селата и най-малките населени места.

  Освен посочената специфика на номерацията на уличната мрежа, характерна отлика за големите градове е и преустановената практика за ползване на външен нужник – моля "Биволъ" и останалите политически настръхнали сайтове, при очевидно голямата политическа нужда, която ги мъчи, да се съобразяват с това и да не се опитват системно да цапат публично името ми.

  При следващ случай на подобни евтини манипулации с жълто-кафяв привкус, ще поканя в съдебна зала автора на материала и/или собственика на сайта. Г-н Асен Йорданов, претендиращ за "качествени журналистически разследвания", следва да инвестира в елементарната функционална и правна грамотност на кадрите си, ако не му се плащат сериозни съдебни обезщетения след това."

 24. 24 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 452 Неутрално

  Мамицата им мръсна прокурорска...
  През септември - всички свестни хора срещу бръснатата мутра Гешев!!

 25. 25 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8138 Неутрално

  Ваклин, Ваклин, жалка работа си.

 26. 26 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1740 Разстроено

  Сатиричен театър...с елементи на пародия.....
  —цитат от коментар 3 на Willy Messerschmitt


  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 27. 27 Профил на Chubachubs
  Chubachubs
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Не знам защо се опитват да докарат имиджа на българската прокуратура до този на използвана тоалетна хартия?!

 28. 28 Профил на kaiser
  kaiser
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Тъпите и грозните излизат в дълга почивка
  —цитат от коментар 18 на nessarox


  след тях идват красивите и умните от бсп

 29. 29 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 433 Весело

  До коментар [#15] от "К2":

  За нашите главни прокурори това отдавна го знаем, че само Господ е над тях.

 30. 30 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1517 Неутрално

  Тоя човечец, ако имаше капка достойнство, щеше да си признае всичко и хората можеше и да му простят. Сага колкото повече затъва в лайната, толкова по-силно се размирисва.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 31. 31 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 601 Неутрално

  Е.ати сапунена та пародия, абе вие наистина ни имате за идиоти...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 32. 32 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1370 Неутрално

  "Бивол", Фрогнюз, Актуално, Медиапул, Дневник, Сега, Офнюз , Свободна Европа - това са левичарските медии в България.

  Никак не са малко , както се вижда !

 33. 33 Профил на bkstoja
  bkstoja
  Рейтинг: 459 Неутрално

  как ще се спре корупцията ако се излива помия срещу всеки подал сигнал за корупция? няма да стане, но половината от коментиращите тука не им пука за това че корупцията се шири в България а гледат как да бутнат првителството и да дойдат техните мекерета на власт само за да могат да си лапкат!
  Само си помислете, дали някой ще подаде сигнал за искан подкуп ако е изложен на постоянни нападки и простотии след това? А на всеки може да се намери нещо в миналото, в България живеем, знаем как е! А, ако се окаже че е някой паднал от луната, ще му спретнем активно мероприятие, не е проблем, в това сме много добре, 50 години гормихме врага с партиен билет.

 34. 34 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 628 Неутрално

  НЕНОРМАЛИЗИРАЩА се държава в очакване на Гиштапо.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 35. 35 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 641 Весело

  "Бивол", Фрогнюз, Актуално, Медиапул, Дневник, Сега, Офнюз , Свободна Европа - това са левичарските медии в България.Никак не са малко , както се вижда !
  —цитат от коментар 32 на faeton.


  "Свободна Европа" никога не се е харесвала на комунистите-БКП
  И преди, и сега на ГЕРБ-БСП

  Всички сме в кочината,но някои гледат към звездите:)
 36. 36 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 628 Неутрално

  За тази шушумига оплетена от прокурорите в смешни "самопризнания" ,при един нормален съдебен процес(без прокурорски натиск )от свидетел ще е подсъдим още при първото съдебно заседание.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 37. 37 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 961 Любопитно

  До коментар [#23] от "plebs":

  странно никой не коментира наглата лъжа на бивол.то верно у тази това форуме фактите никога не да биле на почит, ама не вервах че на черното ще викат бяло

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 38. 38 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 628 Неутрално

  При проверка на Ваклин с детектора на лъжата ,ще "светне" по израза на Гешев ,на първата секунда.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 39. 39 Профил на ivangabrovo
  ivangabrovo
  Рейтинг: 672 Неутрално

  На ваклото май му е замирисал сосът, в който предстои да бъде сготвен...
  За по-бавен огън ли блее или за призоваване на веганите...

 40. 40 Профил на trj09592697
  trj09592697
  Рейтинг: 315 Неутрално

  ...Изборите ще покажат накъде ще задуха вятърът.
  —цитат от коментар 10 на nessarox


  На кметски избори всички ще са победители.
  За медиите на разградския Олигарх победителя ще е Дем.БГ и Ристьо Иванов (независимо от резултатите).
  Щом тези медии изкараха, че Нинова е загубила при получени за БСП повече гласове и евродепутати, значи може да продължават да лъжат.

 41. 41 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 901 Любопитно

  До коментар [#23] от "plebs":

  не вярвам този нескопосан пасквил да идва от перото на Ваклин, един "предприемаЧ" със интелигентноста на ръждясала каластирка, явно ГешеФТтурата му е "подарила" кафявото мастилце !

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 42. 42 Профил на Дедо Лойко
  Дедо Лойко
  Рейтинг: 8 Неутрално

  При проверка на Ваклин с детектора на лъжата ,ще "светне" по израза на Гешев ,на първата секунда.
  —цитат от коментар 38 на Чърчил


  страхувам се че лови основно нормални хора. не психопати

  Vernam Cipher
 43. До коментар [#8] от "edin drug":

  Извинявай, но това са номера за детската градина......чак толкова тъпо не може да постъпи човек......а прокурорите уж са хора с образование и интелект и да ми играят подобни сценки в стил “развит социализъм” и “ комсомолски ентусиазъм”.........а бе Партията (БКП) и пропагандните и методи ряпа да ядат......подобно нещо даже и в Русия няма......чак толкова елементарно и по детски......

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 44. 44 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 780 Любопитно

  "Бивол", Фрогнюз, Актуално, Медиапул, Дневник, Сега, Офнюз , Свободна Европа - това са левичарските медии в България.Никак не са малко , както се вижда !
  —цитат от коментар 32 на faeton.


  До коментар [#32] от "faeton.":

  - Левичарски, или на "Сабините"??? Левичарски или на комунета - Андрешковци сред комунистите? Левичарски или на десарите -"няма ляво, няма дясно, общото е наше"? :)

 45. 45 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3190 Неутрално

  До коментар [#27] от "Chubachubs":

  Ми то прокуратурата се използва, като тоалетна хартия. Да бърше и крие оцапаните задници на управляващите. И е прокуратура, когато съдят някой кокошка. За високите етажи на властта/мафията, се превръща в първа пазителка.

 46. 46 Профил на unknown artist
  unknown artist
  Рейтинг: 975 Неутрално

  МАФИЯ !!!

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 47. 47 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3190 Неутрално
 48. 48 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 148 Неутрално

  Всяка медия, която поднася невярна информация не трабва да бъде само съдена, а и публично разкривана пред обществото.
  Политическите пристрастия са до някаква степен приемливи, но откровените медийни лъжи трябва да заклеймяват.

 49. 49 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5127 Неутрално

  Спомням си за един свидетел, срещу министър Кабил, който завърши много различно от този по-горе .
  Защо този двоен аршин?

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 50. 50 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2187 Любопитно

  До коментар [#17] от "001":

  А вие комунистите Гешеф ли харесвате?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 51. Къде изчезна “Предозиране” от заглавието?
  Само питам.......

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 52. 52 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2187 Любопитно

  До коментар [#32] от "faeton.":

  Дефинирай "левичарски", моля?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 53. До коментар [#48] от "tosho_toto":


  И такива като Вас също.
  Редно беше Прокурор Гешев да отговори с факто по изнесените в медиите твърдения, но как да разследва сам себе си?

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 54. 54 Профил на д р Чарли Мишкин от ГРУ
  д р Чарли Мишкин от ГРУ
  Рейтинг: 2187 Любопитно

  До коментар [#48] от "tosho_toto":

  Твърдиш, че някой поднася фалшиви новини? Докладвай на цацаратурата и те ще я "подпукакт" тази медия.

  Или си се заблудил, а?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 55. 55 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 452 Неутрално

  За тази шушумига оплетена от прокурорите в смешни "самопризнания" ,при един нормален съдебен процес(без прокурорски натиск )от свидетел ще е подсъдим още при първото съдебно заседание.
  —цитат от коментар 36 на Чърчил


  Може и да стане след последната инстанция, ВКС.
  Ла.няните Специализирани съдилища са създадени само да се надупват
  на прокуратурата....
  За съжаление няма кой да му повдигне обвинение, същата опикана прокуратура ли?

 56. 56 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 452 Неутрално

  Всяка медия, която поднася невярна информация не трабва да бъде само съдена, а и публично разкривана пред обществото.Политическите пристрастия са до някаква степен приемливи, но откровените медийни лъжи трябва да заклеймяват.
  —цитат от коментар 48 на tosho_toto


  Ми съди бе путьо, кой ти пречи.
  Има си закони и ред, действай...Теб няма те пуснат при главните
  опикани прокурори....

 57. 57 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4472 Неутрално

  До коментар [#25] от "Роси":

  Не е само Ваклин! Виж Плебс-а! Сигурно никнеймът му идва от плебей!

 58. 58 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2585 Весело

  До коментар [#17] от "001":

  "Какво стана с протестите на умните и красивите или чакат да се наваканцуват и като свършат парата ще се включат"

  Не им е до наваканцуване- просто не могат да разпределят всеядната лумпенизирана братия със Слави и Маяма. Умнокрасавците са яко поизносени, а другите двама са свежо попълнение в политическото театро. Освен това, новаците няма какво да крият - цяла България знае кирливите им ризи и те вървят вабанк- ако стане! А умнокрасивите и в блатото искат да изглеждат умни и красиви.
  Общо взето, кауза пердута...Но КОЙ да им каже!?

 59. 59 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4472 Неутрално

  Чудя се само дали тези от прокуратурата са толкова тъпи, че не разбират какъв автогол си вкарват с разгласяването на подобна среща! Или просто са нагли и не им пука какво си мисли народа!

 60. 60 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4472 Неутрално

  До коментар [#48] от "tosho_toto":

  Ами нека Ваклин съди Биволъ! А не да си говори с Цацата и Гешев! Нека ги съди!

 61. 61 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2585 Весело

  "С колко свидетели по наказателни дела се е срещал досега главният прокурор?
  С колко свидетели по наказателни дела се е срещал заместникът му Иван Гешев ?
  С колко свидетели по наказателни дела са се срещали двамата заедно ?"

  Елементарно мислене, елементарни въпроси, елементарен отговор (само един):

  Всяко повтарящо се събитие някога се е случило за пръв път!
  От мен: Започвайки от Адам и Ева! И сега, какво - да оплюем секса?

 62. 62 Профил на Dark Avenger alias Дечо Пора
  Dark Avenger alias Дечо Пора
  Рейтинг: 901 Неутрално

  Спомням си за един свидетел, срещу министър Кабил, който завърши много различно от този по-горе .Защо този двоен аршин?
  —цитат от коментар 49 на penetrating


  мда, така е в държавицата Тиквостан, свидетеля (изнудвания) от Суджук- Гайт, как го пипнаха за топките заради "неплатени" данъЦи ?!

  Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. Albert Einstein
 63. 63 Профил на unknown artist
  unknown artist
  Рейтинг: 975 Неутрално

  До коментар [#50] от "д р Чарли Мишкин от ГРУ":

  “А вие , комунистите Гешеф ли харесвате?”
  Бате, той е одобрен лично от Любен Гоцев и Митю Гестапото


  https://www.mediapool.bg/bivsh-shef-na-darzhavna-sigurnost-podkrepya-ivan-geshev-news296391.html

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 64. 64 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 844 Неутрално

  ТОВА НА КАДРОТО Е ГОЛЕМА ГНУС , МУТРОПРИСЛУГИ НЕЩАСТНИ

 65. 65 Профил на conservamus
  conservamus
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Еми, който си е гьон, си остава гьон... Това е тотален сюреализъм - гражданин хей така да бъде приет от шкембелиите Цацаров и Гешев, понеже защитавал уж истината, а пък се оказа че всички го мислим за леке... И за все по-голямо леке... Нима не му мина през ум, че с тази среща само доказва колко близък е с държавното обвинение, което му осъди ония, които му пречеха? Въобще, как ги търпим тия, ей сега и Ало Ваньо, пардон, Борисов, ни убеждав'а колко кадърен бил тъпунгера Георгиев...

 66. 66 Профил на conservamus
  conservamus
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#48] от "tosho_toto":

  Къде видя медийни лъжи? Защо не им обясниш лично на Цацаров и Гешев? Нима ще се срещнат с теб, както се гушкат с пикльото Ваклин?

 67. 67 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 641 Неутрално

  "Свидетелят Ваклин (вляво) е под крилото на ръководството на прокуратурата."
  ==========
  Какво искат да кажат редакторите с това !?
  Може би "под килото" на прокуратурата трябаше да е осъдената на 20г. затвор?

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 68. 68 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3587 Неутрално

  "Той посочи отново, че са били положени целенасочени усилия в публичното пространство да бъде засегната личната и професионалната му репутация, включително и чрез медийни публикации, съдържащи откровени неистини."
  "Ръководството на Прокуратурата е на категоричната позиция, че са недопустими опити за натиск върху свидетели и уронване на доброто им име, включително и чрез дирижирани медийни кампании."

  "Включително и чрез медийни публикации", "включително и чрез дирижирани медийни кампании" – включително от какво? От какви опити за натиск? Част от какви целенасочени усилия? Някой да не би да го е пресрещнал и пребил? А не, това се случи с Огнян Стефанов! Или са му запалили колата? А не, това се случи с Генка Шикерова и с Велислав Минеков! Или са взривили вратата на апартамента му? А не, това се случи с Васил Иванов!
  Какво точно му се е случило на Ваклин? О, медии публикували някои разкрития за него! Ужас!

 69. 69 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 452 Неутрално

  Въз основа на тази информация искам да обвиня официално прокуратурата и Ваклин
  в образуване на организирана престъпна група с цел сготвянето на Иванчева и
  Петрова.
  Къде да се обадя? В същата ла.няна прокуратура? Да им .... и майка им също....

 70. 70 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  направо да затваря медии, какво чакат :) то не че останаха много обективни такива де, но явно и те им пречат.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 71. 71 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  НЕНОРМАЛИЗИРАЩА се държава в очакване на Гиштапо.
  —цитат от коментар 34 на Чърчил


  по скоро КГБ-то. тези са дълбоко свързани с руските интереси.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 72. 72 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1548 Неутрално

  До коментар [#2] от "SaveBG":кошаренски свидетели

  Казват се кошаревски от село Кошарево.

 73. 73 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3895 Неутрално

  " В какво точно се изразяват дъгогодишните приятелски отношения между Кърковски и Гешев не се описва от проверяващите, но това предстои да стане ясно. Всъщност “приятелят” Марио Кръковски и Александър Ваклин са съдружници във фирми, които реализират строителни инвестиции на няколко имота имота в Зона Б-17. В структурата основна е “МС Консулт 2004” ООД, в която съсобственици са Ваклин и Кърковски. Тя финансира с кредити другите фирми."

  https://bivol.bg/vaklin-geshev-hancheva.html?fbclid=IwAR10MMwRj3x875ZC3-T1RZRnFzIhsYLeEyCfXD_9pjL2XpD1MsnsGHPxPoc


  Та за разследването, в което Бивол разкрива как се сраства икономическата власт с институциите, които би трябвало да са неин коректив от гл. т. съблюдаването на закона, никак не ми е чудно, че властта реаргира толкова панически ! Истината за пореден път лъсва и смрадтта очаквано се издигна на талази от разследването !
  Жалка работа !

 74. 74 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 2235 Неутрално

  по никакъв начин не може да се свърже с индивидите на снимката. А "гладкият отвън и отвътре", дори не представа няма, какво означава това.

 75. 75 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Мамицата им мръсна прокурорска...През септември - всички свестни хора срещу бръснатата мутра Гешев!!
  —цитат от коментар 24 на pyn


  Ти ли си свесен, ве криминоген тъп! Един шамар да ти светна и ще оцапаш гащите. Дневник, форума ви заприлича на масова психотерапия в затвор с рецидивисти. Не ги слуша главата. Но вие какви журналисти сте?

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 76. 76 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 2207 Неутрално

  [quote#75:"tolkoli"][/quote]
  " Един шамар да ти светна и ще оцапаш гащите. "

  Нахранила си лошия " вълк" в себе си. Чудя се Дневник как те търпи.

 77. До коментар [#75] от "tolkoli":
  Вярно е, имаш нужда от терапия..... и то дълга!

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 78. 78 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#76] от "tacheaux":

  Това е здравословна защитна реакция с/у словесната вакханлия тук. Я си виж аверите какви ги пишат. Като побеснели псета са. Така че не мисли моя добър и лош вълк. И виж колко често коментирам тук.
  Днес си пожелах да ви кажа някои неща по вашия метод. Имам рожден ден и няма да ме сбърка дневник да ми "подарят" доживотен бан.
  Ще призова пак нормалмите хора да коментират все по-рядко. Да не ги храним с кликове!
  Всичко добро!

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 79. 79 Профил на conservamus
  conservamus
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Любопитна ми е гледната точка на защитниците на тази ситуация и участниците в нея. Какво редно виждат в нея въобще, нима главният прокурор и бъдещият главен прокурор се срещат с всеки? А признават ли връзката на Ваклин с Гешев, или това са някакви изфабрикувани лъжи? С каква цел, кой може да опетни Гешев повече от самия него, който в прав текст ти казва, че политическата и съдебната системи трябва да бъдат срастнати (т.е. да бъдат мафия) , за да функционират? Каква линия на мисълта може да оправдае безочието, това се питам.
  Политическо пристрастие ли? Роднински връзки? Личен интерес? Моля, обяснете!

 80. 80 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1364 Неутрално

  Важното е не какво говорят прокурорите от кабинетите си, а какво доказват в съдебната зала. Важното е не какви извадки от разпити на свидетели и какви разкази по картинки ще си избере прокуратурата да публикува, а е важно какво следва от всички доказателства по делото. Включително от тези, които не са публикувани, включително и от тези, които ще бъдат събрани в съда по искане на защитата.
  Въобще това "отваряне" на прокуратурата е по-скоро профанизиране на прокуратурата. Ексхибиционизъм - проява на чувство на безсилие.

  Същото важи и за свидетелите. Важното е какво са казали пред съда и доколко е достоверно. Всичко друго е само шум. За Ваклин е достатъчно да е казал истината пред съда. Друга защита не му трябва.

 81. 81 Профил на pyn
  pyn
  Рейтинг: 452 Неутрално

  Важното е не какво говорят прокурорите от кабинетите си, а какво доказват в съдебната зала. Важното е не какви извадки от разпити на свидетели и какви разкази по картинки ще си избере прокуратурата да публикува, а е важно какво следва от всички доказателства по делото. Включително от тези, които не са публикувани, включително и от тези, които ще бъдат събрани в съда по искане на защитата. Въобще това "отваряне" на прокуратурата е по-скоро профанизиране на прокуратурата. Ексхибиционизъм - проява на чувство на безсилие. Същото важи и за свидетелите. Важното е какво са казали пред съда и доколко е достоверно. Всичко друго е само шум. За Ваклин е достатъчно да е казал истината пред съда. Друга защита не му трябва.
  —цитат от коментар 80 на inn


  Не мога да разбера ти наивен ли си или се опитваш да заблуждаваш хората.
  Правосъдието тук е почти мъртво. Прокуратурата си позволява да манипулира хората и открито да заплашва медии. Заплашва дори и съда.
  Да не забравяме за известните 80%, които четат само свински медии и акъла им е на това ниво.
  А вече вероятно не може да се разчита и на ВКС. Все пак тези хора имат семейства, деца..... Я си представи в деня преди делото входа на блока им да е облепен с некролози? По съвест и убеждение ли ще съдят?

 82. 82 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4472 Весело

  До коментар [#75] от "tolkoli":

  Хайде, леля! Давай с шамарите! 🤣😂

 83. 83 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4472 Неутрално

  До коментар [#78] от "tolkoli":

  Честит Рожден Ден! Жива и здрава! И по-малко нерви!

 84. 84 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 410 Неутрално

  Защо така се замълча около Иванчева? След данданиите - гробна тишина. Какво става?

  Мърфи е оптимист!
 85. 85 Профил на о сандо
  о сандо
  Рейтинг: 523 Неутрално

  До коментар [#84] от "султана глаушева":

  ... ТИ, НАЯСНО ЛИ СИ, К'ВА СИ МЪРША ВСЪЩНОСТ.... М!

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 86. 86 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4472 Неутрално

  До коментар [#84] от "султана глаушева":

  Това, което има да става с Иванчева е здраво плащане след присъда в Страсбург! Това ще стане!

 87. 87 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2777 Неутрално

  Тези предозирания показват едно - прокурорите и седящите зад тях "библиотекари" и тошовия клан на БКП издават нервност и несигурност.. Чудят се как да обърнат общественото мнение в своя полза, но с подобни "мероприятия" се оплитат още повече в лъжите си и скалъпените си схеми.

 88. 88 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2777 Неутрално

  До коментар [#43] от "Rosen Nikolov":

  "а прокурорите уж са хора с образование и интелект"

  Интелектът на Цацаров е на комсомолски активист и натегач, станал член на БКП още в казармата преди да започне да следва. Същият този "интелект" преди години като съдия в Пловдив остави невинен човек месеци в ареста за обир на магазин, по фалшивите показания на продавачката, без да си направи труда да провери охранителната камера, която показа друг извършител.
  За симеоновския милиционерски кадър Гешев, няма какво да говорим.
  Затова и сценките им са на ниво квартален милиционер.

 89. 89 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2340 Весело

  До коментар [#33] от "bkstoja":

  "как ще се спре корупцията ако се излива помия срещу всеки подал сигнал за корупция?"

  БиволЪ не само сигнал подаде, ами и документи представи как корупционно се изменят закони за решаване на "квартирен въпрос" на "самотния бегач на дълги разстояния", мозъкът на ГЕРБ, Цвък Цвък.
  И какво!? Събрахте се полюционерите и обявихте, че законът се бил правил в подкрепа на българския бизнес с … един апартамент за председателя на Народното събрание, един за главоча на гербската парламентарна група, два за националния скулптор, гласувал подкрепата с апломб. А сега се разбира, че имало още "подаръци" … за пишман-прокурори, още по-пишман-консули и други активни борци срещу корупцията и гешефта.

 90. 90 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2340 Весело

  До коментар [#8] от "edin drug":

  "а иначе няма лошо ,браво на прокуратурата ,че се отваря към хората ."

  Отваря се, отваря се, ама още не е върнала парите на банката, които Ваклин теглил за реализация на постановката "получаване на подкуп". Тия 75 хил. евра, "веществени доказателства", да не са хванали пътя на тефтерчето на Филип Златанов?
  Пък и банката не е призована като свидетел. Да не се окаже, че няма банка, а тия пари са краднати при някой обиск от следователя или направо от Гешев при някой обиск. Ей на, прокуратурата освен кредитните досието изнесе и картините от КТБ, които КТБ била наела временно.

 91. 91 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1901 Неутрално

  “Днреник” казвайте фактите такива, каквито са. Изродите присъствали на тази среща излъгаха, че е отказано право на отговор. Нищо не са пропуснали. Нагло излъгаха и манипулират “обществото”.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 92. 92 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2247 Неутрално

  До коментар [#88] от "antonio_vivaldi":
  Верно, комсомолска работа.
  Фотото кърти. Цацата сбърчил ниско челце в умствено напрежение. Със сигурност дори е изпотен под мишниците.
  Води записки на голям лист, дори е написал нещо в началото.
  Умирам да прочета какво точно си е записал. Дамата му следи записките, Гешев го играе накукушинен - излъчва увереност и презрение "Само да ме изберат, ще им разкажа играта."
  Всичко това в интериор от късен соц.
  А бе, направо си е ретро фото класика.
  Сладури!

 93. 93 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 692 Неутрално

  МА ,ТЯ,ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА БИЛА МНГОГО ОТЗИВЧИВА И ГОСТПРИЕМНА КЪМ ГРАЖДАНИТЕ,БЕ!!
  СЪРБИ МЕ ЛЯВОТО МЪДО.ТОВА Е МНОГО ПО-СЕРИОЗНО ОТ КАХЪРИТЕ НА ПАЛЯЧОТО ВАКЛИН.
  БЕГАМ ДА СИ ЗАПИША ЧАС ПРИ ЦАЦАРОВ ДА МЕ ПОЧЕШЕ..

 94. 94 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 692 Неутрално

  ТИЯ ПОРЪЧКАТОРИ КОПАЯТ ВЕЧЕ ПОД НИВОТО НА МАРИАНСКАТА ПАДИНА...

 95. 95 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 692 Неутрално

  УРА!ПРОКУРАТУРАТА ОТКРИ ТЕАТРАЛНИЯ СЕЗОН!!!

 96. 96 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 692 Неутрално

  До коментар [#8] от "edin drug":"а иначе няма лошо ,браво на прокуратурата ,че се отваря към хората ."Отваря се, отваря се, ама още не е върнала парите на банката, които Ваклин теглил за реализация на постановката "получаване на подкуп". Тия 75 хил. евра, "веществени доказателства", да не са хванали пътя на тефтерчето на Филип Златанов?Пък и банката не е призована като свидетел. Да не се окаже, че няма банка, а тия пари са краднати при някой обиск от следователя или направо от Гешев при някой обиск. Ей на, прокуратурата освен кредитните досието изнесе и картините от КТБ, които КТБ била наела временно.
  —цитат от коментар 90 на wanderer


  БАНКА ,ПРЕДОСТАВЯЩА КРЕДИТ ЗА ПОДКУП!!!!
  PRICELESS!!!!
  БОМБАСТИЧНА ИНВЕНЦИЯ НА ГЕШЕФТУРАТА.
  ОЧАКВАЙТЕ ДА ДА ПОЧНАТ ВИ ПЪХАТ В ПАНДИЗА ПО ОБВИНЕНИЕ,ЧЕ КОПАЕТЕ ТУНЕЛ ОТ БОМБАЙ ДО ЛОНДОН ПОД КЪЩАТА НА БОЙКО БОРИСОВ.ПО ПРАВИЛАТА НА РУСКАТА ШКОЛА
  ГЕШЕВ Е РУСКИ ВЪЗПИТАНИК.ПРИ НЕГО НЕМА ДА ИМА ЛАБАВО..

 97. 97 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 410 Неутрално

  До коментар [#86] от "
  Аз питам сега в момента какво става. Не какво ще стане.

  Мърфи е оптимист!
 98. 98 Профил на registriran
  registriran
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До коментар [#23] от "plebs":странно никой не коментира наглата лъжа на бивол.то верно у тази това форуме фактите никога не да биле на почит, ама не вервах че на черното ще викат бяло
  —цитат от коментар 37 на sarunka


  Та да обобщим фактите,щото не стана много ясно.Ваклин продал ли е на жената с която живее Гешев апартамент на занижени цени или не?Това е въпроса?Истина или не?Всичко друго е пунта Мара дето вика нашеия премиер.

 99. 99 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2585 Весело

  До коментар [#84] от "султана глаушева":

  "Защо така се замълча около Иванчева? След данданиите - гробна тишина. Какво става?"

  Погребани дандании - ето какво! Също като данданиите около "апартаментгейт" , данданиите около съденето на прокуратурата от Бойкикев и "Рога и копита". данданиите около поредния клоун в политиката.И като анонсираните дандании около кандидатурата на попрезрялата кЮстенбродска черешка.

 100. 100 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2413 Неутрално

  Цирка е пълен....
  —цитат от коментар 4 на Rosen Nikolov  Де да беше цирк ...

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK