Предозиране: Писмото на ДПС до ЕС за "провокацията" срещу имота на Доган

Предозиране: Писмото на ДПС до ЕС за "провокацията" срещу имота на Доган

© Георги КожухаровВъображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува посланията на управляващите, партиите, държавните институции, частни сдружения или пиари. Рубриката на "Дневник" "Предозиране" започна със събиране на абсурдите на посланията в хода на предизборната кампания през 2014 г., но продължава и след това с нови сюжети.


Реакцията на лидера на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) Ханс ван Баален, който нарече участниците в масовото ходене на плажа край имота на Ахмед Доган в "Росенец" "екстремисти", се базираше на писмо, изпратено от трима български евродепупати.


Илхан Кючюк, Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели от ДПС/"Обнови Европа" писаха на всички евроинституции и "до когото са сметнали за необходимо". В писмото се говори за "самонараняване" на лидера на "Да, България" Христо Иванов и "провокация срещу собствеността и личната безопасност на неговия (на ДПС) почетен председател д-р Ахмед Доган и поведе клеветническа кампания срещу него".
"Дневник" публикува писмото в превод на "Клуб З". Списанието прави уговорката, че на моменит английският, на който е написано, е предизвикал някои затруднения.


"Скъпи колеги,


Със съжаление ви информираме, че всеки път, когато в българското обществено пространство има ситуация на нарастващи безредици, ДПС и неговите членове стават обект на провокации и опити за превръщане в изкупителни жертви с цел привличане на вниманието и трупане на политически капитал.
Наблюдаваме с отчаяние именно това през последната седмица. За съжаление съпредседателят на малка партия, която сама не е постигнала значителен успех или места в Народното събрание, извърши акт на провокация срещу собствеността и личната безопасност на неговия почетен председател д-р Ахмед Доган и поведе клеветническа кампания срещу него.


Предозиране: Писмото на ДПС до ЕС за "провокацията" срещу имота на Доган


Д-р Доган е поставен под охрана от НСО през 2009 г. Причина за решението бяха редица опити за извършване на нападения срещу него, които продължиха през годините и кулминираха с опита за убийство на нашия почетен председател през 2013 г. на конференция на ДПС, при това в присъствието на агенти на НСО. Към това трябва да се прибави и демонстрирането на явна враждебност от страна на определени чужди сили поради твърдата подкрепа на д-р Доган за евроатлантическото развитие на страната и сериозните му критики към опитите за чужди влияние в България. Така комисията на НСО, която се събира редовно и оценява осигурината охрана, установи, че има достатъчно сериозен риск от заплахи и от България, и от чужбина за нашия бивш лидер на ДПС.


През седмицата г-н Христо Иванов, съпредседател на "Да, България", организира пиар акция, като навлезе с лодка в малък залив край Бургас, където в момента живее д-р Доган. Заедно с още трима партийни членове той слезе от лодката на плажа в непосредствено съседство с имота на г-н Доган и заяви, че като български гражданин има правото да използва всяка обществена площ и засне цялата случка. Г-н Иванов обаче пропусна да обясни на публиката в социалните медии, че имотът е там от години, че това не е незаконна постройка и че парцелът е придобит в съответствие със закона. Вместо това г-н Иванов настояваше, че д-р Доган заграбва българска територия и суверенитет. След като г-н Иванов акостира на скалистия бряг в непосредствено съседство с местоживеенето на д-р Доган, служители на НСО го помолиха да напусне. Те учтиво повториха молбата няколко пъти, като обясниха, че просто си изпълняват задълженията и не желаят да участват в политически провокации, преди да прибегтнат до повикването на полиция. На което групата на г-н Иванов отговори с поставяне на българския флаг на скалите и с викове, че земята е собственост на България. Факт, който никой не оспорва, още по-малко д-р Доган, който е убеден патриот и защитник на правата на всички български граждани. И именно поради това животът му е под заплаха.


Този инцидент силно ни озадачава. Не само защото смятаме, че развяването на българския флаг и приказките за национален суверенитет с цел провокация срещу частната собственост на български гражданин от турски произход е просташки популизъм и опит за разделение, насочен срещу човека, който изгради и се изправи в защита на българския етнически модел и защити българските национални интереси с риск за собствената си сигурност.


Дори не заради инсинуацията, че нашият почетен президент се ползва с неоправдана институционална защита - макар че тя му бе поставена от комисия с основателна причина. А най-вече заради това, че като либерали вярваме в принципите на защитата на човешките права, частната собственост и върховенството на закона и отказваме да гледаме на нашата страна като на територия от Дивия запад, където всеки със свое тълкуване на кадастъра може да нахлуе в законно придобита територия.


Предозиране: Писмото на ДПС до ЕС за "провокацията" срещу имота на Доган


Смятаме, че е работа на съда е да тълкува и отсъди законността на всяка оспорвана собственост. Ако действителната цел на г-н Иванов е била да констатира наличието или липсата на определено право, а не да привлече вниманието на медиите чрез разпространяване на полуистини и преиграването с чувствителността около националността и суверенитет, той би трябвало да следва обичайната съдебна процедура за разследване. Смятаме, че прибягването до закона на тълпата, самонараняването (използвано е self-mutilation) е неприлично за политик, който сам се определя като демократ и смята твърдо да защитава тази гледна точка чрез протест срещу такива действия.


За съжаление актът на провокация на г-н Иванов не завърши с този инцидент, а достигна кулминацията си през уикенда. В събота, четири дни след като се оказаха в центъра на медийното внимание, въпросната партия и г-н Иванов като неин съпредседател организираха "протест", който подгря футболни хулигани, хора с криминално минало и провокатори от алтернативната десница и доведе до сблъсъци със силите на полицията, които се опитваха да опазят обществения ред, след като стана ясно, че крайната цел е нападение и нахлуване в частната собственост на д-р Доган. Водени от несигурността около мобилизирането на ефективна охрана и очакващи открита провокация, в спонтанен отговор хиляди членове и активисти на ДПС се събраха в събота сутринта преди организираното събитие около въпросния имот. Заради масовите мирни, зрели и отговорни действия на активистите на ДПС в крайна сметка успяхме да предотвратим целенасочения акт на агресия.


Отгоре на всичко г-н Иванов, който е съпредседател на партия, твърдяща, че е десноцентристка, с член на групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европарламента, си позволява не само спекулации пред българските медии, но и разпространява чрез евродепутата тази дезинформация сред колегите в Европарламента, членовете на антикорупционната интергрупа.


Спекулации, дезинформация и провокации на черноморския бряг. Спекулация, дезинформация и оклеветяване на уважаван български гражданин в българските медии. За съжаление дезинформация и спекулативни фалшиви новини в ЕП.


За нас това е неприемливо.


Г-н Доган официално се отказа от охраната на НСО в събота. От тази охрана се отказа и депутатът от ДПС Делян Пеевски, който също бе обект на заплахи.


Със съжаление установихме, че специалните служби за сигурност в България и дори правоприлагащите агенции не са в състояние да отговорят адекватно на провокациите и вместо да възстановят обществения ред съгласно закона,предизвикват напрежение и си играят с етническия мир в страната, за чието изграждане и съхраняване ДПС и неговият почетен председател д-р Доган работят вече 30 години.
Не приемаме споровете около качеството на работата на НСО и отговорността за това да бъдат прехвърляни върху д-р Доган или ДПС - партия, която неведнъж показа своята демократична същност и привързаност към европейските ценности.


Не приемаме търсенето в европейските институции на подкрепа чрез дезинформация, спекулации и фалшиви новини, произведени в отчаян опит за вдигане на политическия рейтинг.


Чувстваме се задължени да ви информираме.


Илхан Кючюк, Искра Михайлова, Атидже Алиева-Вели"


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (65)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1565 Неутрално

  ДПС е мафиотско-етническо ОПГ.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 2. 2 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3729 Весело

  Аз не знам защо този имот не е конфискуван досега ?

 3. 3 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  Нагледен пример как свинското статукво обработва и заблуждава слабо заинтересованите европейски лидери години наред, за да се поддържа. Сами трябва да си върнем държавата, никой отвън няма да ни помогне.

 4. 4 Профил на Ivan Ivanov
  Ivan Ivanov
  Рейтинг: 865 Неутрално

  целият район ли е бащиния на доганя?

 5. 5 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Към Илхан Кючюк, Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели - Пфу, да ви е.а майката! Разбира се само виртуално, че ме е гнус.

 6. 6 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7712 Неутрално

  Масово на изборите, за да маргинализираме тази корумпирана шайка

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 7. 7 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 900 Неутрално

  До коментар [#3] от "danubian.whale":

  Точно така! Мислехме си, че има някакъв коректив, че ще ни побутват, за да вървим в "правия" път, но явно сме твърде малки и незначими, за да ни обръщат достатъчно внимание.
  Това писмо е жалко и показва целия механизъм на представителните ни връзки с ЕС.
  Как едни случайни и неуки хора са способни да изкривят до неузнаваемост действителни случки и събития.
  За съжаление трагедията е в бг сапиенса , в неговата неподправена простотия, склонност към крадене, подмазвачество и свиркаджийство.
  Бил работил 30 години за етническия мир...
  Някакво незначително ченге от ДС, което превърна един затъпял електорат в своя собственост.

 8. 8 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2975 Неутрално

  Към Кючук, Искра и Атидже
  Драги ПКП , там където акустира Хр,Иванов не е частна територия .Освен ПКП сте и лъжци

 9. 9 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1562 Неутрално

  Що за идиоти са подписали тази лъжлива простотия? Не ми отговаряйте, сещам се: такива дето биха си дали без да се замислят задниците на дръндарския сопол и прасето... За някоя жълта стотинка...

 10. 10 Профил на BBKing
  BBKing
  Рейтинг: 15 Разстроено

  Илхан да си каже къде настани на удобна държавна служба жена си. С помощта на ГЕРБ. Да се видят всички черва и как са се навързали.

 11. 11 Профил на BBKing
  BBKing
  Рейтинг: 15 Разстроено

  До коментар [#8] от "hodounski":

  Илханчо си е ОК, взима си заплатата, жената е на топло и сигурно от години.

 12. 12 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3318 Неутрално

  Ужасна гнус.

  А това са РАБОТОДАТЕЛИТЕ на Бойко Борисов, на които той позволи да обсебят държавата...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 13. 13 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3938 Неутрално

  Всъщност още преди 3 дена точно изброих имената на българофобите от етническата партия ДПС, написали мръсотиите за Демократична България, и изобщо за България.

  А някои обвиняваха белгиеца в лошо отношение към България, в евроскептицизъм, и какво ли не лошо за нашите европейски партньори, забравяйки що за прасета ни представляват в европейските институции - все българофоби и мръсници - евродепутатите на ДПС: Илхан Кючюк, Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели.

 14. 14 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3081 Неутрално

  Тва от развален турски на англиски и от англиски на български -- гуглето бая се е озорило.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 15. 15 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4722 Неутрално

  Ама разбира се, охраната се оказала не на висота и затова се отказали, да ги пазят личните им пазванти, я колко народ дойде от благоевградските села, да ги пазят доброволно, без заплащане.

 16. 16 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3595 Неутрално

  31 години глупости се вършат тук , където държавата я е хванала липсата , след " наградите " следват и разните допълнителни екстри за добра служба и перспективно сътрудничество , после се пишат писма до " народите " , защото друго на са учили....

 17. 17 Профил на Локомотив
  Локомотив
  Рейтинг: 570 Неутрално

  О Боже!!!
  Развяването на български флаг било провокация!!!!!
  БЕСЕН СЪМ!!!

 18. 18 Профил на GMO VACCINES CHEMICALS
  GMO VACCINES CHEMICALS
  Рейтинг: 2948 Неутрално

  До коментар [#7] от "SSS":

  коерктиви има. но за да се коригира нещо то трябва да съществува и да работи, а не да е само формално на думи

  ☠ ☠ ☠ Long after humanity and its works were dust, the Sun engulfed Earth, heaved its last gasp of energy out into an insouciant cosmos, and died.
 19. 19 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2659 Любопитно

  "Към това трябва да се прибави и демонстрирането на явна враждебност от страна на определени чужди сили поради твърдата подкрепа на д-р Доган за евроатлантическото развитие на страната и сериозните му критики към опитите за чужди влияние в България. "

  Интересно кои се тези чужди сили които кроят коварни планове за ликвидирането на д-р Доган заради твърдата му евроатлантическа ориентация?! Турция,Гърция и Румъния трябва да се изключат като членове на НАТО, остават Рассия и Сърбия???!!!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 20. 20 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 894 Неутрално

  Някои няма ли да отговори на тези глупости, а може би и да поканят Ханс ван Баален да види двореца на сопола и да го попитат заедно от къде Амет има парите за този "дом", при положение, че нищо не работи и едва ли някога е работил нещо което да струва повече от 100 лева.
  В цялото писмо май единственото вярно нещо е дата и че Х.И. е ходил до каменистият плаж Росенец, а защо плажа е каменист както и много други неща е въпрос на разследване което каскета отказва да извърши и никои не може да го накара да си свърши работата.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 21. 21 Профил на Perry_Mason
  Perry_Mason
  Рейтинг: 465 Неутрално

  Бедна ни е фантазията колко и какви лъжи са изговорени на чужденците в Брюксел по различни поводи и случаи в България. Оказва се, че българските евродепутати, чисто и просто защитават частният интерес на партия/председател а не този на България.
  Това наказателният кодекс как се тълкува? ГешеФ, тебе питам?

 22. 22 Профил на Molossian
  Molossian
  Рейтинг: 1775 Неутрално

  "развяването на българския флаг и приказките за национален суверенитет с цел провокация срещу частната собственост на български гражданин от турски произход е просташки популизъм..."

  То че тези за нагли и тъпи е ясно, ама защо колегите им от АЛДЕ са се вързали на тази глупост.
  Значи и колегите им либерали от европарламента са същите свине!

  Panta rhei....
 23. 23 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 986 Неутрално

  Чест, достойнство, самоуважение... Думи изпразнени от съдържание за тези майцепродавци. Колко ниско може да падне човек и кога престава да е човек?

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 24. 24 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 3938 Неутрално

  Бедна ни е фантазията колко и какви лъжи са изговорени на чужденците в Брюксел по различни поводи и случаи в България. Оказва се, че българските евродепутати, чисто и просто защитават частният интерес на партия/председател а не този на България.Това наказателният кодекс как се тълкува? ГешеФ, тебе питам?
  —цитат от коментар 21 на Perry_Mason


  Можеш и Тиквата да питаш, както и евродепутатите на ГЕРБ. Те какво мълчат като насрани? Не знаят ли толкова какво се е случило. ГЕРБ и ДПС са едни и същи боклуци - мафиоти и крадци, считащи българите за будали. А Искра Михайлова си е класическо еничарче - с удоволствие се движи в мюслимска компания.
  Дали те се обрязват?

 25. 25 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 2439 Неутрално

  Нищо ново!
  Тази върхушка на мазната политиче4ска корпорация е точно толкова нагла и арогантна вече 30 години!!!
  Когато Костов каза че са проклятие за Отечеството скочиха и го направиха на нищо!
  Сега май доста хора прозряха очевидното!

 26. 26 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4622 Весело

  ""Дневник" публикува писмото в превод на "Клуб З". Списанието прави уговорката, че на моменит английският, на който е написано, е предизвикал някои затруднения."

  Дневник, публикувайте писмото в оригинал на английски, та да се посмеем!

 27. 27 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 861 Неутрално
 28. 28 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4622 Гневно

  Аз не знам защо този имот не е конфискуван досега ?
  —цитат от коментар 2 на samoedin


  Аз знам! Защото Доган е Капо ди тути капи! Всички му се подчняват!

 29. 29 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4622 Неутрално

  Масово на изборите, за да маргинализираме тази корумпирана шайка
  —цитат от коментар 6 на neut


  Много е важно да се въведе някакъв вид дистанционно гласуване, за да могат да гласуват българите в чужбина! Важно е да се прочистят и избирателните списъци от мъртвите души, които винаги "гласуват" за управляващата партия!

 30. 30 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7712 Неутрално

  Те депутатите на ДПС може всичко да си пишат, Ханс ван Баален беше длъжен да провери, преди да коментира.

 31. 31 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 511 Неутрално

  Сигурен съм че филолога, която по случайност беше и страхотен министър Искра е писала тоз пасквил... Ако си тъп и си мълчиш хората няма как да те разберат, ама де толкова акъл...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 32. 32 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 849 Неутрално

  И сега какво направихте, долни соросоиди и анархолиберали 🤔 Счупихте старините на лидера на България, д-р Доган! Как не ви е срам? Цял живот човек се блъска като вол да си осигури парче земя и малко плаж и малко пристанище за последните си метри от жизнения си път и аха аха да постигне целта си, идва един неуспял 3% бивш министър и му разваля всичко... Това е жестоко... Вие сте лумпени 🤬

  No Pain No Gain
 33. 33 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2850 Неутрално

  като се сетя Ги Ферхофстад, иначе симпатяга, как бучеше срещу корупцията на Орбан си преддставям как ще си скубе косите като разбере тукашните хубостници какви ги вършат. ако му пука изобщо де

 34. 34 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 647 Неутрално

  Къде са герберите, да защитят началника на Борисов?

 35. 35 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  "Всъщност някой разбра ли от какво тръгна този протест? Ристю тръгнал с байрака в територия на Доган, охранявана от Фатмака Радев, и тримата заедно тръгнаха да свалят ...ГЕРБ!"
  Копирано от мрежата, но много точно!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 36. 36 Профил на Ivan Stoev
  Ivan Stoev
  Рейтинг: 636 Неутрално

  ДПС е забранена от Конституцията етническа партия и следва да бъде разформирована!!!

 37. 37 Профил на gesand
  gesand
  Рейтинг: 322 Неутрално

  Класически боклуци!

  And all that jazz!
 38. 38 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 974 Неутрално

  Всяка кауза започва движение, превръща се в бизнес и завършва с изнудване и рекет.

 39. 39 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4622 Неутрално

  Къде са герберите, да защитят началника на Борисов?
  —цитат от коментар 34 на Капабланка


  Виж чичката под тебе! На амбразурата е герберастът!

 40. 40 Профил на Are de
  Are de
  Рейтинг: 531 Неутрално

  "Всъщност някой разбра ли от какво тръгна този протест? Ристю тръгнал с байрака в територия на Доган, охранявана от Фатмака Радев, и тримата заедно тръгнаха да свалят ...ГЕРБ!"Копирано от мрежата, но много точно!
  —цитат от коментар 35 на chichka


  Ясно е, че платените тролове нямат морал, нямат и лице. Но най-искрено се питам такива хора, като този, как заспиват вечер, как слушат химна, как четат историята. Това са един особен вид национални продажници, които за 2 гроша правят всичко. Всеки има мнение, но да защитиш едни телета под пагон, по джапанки и с пистолети на кръста, български офицери, които смачкват и изхвърлят трибагреника, като непотребна вещ на боклука, ето това не може да бъде защитено, за това никой не може да има различно мнение,

 41. 41 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  Към Илхан Кючюк, Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели - Пфу, да ви е.а майката! Разбира се само виртуално, че ме е гнус.
  —цитат от коментар 5 на zlo38528262


  ++++++++++++++++++++

 42. 42 Профил на PisnaMi
  PisnaMi
  Рейтинг: 2308 Неутрално

  Говори се, че Илхан Кючюк не прави грешки.
  Е, този път сбърка...

 43. 43 Профил на Nedyalko Lazarov
  Nedyalko Lazarov
  Рейтинг: 916 Неутрално

  Тва от развален турски на англиски и от англиски на български -- гуглето бая се е озорило.
  —цитат от коментар 14 на Един вампир броди из Европа  ____________

  Първо от турски на български. След това са викали Бареков да им го преведе на английски. Затова е станало толкова шекспириан.

 44. 44 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1204 Неутрално

  Карадайъ викаше и се чу, че плажът е от акваторията на Доган. Не само плажа но и част от водната площ. Тези хора са извън закона от много години. И бяха насъскали „белите шапки„ с тази манипулация, сега опитват същото с европейските политици - евразийски хитрости.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1686 Неутрално

  За това писмо, изкривяващо напълно събитията, може да завидят дори от агитпропа на Сталин и Хитлер. Няма такъв абсурд. Излиза, че този хулиган и натрапник Христо Иванов и нахлул на частна територия с явно зловредни мотиви и е разнял нагло българското знаме. А горкият стопанин на имота Доган е стоял уплашен в жилището си, да не би Иванов и тримата му колеги да отидат и да го убият.

  Ако лидерите на европейските либерали се вържат на тоя фарс, значи нищо хубаво не очаква Европа. Всеки либерал трябва да се срамува, че е свързан пряко или косвено с мошеник като Доган.

  "Виж, приятелю, на този свят има два типа хора - тези със заредените пистолети и тези, които копаят. Ти копаеш!"
 47. 47 Профил на Ivan Zdravkov
  Ivan Zdravkov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#46] от "Lou":

  той се яурза, щото го взе на доверие... ама после се извиняваше.
  набиха си го сами дпс с това писмо! загубиха доверието на Алде.

 48. 48 Профил на Ivan Zdravkov
  Ivan Zdravkov
  Рейтинг: 8 Неутрално
 49. 49 Профил на wkk57607068
  wkk57607068
  Рейтинг: 286 Неутрално

  Христо Иванов ви разказа играта.

 50. 50 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 2420 Весело

  Ясно ! Да дойде Гешев с пазвантите си и да залови ..... натрапника! Едно процесче ... с предварителна конфискация на цялото имущество И да се разкости джиесема му ...

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 51. 51 Профил на ghristoz
  ghristoz
  Рейтинг: 333 Неутрално

  Какъв английски, леле - някоя калинка го е превеждала с много помощ от чичко гугъл. Много гнусно писмо. Повръща ми се.
  Интересно, що ги няма троловете на Герб-Дпс тука. Нямате опорки за тази инфо, а мизерници?!

 52. 52 Профил на observador
  observador
  Рейтинг: 803 Неутрално

  Това с "д-р Доган" и "каменистия бряг" ще се помни. Илхан Кючюк беше там на каменистия бряг, него добре си го спомням.

  Точно за тези зависимости говорим онзи ден в темата за ЕС. Либералите имат лоби много от... либералните медии тип Гардиън и съответно не отразяват протеста. Всичко това заради позициите на ДПС.

  Европейският Парламент както и Българският са представителни на това кой гласува. ЕП не е застрахован от който и да било, само защото е ЕП. Ние избирателите допускаме с ниската активност ДПС да има цели трима в АЛДЕ. Хак да ни е и следващия път да не им подаряваме толкова места.

 53. 53 Профил на ivan_v
  ivan_v
  Рейтинг: 331 Разстроено
 54. 54 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 365 Неутрално

  Илхан Кючюк, Искра Михайлова, Атидже Алиева-Вели"

  Откровени лъжци.
  А стресът за Доган от събитието, се оказа съпоставим с насочването на пищова към главата му.
  И е увеличил дозата с 50%.

 55. 55 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 4722 Неутрално

  Ние очакваме от ЕС подкрепа, а те подкрепят Доган.

 56. 56 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1516 Неутрално

  Дпс са в положение, че ако им се случи нещо няма на кой да се оплачат в Бг. А се видя, че и НСО не може да ги спаси от нар. любов

 57. 57 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 591 Неутрално

  Значи, за да отида на плаж трябва да следвам законната процедура. Уведомяване на прокуратура, община, областен упрвител, чакам разрешение и...

 58. 58 Профил на Nikolay Dobrev
  Nikolay Dobrev
  Рейтинг: 9 Неутрално

  Ако всеки Бааларен вземе да ни вика екстремисти то до къде ще е докараме

 59. 59 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  няма такава наглост.
  ама що да не са нагли, като досега винаги им се е получавало.

 60. 60 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 1249 Неутрално

  Нагли са, но заради това сега в ЕС разбраха с кого си имат работа :-)

 61. 61 Профил на Strymski
  Strymski
  Рейтинг: 854 Неутрално


  “През седмицата г-н Христо Иванов, съпредседател на "Да, България", организира пиар акция, като навлезе с лодка в малък залив край Бургас, където в момента живее д-р Доган. Заедно с още трима партийни членове той слезе от лодката на плажа в непосредствено съседство с имота на г-н Доган и заяви, че като български гражданин има правото да използва всяка обществена площ и засне цялата случка. Г-н Иванов обаче пропусна да обясни на публиката в социалните медии, че имотът е там от години, че това не е незаконна постройка и че парцелът е придобит в съответствие със закона. Вместо това г-н Иванов настояваше, че д-р Доган заграбва българска територия и суверенитет. След като г-н Иванов акостира на скалистия бряг в непосредствено съседство с местоживеенето на д-р Доган, служители на НСО го помолиха да напусне. Те учтиво повториха молбата няколко пъти, като обясниха, че просто си изпълняват задълженията и не желаят да участват в политически провокации, преди да прибегтнат до повикването на полиция. На което групата на г-н Иванов отговори с поставяне на българския флаг на скалите и с викове, че земята е собственост на България. Факт, който никой не оспорва, още по-малко д-р Доган, който е убеден патриот и защитник на правата на всички български граждани. И именно поради това животът му е под заплаха.”

  Е стига ,де!
  Това е наглост на квадрат! Всички ,които гледаха живото предаване на Х.Иванов видяха какво се случи и как се отнесоха към него от охраната .

  Доган е терорист .
  Човек , който налага страх чрез заплаха от етнически конфликт е терорист и следва да се третира от закона като такъв!

 62. 62 Профил на Strymski
  Strymski
  Рейтинг: 854 Неутрално

  Радан Кънев трябва да разясни на политиците в ЕП що за стока е така наречения “доктор Доган” и за какво въобще става дума.

  Доган е терорист !
  Това е истината.

 63. 63 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2280 Неутрално

  https://bivol.bg/atidje-alieva-apartamentgate.html

  😂 ТЪЙ ТЪЙ се прави!
  Те и Боринци щом се изучиха...

 64. 64 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1262 Неутрално

  "Не приемаме търсенето в европейските институции на подкрепа чрез дезинформация, спекулации и фалшиви новини, произведени в отчаян опит за вдигане на политическия рейтинг."

  Госпожи и господин, Илхан Кючюк, Искра Михайлова, Атидже Алиева-Вели, прекрасно сте описали какво самите вие сте направили!

  Колко сте жалки...

 65. 65 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1262 Неутрално

  До коментар [#46] от "Lou":

  "Ако лидерите на европейските либерали се вържат на тоя фарс"

  Ми какво се видя вързали са се:

  https://www.dnevnik.bg/evropa/2020/07/15/4091299_evropeiskite_liberali_zashtitiha_dogan/

  Това е нагледен пример как информацията може да бъде изкривена до неузнаваемост и изключително много зависи кой ти я поднася, с какви цели и какво избира да ти каже. Незапознат със ситуацията човек, лесно може да се излъже и съвсем превратно да тълкува събитието и участниците в него.

  Единият либерал призна, че е бил превратно информиран, от другия не съм чула още нищо.

  За съжаление подобна е ситуацията с вестниците и информационните агенции. Страхувам се, че не може да им се има доверие и ни информират превратно доста често.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK