"Оксфорд бизнес груп" навлиза и в България

Един от световните лидери в областта на консултантските услуги - британската "Оксфорд бизнес груп", вече работи и на българския пазар, където вече се представя основният продукт на компанията - инвестиционни годишници за страните от т.нар. нововъзникващи пазари. Засега на българския пазар е само "Румъния 2003", като в началото на месец февруари следващата година със съдействието на американската търговска камара в България ще бъде публикувана и "България 2004". Книгата е предвидена като най-пълното и обширно представяне на българската икономика на английски език. Освен в България книгата ще бъде публикувана и на световния пазар на инвестиционни справочници.

Автори на материалите в книгата ще е група от шест анализатори от "Оксфорд бизнес груп", които ще прекарат следващите шест месеца в проучване на всички аспекти на българската икономика. Предвидени са и над 400 интервюта с водещи представители на политическия и икономическия елит на страната. В публикацията ще влиза преглед на тенденциите в най-важните сектори на икономиката (банково и застрахователно дело, капиталови пазари, високи технологии и телекомуникации, промишленост, строителство, туризъм и селско стопанство), както и представяне на основните събития през разглеждания период. Предвиждат се и глави с геополитическа насоченост, правен и счетоводен справочник и такъв за обичайте и културата на България.

"Оксфорд бизнес груп" е консултантска компания, фокусирана върху страните от т.нар. нововъзникващи пазари в Югоизточна Европа, Централна Азия, Близкия изток и Северна Африка. Компанията се ползва с изключително висока степен на доверие от страна на международните институционални инвеститори.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK