Велико Търново ще ремонтира улиците и тротоарите си

Проектът е на стойност от най-малко 100 хил. лв.

Община Велико Търново търси компания, която да извърши текущия ремонтна уличните и тротоарните настилки в града. Проектът предвижда още дасе направи хоризонталната маркировка по уличните платна. Изпълнителятще трябва да направи и да поддържа вертикалната сигнализация ипредпазните парапети. Поръчката включва още и извършване на дейности поподобряване на организацията на движението и поддръжката насветофарните уредби на територията на Велико Търново. Проектът е настойност от най-малко 100 хил. лв. Очаква се дейностите по ремонт иподдръжка да засегнат около 25 хил. кв.м улици и тротоари. Заизпълнението на поръчката общината предлага договор за 24 месеца.


Товастана ясно от информацията, публикувана на интернет страницата наАгенцията за обществени поръчки. Компаниите, които искат да се включатв процедурата, трябва да заплатят гаранция за участие в размер на 1000лв. Това по закон трябва да е най-малко един процент от общата стойностна проекта. Компанията, която впоследствие бъде избрана за изпълнителна поръчката, ще трябва да заплати и гаранция за изпълнение в размер на2 хил. лв. Сумите по гаранциите могат да се внесат в брой в общинатаили по банков път, като бъдат преведени по сметка в "Ейч Ви Би банкБиохим".


Компаниите, които искат да се включат в конкурса, могат даполучат необходимата им документация до 2 март, като цената й е 200 лв.Документите трябва да бъдат подадени до 6 март. Отправените предложенияще бъдат отворени на следващия ден в сградата на община Велико Търново.Договорът ще бъде предложен на компанията, която е отправилаикономическо най-изгодното предложение.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK