Улици в столичния район "Подуяне" ще се ремонтират

В три квартала ще бъде сменена асфалтова настилка от около 2.8 хил. кв.м

Столичната община обяви конкурс за избор на компания, която да ремонтира няколко пътни участъка на територията на район "Подуяне". Проектът включва ремонт на пътните настилки и тротоарите в кварталите "Хаджи Димитър", "Суха река" и "Левски".


Предвижда се да бъдат ремонтирани общо до 9 хил. кв.м улици и тротоари. Така във всеки квартал ще бъдат обновени около 2.8 хил. кв.м пътни настилки. Общата стойност на проекта е за над 90 хил. лв.


Това става ясно от информацията, публикувана в електронния регистър на обществените поръчки. Проектът е разделен на три отделни части. Всяка от тях е за ремонт на пътни настилки, тротоари и повдигане на шахтите на територията на трите квартала.
Проектите включват ремонт на около 2.8 хил. кв.м асфалтова настилка, около 100 кв.м тротоари и до 10 шахти във всеки квартал.


Кандидатите, които искат да се включат в процедурата, могат да подават офертите си за трите позиции едновременно. За да се включат в открития конкурс, компаниите ще трябва да заплатят гаранция за участие за всяка от обособените позиции в размер 300 лв., което е най-малко един процент от цялата стойност на поръчката.


Кандидатът, който бъде избран за изпълнител, впоследствие ще трябва да заплати и гаранция за изпълнение на договора в размер на 2 хил. лв. Освен това кандидатите ще трябва да посочат имената и професионалните квалификации на персонала си, отговорен за изпълнението на договора.


Компаниите могат да получат необходимата им документацията за участие до 15 март на цена от 70 лв. Това може да стане в отдел "Устройство на територията" на район "Подуяне". Срокът за подаване на офертите е също до 15 март, като те ще бъдат отворени ден по-късно. Отправените предложения ще бъдат валидни до 30 юни.


Поръчката ще бъде възложена на компанията, представила икономически най-изгодното предложение за изпълнение. Крайната дата за приключването на ремонтите е до 30 юни.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK