"Железопътна инфраструктура" ще има ново оборудване

Компанията иска да закупи хардуер и софтуер

"Железопътна инфраструктура" ще има ново оборудване

© АСЕН ТОНЕВНационална компания "Железопътна инфраструктура" ще оборудва с компютърна техника част от центровете си. За целта компанията е обявила обществена поръчка за доставката на оборудването, публикувана в електронния регистър на Агенцията по обществени поръчки.


Поръчката включва доставката на хардуерни устройства като компютърни конфигурации, сървъри, преносим компютър, монитори с плазмен екран, лазерни принтери и скенер, както и операционни системи от типа Windows XP, Windows Server и МS Office 2003 (виж карето). Новото оборудване е предназначено за регионалните дирекции "Движение" на компанията в София, Пловдив и Горна Оряховица, както и за териториалното звено София-2.


В настоящата поръчка компанията търси доставчик на техниката, като ще го избере чрез открита процедура. Поръчката е разделена на общо шест обособени позиции според вида на техниката. Желаещите да участват могат да кандидатстват както за една от позициите, така и за повече. Крайният срок за всички кандидати да се включат в процедурата, като подадат офертите си, изтича на 18 декември. Това е и последният срок те да си закупят документация за участие, чиято цена е 100 лв. Гаранцията за участие пък общо за шестте обособени позиции възлиза на 1700 лв. Компанията ще отвори офертите на всички кандидати в процедурата на 19 декември.
Основните изисквания към кандидатите от "Железопътна инфраструктура" са фокусирани върху произхода на предлаганата техника. Компанията изисква производителят на техниката да е регистриран по ISO 9001:2000, а участниците в процедурата, които не са производители на оборудването, да имат съответния дистрибуторски договор или пълномощно за търговско посредничество. Важно изискване е предлаганите компютърни конфигурации и офис оборудване да са в съответствие с европейските и международните стандарти за радиочестотни смущения, електромагнитна съвместимост, електрическа безопасност и ниво на шума.


Друго важно изискване към кандидатите е относно възможността им да осигурят гаранционно и извънгаранционно обслужване компютърната техника и офис оборудването. Кандидатите трябва да декларират, че могат да извършват непрекъснато гаранционно обслужване - 365 дни в годината - за отстраняване на повреди в рамките на 12 часа в София и 24 часа в Пловдив и Горна Оряховица. Кандидатите трябва да осигурят гаранционен срок и обслужване в него в рамките на три години след инсталиране и въвеждане в експлоатация на технниката.
Компанията търси


Хардуер:


Компютърна конфигурация - 47 бр.


UPS за компютри 1200 VA - 29 бр.


Сървъри - 4 бр.


Лаптоп - 1 бр.


Монитори 17" TFT 1280 х 1024 - 18 бр.


Монитори 19" TFT 1280 х 1024 - 39 бр.


Цветен лазерен мрежови принтер А3 - 4 бр.


Лазерен мрежови А4 - 1 бр.


Скенер А4 1200 х 2400 dpi - 1 бр.


Софтуер:


Windows XP Professional, End version - 48 бр.


Windows Server 2003 Standart, End version - 4 бр.


МS Office 2003, End version - 48 бр.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK