Агенцията по туризъм призна кой ще снима клипа на България

Рекламната агенция "Идо стил" ще снима рекламния клип на България, обявиха в четвъртък от Държавната агенция по туризъм след двуседмично очакване на отговора. Въпреки отричането от страна на ведомството на Марио ал Джебури, че победителят в този конкурс няма нищо общо с избрания наскоро изпълнител на националните щандове на страната - "Нойзи дизайн и реклама", проверка във фирмения регистър ДАКСИ показа, че двете компании имат един и същи собственик.


"Идо стил" достигна до финала заедно с още двама от общо седем кандидата. На второ и трето място са класирани съответно компаниите "Крес" на Красимир Гергов и "ПР ед медиа" на Моника Йосифова. "Идо стил" ще изработи клипа, с който страната ще се рекламира като атрактивна туристическа дестинация пред хората с по-високи доходи и специални интереси. Конкурсът включваше още две категории, по които трябваше да бъде изработен клип за реклама пред семейните туристи и пред младото поколение. "Процедурата по втората обособена позиция е прекратена поради факта, че не е подадена нито една оферта. По третата обособена позиция процедурата е прекратена, защото предложената оферта не отговаря на изискванията", обясниха в четвъртък от агенцията по туризъм.


Според ДАКСИ "Идо стил" е със 70% собственост на Росен Кръстев, който има и 65% в "Нойзи дизайн и реклама". "Нойзи" наскоро подписа договора за изработването на щандовете на България. Само преди няколко месеца държавното ведомство прекрати договора си с "Нойзи" заради нередности при изпълнението на поръчката.

Коментари (24)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ванко1
  *****

  Краси Гергов на второ място? Не мое да бъде. Освен ако не стои и зад трите фирми.

 2. 2 Профил на ванко1
  *****

  Краси Гергов на второ място? Не мое да бъде. Освен ако не стои и зад трите фирми.

 3. 3 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1391

  Защото знаел, че никой няма да повярва, че не Краси Гергов, дворцовият рекламист, е спечелил конкурса.

  gradinko.bg
 4. 4 Профил на запознат
  *****

  Не забравяйте ,че зад двете фирми "Идо дизайн" и "Нойзи реклама и дизайн" стои ЕВРЕЙСКАТА МАФИЯ, в лицето на ХЕРЦЕЛ ДЖЕРАСИ

 5. 5 Профил на не запознат
  *****

  Дори по втория начин да е спечелен конкурса, най-важното е победителя да върши работа. Пък то - нищо общо.

 6. 6 Профил на бивш служител
  *****

  Вече трета година Нойзи печели конкурсите за изграждането на българските щандове на туристическите борси в чужбина с далавери от страна на ръководството но агенциято по туризъм.
  2004г. ,тогавашния шеф на агенцията Бисер Ялъмов в хода на конкурса подмени ценовите оферти за да спечели НОЙЗИ, по късно той бе уволнен скандално заради взимане на рушвети при категоризирането на туристически обекти по морето.

  В началото на тази година, два дни след назначаването на Ал Джабури за председател на агенцията по туризъм, след три месечно противозаконно отлагане на конкурса същия бе проведен и отново спечели НОЙЗИ - РЕКЛАМА И ДИЗАЙН с цена ТРИДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ПО ВИСОКА от цената на следващата оферта. При изграждането на щанда в Берлин , тази пролет, НОЙЗИ-реклама и дизайн, не спази изискванията според сключения с агенцията договор, като изгради стария си проект от предишната година, без ЛСД екрани, както бе поела ангажимент, според договора.
  Въпреки недоволството на участниците от щандовете в Москва и Киев и развалянето на договора между Нойзи и Агенцията, с плащане на неустойки от страна на Нойзи, на проведения конкурс за реализирането на българските щандове за Лондон 2006 и за борсите през 2007, отново бяха дадени от Ал Джабури на Нойзи, въпреки че конкурса за проект бе спечелен от фирма КРЕА. Според запознати професионалисти проекта на фирма КРЕА е бил класи над този на НОЙЗИ - ДИЗАЙН И РЕКЛАМА.

  Това, обаче не попречи на Ал Джабури и неговите подчинени далавераджии отново да направят така, че да спечели НОЙЗИ, а те да си вземат процентите от това. Ал Джабури въобще не го интересува, как изглежда българския щанд. За него е важно да прави своите перманентни екскурзии в чужбина, да взима процентите от обществените поръчки, да ги дели с вишестоящите свои наставници.

  КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРОКОРАТУРАТА ДА СЕ НАМЕСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. 7 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1391

  Много е забавно, когато сред нормалното ни мрънкане във форума вземе, че цъфне някое мнение и надмине по интерес и информативност самата статия. Ето, написаното по-горе от бившия служител е истинската новина на тая страница.

  gradinko.bg
 8. 8 Профил на туроператор
  *****

  АКО И ТОВА НЕ Е КОРУПЦИЯ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. РАЗВАЛЯШ ДОГОВОР ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА - ОБЯВЯВАШ НОВ КОНКУРС - ПЕЧЕ ЛИ ГО СЪЩАТА ИЗДЪНИЛА СЕ ФИРМА. БЯХ В МОСКВА ПРЕЗ МАРТ И ВИДЯХ ПАВИЛИОНА ИМ - ГРОЗЕН, НЕФУНКЦИОНАЛЕН, АРХАИЧЕН, ГРАЗЕН. САМИЯТ ДЖИБУРИ ФУЧЕШЕ И СЕ КАРАШЕ НА НЕГОВИТЕ ХОРА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕДСТАВЯ С ТАКЪВ УЖАСЕН ПАВИЛИОН. И КАКВО СТАВА ПОЛОВИН ГОДИНА ПО-КЪСНО? СЪЩАТА ФИРМА ЩЕ ВЗЕМЕ НОВИ 250-300 000 ЕВРО. КОЙ ПОЛУЧАВА КОМИСИОНАТА?
  ЧОВЕКЪТ ОТ АГЕНЦИЯТА, ОТГОВОРЕН ЗА ТЕЗИ КОНКУРСИ Е ДИАНА АЛАДЖОВА. ТЯ Е ОТ НАЙ-БЛИЗКОТО ОБКРЪЖЕНИЕ НА МАРИО АЛ ДЖИБУРИ.
  ОТГОВОРЪТ ОСТАВА ЗА ВАС. И ЗА НАС. ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ СЕ ПЛАЩАТ НЕКАДЪРНИТЕ ПРОЕКТИ, ЕКСКУРЗИИТЕ В ЧУЖБИНА НА ДЖИБУРИ, АЛАДЖОВА, ХРИСТИНА БЕЕВА, НАТАЛИЯ ДИМИТРОВА И ОЩЕ НЕКОЛЦИНА ЧИНОВНИЦИ, ОТ КОИТО ПОЛЗА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ - НИКАКВА.
  ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ДЖИБУРИ СИ МЕЧТАЕ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР. МАЛКО МУ БИЛИ ПАРИТЕ В АГЕНЦИЯТА. МАЛКО ЛИ СА 3 МИЛИОНА ЕВРО? НЕДОСТАТЪЧНО СА МУ, ЯВНО, ЗА ДА ПЪТУВА НЕПРЕКЪСНАТО В ЧУЖБИНА И ДА СЕ ПЕРЧИ ЗА НАША СМЕТКА.
  ЗАТОВА ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ДА ПРОКОПСА. ПОНЕ КАТО ДОЙДАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ОДИТОРИ, ДА ЗАПУШАТ И ТАЗИ ПРОБОЙНА ЗА БЕЗНАКАЗАНО ИЗТИЧАНЕ НА НАРОДНИ ПАРИ - ТОВА МИ Е НАДЕЖДАТА.

 9. 9 Профил на служител в агенцията
  *****

  ВКЛЮЧВАМ СЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ПО ТУРИЗМА. ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ ТРЯБВА ДА ОСТАНА АНОНИМЕН. ТРУДНО ЩЕ СИ ПРЕДСТАВИТЕ ПО-ГОЛЯМ ХАОС ОТ ТОЗИ, КОЙТО ЦАРИ В АГЕНЦИЯТА СЛЕД ИДВАНЕТО НА МАРИО АЛ-ДЖИБУРИ. ТОЙ НЕ СЕ ВИЖДА И НЕ СЕ ЧУВА, САМО ХОДИ ПО ЛИЧНИ СРЕЩИ ИЗВЪН АГЕНЦИЯТА ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА НА ЧАСТНАТА СИ КОНСУЛТАНТСКА ФИРМА ФОРЕМКОНСУЛТИНГ. АГЕНЦИЯТА СЕ УПРАВЛЯВА ПРАКТИЧЕСКИ ОТ ЕДНА СЕКРЕТАРКА - ХРИСТИНА БЕЕВА. ТЯ САМО ЗВЪНИ И РАЗПОРЕЖДА КАКВО Е КАЗАЛ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ АЛ-ДЖИБУРИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ. ТОЙ НЕ СЕ ПРИБИРА ОТ ЧУЖБИНА С ДНИ И СЕДМИЦИ. АКО ИСКАШ ДА РАЗРЕШИШ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ НЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ДО НЕГО. ЗАБРАНЕНО Е НА ОБИКНОВЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДА КОНТАКТУВАТ С НЕГО, САМО ШЕФОВЕТЕ НА ДИРЕКЦИИ МОГАТ. ЗАМЕСТНИКЪТ МУ ХРИСТО ХРИСТОВ Е БЕЗГЛАСНА БУКВА. ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР МИТКО МИХАЙЛОВ Е ЗАВРЯН В ЪГЪЛА И АЛ-ДЖИБУРИ СИ ИЗКАРВА НА НЕГО НЕРВИТЕ ОТ ПУБЛИКАЦИИТЕ В ПРЕСАТА. ВСИЧКО Е ИСТИНА, КОЕТО ПИШЕ В "ДНЕВНИК" И "ТРУД". ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ АЛ-ДЖИБУРИ СЕ РАЗПОРЕЖДА С АГЕНЦИЯТА КАТО ЧЕ ЛИ МУ Е БАЩИНИЯ. РАБОТИМ ЗА ПО 350 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, А ТОЙ НЕ СЕ ПРИБИРА ОТ ЧУЖБИНА. СЪЩОТО Е С ХРИСТИНА БЕЕВА, ДИАНА АЛАДЖОВА И КРЕМЕНА НЕДЯЛКОВА, ТЕ НЕПРЕКЪСНАТО СА ЗАД ГРАНИЦА. ГОВОРИ СЕ В АГЕНЦИЯТА, ЧЕ МИЛЕНА МИЛОТИНОВА ВЗИМА 2500-3000 ЛЕВА ПО ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОР. ТЯ ОТГОВАРЯ ЗА ПИАРА. КАКЪВ ПИАР? АГЕНЦИЯТА НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ПО ЛОШ ИМИДЖ ОТ СЕГА. ЖУРНАЛИСТИТЕ Й СЕ ПОДИГРАВАТ ЗА НЕГРАМОТНИТЕ ПРЕССЪОБЩЕНИЯ, КОИТО ИМ ИЗПРАЩА. ВЕЧЕ МЕ Е СРАМ ДА КАЖА КЪДЕ РАБОТЯ.

 10. 10 Профил на служител в агенцията
  *****

  Прав е колегата. Много е прав. В Агенцията вече не може да се работи. Едни мъкнат хомота, други взимат парите. Диана Аладжова пътува с двойни командировъчни в чужбина. И мъкне със себе си любовника си. Купува от България за по-евтино напитки и други продукти, после ги изписва, че са взети от чужбина. Това са далавери на дребно. Но и стилът на председателя Марио Ал Джибури е да се правят далавери на дребно. Какъв резил стана с международния ден на туризма и приема в резиденция "Бояна". Бяха похарчени хиляди левове, а хората от Агенцията дори не бяха поканени. Бяха само Аладжова, Беева, Димитрова и послушните му Христов и Михайлов. После се оказа, че от джоба на държавата парите са отишли в джоба на семейство Грети и Христо Чепишеви, а по-нататък може би са се върнали в джоба на Ал Джибури. Вестниците показаха регистрирана фирма на Ал Джибури с Христо Чепишев.
  Това за Милена Милотинова е самата истина. Мои познати журналисти се майтапят с нея и информациите, които им пуска. Марио ал Джибури дори и да вижда, че не работи и е неподходяща за поста си, не може нищо да й каже, защото тя е кадър на Милен Велчев.
  Предложението за проверка на Сметната палата е много разумно. Нека да дойдат от сметната палата и да проверят сметките. В края на краищата ние сме държавно учреждение, а не сме частната фирма на Ал Джибури и Сие.

 11. 11 Профил на димитър димитров
  *****

  Как може да се предпочете не най-добрата творческа разработка, а най-евтината оферта когато става въпрос за реклама на България по света?! Колко пари спести Марио ал Джебури и за какво ще ги използва? Излишен въпрос, навярно. За да финансира пътуванията си в чужбина. Ясно като бял ден.
  Къде са така наречените барншови организации в туризма в този драстичен случай? Къде са? Нали туристическите фирми, които си плащат прескъпо за участие в борсите, ще страдат от грозните и нефункционални павилиони на Държавната агенция по туризма? Защо те не изразят становището си? Къде се спотайват?
  Къде са Благой Рагин, Донка Соколова, Нели Сандалска, Цветан Тончев, Румен Драганов? Защо мълчат. Така стават съучастници в корупционните схеми на Марио ал Джебури.
  Димитър Димитров

 12. 12 Профил на симона костадинова
  *****

  ДА. ТОЗИ МАРИО АЛ ДЖИБУРИ Е БРАТ НА ГАТИ АЛ ДЖИБУРИ, КОЙТО ОСЪЩЕСТВИ НЕРЕГЛАМЕНТИРАН ТРАНСФЕР ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НА 600 000 - НЕ ЛЕВА, А ДОЛАРИ. ЧУДНА РАБОТА КОГА Е УСПЯЛ ДА ГИ ИКОНОМИСА ОТ ЗАПЛАТАТА НА ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ. НО ПЪК ОТГОВАРЯШЕ ЗА МИТНИЦИТЕ И ДАНЪЦИТЕ. ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ ГОВОРИ НЕЩО.
  СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ ГО УВОЛНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАРАДИ ТАЗИ И ЗАРАДИ ДРУГИ ДАЛАВЕРИ. ЗАТОВА НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ И АЗ, ЧЕ СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ ЗНАЕ ЗА ПРОСТЪПКИТЕ НА МАРИО АЛ ДЖИБУРИ. СИГУРНА СЪМ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ. НЯКОЙ ФИЛТРИРА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ МЕДИИТЕ. ЗА ДРУГИ ХОРА НЯКОЛКО СКАНДАЛА КАТО ТЕЗИ В АГЕНЦИЯТА С ХИЛТЪН И С ФИРМИТЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ЩАНДОВЕ, ЩЯХА ДА МУ ПОДПИШАТ УВОЛНЕНИЕТО МОМЕНТАЛНО. МАРИО АЛ ДЖИБУРИ СВЕЩЕНА КРАВА ЛИ Е?!
  СИМОНА КОСТАДИНОВА

 13. 13 Профил на българин
  *****

  ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ БАНДИТИТЕ НА ЦАРЯ ДА КРАДАТ ПРЕД ОЧИТЕ НИ

 14. 14 Профил на българин
  *****

  ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ БАНДИТИТЕ НА ЦАРЯ ДА КРАДАТ ПРЕД ОЧИТЕ НИ

 15. 15 Профил на ХХХ
  *****

  Ама този ал Джибурков си е на чиста далавера. Пътува си в чужбина - плаща държавата. Прави си коктейли - плаща държавата. Сайдисва си секретарката - плаща държавата. Върши си работата на частната фирма - плаща държавата.
  Какво сте зажалили, че плюе върху авторитета на НДСВ. Че нали вашият лидер Симеон Сакскобургготски го предложи? Не пишете по вестниците да се ожалвате, а си говорете с вашия лидер. Свършиха ли се порядъчните хора в НДСВ та пак опряхте до един Ал Джибури. Нали изгониха брат му от правителството заради далавери.

 16. 16 Профил на гражданин
  *****

  За мен също е необяснимо как може някаква фирма за външна реклама да печели конкурс за изграждане на щандове в няколко европейски метрополии?! Не е нужно да си голям експерт, за да ти е пределно ясно, че Международен панаир - Пловдив е най-подходящият кандидат. Не четохте ли по медиите - павилионът им в Япония на Експо 2005 беше посетен от 2 милиона души. Това е реклама за България! За това им казвам Браво!!!
  Не мога да разбера защо се прави коктейл в Бояна за световен ден на туризма и кетъринга не се дава на държавната резиденция Бояна. Бяхме скоро на сватба там - безупречна работа.
  Не разбирам защо като има подходяща държавна фирма за изграждане на щандове, се търси някаква компрометирана частна фирма.
  Ако има добри и подходящи държавни фирми - защо не се използват те? Така печели държавата, печели и бюджета, от който плащат заплатите на Марио ал Джибури и секретарките му. На него не му плаща Христо Чепишев заплатата.
  Заплатата му се плаща от труда на такива личности като Йордан Радев, защото той превърна Панаира в печеливша фирма, която дава хляб на целия Пловдив.
  Без панаира Пловдив ще се превърне в пустинен изоставен град като много други български градове.
  Поведението на Марио Ал Джибури е абсурдно и не може да продължава безнаказано. Защото такива като него могат да докарат Унгарския синдром и в България. Като излезнат хората пред парламента, тогава и Сакскобургготски, и Доган, и Станишев ще се усетят какво се случва, когато толерират хора като Марио ал Джибури

 17. 17 Профил на туроператор
  *****

  ТАЗИАГЕНЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА, БАРАБАР С ПОЧТИ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ В НЕЯ . дА СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ И ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА И ВИНОВНИТЕ НАЧЕЛО С ПРЕДИШНИЯ ШЕФ БИСЕР ЯЛЪМОВ И СЕГАШНИЯ МАРИО АЛ ДЖИБУРИ ДА СИ ПОНЕСАТ ЗАСЛУЖЕНОТО. СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ.ДОКОГА НИЕ ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ДЕЯТЕЛИ ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА НАГЛО КРАДЕНЕ ОТ ДЪРЖАВАТА И НАШИТЕ ДЖОБОВЕ

 18. 18 Профил на обезумял
  *****

  Бисер Ялъмов и Марио Алджибури са като две капки вода - обслужват едни и същи интереси с едни и същи методи - безпринципност, алчност, липса на всякакъв морал. Срам за България са тези хора /какво ли ги интересува тях България/. Бисер Ялъмов бе заловен с хиляди левове - рушвети вземани за категоризиране на обекти по морето - това беше публикувано в медиите, а не бе побликувано какви рушвети е взимал покрай туристически борси, видеоклипове, печатни
  материали и още много други. Това че жена му има регистрирана фирма за реклама в Словакия само го улесни - не че му пука......
  Хората на Ялъмов са верния сега екип Джибури, начело с Аладжова - жената, която се облича и гримира за работа като за бардак! Явно там се мисли само за удоволствия и пари! Шефовете на агенцията явно харесват това!
  Дано Българския туризъм оцелее с такива "специалисти" в Агенцията за туризъм !

 19. 19 Профил на НАБЛЮДАТЕЛ
  *****

  КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПИШЕ ЗА ДА СЕ СЕТЯТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРЯТ НАЙ-СЕТНЕ ТАЗИ АГЕНЦИЯ И КРАДЦИТЕ ДА ВЛЕЗАТ В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 20. 20 Профил на ЧЕТЕЦ
  *****


  в държавната агенция по туризма цари хаос, некадърност и парадоксален непукизъм. с такова впечатление оставам от публикациите за агенцията в медиите.
  браво на вашите журналисти, които откриват корупционните схеми в конкурсите и в категоризирането на хотелите, извършвано от агенцията. нищо друго не правят в тази агенция освен да пътуват в чужбина и да си уреждат свои хора. какъв е този марио ал джибури? кой го натресе на българския туризъм? няма ли власт в тази държава да види и чуе какво се случва?
  -хилтън съди българия
  -джибури има фирма с ресторантьор, чиято жена прави партита на агенцията и й плащат с държавни пари
  -агенцията няма уебсайт
  -българия няма лого и слоган за промотиране на туризма по света
  -джибури прави международен туризъм на държавна издръжка, тоест непрекъснато е извън българия
  -секретарките на джибури управляват агенцията
  -увеличават се туристите, намаляват приходите от тях
  -българските хотели се продават абсурно евтино на чужденците

  Агенцията спи.Туристическо ведомство практически няма.Тогава за какво държавата дава на тази агенция 6 милиона лева?

 21. 21 Профил на ,,,
  *****  ПОСОКА НА РУШВЕТИТЕ ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В АГЕНЦИЯТА:

  БИСЕР ЯЛЪМОВ - ШУЛЕВА - САКСКОБУРГОТСКИ

  МАРИО АЛ ДЖИБУРИ - МИЛЕН ВЕЛЧЕВ - САКСКОБУРГОТСКИ

 22. 22 Профил на от чужбина
  *****

  ДА СЕ ИЗБИРА НЕКАДЪРНА ФИРМА ДА ПРАВИ РЕКЛАМА НА СТРАНАТА Е ГОЛЯМА ГЛУПОСТ. ЕДНА НЕКАДЪРНА РЕКЛАМА МОЖЕ ПО-СКОРО ДА НАВРЕДИ НА ИМИДЖА НА БГ ОТВЪН ОТКОЛКОТО ДА ПОМОГНЕ. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ДОКАТО НЕ СЕ ПРОИЗВЕДЕ ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ ОТ КОЯТО МНОГО КАДЪРНИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКИ КОМПАНИИ ПОСЛЕ ЩЕ НОСЯТ ПОСЛЕДСТВИЯТА.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 24. 24 Профил на нина
  *****
  Неутрално

  За Милена Милотинова ще кажа само, че и в Народно събрание беше същия боклук. От работата си не разбира, но с подчинените си се държи като господ. Ако може и през ноща да работят и слугуват за нея, а тя да годи на любовни срещи с Васил Божков. Ужас. Един от шофьорите разказва как я возел до хотел Кемпински-Зогравски накипрена, а след 2 часа Божков я връщал като парцал. От Парламентарната група също недоволстваха от нея. Само за пари мисли тая жена. Ненаситна и мръсна по характер. Болна от слава без покритие.

 25. 25 Профил на Антон
  *****
  Неутрално

  Относно Милена Милотинова, който я познава се погнусява от това злобно създание. Отмъстителна и забравила, че стъпва по земята. Сега Мъжа си ще прави пък кмет на Перник. Не им стигна власт по времето на НДСВ ами има още за дообзавеждане в поредния апратамент, който закупи Милотинова в края на мандата си като депутат. Семейство крадци. А Милотинова е крайно некадърна. Пиар на Агенцията по туризма. Боже. Къде е шефката й да я види къде работи тая маймуна. В задението на Хепи Бара в близост до Агенцията. Само разговори и далавери. Ако са служебни, защо не са в кабинета й? Питам се аз. Но Ви предоставям една статия, която четох наскоро за Милотинова. Четете и Вие.
  Лесничеи правят подписка срещу Милена Милотинова
  Депутатка привиква областен управител, за да му нарежда да мълчи

  Гората край Батак и Пещера е златна кокошка, казват местните хора. Затова и апетитите кой да я управлява са големи. Преди 15-ина дни шефът на Регионалното управление по горите в Пазарджик инж. Иван Кормушев директно обвини водачката на листата на НДСВ в Пазарджик Милена Милотинова, че се меси в горските дела. Натискът беше голям, за да се получат просеки от някои фирми, казва Кормушев. Той отказал да даде една от просеките на член на НДСВ. Тогава водачката на царската листа в Пазарджик Милена Милотинова поискала оставката му.  Подписка в защита на шефа на Регионалното управление на горите в Пазарджик инж. Иван Кормушев подготвят лесничеите в Пазарджишко. "Заставаме зад началника на горите в областта, той е професионалист", казаха независимо един от друг неговият заместник Тодор Митев и дългогодишният стопанин на горите в Пазарджик Георги Петканин. "Нека да спрат да се занимават с нас, да ни оставят да работим. Политиката е за парламента, не за проблемите на горите", заявиха лесничеите. Те са против Милена Милотинова да се намесва в работата на началника на РУП-Пазарджик. Скандалът гръмна неотдавна, когато горският шеф Кормушев обяви, че царската депутатка лобира за свои фирми в бизнеса с дървесина. И тъй като той не играел с тях, поискала главата му. Подписката срещу Милотинова ще бъде изпратена до дни до министър Мехмед Дикме и шефа на Националното управление на горите Илия Симеонов. Суматоха от два дни има и в областната управа в Пазарджик. Оказа се, че потърсените за мнения областен управител Иван Димитров и двамата му заместници са в София за среща с Милена Милотинова. "Ръководителите на областта си изпускат нервите. Един началник на горите има доблестта да проговори, сигурно ще го последват и други", коментираха лесничеи от Пазарджик. Според тях изнесените данни срещу депутатката Милотинова ще провокират нови скандали в страната. Редно е политиците да си гледат политиката, а да не ни се месят, повториха лесничеите. Истината е, че Милена Милотинова обича да се бърка там, където не й е работата. Новото време дойде на власт с обещанието да сложи край на шуробаджанашките назначения, станали емблема на Костовата власт. Заради Милотинова обаче това обещание бе забравено. Мъжът й - бизнесменът Димитър Колев, бе един от първите, уредили се с висок пост заради половинките си в парламента. Колев стана областен управител на Перник. Откакто е в парламента, няма ден, в който Милотинова да не се забърка в скандал. То не бяха войни със Съвета за електронни медии, то не бяха странни предложения за промени в Закона за радио и телевизия. По едно време царската депутатка искаше и намордник на пресата да слага. Като й направи Закон за печата. Уволнението на професионалисти се превърна в хоби на Милотинова за 1 година власт. Най-пресният пример е смяната на шефа на БТА Панайот Денев с радиоработника Стоян Чешмеджиев, който няма нито ден в БТА. И знае за агенцията само, че БТА означава Българска телеграфна агенция. Рокадата бе извършена по личното настояване на шефката на медийната комисия Милена Милотинова. Депутати разказват как на заседание на комисията Милотинова научила от Денев, че БТА има не временен, а постоянен статут, по който агенцията работи. И че този "правилник" задължава шефа на БТА да представя периодични отчети в комисията. Денев искал да представи поредния. Като чула обаче, Милотинова вдигнала скандал защо отчетът вече не й е даден. А после заявила, че щом БТА е държавна агенция, трябва да има статута на Агенцията за децата например. Милена Милотинова бе тв журналистът, който отне съня на децата, като пусна в 20 ч в ефир записа с отрязаната чеченска глава. От "професионализъм" забравила да го гледа предварително. Но явно е запомнила как се режат глави. Особено на неудобни за нея хора.
  Екип на "Стандарт"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK