Кратки икономически новини

,,Стоманени профили" АД ще сменя адреса си


Акционерите на ,,Стоманени профили" - София, ще вземат решение на свиканото за 28 декември общо събрание дали да одобрят преместването на седалището на дружеството от гр. София в гр. Попово, съобщи Българската фондова борса. Освен това те трябва да дадат одобрението си за промени в органите на управление на дружеството и на устава му. Поканата все още не е обнародвана в Държавен вестник. Като последна дата за покупка на акции с право на глас в събранието е посочена 12 декември.Последен ден за права на ,,Форуком фонд имоти"


Утре е последната дата, на която ще се търгуват правата от първоначалното увеличение на капитала на ,,Форуком фонд имоти" АДСИЦ, всяко от които дава възможност за записване на една акция с номинална и емисионна стойност 1 лв. Цялата предложена емисия е 165 хил. права, с които капиталът на дружеството може да достигне 715 хил. лв. Новите акции ще могат да се записват до 6 декември. Хасковското дружество ще инвестира основно в производствени сгради, жилищни и офис площи, като до момента има два проекта - довършването на производствена сграда в Хасково и вилно селище край Созопол, за което вече е купен парцел.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK