Сключени договори

"Транспроект" ще укрепва части от бреговете на Дунав


Министерството на регионалното развитие и благоустройството възложи на "Транспроект" АД да укрепи бреговете на река Дунав край селата Кутово, Горни и Долни Цибър, Черковица и Загражден, сочи съобщението за сключения договор, публикувано в електронния регистър на обществените поръчки. Проектът е на обща стойност близо 60 хил. лв. Договорът е бил сключен на 7 ноември. Компанията е била избрана за изпълнител чрез договаряне с покана, защото възлагането на обществената поръчка на друго лице би довело до нарушаване на права на интелектуална собственост.


"Хидрострой" ще доизгражда физкултурния салон на две училища в Троян


Община Троян избра "Хидрострой" АД да изгради физкултурния салон на СОУ "Васил Левски" и Професионална гимназия по механоелектротехника в Троян, става ясно от електронния регистър на обществените поръчки. Проектът е за близо 50 хил. лв. Компанията е била избрана за изпълнител чрез договаряне с покана, защото поради непредвидени обстоятелства е необходимо възлагането на допълнителна услуга или строителство на същия изпълнител. Договорът е бил сключен на 6 декември.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK