Здравното ведомство избира рекламна агенция

Договорът е за една година

Министерството на здравеопазването избира компания, която да му осигури медийно и информационно обслужване за следващата една година. Обявлението за обществената поръчка е публикувано в електронния регистър. Конкурсът е разделен на две части. Едната е за избор на изпълнител, който да отговаря за осигуряването и разпространяването на непрекъсната информация за мероприятията, дейностите и инициативите на министерството чрез централните и регионални печатни и електронни медии.


Победителят в конкурса ще трябва да публикува информация и материали от други журналистически жанрове в съответствие с приоритетите, целите и нуждите на министерството да осъществява медийни и комуникационни кампании по актуални теми в съответствие с политиката и изискванията на ведомството, както и да подготвя разпространяване на публикации от различни журналистически жанрове по зададени теми и проблеми. Победителят в частта за информационно обслужване на министерството на Радослав Гайдарски ще трябва да осигурява 24-часов мониторинг на всички публикации и емисии в централните и регионални печатни и електронни медии по проблемите и събитията в системата на здравеопазването, както и 24-часов онлайн информационни бюлетини. Кандидатите могат да подават офертите си за цялата поръчка или само за част от нея.


Прогнозната цена на поръчката е 40 хиляди лева. Гаранцията за участие в процедурата е в размер на 1% от стойността на услугата, колкото е максимално разрешеното от закона. Стойността на гаранцията се разпределя поравно за двете части на поръчката. В процедурата за избор на компания, която да осигури медийно и информационно обслужване на министерството, могат да участват български и чуждестранни физически или юридически лица, които са регистрирани като търговци по Търговския закон или по националното си законодателство, както и техни обединения. Участникът не трябва да е в производство по обявяване в несъстоятелност, както и да не е осъден с влязла в сила присъда.
Кандидатите трябва да представят заверено копие на последния годишен баланс и годишен счетоводен отчет и баланс, заверен от експерт-счетоводител. Ако кандидатът е новорегистрирано търговско дружество или упражнява свободна професия, такива документи не се изискват. Участниците в конкурса трябва още да представят референции от настоящата и/или предшестващата година, отнасящи се до предмета на поръчката - оригинал или заверено от участника копие.


Документите за участие се подават на 25 юни 2007 г. На същата дата изтича и срокът, в който кандидатите трябва да подадат офертите. Цената на документите за кандидатстване е 75 лв. Министерството на здравеопазването ще отвори офертите на 28 юни. Победителят в конкурса ще трябва да внесе 5% от стойността на договора при неговото подписване като гаранция за изпълнение.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK