Червен бряг ще купува контейнери за смет

Община Червен бряг търси доставчик на контейнери и кофи за смет. Това става ясно от обявлението за открит конкурс, публикувано в електронния сайт на Агенцията за обществени поръчки. Предвидени са доставки на около 60 контейнера тип бобър с обем 1.1 куб.м и 300 поцинковани кофи с вместимост 110 л. Точното количество на поръчката зависи от предложените от кандидатите единични цени, се казва още в обявлението.


За участие в процедурата трябва да се внесе гаранция от 300 лв. за контейнерите и 150 лв. за кофите за смет. Гаранцията за изпълнение е парична сума или банкова гаранция в размер на 3% от стойността на договора.


За доказване на финансовите си възможности участниците в процедурата е необходимо да представят копие от годишния баланс и отчет за приходите и разходите за предходната година (с изключение на новорегистрираните кандидати).
Трябва да бъде представен и списък на основните договори за доставки, изпълнени през последните три години.


Документацията за участие е на стойност 50 лв. с ДДС. Тя може да бъде закупена всеки работен ден от общината до 14 юни. Конкурсът за избор на доставчик ще се проведе на 15 юни.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK