"Слънце Стара Загора-Табак" продаде имот в Казанлък

"Слънце Стара Загора-Табак" продаде имот в Казанлък


Тютюневото дружество "Слънце Стара Загора-Табак" АД (SUN) е продало имот в Казанлък заедно с построените в него сгради, съобщиха от БФБ-София. Сделката е финализирана на 22 май. След конкурс за купувач е бил избран "Никдим" ЕООД. Стойността на сделката е 720 000 лева без ДДС.


В началото на май старозагорското дружество промени наименованието си от "Слънце Стара Загора БТ" АД на "Слънце Стара Загора – Табак" АД. Печалбата на дружеството за първите три месеца на годината е в размер на 579 хил. лв. спрямо 32 хил. лв. за същия период на миналата година.


В началото на февруари надзорният съвет на "Булгартабак" реши четирите най-печеливши цигарени фабрики - "Благоевград БТ", "София БТ", "Слънце Стара Загора БТ" и "Пловдив БТ", да бъдат продадени през фондовата борса.


От началото на днешната борсова сесия няма сделки с акции на дружеството. Вчера по позицията минаха 53 книжа, при средна цена от 9.50 лв. за брой.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK