Техническият университет във Варна ще се оборудва с климатици

Техническият университет във Варна търси кой да му достави и монтира климатици. Обявата е публикувана на сайта на Агенцията по обществените поръчки.


Срокът за изпълнение на доставката е една година. Гаранцията за участие в процедурата е 750 лева, а за изпълнение е 1500 лева.


Кандидатите трябва да докажат икономически, финансово и технически, че могат да изпълнят поръчката. От тях се изисква копие от годишния баланс и отчет за приходите и разходите за последната година. Кандидатите трябва да представят копия от основните си договори за това време, близки до сегашната задача, като посочат поръчителите, сроковете на изпълнение и финансовите стойности. От участниците се иска да документират, че притежават сервизна база във Варна. Фирмите трябва да представят списък с техническото си оборудване и персонала си, както и да докажат квалификацията му.
Документите за участие струват 125 лева и се подават до 27 февруари. Предложенията ще се разглеждат на другия ден.


Справка в регистъра на Агенцията по обществените поръчки показва, че Техническият университет във Варна пуска процедурата за нови климатици втори път. Предишния път е била прекратена. При първоначалното набиране на оферти кандидати са били две варненски фирми - "Еко комфорт" и "Клима-93". В хода на процедурата се оказало, че те не са представили всички необходими документи.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK