Веригата "Примасол" влезе в още два обекта на морето

Германската група "Реве" (REWE), част от която са трите хотелски вериги "Калимера" (Calimera Activhotels), "Примасол" (PrimaSol) и ЛТИ (LTI International Hotels), развива бизнеса си с туристически обекти в България, като от тази година ще управлява два нови комплекса на Черно море. Информацията потвърди Калин Сутев, който е представител на групата за България. Така общият брой на хотелите, управлявани от "Реве" (Rewe Toutistik Hotels) у нас, станаха 12.


Двата нови хотела са част "Примасол" - веригата, която предлага туристически продукт от типа ол инклузив (all inclusive) и е насочена към семейства. От тази година под тази марка ще работят хотел "Странджа" в Слънчев бряг и "Магнолия и СПА" между Слънчев ден и Златни пясъци. И двата хотела са в категорията на четиризвездните обекти. Те влизат под шапката на "Примасол" на принципа на франчайзинга, обясни Калин Сутев. За целта трябва да отговорят на определени условия и да изпълнят някои стриктни изисквания. Като част от веригата те ще стават приоритетни за германския пазар.


Собственикът на "Странджа" Валентин Филипов обясни решението да включи хотела към веригата с мотива, че по този начин се гарантира по-голяма заетост заради формулата на ол инклузив. Това е продуктът, който може да бъде наложен на този етап, обясни той.
Туристите искат гаранция какво точно ще получат срещу парите, които дават, и имат нужда от яснота колко точно ще им струва почивката, посочи Филипов. По думите му все повече хотели в Слънчев бряг ще приемат формулата ол инклузив.


Другите обекти от веригата "Примасол" са "Ралица" и "Ралица супериор" в Албена, "Сънлайт" в Златни пясъци, "Синева парк" и "Синева бийч" на Свети Влас.


Другата верига на германската компания - ЛТИ, управлява четири хотела - "ЛТИ Берлин грийн парк" и "ЛТИ Берлин голдън бийч" на Златни пясъци, "ЛТИ Естрея палас" в "Св. св. Константин и Елена", "ЛТИ Флора парк" и "ЛТИ Нептун бийч" на Слънчев бряг. Веригата е позиционирана в по-високия клас на туристическия продукт.


Засега третата верига на "Реве" - "Калимера", има само един хотел в България, който се намира в Слънчев бряг. По информация на Калин Сутев веригата планира разрастване в района на Варна. Хотелите на "Калимера" също са на принципа на ол инклузив и предлагат разнообразни възможности за спорт.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK