"Български пощи" търси доставчик на GPS системи

Поръчката предвижда монтиране на 270 устройства

"Български пощи" търси доставчик на GPS системи

© Юлия Лазарова"Български пощи" обяви обществена поръчка за монтирането и експлоатацията на GPS системи за охрана на ценни пратки и товари в териториалните и специализираните поделения на дружеството. Доставката обхваща 270 системи. Поръчката трябва да бъде изпълнена в срок от два месеца след избора на изпълнител.


Гаранцията за участие е 4500 лв., като според законовите норми тази сума може да бъде до 1% от стойността на поръчката. Гаранцията за изпълнение е 4% от сумата по договора.


Кандидатите трябва да представят документи, с които да докажат икономическите си, финансовите и техническите възможности за изпълнението на поръчката. Те трябва да представят списък с основните си договори, сходни с настоящата поръчка, изпълнени през последните две години, като посочат възложителите, сроковете на изпълнение и финансовите стойности. Участниците трябва да представят мостри на предлаганите от тях продукти, както и справка за сервизната мрежа на кандидата на територията на страната.
Кандидатите трябва да представят списък с техническите лица, които ще отговарят за изпълнението на поръчката, както и документи, удостоверяващи техническата им и професионална квалификация.


Необходим е списък с техническото оборудване, с което разполагат фирмите.


При избора на изпълнител основният критерий ще бъде предлаганата цена, отговаряща на посочените в документацията за участие технически спецификации. Кандидатите, които са представили оферта, неотговаряща на техническите и финансовите изисквания, ще бъдат отстранени от по-нататъшно участие в конкурсната процедура. Отстранявани ще бъдат и участници, които не са представили някои от изискваните от дружеството документи.


Документацията за участие струва 450 лв. без ДДС (540 лв. с ДДС). Оферти се подават до 14 юли. Разглеждането на постъпилите предложения ще стане на следващия ден в присъствието на кандидатите или упълномощени от тях лица.


Справка в регистъра показва, че сходна поръчка на "Български пощи" е била изпълнена през 2006 г. Компанията, спечелила конкурса, е "Секюрити група алфа". Стойността на доставката е била над 143 хил. лв. без ДДС. Договорът с компанията е сключен на 28 юли, като подадените оферти са били седем. Проектът е обхванал оборудването с GPS апаратура на 150 автомобила и 1 контролен пункт в централното управление на ведомството.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK