Избран е консултантът за реализацията на Българския енергиен холдинг

Фирмата "Делойт България" беше избрана за консултант на Министерство на икономиката и енергетиката при създаване на Български енергиен холдинг.


Участниците, които подадоха оферти в срок (10 юни 2008 г.) за обществената поръчка на МИЕ за Консултантски услуги за реализация на холдингов модел за преструктуриране и консолидация на енергийните дружества с едноличен собственик на капитала – държавата" бяха три: "Булброкърс Консултинг" ЕООД, "Делойт България" ООД и Консорциум "Евроодит Би Екс".


Консорциум "Евроодит Би Екс" не беше допуснат до втория етап от процедурата (отваряне на ценови предложения), който беше проведен на 13 юни 2008 г., поради непълнота на офертата и несъобразяването й с изискванията, посочени в обществената поръчка.


При избора на консултант, критерий за определяне на изпълнител бе икономически най-изгодното предложение, съответстващо на техническото задание, определено въз основа на техническа оценка с 80% тежест към общата оценка и оценка на финансово предложение с 20% тежест към общата оценка.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK