МДААР купува компютърна техника

Документи за участие се подават до 20 август

МДААР купува компютърна техника

© Анелия НиколоваМинистерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) обяви обществена поръчка за избора на доставчик на компютърни системи, периферна техника и мултимедия. Обявлението е разделено на четири обособени позиции, като за тях може да се кандидатства както заедно, така и поотделно. Срокът за изпълнение на доставката е две години.


Гаранцията за участие е 640 лв. за първата, 1600 лв. за втората, 900 лв. за третата и 2000 лв. за четвъртата позиция. Общо за четирите позиции гаранцията е 5140 лв. Гаранцията за изпълнение е 5% от стойността на всеки отделен договор. Кандидатите трябва да представят копие от годишния си баланс и отчет за приходите и разходите си за предходните три години,


банкова референция от обслужващата банка, удостоверяваща, че участникът е коректен клиент, както и информация за общия оборот и оборота от изпълнението на сходни услуги за последните три години.
Кандидатите трябва да представят списък с основните си договори, сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, като посочат възложителите, сроковете на изпълнение и финансовите стойности.


От участниците се изисква представянето на документи, отразяващи образованието и професионалната квалификация на лицата, които ще отговарят за изпълнението на поръчката. Кандидатите трябва да представят официално оторизационно писмо от производителя или нотариално заверено копие от договора за представителство. Участниците трябва да представят доказателство за наличието на сервизна мрежа в градовете София, Бургас, Варна, Русе. Участниците трябва да представят поне по двама сервизни специалисти, които притежават сертификати за поддръжка на предлаганата марка компютърни системи, принтери и устройства. Кандидатите трябва да имат валиден сертификат за качество ISO 9001:2000, както и да представят декларация, че доставяната техника ще бъде нова, неупотребявана, с гарантиран произход и качество. Участниците трябва да представят поне три препоръки за добро изпълнение от предишни клиенти. Пълното описание на техническите и финансовите изисквания за участие в процедурата може да се намери в тръжната документация.


При избора на изпълнител основните критерии ще бъдат икономически най-изгодната оферта, отговаряща на техническите параметри, посочени от министерството. Документите за участие струват 200 лв. без ДДС (240 лв. с ДДС). Оферти за участие се подават до 20 август. Разглеждането им ще стане на следващия ден.


Доставката обхваща:


- UPS системи


- периферна техника


- преносими и настолни компютри


- сървъри.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK