Абонатите на "Вивател" ще презареждат взаимно GSM-те си

Безплатно презареждане между две предплатени карти предлага "Вивател". Новата услуга се нарича "Презареди приятел" и предлага лесна възможност потребителите на предплатените пакети да получат още минути за разговор с помощта на близък или приятел.

Процедурата по прехвърлянето е лесна и отнема няколко минути. Клиентът трябва да набере комбинацията *137#, да натисне бутона за О.К. (зелена слушалка) и да следва инструкциите. Процедурата по презареждането е безплатна и за двете страни. Единственото условие за презареждането е и двете предплатени карти да са активни към момента на трансфера.


Сумата за презареждане може да бъде 1 или 2 лева, или 1.20 или 1.22 лева. Лимитът на парите, които могат да постъпят по всяка карта, е 10 лева на месец, като в рамките на този период могат да се направят до 3 презареждания. Предплатената карта, която трансферира трябва да има минимум 4 лв. остатък след транзакцията. В противен случай трансферът не няма да се осъществи.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK