Осем компании искат да правят щандовете на България

Общо осем компании са подали оферти в конкурса на Държавната агенция по туризъм за националните щандове, с които страната ще се представя на международните изложения през тази и следващата година, съобщиха източници на "Дневник". Офертите ще бъдат отворени във вторник.


Тръжната документация е била купена от десет компании, но две не са подали оферти. Сред кандидатите са традиционните вече участници в конкурсите за щандовете - "Нойзи" и "Юрапел", "Стройтек". През миналата година победител беше "Р.О.К", която е свързана с "Юрапел" и "Стройтек". След първото от поредицата изложения - това в Лондон, агенцията по туризъм прекрати договора с "Р.О.К" и назначи нов конкурс. Победител беше "Стройтек". За разлика от първия щанд представителите на туристическия бранш оцениха положително втория проект. Решихме да участваме отново и да представим наистина добър проект, коментира в понеделник Илиана Неделчева, която е представител на "Юрапел" и "Стройтек". В първата част на конкурса се оценяват само предложенията за визия. След това се подават и финансовите оферти.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK