Валентин Трифонов от "Приста ойл" е мениджър на годината

Изпълнителният директор на "Приста ойл" Валентин Трифонов беше избран за победител в конкурса "Мениджър на годината". Церемонията по награждаването се състоя вчера в аулата на Софийския университет. Конкурсът е инициатива на списание "Мениджър".


Мениджърите бяха оценени по специална методология, разработена за тази цел от консултантската компания "Делойт". Конкурсът ще се провежда всяка година. "Фактът, че сме вече десет години на пазара, ни дава самочувствието да избираме кой е най-добрият мениджър и да го правим всяка година", коментира Венцислав Савов, който е част от екипа на изданието.


Всеки кандидат се оценява по три вида критерии. В първата група влизат количествените критерии - финансовото представяне на компанията, приходи, печалба, конкурентоспособност. Втората група критерии разглеждат добрите управленски практики - дали са въведени специални програми за управление на персонала и на работния процес. Третата група критерии са свързани с личностните качества на кандидата.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK