"Е.ОН България" търси електромери

Електроразпределителното дружество "Е.ОН България" обяви обществена поръчка за доставка на електронни електромери през следващата една година, показва справка в Официалния вестник на Европейския съюз. Целта на компанията е да сключи рамково споразумение с максимален брой участници за осигуряването на съоръженията. Кандидатите, които искат да се включат в конкурса, могат да подадат документи за участие най-късно до 10 април.


Поръчката е разделена на три самостоятелно обособени позиции. Дружеството се нуждае от 300 хил. еднофазни електромера, 40 хил. трифазни директни електромера и 8000 броя трифазни индиректни електромера. Плащането на доставките ще се извършва по банков път без предвиден аванс. Гаранцията за участие в процедурата е 6000 лв. за трите позиции, или по 2000 лв. за всеки лот. Спечелилата компания ще трябва да блокира по сметките си освен това около 3% от стойността на договора, за да гарантира успешното му изпълнение. Най-голяма тежест при избора на доставчик има предложената цена.


Участниците в конкурса трябва да докажат актуалното си финансово състояние, както и възможността да изпълнят изискванията на поръчката. Задължително условие е при кандидатстване всяка фирма да приложи по един образец от всеки вид електромер, придружен с пълно описание на техническите му възможности и характеристики. В конкурса може да участват както производители, така и търговци на техника. Те трябва да докажат, че са официален представител на производителя за страната или региона. Задължително е компаниите да имат сертификати за качество ISO 9001:2000 или еквивалентен.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK