Бизнесът и ГЕРБ показаха единомислие за икономиката

Партията на Бойко Борисов подписа пакта за финансова стабилност на КРИБ

Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Иво Прокопиев и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подписаха пакт, който да гарантира икономическа и финансова стабилност през следващото управление на страната

© Георги Кожухаров

Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Иво Прокопиев и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подписаха пакт, който да гарантира икономическа и финансова стабилност през следващото управление на странатаКонфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и експертите на ГЕРБ имат близки виждания за основните икономически приоритети. Това стана ясно на специална среща между представители на двете организации. Партията на столичния кмет Бойко Борисов подписа и пакта за стабилност, подготвен от КРИБ, който според бизнес организацията ще гарантира финансовото и икономическото здраве на страната.


Съгласно документа ГЕРБ се ангажира да работи за запазване на валутния борд и да направи всичко възможно за бързо влизане на България в еврозоната, като същевременно съхрани фискалната и макроикономическата стабилност. От КРИБ ще предложат и на другите партии да подпишат документа. Той предвижда и други антикризисни мерки, като например започване на незабавни преговори с Международния валутен фонд и другите финансови институции за предоставяне на помощ на България в случай на нужда (виж карето).


"От разговорите ми с финансистите разбирам, че ако дефицитът в бюджета през тази година е 2%, ще е добре. Ако това е така, незабавно трябва да се подпише споразумение с МВФ, което да гарантира финансовата стабилност на страната", обяви Бойко Борисов. Повечето експерти и на бизнеса, и на политическата организация дори изразиха мнение, че е необходимо договарянето на реално финансиране с оглед на влошаването на българската икономика от началото на годината.
Екипите на двете страни се съгласиха още, че ролята на държавата в икономиката по време на криза расте, но за целта трябват реформи в публичните институции и съкращения на разходите на администрацията. Според лидера на ГЕРБ управлението на тройната коалиция е довело до небивало разрастване на бюрокрацията. "Във Варна има седем зам. областни управители", отбеляза Борисов.


Икономическият екип на ГЕРБ начело с главния икономист от Световната банка Симеон Дянков обяви, че предвижда закриване на някои министерства заради неефективност. В същото време обаче ролята на институции като Българската банка за развитие (ББР) и Агенцията за експортно застраховане трябва да бъде засилена, за да се стимулира износът на страната, препоръчаха предприемачите. "Дейността на държавната банка е много полезна в условията на кризата", посочи главният изпълнителен директор на Уникредит Булбанк Левон Хампарцумян, като допълни, че най-големите банки трябва да получат по-големи кредитни линии. През пролетта на тази година ББР обяви 500 млн. лв. кредитна линия за търговските банки в страната.Неотложните антикризисни мерки според КРИБ


·Незабавно сключване на предпазно споразумение с МВФ


·Фискална стабилност


·Запазване на валутния борд и бързо влизане в Еврозоната с подкрепата и в диалог с отговорните институции - Еврокомисията и ЕЦБ


·Подобряване усвояването на еврофондовете и инфраструктурни инвестиции


·Продължаване на структурните реформи в образованието, здравеопазването и публичната администрация

Коментари (33)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на м да а а а!
  *****
  Неутрално

  Бойко си купува медийно влияние, срещу което приема в управленския си екип довчерашният директор на Иконмедия.

  Аз не оспорвам, че икономическият екип на Бойко е добър. И ще гарантира финансовата стабилност. Представените в него лица заслужават отлична оценка с ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА кучкаря-ръководителя на софийския кучкарник-ветеринар. Който кучкар ще ръководи Агроведомството.

 2. 2 Профил на Прокопиев
  *****
  Неутрално

  Голяма "ИЗНЕНАДА".

  Ха - ха - ха !

 3. 3 Профил на RI
  *****
  Неутрално

  ЛИДЕР=МАФИЯ
  ДПС=Мафия
  БСП=МАФИЯ
  РЗС=БСП
  ДСБ=Мафия
  СДС+ДСБ=СДС + Мафия=Мафия
  ГЕРБ - екс мутра.. Мафия

  Както и да го погледнеш ако ще гласуваш за мафия поне да е за Мутра която виждаш - при другите шефа е невидим.

 4. 4 Профил на :-)
  *****
  Весело
 5. 5 Профил на ?
  *****
  Неутрално

  Какъвто му "бизнесът" на Боко, такъв е останалият.
  Боковите хора / "бизнесмени" / предлагат подкупи за 100 хил. лв. и са търчи-лъжи "бизнесмени"!

  Тепърва предстои да бъде създаден ПОЧТЕНИЯТ Български Национален Бизнес.
  ЛИДЕР поставя началото в тази насока!

 6. 6 Профил на цайса
  *****
  Неутрално

  Иска да си купува медийно влияние и го прави,взе да слуша съветниците си и гледа да не сбърка,че няма за кога .

 7. 7 Профил на Nikolay
  *****
  Весело

  Не бизнесът и ГЕРБ, а Прокопиев и Бойко. А показаното единомислие е по въпроса ти на мен, аз на тебе. Тоест Прокопиев се отказва от сините (то се видя, че там оправия няма) и ще върти алъш вериш след изборите с новото правителство (чети ще ютилизира европейски фондове, тоест ще крадне). А до изборите ще четем в Дневник и гледаме по РЕ ТВ, колко е велик Б.Б. и са му комепетентни експертите.
  Само не мие ясно защо държавата трябва да дава преференциални кредити на банки без да придобива акции в тях

 8. 8 Профил на Вальо
  *****
  Неутрално
 9. 9 Профил на Ен,И.П.
  Ен,И.П.
  Рейтинг: 0 Разстроено

  !!ГАРВАН на ГАРВАН ОКО не ВАДИ!!

  Остаря вече лозунга "Разделяй и владей" сега той гласи така : "Глобализирай и Владей" , Коалицирай, Фракционирай, Сектизирай, Групирай, Мажоритирай, Хипнотизирай, всичко това обаче, БЕЗМАНДАТНО и най вече ИМУНИЗИРАНО!!


  Уважаеми сънародници,
  Всеизвестно е че;
  Всеки един от нас носи оригиналност която е неговата единтичност, било той СИН, ЧЕРВЕН, ЗЕЛЕН или БЕМБЕН.
  Но трябва да се разбере от всеки един БЪЛГАРИН че, тези Групирани Лични-Култ увлечения;
  Идеология, Религия и Етнос, вече не са Формиращите Вътре-Социалният Живот сили в Съвременната Демократична Държава.

  Забележете пресата, Интернета, Телевизия и Радио, с какви "новости" ни събуждат сутрин рано;

  Зам.-министър Раиф Мустафа получи обвинение за подкуп, Двама адвокати са задържани за трафик на деца, Мъж се хвърли под влак в Перник, Откриха мъртви 7 от заложниците в Йемен, И мафията поканена от КНСБ на протест, Автомобил блъсна 13-годишно момиче, Заловен е пиян водач по пътя Попово – Бяла, Компютърни престъпления, Обвиниения, Заловен криминалист, Пиратство, Атентати, 38 акта за липса на хигиена издадоха от РИОКОЗ,

  Вижте какво направи Личният, цветно напудрен и мажоритарно групиран Култов фактор с България.

  БЪЛГАРИЯ-СУПЕРЦЕНТЪР за Селекция, ЕКСПОРТ и ТЪРГОВИЯ с ДЕЦА;
  Ценоразписът на търговете е в 3 категории:
  1 Деца секлекционирани за осиновяване от бездетни или физически ненормални,( цените са договорни).
  2 Деца селекционирани с цел продажба и търговия с органи за присаждане и медицински нужди,(сените тук са най-високи).
  3 Деца селекционирани с цел търговия и потдържане на "най-старата профеция" ( цените са фиксирани но слабо зависят от количеството на поръчките).

  Предизборна Къмпания-Разпродажба на бюлетини от Избирателната Борса-център София,
  БЪЛГАРИЯ-СУПЕРМАРКЕТ за предизборни бюлетини и къмпании за разпродажба на гласове не поединично,
  БЪЛГАРИЯ-СУПЕРЦЕНТЪР с Ценоразпис на Бюлетини за €вро-Конгломерата и Страната,
  БАЛКАНСКА-Д€МОКРАЦИЯ,
  Бюлетин Но: #4, с най-ниска цена и най-разпродаван сред Ромските и Турски сънародници, с център Кърджали,
  Коалиция между полит-Партии с Религиозни секти.
  Само че, черният цвят ( на расото ) не е приет официално за МАНДАТЕН , и затова много СПЕШНО се налага ПРОМЯНА в Конституцията на България.
  Нека ПОБЪРЗАМЕ, време няма, изборите наближават!!
  Конституцията ни е "Демократично-гъвкава"; както и законите в нея и подлежат на ежедневни пренагласи според нуждите на бизнес-силните за денят на пазара.

  Прострелян в крака, Паднал от балкон, Удавил се, Обесил се, хвърлил се под влака, пияни, одушени, смачкани, пропаднали безследно, Жега, Студ, Суши, Порои, Земетресения, Наводнения, Убийства , затвори, престрелки, катастрофи, изчезнали деца, домашни арести, бандити, болни и прочее, пожелавайки ни «най-любезно»;

  !!ДОБРО УТРО БЪЛГАРИЯ!!

  Какво добро утро е това бе Бизнес Марионетни-клюкарки??
  Какви са и за кого са тези КЛЮКИ от сутрин рано??

  Помислете за народа си, за родителите си и за децата си, с какво настроение ги карате да заповат деня!!

  Задавалили сте си въпроса;
  Колко хляба може да си купи един Пенсионирал се Вишист след трудов стаж от 35г, и с пенсия от 150лв??

  Задавалили сте си въпроса защо само БЪЛГАРИЯ е държава която бърка в ДЪРЖАВНАТA си хазна и вади пари да "храни" групираните и самооцветили се ЧАСТНИ-ПАРТИИ, КОАЛИЦИИ, Фракции и Секти??

  Ще Ви дам пример с партиите в Япония.
  Всяка една партия е задължена Конституционно да обявява официално, ежегодният си паричен членски доход, върху които им се начислява ДOД и да си плащат те на Държавата, данък-приходи.
  Срам и позор да се дават средства от Държавната хазна на частни-Култови-Групировки, които днес ги има а утре може и не!!

  Но най-важното е че БЪЛГАРИЯ започна да се пробужда от ГРУПИРАНАТА и ОЦВЕТЕНА Идеологическа, Религиозна и Етническа хипноза, осъзнавайки се за кого и как вече да гласува?!.
  Негласува вече с напудрени Бюилетини според "цената", краската и помадата им!!

  Цял свят Ни се смее на тези "краски и помади" с които сме се наклепали, ( сини, червени, бембени , зелени ). Опомнете се бе РОДНИ БЪЛГАРИ-СЪБРАТЯ!
  Вече умря и си заминa ВЛИЯНИЕТО на остарялата Политика, Идеология, Религия и Етническа ненавист, като градивна форма на ОБЩЕСТВОТО в съвременната ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.
  Вече сме в 21-ви ВЕК.
  Зашо да дърпаме назад живота и наш и на нашето по-младо поколение бе разумни люде??

  Нека да си Прокламираме Политическите и Религиозните култови увлечения и идеи по домовете.
  Недавайте да пудрим лицата и главите си с "краски и помади"!!
  Ние сме МНОГОНАЦИОНАЛНА държава и трябва да покажем на света като НАЙ-стара НАЦИЯ как се строи ДЕМОКРАЦИЯ чрез ОБЕДИНЕНИЕ върху КОНСТИТУЦИОННАТА основа на закона за ПРИЕМСТВЕНОСТТА, а не чрез МАЖОРИТАРНА Поляризация било то на идеи, вяра или Етнически произход.

  ПРИЕМСТВЕНОСТТА на Разликите в Убежденията, Вяри и Произход, е основата на истинската Демокрация !!

  А не да се коалицираме по старият КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ маниер с единствената цел ГРУПИРАН МАЖОРИТАРЕН ПРЕВЕС-поляризирайки се.

  Не е ДЕМОКРАТИЧНО!
  Недейте да се гавриме по този начин с мирогледа и вярата си “боядисани” и най-вече да дърпаме живота си само в една посока (НАЗАД) !!
  РАЗБЕРЕТЕ че;
  За да има ДЕМОКРАЦИЯ и да покажем НИЕ БЪЛГАРИТЕ, а не друг на света, какво е ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ни трябва да запазим конституционно и "краските си и "помадата" си и идеите си и вярата си, и чрез една НОВА КОНСТИТУЦИОННА реформа приела закона на ПРЕИЕМСТВЕНОСТТА, да покажем какво значии истинска Демокрация а и даже да ПРОМЕНИМ СВЕТА.
  Да Ние БЪЛГАРИТЕ да променим света, защото ПЪРВИ осъзнахме какво е ИСТИНСКА Демокрация, какво изисква тя и какво ни ЗАДЪЛЖАВА!

  "Истината за проблемите не престава да съществува, само защото сме я игнорирали."
  Фактите са неоспорими!

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 10. 10 Профил на Ен,И.П.
  Ен,И.П.
  Рейтинг: 0 Разстроено

  Гаранцията и финансовата стабилност на страната се състои в следните по долу СПЕШНИ МЕРКИ!!"

  Апел към Всички БЪЛГАРИ,
  Апел и към Първителството - БЪЛГАРСКО.

  Драги Сънародници, за да не отчетем и този път само активност без резултати след насрочените неподготвенo-прибързани -ИЗБОРИ,
  Моля най учитиво Правителството ни, да отложи датата на изборите с няколко месеца,
  Причината е тази, че народът се опомни и разбра вече за кого и как да гласува, но за случаят се налага това не само защото е лято и народът е пръснат, но ни заставя и спешното изпълнение на няколклко Вътре-Социални констгруктивни промени!

  Кои са те?
  Ето част от най-главните!!

  1 / Спиране на всякакви средства давани от Държавната Хазна, на всички тези Лично-Култови маскарадно напудреди Фракции, Коалиции, партии и Секти (Култ-Групировки)!

  2 / Премахване от Конституцията ни правото на МАНДАТ, правото на Имунитет, правото на Вето!
  ( не е Демократично вече от позицияата на сила или мажоритет да се налагат мнения или действия, камо ли като намеса във вътрешният живот на друга държава)

  3 / Излизане на Българският контингент-УБИЙЦИ пръснати по света, шляещи се сред Петролните военни геноциди с оръжие!!

  4 / Изгонване на всички чужди военни бази от РОДИНАТА на БОТЕВ и ЛЕВСКИ!

  5 / Заставяне да ни се изплати наемът и лихвата за милитаризираните ни площи от чуждият Милитарист!!

  6 / Преработване на КОНСТИТУЦИЯТА като се приеме най-Демократичният закон, Законът на ПРИЕМСТВЕНОСТТА!!

  7 / Изготвяне на Конституция, неподлежаща на никакви постановления, изменения и допълнения към нея поне за период от 150г.
  (Изготвяне и приемане на закон който да гарантира и самата КОНСТИТУЦИЯ от умишлената и системна пренагласа от Бизнес-Марионетните ни и Политико-Престъпни правителства.
  Закон закрилящ и вътре-социалните ни честни отношения, живот и работа.
  А не ежедневните и пренагласи чрез допълнения, изменения и разпоредби към законите и, създаващи спънка в Икономиката и спънка на цялостното развитие на Държавата. Приемане на МНОГО строги без-мандатни и без-имунитетни, санкции, мерки с наказания за Всеки един Държавен служител, сбъркал, нарушил или злоупотребил с поста и доверието на Народа.)

  8 / Пълна и безприкословна ЗАБРАНА на НАМЕСАТА на всички тези Лично-Култови маскарадно-напудреди групировки, Фракции, Коалиции, партии и Секти, във ВЪТРЕ-ДЪРЖАВНИТЕ и ВЪН-ДЪРЖАВНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ отношения!

  9 / Натиск в ЕС/EU за изгонване на КОЛОНИАЛИСТЪТ Но:#1, АНГЛИЯ, заради откраднатата територия на ОСТРОВИТЕ ЧАГОС, оставяйки цял един народ в изгнание, досега!

  10 / Заготовка на Проекто-План- Предложение за Демократична промяна в Европа и целият свят, основано Демократично, върху законите на ПРИЕМСТВЕНОСТТА на всички разлики между нас, ХОРАТА на 21-ви Век!!

  Не направим ли това по-горе казано и то спешно, не очаквайте Будният-БЪЛГАРСКИ народ пред урните.
  Там ще се явят пак както винаги, само хипнотизираните, силно оцветени, и безмандатно-послучни членове фенове на Фракции, Коалиции, Секти и следващите ги безцветни 339+1, Групировки.

  Моля да помислим за РОДИНАТА на БОТЕВ и ЛЕВСКИ а не за главатарите на samoocvetilite se Култовите групи изредени по-горе.
  Моля да помислим сериозно за наследството което оставяме на нашите деца!!
  Моля да помислим за БЪДЕЩЕТО на РОДНА Б Ъ Л Г А Р И Я!!!!!!!!!

  !!Жалкото е че, всеоще в България се избират БЕЗМАНДАТНИ, маскарадно-ОЦВЕТЕНИ и САМОИМУНИЗИРАЛИСЕ Партии, а не хора, личности-ТАЛАНТИ!!

  "Истината за проблемите не престава да съществува, само защото сме я игнорирали."
  Фактите са неоспорими!

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 11. 11 Профил на Ен,И.П.
  Ен,И.П.
  Рейтинг: 0 Гневно

  БЪЛГАРИЯ - РОДИНАТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ, нокога няма да е спокойна в Евро-Конгломерата, докато държим там в членство най-голямият КОЛОНИАЛИСТ на 21-ви ВЕК -АНГЛИЯ-!!

  Като факт ще дам пример базата “Diego Garcia” в момeнта.

  Aнглия - (член в €вро-Конгломеpатa ), в 1971 г., чрез таен договор и Милитаристично-Агресивни цели, погубвайки Жизненото право на цял един Народ, завладява насилствено територията му.

  Същият тoзи „€врoпеец” в съглашение с “Чичо-САМ”-NATO дpугият Милитарист, създават Най-Голямата Военна база за унищожeние в Света, построена върху „Открадната територия”;

  Англия за да скрие Престъплението си, е дала острова под-наем на НАТО.
  Тази база е основния Милитаристичен плацдарм за Военните АГРЕСИИ срещу Човека и унищожения. От тази база агресорът ся смърт на Балканите-Югославия, от там все още обстрелват незаконно и Афгханистан, и Ирак. Че и даже сега са насочили очи към Иран, след неуспеха им в Грузия. Всичгко това за световно владеене на петрола.
  (Подробности ще намерите в Документалното филмче (“Stealing a Nation”, A Special Documentary Report by John Pilger.)
  ( http://onebigtorrent.org/torrents/116/Stealing-a-Nation-A-Special-Report-by-John-Pilger)

  Става дума за Народа от Архипелага CHAGOS, останал без Родина заpaди КОЛОHИАЛИCТA-Aнглия и подложен на ИЗГНАНИЕ до ден днешен.

  Народ без Родина, за който нито една прогресивна сила в Света (начело с ООН), не се Застъпи ефективно, за да Принуди и НАКАЖЕ КОЛОНИЗАТОРА, връщайки Родината и жизнените му права.
  Да, СТОП на Българското участие в членство с КОЛОНИАЛИСТ-член на €вро-Конгломерата!
  Tук позволете ми да запитам;

  * Дeмокрaция ли е да се търпи „Кражбата на териториално- жизненото право на цял един Народ” от Държава-член в €вро-Конгломеpатa, разчитаща на забрава за това??

  * Дeмокрaция ли е това, да се знае, търпи и остави цял един Народ без Родина, a да гoвoрим за Евро-“демокрaтичeн”Съюз?

  * Какви ca тeзи Нови М€ждународни Отношения и тази “Д€мокрaция”, за кoито всички €вропейци говорим, претендирамe и “градим” в момента?

  * Как и по какъв критерий беше проведен избора за членство в €вро-Конгломеpатa ( “cъюзa” ), така и не стана напълно ясно, но щом е допусната такава огромна грешка в подбора, че е включен член-КОЛОHИАЛИCТ, пределно e ясно, как отново „Финансовит€ €вро-Бизнес-интер€си от нов вид” за пореден път са замеcени и са основният движещ фактор на тoзи „Нов вид Международни
  €вро-Бизнес-“Д€мокрaтични” Отношения”.

  * В това число как мисли и какво прави БЪЛГАРИЯ. претендирайки за световно Демократично признание със Свободният дух на Ботев И Левски??

  "Истината за проблемите не престава да съществува, само защото сме я игнорирали."
  Фактите са неоспорими!

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 12. 12 Профил на До...
  *****
  Неутрално

  3 - забравил си да кажеш за кого си ЧЕРВЕН ГЪЗ
  9-10-11 НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ФОРУМА В ДИАРИЯ ГОСПОДА ЛОГОРЕЙЦИ

 13. 13 Профил на Ен,И.П.
  Ен,И.П.
  Рейтинг: 0 Любопитно

  Докога ще търпим и факта че Г-ца КУН€ВА се кипри като бездействуваща кукла, оставила Родината на БОТЕВ и ЛЕВСКИ да седи в €вро-Конгломерата с най-голямият КОЛОНИАЛИСТ-АНГЛИЯ в членство, захвърлили в изгнание Народа на Островите Чагос??

  Кога ще ИЗГОНИМ Царчето което е изгонено вече от най-голямите €вропейски Пок€рни Бардаци и е "П€рсона Нонграта" заради проиграните откраднати ср€дства на Баща си-ФАШИСТ,
  а ние го "поканихме" за да му дадем Държавна земя и псевдо-имоти.
  Не е ли срамно това??
  Уважаеми "Човек на 21 век".
  Хей Човеко, Осъзнай се!!
  Осъзнай се и ти БЪЛГАРИО!

  Зададе се въпроса " Каакви са новите Евро-Демократични отношения??" Ето какви;

  Ще Ви отговоря но честно и не анониомно;
  */ Бидербергски-Конгломерираи,
  */ Глобализираащи,
  */ Блю-чип паспортно имплантирани и подкожно имунизиращи,
  */ Групово-Мажоритарно-Хипнотизиращи,
  */ Безмандатно-Политико-лъжещи,
  */ Фракционно-заблуждаващи,
  */ Коалиционно-оцветени и маскарадно помадиращи,
  */ Етнически РАЗЕДИНЯВАЩИ и социално Поляризирaщи!!

  ??Кой въобще знае за БЪЛГАРИЯ от ЕВРОКОНГЛОМЕРАТА??

  А ние знаем за ЕВРОКОНГЛОМЕРАТА и даже свръх много!! Затова неискат и да чуят за нас!!

  Знаем и за Г-ца КУНЕВА , като бездействуваща кукла, оставила Родината на БОТЕВ и ЛЕВСКИ в €вро-Конгломерата, с най-голямият КОЛОНИАЛИСТ-АНГЛИЯ в членство, захвърлили в изгнание Народа на Островите Чагос.

  Знаем и за Българският Посланник в Лондон,
  Др. ЛЪЧЕЗАР НИКОЛОВ МАТЕВ -
  ( ambass.office@bulgarianembassy.org.uk ) ,
  който се крие и не отговаря на писменните ни запитвания по този въпрос!!

  * В това число как мисли и какво прави БЪЛГАРИЯ. претендирайки за световно Демократично признание със Свободният дух на Ботев И Левски??

  "Истината за проблемите не престава да съществува, само защото сме я игнорирали."
  Фактите са неоспорими!
  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 14. 14 Профил на Спам
  *****
  Неутрално

  Д-р Чолаков - Свериге няма да е сам.

  Еййй, спрете с логореята във форумите бе

 15. 15 Профил на 2+2
  *****
  Неутрално

  не е лошо и СК да почнат да говорят какво предлагат, щото са доста назад в повечето програмни намерения от ГЕРБ

 16. 16 Профил на ИНВЕСТИТОР
  *****
  Неутрално

  Пуздравления за г-н Борисов той е първия поолитик коойту подава дисница на придприимачеството.Държавта тряба да инвестира в частния бизнес.Ету и частния бизнес вече инвестира доверие в новата политика и за новите управлеващи.Точну такова съгласие ттрябва на нашто обштество.Стига диления и противупоставения.Така трябва да се спасява икономиката.Трябва ришително намалявани на публичните разсходи.Всичко дето харчи а не носи парични печалби требва да се съкращава.Нека се оправиме и после да даваме финанси за разните дето са некадърни да съ управат сами.Те сега само седят като камък на шията на придприемача и търговеца.Секи дето не може да вложи пари трябва да почака да взима от държавното.Сега трябва да се намаляват заплатите на сички ламтурници и хайлйзи ут администрацията.Туй чиновници даскали професъри доктори социални и друга неработяшта паплач трябва да се озапти.Много харчат от наште данъци а производителност никаква.Ето станале са 500000 хиляди и още искат да са .Ми нека си платят.Те и бес туй нищто не харчат в магазините.Нищто не влагат в бизнес.Ништо и никакво не носат за данъци.Само земат от бизнеса.Ха сега едно хубаво съкръщтение да видат как съ седи само на бюро.Само ГЕРБ ше ги оправи и нас щте оправи в кризата.

 17. 17 Профил на ..
  *****
  Неутрално

  СК / КОСТОВИСТИ ОТ ФАКУЛТЕТО/ ПРЕДЛАГАТ ДА ОГРАБЯТ ДОКРАЙ БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ!

 18. 18 Профил на стига вече
  *****
  Неутрално

  Два коментара направих в друг сайт,не видяха бял ден.За Бате Бойко,ако съдя от един мошенник далавераджия тарикат ,който всички средства са оправдани включително смяна на партии само за лостигане на целтаІвизирам председател на ОС.на Ст.Загора Н.Недялков здрав да е колегата му!БОЙКО!!не търси само парите а ъкъла от хората около себе си!!А дали и ти не си като него??

 19. 19 Профил на стига вече
  *****
  Неутрално

  И БатБойко ли ипотекира апартамент за30000 лева и после с тях си купи Мототехника Ст.Загора и още много други сладки нещица!?Има ли ДАНС ДАНЪЧНИ органи и т.н.?СТИГА ВЕЧЕ!!Необходима е нова революция!ЕКПРОПРИАЦИЯ на експроприираните!!!

 20. 20 Профил на NOVO 20
  *****
  Разстроено

  СЛЕД изборите ще установят, че имат и пълно единомислие с БСП за 'доброто" на България, ще плеснат с ръце и ще се прегърнат и така айде наште пак да крадем още поне 4 год.

 21. 21 Профил на стига вече
  *****
  Неутрално

  До Новото двадесет.Тия до колкото ги познавам с други освен от тяхната порода не играят.Знам го и от собствения ми зет съпруг на сестрами!Така че знам ги но не мога да бъда такъв.Трудно е да бъдеш нещо,затова артистите получават много,,разбира се не всички!

 22. 22 Профил на стига вече
  *****
  Неутрално

  Запомнете един монолог на Г.Калоянчев.Тия дето ще дойдат са по гладни.До кога ще ни глозгат????????

 23. 23 Профил на ямх до стига вече
  *****
  Неутрално

  ..хъм.....ми те всички са такива, като описаните! да не би някой да си мисли, че нещо по различно може да има, ех мечти.....надеждата умира подледна! една и съща чиния с различна помия! сори но фаста си е факт! без да се промени българската народопсихология - процес с времетраене поне 50 години няма как да очакваме европейско ниво на демокрация!

 24. 24 Профил на стига вече
  *****
  Неутрално

  ЯМХ,като военен пенсионер заради децата си и двете ми мили внучки работя като охрана в една банка.Получавамам пенсия два пъти по голяма от заплатата си в момента!БАНКА няма сива икономика?Има ли ДЪРЖАВА в тая България чудя се?П.С пенсията ми не е тавана за сведение.

 25. 25 Профил на стига вече
  *****
  Неутрално

  ЯМХ,като военен пенсионер заради децата си и двете ми мили внучки работя като охрана в една банка.Получавамам пенсия два пъти по голяма от заплатата си в момента!БАНКА няма сива икономика?Има ли ДЪРЖАВА в тая България чудя се?П.С пенсията ми не е тавана за сведение.

 26. 26 Профил на до#16
  *****
  Неутрално

  до#16 инвиституре, къдие тъ и рудилъ майкъ ти, чи такъв бългърски гувориш?
  и инвиституре, ко си инвистирал в Балгарията?
  и дали има пулувин милион таквоз, зилиену бе?
  Шъ ми кажиш ли,инвиститурие? Штот сие с гулиеми букви пишиш, та си пумислих чи си гулямъ рабута. Туи идно и акъл давъш.

 27. 27 Профил на Ганчо
  *****
  Разстроено

  Аман от предатели на интересите народни.Сега бат Бойко и новите "Капиталисти" записаха в програмата на ГЕРБ да ни правят "Бананова република".Вижте документалния филм "Цейт гайст 2.Аддендум" .Изтеглете си го от АРЕНА.бг и тогава хвалете Б.Б. и всички нему подобни! Помислете си какво ще стане с БЪЛГАРИЯ -пък тогава гласувайте за тези ,който милите че ще ни оправят!Дано не са само като "ЦАРЯ",гдето оправи всички ни!

 28. 28 Профил на y.yon
  *****
  Неутрално

  Като го гледаш отстрани - морето е до колене. Като се топнеш ти светва! Да е живело ГЕРБ!

 29. 29 Профил на Любим мой соц
  *****
  Неутрално

  Бате Бойко ти си мъж. Ша гласувам за теб. Искам на хлеба мекото.

 30. 30 Профил на 7х7
  *****
  Неутрално

  Голяма веселба е отгоре!

 31. 31 Профил на Хан Соло
  *****
  Гневно

  АШЛАДИСАН МАНГАЛ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА. ДАЖЕ ДА Е БАТ ВИ ГОЙКО.

 32. 32 Профил на Еврото
  *****
  Неутрално

  Много е интересно как всички изведнъж запонаха да говорят за еврото. Или незнаят, или разчитат, че другите незнаят. Абееее - политика

  http://www.euinside.eu/bg/analyses/the-economy-stupid/

 33. 33 Профил на София
  *****
  Гневно

  Леле,леле, какви лихви ни чакат да изплащаме заради тия заеми, за да има пожарникарят с какво да замаже очите на кьоравите!
  Хей, вие от "Дневник", накъде отивате може би?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK