"Приста ойл холдинг" подписа договор със световен морски алианс

Председателят на управителния съвет на &quot;Приста ойл&quot; Пламен Бобоков /вляво/ при подписване на договора между Каролайн Хюит, изпълнителен директор на Gulf Oil Marine и Милен Бойчев, изпълнителен директор на българската компания<br />

© Приста ойл

Председателят на управителния съвет на "Приста ойл" Пламен Бобоков /вляво/ при подписване на договора между Каролайн Хюит, изпълнителен директор на Gulf Oil Marine и Милен Бойчев, изпълнителен директор на българската компания"Приста ойл холдинг" сключи договор с Gulf Oil Marine, с което получи изключителни права за производство, дистрибуция и доставка на морски смазочни продукти в рамките на Sealub Alliance. Дейността на русенското дружество ще се разгърне в акваторията на България, Грузия, Румъния и Турция, а също и в повече от 700 пристанища в над 50 страни по света.


Информацията за сключения договор с Gulf Oil Marine, част от Gulf Oil International Group, бе съобщена във вторник от "Приста ойл". Като част от ангажимента си по този контракт българското дружество ще произвежда продукти с марката Sealub.


Sealub Alliance е основан през миналата година от Gulf Oil Marine Ltd. Целта му е да се занимава със снабдяването на морски смазочни материали на световната корабна промишленост. Членовете на съюза в момента обслужват тези повече от 700 пристанища, до които сега ще има достъп и българската компания. До края на 2009 Sealub Аlliance планира да получи най-много широкото покритие на доставки на морските смазочни материали и свързани експертни услуги. Системата предполага доставка на необходимите продукти до самия плавателен съд и осигуряване на техническо обслужване. Амбицията на съюза е да увеличи обхвата на портовете до 1000 до края на тази година.


От "Приста ойл" цитират главния изпълнителен директор на Gulf Oil Marine Каролайн Хюит, според която партньорството с българското дружество в областта на корабните масла в стратегическия Черноморски регион предоставя на клиентите на Sealub Alliance изключително широко географско покритие. То ще осигури доставка до плавателния съд на високотехнологични корабни масла и техническо обслужване, гарантирани от екипи професионалисти, бази с изключително качество на производство и логистична мрежа във всички черноморски държави.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK