"Бианор" разработи продукт за управление на мобилните контакти

"Бианор" разработи система за управление на социалните контакти през мобилния телефон - Socialibrium, съобщиха от компанията.


Приложението вече работи за iPhone и Blackberry, а в бъдеще се обмисля и развитието му и за други операционни системи, допълват от "Бианор".


Платформата помага на хората в движение да управляват по-ефективно своите взаимоотношения, поясняват от компанията. Тя обобщава автоматично всички ежедневно използвани комуникационни канали върху екрана на мобилния телефон и дава информация за това кой контакт най-много се нуждaе от внимание.
Платформата е разработена за регистрираната в САЩ компания Socialibrium LLC.


"Спрях се на "Бианор" сред дузина други фирми в САЩ и Европа," казва Рей Берназ, основател и изпълнителен директор на Socialibrium LLC в официално съобщение до медиите. "Екипът на "Бианор" разработи цялостната архитектура на базата на моята идея за създаване на мобилна система за социален нетуъркинг. Инженерите бяха изключително изобретателни и благодарение на тяхната креативност и отдаденост днес този продукт е факт", допълва той.


Продуктът е разработен на базата на прилаганата в редица проекти платформа на "Бианор" MobiSDPtm. "Платформата предоставя инфраструктурата, чрез която постигаме безпроблемна интеграция на мобилни устройства и сървър базирани приложения, като често съкращава на половина времето за разработка в сравнение с конвенционалните методи", пояснява в съобщението и Стефан Лилов, директор "Бизнес развитие" в "Бианор".

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK