Уникредит с промоционална оферта за спестители

Всеки клиент на Уникредит Булбанк, който поднови или открие нов депозит в размер на над 10 хил. лв. (или 5 хил. евро или долара) за срок от 6 или повече месеца, ще получи безплатна застраховка "Домашно имущество" от "Дженерали застраховане", съобщиха от банката. Разходите по полицата се покриват изцяло от Уникредит Булбанк.


Застрахователната сума достига 30 хил. лв., като конкретният й размер зависи от срока и внесената сума по депозита. Със сключването на застраховка "Домашно имущество" клиентът защитава своя дом заедно с обзавеждането, електродомакинските уреди, компютърна, телевизионна техника и друга покъщнина от най-често срещаните рискове като пожар, земетресение, кражба с взлом и др., поясниха от финансовата институция.


От банката посочиха, че клиентите, които откриват разплащателна или спестовна сметка, както и депозити с по-кратък срок или по-малка сума по депозита, също могат да се възползват от предложението при заплащане на минимална цена по полицата.


"Благодарение на отличното ни партньорство с "Дженерали застраховане" можем да предложим на клиентите ни с депозити напълно безплатна за тях допълнителна защита на жилището и имуществото им. Това на практика означава и по-спокойни празници, които традиционно се свързват с повече пътувания и по-дълги отсъствия от дома", обясни Любомир Пунчев, директор "Банкиране на дребно" в Уникредит Булбанк.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK