"Булброкърс" и "Брокер инс" правят промоция с 10% отстъпка от "Гражданска отговорност"

Инвестиционният посредник "Булброкърс" и застрахователният брокер "Брокер инс" започват промоция, с която клиентите на брокера могат да получат отстъпка от няколко вида застраховки, сред които и "Гражданска отговорност", съобщиха от посредника. До 9 март клиентите на електронната платформа за търговия MetaTrader 4, предлагана от "Булброкърс", могат да получат бонус за еднократна отстъпка при сключване на полиците "Гражданска отговорност" и "Домът инс" чрез "Брокер инс", както и 5% намаление на премията по "Автокаско" или на първата вноска по нея, ако тя се плаща разсрочено.


Паричният бонус дава възможност на клиентите на "Булброкърс" да получат обратно или т.нар. кеш бек до 1500 лв. от платени такси и комисиони. Той ще се дава при сключване на застраховка през "Брокер инс" на клиенти, които имат направени минимални обороти от сделки с посредника.


За участие в промоцията трябва да се подаде заявление. Шест месеца от датата на подаване на заявлението клиентът трябва да има над 1.35 млн. лв. оборот от търговия с финансови инструменти на Българската фондова борса, за да получи 1500 лв. от бонуса. За обороти под тази сума, но повече от 330 хил., се връщат 500 лв., а от 135 хил. до 330 хил. лв. бонусът е 250 лв.
Другите варианти за участие в промоцията са постигнати минимален брой сделки или изтъргувани инструменти по сделки с договори за разлика върху индекси, фючърси, акции, както и на валутния пазар.


"Булброкърс" и "Брокер инс" са част от "Финансиа груп", в която акционер чрез "Алфа финанс холдинг" е Иво Прокопиев, съиздател на "Дневник" и "Капитал".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK