Empower United провежда трета среща с млади предприемачи

Двете срещи провеждани до сега привлякоха интереса на няколкостотин млади предприемача

© Анелия Николова

Двете срещи провеждани до сега привлякоха интереса на няколкостотин млади предприемачаФинансирането и правното структуриране на идеи ще обсъждат млади предприемачи на третата месечна среща, организирана от фондация Empower United по повод наградата Empower на 15 април.


Своите съвети как младите предприемачи да структурират и финансират проектите ще споделят както председателят на фондацията Томас Хигинс, така и управляващият партньор на правната организация CMS Cameron McKenna Дейвид Бътс, съоснователят и ексфинансов директор на JetFinance Иван Христанов, управляващият директор на инвестиционния фонд NEVEQ и зам. изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Борислав Стефанов.


Срещата ще се проведе на 15 април в София, Национален дворец на културата.
Досега фондация Empower United организира две месечни образователни срещи с млади предприемачи, които искат да участват в конкурса за наградата Empower.  На тях те обсъдиха как да оценяват добрата и устойчива идея и как да създадат правилния за реализирането й екип.


Наградата Empower e предназначена за млади предприемачи, които имат тепърва стартиращ и млад бизнес. Фондацията Empower United ще даде 100 хил. лв. и подкрепа за развитие на най-добрия според нея проект, като парична инжекция ще получат и подгласниците му. Повече подробности около конкурса и наградата, както и видео от предишните срещи можете да намерите на интернет страницата на фондацията www.empower.bg.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK