"Булброкърс" излезе с предложение за инвестиции, обвързани със златото и курса евро - долар

"Булброкърс" излезе с предложение за инвестиции, обвързани със златото и курса евро - долар

© Красимир ЮскеселиевИнвестиционният посредник "Булброкърс" предлага три нови инвестиционни възможности, които дават лесен достъп до международните финансови пазари при гарантиран размер на първоначалната инвестиция – "Златна възможност" и "Валутна защита" и комфорта за съхраняване на парите и управление на спестяванията чрез "Златен Стандарт" . Това информираха от компанията днес.


"Златните" продукти са обвързани с инвестиции в златото или производни на ценния метал, който в момента е един от най-предпочитаните активи за доходоносни вложения заради агресивната парична политика на големите централни банки по света и опасенията за ръст на инфлацията като резултат от това. Златото е считано за традиционно "убежище" за парите на инвеститорите във времена на ръст на цените на активите и инфлация като цяло.
 
"Златна възможност" е подходяща за инвеститори, които искат да получат атрактивна възвращаемост от промяната в цената на златото, при гарантиран размер на първоначалната инвестиция от 90%. Mинималната сума за инвестиране е $1000 или еквивалента в евро, а срокът е 9 месеца.


При "Златен Стандарт" клиентът инвестира в борсово търгувани фондове, които държат активите си в златни кюлчета. Минималната сума е 1000 лева или съответните валутни единици. Възможността е подходяща за инвеститори, които искат да съхранят стойността на парите си, като инвестират в злато, без да правят по-високи разходи, за покупка и съхранение, характерни за инвестициите във физическия метал. 
Третата инвестиционна възможност "Валутна Защита" гарантира 100% главницата и клиентът получава доходност базирана върху изменението на курса EUR/USD. Подходяща е за инвеститори, за които основен приоритет е запазване стойността на вложената сума, но в същото време търсят възможност за постигане на доходност, която да е по-добра от традиционните банкови депозити или искат да хеджират своите експозиции. Минималният праг за инвестиране е 1000 лв. или евкивалента в евро за срок от 6 месеца.


"Във времена на несигурност спестяването и управлението на пари не е това, което беше. Затова ние даваме възможност на всеки клиент  - без значение от размера на средствата, с които разполага да спечели от промяната в цената на златото, да съхрани стойността на парите се, като спестява в злато или да се възползва от колебанието на курса EUR /USD", коментира Радослав Рачев, изпълнителен директор на "Булброкърс". Сметките на посредника показват, че ако инвеститорът заложи на новите продукти и не познае посоката на движение на курса на долара или златото не губи нищо. Ако познае обаче посоката на движение на долара може да спечели до 12%, а за златото доходността за клиента скача до 50% при увеличаване на цената му до 30%.


"Булброкърс" е част от "Финансиа груп", финансовото подразделение на "Алфа финанс холдинг", в който мажоритарен собственик е и издателят на "Дневник" и "Капитал" Иво Прокопиев..

Ключови думи към статията:

Коментари (1)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на jelev_jelqzko
    jelev_jelqzko
    Рейтинг: 1059 Неутрално

    Тичайте след вятъра и лайте месечината!Пари няма да направите,но може да поумнеете!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK