Erste Group Immorent е новата бизнес структура на австрийската Erste Group

ErsteGroupImmorent (EGI) е новата организация, която обединява всички услуги в сферата на недвижимите имоти на австрийските ImmorentAG, ErsteGroupBankAGи техните дъщерни дружества в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), съобщиха от българското поделение на групата.


Новата структура предоставя на клиентите си възможността за т.нар. пазаруване от един щанд (one-stop-shopping), като покрива пълния диапазон на веригата при търговски, жилищни и общински проекти в областта на недвижимите имоти - кредитиране, лизинг, инвестиции, развитие на проекти, строителни услуги, както и инфраструктурни проекти. Новата управленска структура функционира от 1 януари 2011 г.


Новият диапазон от бизнес дейности на EGI обхваща и дейностите на ErsteGroup за публичния сектор. "По този начин се събират заедно всички инфраструктурни знания, осигуряват се възможно най-точните съвети, индивидуално създадени финансови решения и допълващи услуги. Включен е и екип от международни специалисти в областта на публично-частното партньорство за различните проекти в региона", пише в съобщението на компанията.


У нас новото име на дружеството е "Ерсте груп Иморент България". То е създадено през 2004 г. като "Иморент България" и е специализирано в лизинг на недвижими имоти. В България фокусът на ErsteGroupImmorent е насочен към финансиране на търговски и логистични проекти, както и към проектно развитие. Собствените проекти, по които компанията работи в момента, са две офис сгради, едната на бул. "Тодор Александров", другата на ул. "Вашингтон", както и жилищен комплекс InGreen (всичките се намират в София).

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK