Банка Пиреос предлага разплащателна сметка с овърнайт депозит и за фирми

Банка Пиреос ще предлага депозитната си програма "Пиреос кеш мениджър" и на фирми, съобщиха от институцията. Така от 15 февруари и бизнес клиентите ще могат да ползват комбинацията от разплащателна сметка със свободен лимит и овърнайт депозит.


С разплащателната сметка фирмите могат да извършват всички необходими транзакции за обслужване на ежедневни дейности, като същевременно получават доход от наличните по сметката средства, посочват от банката.


Минималната сума за ползването на продукта е 2500 лв. или 1250 евро. Ежедневно програмата прехвърля автоматично средствата по фирмените сметки над определен свободен лимит в овърнайт депозит. Минималната сума за първоначално активиране на овърнайт депозита е 25 хил. лв. или 12 500 евро при годишна лихва от 3% за разплащателни сметки в левове и 2.7% за сметки в евро.


Не съществува такса за откриване, поддържане, подновяване или закриване на програмата, допълват от Банка Пиреос.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK