Societe Generale Експресбанк намалява такси за карти MasterCard

Societe Generale Експресбанк намалява първата годишна такса на издаваните от нея международни карти MasterCard, съобщиха от кредитната институция. Лятната оферта предлага с 25% намаление на първата годишна такса, а ако клиентът сключи застраховка "Спокойствие" към разплащателната си сметка, намалението на таксата за първата година е 50%.


Към офертата е включено и sms банкиране без абонаментна такса през първите три месеца и възможност за ползване на овърдрафт без такси за срока на договора.


От банката съобщиха още и че имат нов директор на човешките ресурси - Радослава Антонова, която е назначена на този пост от началото на месеца.


Тя се присъединява към отдел "Човешки ресурси" на банката през май 2009 г. като директор "Управление на кариерата и подбор". Две години по-късно тя е назначена за директор "Човешки ресурси" в Societe Generale Експресбанк.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK