СИБанк пуска пакети с включени различни разплащателни услуги

СИБанк пуска пакетни продукти, включващи най-често използваните разплащателни услуги, съобщиха от банката. Трите пакета включват в различни комбинации разплащателна сметка в левове без такси за откриване и за месечно поддържане, международна дебитна карта Visa Electron с чип без такси за издаване и месечно обслужване и без такса за теглене на банкомат и други платежни услуги.


За съответния пакет се плаща месечна такса и клиентът ползва включените в него продукти и услуги, без да плаща стандартните банкови такси за тях, посочват от банката.


В пакетите има месечно електронно извлечение, безплатната застраховка "Злополука" с покритие 1000 лв., регистрация и автоматично плащане на битови сметки, ползване на системата за интернет банкиране на банката без такси за регистрация, обслужване и e-mail известяване при движение по сметка.


Например при купуване на пакет "Комфорт" срещу 6 лв. месечна такса освен базово включените разплащателни услуги са включени и 9 броя безплатни междубанкови и периодични банкови преводи в левове на месец, револвираща кредитна карта с 50% отстъпка от двугодишната такса, отстъпки от лихвите по потребителски и ипотечни кредити, посочват от банката.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK