"Пироните" на бюджет 2012: бедни, земеделци, културен туризъм

Дянков се надява на 250 млн. лв. до края на годината от приватизацията на дялове в ЕРП-та

"Пироните" на бюджет 2012: бедни, земеделци, културен туризъм

© ДневникПодпомагане на най-уязвимите групи от обществото, земеделието и културният туризъм ще са акцентите в бюджет 2012. Това съобщи финансовият министър Симеон Дянков в интервю за БТА.


Той уточни, че държавата обмисля възможността за по-големи разходи, с които да подпомогне социално слабите и пенсионерите.


Само преди дни обаче премиерът Бойко Борисов се скара на министъра на труда Тотю Младенов, който обеща увеличение на пенсиите от 1 януари догодина. "В бюджет 2012 за първи път ще даваме държавни субсидии на зеленчукопроизводители, пчелари, птицевъди и свиневъди - нещо, което досега не е правено.
Защото зеленчукопроизводството е силно в някои от регионите, които иначе са икономически изостанали. Това за мен е доходна политика. Изчаквам да минат изборите, за да не се говори, че се дават предизборно пари на този или на онзи сектор", каза Дянков.


Той изтъкна за пореден път важността на културния туризъм и съобщи, че през тази година държавните инвестиции са нараснали 12 пъти, а това е увеличило заетостта и доходите.


Вицепремиерът за пореден път заяви, че и догодина няма да има увеличение на заплатите в бюджетната сфера, а доходите на чиновниците ще могат да се увеличават само ако има съкращения и икономии. Тази година обаче това не се случва на практика, тъй като администрацията успява да си вдигне заплатите чрез т.нар. допълнително материално стимулиране.


Относно плановете на правителството да приватизира и други компании освен "Булгартабак" Дянков каза, че трите миноритарни дяла на държавата в електроразпределителните дружества (ЕРП) ще бъдат продадени през борсата и това може да стане до края на годината.


Очакваният приход е 250 млн. лв. "Надявам се така планът на агенцията за приватизация за 450 млн. лв. приходи за тази година ще бъде изпълнен. Парите от сделките ще отидат в Сребърния фонд. Подготвя се и приватизацията на до 20% от Електроенергийния системен оператор (ЕСО) и Българския енергиен холдинг (БЕХ)", обясни Дянков.


Ден по-рано той даде интервю и за американското издание "Уолстрийт джърнъл", а днес и за Би Ти Ви.

Коментари (55)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2551 Любопитно

  „...зеленчукопроизводството е силно в някои от регионите, които иначе са икономически изостанали...” – ами г-н м-р Д, защо субсидии, след като е „силно”, УСЛОВИЯ за реализация на продукцията трябват!
  „...държавните инвестиции са нараснали 12 пъти, а това е увеличило заетостта и доходите...” – заетост в туризма – сезонна; увеличени доходи – ами разходите за храна например, защото енергийните още не тежат?!?
  „...администрацията успява да си вдигне заплатите чрез т.нар. допълнително материално стимулиране...” – ТЕ чиновниците са като плевелите и да не ги „поливаш” виреят. Само за сметка на зеленчукопроизводството например!

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 2. 2 Профил на Iron Maiden
  Iron Maiden
  Рейтинг: 775 Неутрално

  Къв културен туризъм в страна с неграмотно население?

  а също така и вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
 3. 3 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  "Подпомагане на най-уязвимите групи от обществото"...Нека бъдат подпомагани само работещите групи от населението!!!

 4. 4 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Весело

  ..."доходите на чиновниците ще могат да се увеличават само ако има съкращения и икономии. Тази година обаче това не се случва на практика"..Дянков, тази администрация да не би да се управлява от Каспичан??

 5. 5 Профил на NewRe
  NewRe
  Рейтинг: 506 Неутрално

  "Защото зеленчукопроизводството е силно в някои от регионите, които иначе са икономически изостанали. Това за мен е доходна политика."

  НЕ Е! Докато контрабандата процъфтява, няма да има българско земеделие.

  Хайде, бий си пирона и заминавай при американските си олигофрени

 6. 6 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 782 Любопитно

  ? ама може ли да разберем какво толкова имаш против дянков, че аз това не можах да го разбера, твърде пристрастна статия, не мисля, че журналистите трябва да пишат чак така, защото като почнат да прекаляват с жълтите метафори се превръщат в еталон за жълта преса - 24 часа

  Журналистите трябва максимално да сдържат емоциите си, сега на журналистическа етика ли ще се учим.

  (надявам се да си го прочетеш)

 7. 7 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1562 Весело

  Дянков е железен. Малко по малко им набива пирона на комунягите. Засега с грес.

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 8. 8 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 782 Весело

  Казвам го напълно сериозно, защото такива статии ме обиждат като читател!

  Journalism ethics and standards comprise principles of ethics and of good practice as applicable to the specific challenges faced by journalists. Личните емоции и фрустрации не са част от журналистиката, независимо дали се мисли, че са основателни или не.

  И един безплатен курс, като обичаш да се образоваш толко

  http://ijnet.org/opportunities/free-journalism-ethics-course-offered-online-worldwide

 9. 9 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Много го ядат тоя Тотю...защо бил обещал... нали това му е работата...ако съм на негово място досега щях да се махна...

  الرجل الكبير
 10. 10 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Хубаво ще се подредим със тези зеленчуци и културен туризъм, подкрепата за бедните трябва да стане приоритет #1 при такава програма, шосетата няма да бъдат завършени с изключение на 1 или 2, защото евро пари няма да има повече, а бюджетни също.

 11. 11 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Гладни няма да умрем, но ще мизерстваме безкрай...

 12. 12 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До края на мандата нито евро ще въведем, нито шенген ще видим...Иначе можем да си даваме интервюта няколко пъти дневно -резултатът ще е същият.

 13. 13 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Цената на мизерията ни ще е обаче неочаквано висока благодарение на руските енергийни монополни доставки

  Това е единственото реално нещо което ще се случва периодично на българската икономика и жизнен стандарт.

 14. 14 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Последният удар върху жизнените функции на хората и техните поколения, ще бъде нанесен като в скотобойна с многомилиардната цена на АЕЦ Белене, от който ще запомним само ниските заплати за положеният труд при изграждането и.

 15. 15 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  ЗАБАВЯНЕТО или изобщо непровеждането на РЕФОРМИ в МВР, здравеопазване, осигуряване и образование ще доведат до оформянето на една тоталитарна еднопартийна власт в страната ,подхвърлящи я на нов икономически застой и тясно обвързване с политически и бизнес руски приоритети.

 16. 16 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Всичко това взима връх в управлението, само заради факта на откритата поодкрепа към режима на Живков и лъскането на неговият портреткакто и приписването му на чудодейни заслуги за България. Непровеждането на кампания за лустрация на ДС фигурите и свързаните с тях структури по места и в министерствата също допринасят заподобни нагласи.

  Това нанася допълнителен грим на ретроградност върху всяко решение на правителството, защото доверието и желанието за промяна са поставени под съмнение.

 17. 17 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 839 Весело

  ""Пироните" на бюджет 2012:.."-са ръждясали от многократни обещания,без употреба.

 18. 18 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2753 Неутрално

  Данните от преброяването са налице. Вече се знае, кои общини имат под минимума от 6 000 жители и следва да бъдат закрити. Въпреки това, такава няма нито една. След 1 месец ще им изберем кметове, общински съветници и пр., с което нещата се циментират за още 4 години

  Гяурбаджийски, червени и "патриотични" евнуси на Сараите, развейте бялото знаме! Ако нямате бял плат, събуйте си гащите! Под тях нямате нищо за криене!
 19. 19 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Ха-ха-ха.
  Цитат' Изчаквам да минат изборите, за да не се говори, че се дават предизборно пари ... '

  Затова само ви го казвам ... предизборно.

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 20. 20 Профил на RockyCoast
  RockyCoast
  Рейтинг: 561 Весело

  Заглавието трябваше да е : "Пироните" на бюджет 2012: Бедни земеделци на културен туризъм".....

  .
 21. 21 Профил на Коста Атанасов
  Коста Атанасов
  Рейтинг: 725 Неутрално

  Абе на тоя дебил не му ли омръзна ? Разбрахме вече,че е некадърен, нека си мълчи поне.

 22. 22 Профил на атанас
  атанас
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  [quote#5:"NewRe"]НЕ Е! Докато контрабандата процъфтява, няма да има българско земеделие. [/quote]
  Не е контрабандата виновна. Как да ти кажа големия проблем? Представи си магазин- Била, Метро, Т Маркет... Той не купува контрабанда, но продава основно адски евтина вносна стока- даже и картофите най-често са немски или полски. Защо ли? Субсидиите са отговора. В ЕС те са много високи и фермер може да плаща по-високи заплати, но при равни цени на горива, торове и семена получава в пъти повече субсидия. Така наш производител най-често и не може да се дореди за субсидия, а вади примерно картофи с негова си себестойност 60-70ст. Немецът произвежда такива на 1.50-2.00лв, но му се плаща от евросъюза примерно 1лв и може да продава стоката си за 0.50-0.60лв на верига.

 23. 23 Профил на атанас
  атанас
  Рейтинг: 1287 Неутрално

  Та проблемите на земеделието ни са в ЕС- още сме на момент на изравняване на субсидиите и нашите са в пъти по-ниски, корумпирана и тромава администрация- вечно крънкат да са техни хора "консултанти", бавят проектите, натискат за подкуп, накъсани парцели- пробвай да вкараш голям трактор в нива 1дка, цигански зулуми- на къра никой не прави бостан или овощна градина, не сади нищо освен зърно, защото всичко се краде... Това са ни проблемите на земеделието май основно.
  Лично аз не вярвам нищо да промени приказка за държавна помощ. И досега механизми за такава има, но всичко се стопира от "Калинки", а кражбите примерно могат да бъдат спрени от МВР, прокуратура и съд, ако си вършеха работата.

 24. 24 Профил на George Pantev
  George Pantev
  Рейтинг: 612 Неутрално

  До коментар [#11] от "convince":

  би ли посочил ти лично как мизерстваш... имаш пари само за една баничка на ден ли , спрял си да си ползваш личния автомобил защото нямаш пари за бензин ли или ходиш с един чифт дънки и една риза от две години...Някои хора прекалявате с квалификациите.... Не виждам масово по улиците да ходят мизерстващи и бедни хора...

 25. 25 Профил на George Pantev
  George Pantev
  Рейтинг: 612 Неутрално

  [quote#22:"атанас"]Субсидите са отговора.[/quote]

  ами трябва да се каже ясно и точно КОЙ договори тези субсидии и защо са такива.... както и кой договори затваряне на блокове от АЕЦ Козлодуй и ред други "удобни" договорки за влизане в ЕС

 26. 26 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 2437 Весело

  Да не се окаже, че пироните са в ковчега....

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 27. 27 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1225 Любопитно

  Македония не е в ЕС и земеделците'и не са на субсидии, но стоката им е по-евтина от нашата. Защо ли???

 28. 28 Профил на bzm
  bzm
  Рейтинг: 414 Весело

  ясна е работата,пироните са ков4ега им

  Пенсионерите,средната класа на България! И запомнете:Всички политици са маскари!
 29. 29 Профил на Коста Атанасов
  Коста Атанасов
  Рейтинг: 725 Неутрално

  До коментар [#24] от "xymop":

  Аз мога да ти отговоря веднага. Да от две съм зле финансово(и не ми излизай с приказките за мързела). Прибрах се от фалираща Гърция с надеждата,че тук най-после ще може да се живее нормално. Да,ама не. Тук без да сме фалирали(поне официално) сме в пъти по-зле от гърците. Започнах бизнес и противно на предизборните локуми данъците всяка година растат. Айде сега ми кажи кое е доброто. Дянков е толкова некадърен,че чак е вреден. Магистралите,залите и стадионите ги видяхме вече,те обаче не помагат на икономиката да дръпне. И новите глупости дето ги приказва Дянков и те толкова ще помогнат.

 30. 30 Профил на bzm
  bzm
  Рейтинг: 414 Гневно

  xymop,гледам,4е много бля-бля има при теб,та аз да ти кажа ли4но как мизерствам:Спрял съм колата от януари,ползвам я рядко,ходя с трамвая на работа,затворих 2 магазина,изгоних на улицата 4 човека,сам си работя,хладилника ми е пове4ето време празен,ходя със старите обувки,старите дрехи,все по-рядко влизам в супер,има и друго,но вярвай на хората-оборота ми падна в пъти-2-3,а по Коледа с 8-9 пъти,пиле

  Пенсионерите,средната класа на България! И запомнете:Всички политици са маскари!
 31. 31 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  До коментар [#30] от "bzm":

  Днес е понеделник,часът е 10 и половина.Защо не си в магазина,ами обсъждаш Дянков?Този форум няма да ти донесе пари и благоденствие!

 32. 32 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Че има криза в България - О.К. - така е.
  И тя е в цяла Европа - не е само тук.
  Но не разбирам защо все Дянков трябва да е виновен за нея.
  И с какво питам тройната коалиция е спомогнала за тези милиарди инвестиции, които се изсипаха през периода 2005-2008 г. най-вече в строителството?
  От къде да даде министъра на финансите високи пенсии, когато и в момента 60 % от тях се изплащат от бюджета.
  Не забравяйте, че пенсиите просто се стопиха в резултата на хиперинфлацията през периода 1991-1996 г.
  Всъщност до 1997 г. реално нямахме държава - всичко по -добро за България е започнало оттогава.
  Това, което не харесвам е, че правителството отлага реформите.
  Иначе за момента се справят относително добре.

 33. 33 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 576 Неутрално

  До коментар [#1] от "АБЪВ":

  Просто защото българското производство на плодове и зеленчуци по подразбиране не конкурентно и 90% от пазара се захранва от внос???

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 34. 34 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 576 Неутрално

  До коментар [#29] от "kosta2":

  Мързеливецо, стига си плакал.Тук не е Гърция.Иска се пот.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 35. 35 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 576 Неутрално

  До коментар [#32] от "theanalyser":

  Въпросните милиарди са препрани червени пари търсещи легализация и лесна печалба.Ползата от за обществото е две НУЛИ.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 36. 36 Профил на George Pantev
  George Pantev
  Рейтинг: 612 Неутрално

  До коментар [#30] от "bzm":

  и кой е виновен за това ти нещастие...

 37. 37 Профил на Дамян
  Дамян
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#33] от "Captain Shakespeare":
  Малко се увлякахте В момента има приблизителен баланс между вноса и износа на плодове и зеленчуци. Колкото внасяме, толкова и изнасяме. Износът ни обаче е сезонен - юни череши, юли праскови и кайсии, август грозде и т.н. Гърците ни бият един път заради субсидиите и втрори път - във времето с около месец по-рано им става реколтата и трети път заради много по-силноразвитото и парниково производство.
  От две години у нас постепенно се възвръща парниковото производство. То също е въпрос на субсидии (и на цена на ел.енергия и газ)
  Селското ни стопанство върви към подобрение, но бавно.
  А Атанас е прав - зеленчукопроизводството ни отдавна не е на полето, а в малки площи около къщите - много се краде иначе Това се отнася и за картофите. В Ихтиман тотално се отказаха от гледане на картофи заради циганските набези. Не се ли върне зеленчукопроизводството на полето и в парниците - няма да има висока производителност и зеленчуците ни ще са неконкурентноспособни

 38. 38 Профил на Дамян
  Дамян
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  За разлика от индустрията, правителството има какво да направи за селското стопанство и това е:
  1. Пътища, ама не магистралите в ,междуселските - втори и трети клас... Цели села се мъчат и обезлюдават, не за друго, а защото не могат да си докарат реколтата до пазара.
  2. Пътища за да се подобри медицинското обслужване на селата, защото е очевидно, че не може във всяко село да има болница или поликлиника.
  3. Пътища, за да се подобри достъпа до образование защото е ясно, че не може във всяко село да има училище.

 39. 39 Профил на kihano
  kihano
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Лошо, аболютно погрешна посока. Ако забелязвате следва се "идеята на Костов" от ония времена за България като земеделска и туристическа страна. Трябва ли да казвам, че това не е идея на Костов, а на западните спонсори, т.е. на онези които реално ни управляват с малко изключения.
  Субсидирането на селското стопанство действително е наложително, тъй като единствения начин за конкуренция на субсидираното западно селско стопанство е и ние да субсидираме. Западните страни обаче имат доход от промишленост, който им позволява такова субсидиране. Откъде ще дойде нашия доход? Отникъде - политиката ще се провали. Като член на ЕС, би трябвало политиката за субсидиране да се разпростре и върху нас. Ако някой знае как стоят нещата нека пише.
  От друга страна, всичко което това правителство твърди не е последно. До онзи ден Дянков щеше да съкращава бюджета на МВР и да дава пари за наука и образование. Днес тая песен е забравена. Какво става с бюджета на военните? Именно той е раздут и харчим луди пари за глупости, като контингента ни в Афганистан.

  Отричането и изкривяването на фактите - висша форма на демократичен реализъм!
 40. 40 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 1061 Неутрално

  Аз искам да знам какво става с образованието. До като не стане национална политика ще е ужас без край

 41. 41 Профил на bogat.beden
  bogat.beden
  Рейтинг: 8 Весело

  В чий ковчег ще ги забиете тези пирони

 42. 42 Профил на Дамян
  Дамян
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#39] от "kihano": В ранния ЕС субсидирането на селското стопанство тръгва с мотива - различните климатични особености - северните народи да се изравнят приблизително с южните, като за целата по-насевер по-лошите почвени и климатични условия се компенсират със субсидии. Това беше и един от доводите за по-ниски субсидии за нас спрямо ЕС. Факт е че и днес евросубсидиите в Гърция са по-ниски от тези в Дания, например. Но с тия субсидии се отвори "кутията на Пандора" Най-малкото се подтисна естестената специализация по култури, видове плодове и зеленчуци и видове животновъдство други бели

 43. 43 Профил на kihano
  kihano
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#42] от "Дамян":

  Да, странен аргумент. То по тази логика може да субсидират и производство на банани в Скандинавските страни. Може северните страни да искат субсидии за отопление през зимата, а южните за охлаждане през лятото. Но не е чудно. Мозъчните тръстове имат подобни аргументи против АЕЦ Козлодуй, че видите ли евтината му енергия изкривявала пазара шото имал предимството да е построен при соца и да няма задължениия към инвеститори.
  Но както и да е, другия въпрос е централно ли се разпределят субсидиите или всяка страна за себе си. Доколкото знам има централно субсидиране и ние също получаваме евросдубсидии, така че не ми е ясно Дянков ще ги дублира ли или ще освободи ЕС от задължението да ни ги изплаща?

  Отричането и изкривяването на фактите - висша форма на демократичен реализъм!
 44. 44 Профил на Дамян
  Дамян
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#43] от "kihano": Освен евросъбсидиите има и национални доплащания. Сигурно става дума точно за това - за субсидиране на зеленчукопроизводство от бюджета. Понеже в ЕС се прави, може да се прави и у нас.

 45. 45 Профил на Дамян
  Дамян
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#43] от "kihano":

  А за Козлодуй не си прав Навсякъде в ЕС цената на електроенергията е "микс", така е и у нас. Само че у нас нещата са омазани по нашенски.
  Козлодуй продава на НЕК по 45 лв. Мвтч, но само около 70% от електроенергията. Другите 30% продава на търгове за износ при които цената е не по-малко от 85-90 лв Мвтч. А защо Козлодуй изнася 30% от тока си? Ами веднага ще ви отговорят, че с 45 лв. за Мвтч не покрива разходите си
  Е? Каква е цената на електроенергията на Козлодуй? Ами ако сметнем среднопретеглено, ще отиде над 60 лв. Мвтч, което е повече от цената на държавната Марица Изток 2. А към това трябва да прибавим и факта, че Козлодуй НЕ ЗАДЕЛЯ достатъчно пари за бъдещи дейности по съхранение на отпадъци и в крайна сметка - за ликвидация. Мда... тава им е лошото на АЕЦите, скъпи са при ликвидация

 46. 46 Профил на kihano
  kihano
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#45] от "Дамян":

  Е, това не знам, но навсякъде по света тока от АЕЦ е по-евтин от ТЕЦ-овете. Затова се споменава данък АЕЦ да се наложи в ЕС.
  http://money.bg/news/id_712125744

  Отричането и изкривяването на фактите - висша форма на демократичен реализъм!
 47. 47 Профил на ozi
  ozi
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Дянков е най-добрият финансов министър за прехода.

 48. 48 Профил на k73
  k73
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#7] от "emil_":
  Естествено ----синия Левски.

 49. 49 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Любопитно

  До коментар [#47] от "ozi":

  Некакви факти по твоето твърдение?

 50. 50 Профил на NWO
  NWO
  Рейтинг: 782 Неутрално

  което преведено означава купуване на изборите, което е толкова далече от Европа 2020, което е толкова далече от каквато и да е модерна икономика, което е пряк удар и заявка за застой, това си е диктатура на тикватарията....
  каква икономика ще ми правиш в 21 век със културен туризъм и компир + помощи за ромите бе селяндур скапан ловешки, ще го обеся лично това недоносче, баща му освен, че се отказа от него трябваше да го даде в дом да го отгледат братята му роми гнусното социопатче!!!
  тоя боклук ако не разбирате, че в момента ви говори както се е говорило за бюджета на Буркина-Фасо 1953г. като пилотен проект на МВФ, знаи и аудиторията се състои от откровенни идиоти - това си е в прав текст - за вас мизерия безкрай и доубиване на всякакъв нормален бизнес, раята ще гласува за нас а ние ще и даваме да ни целува задника и да ни копа картофите ангария - всичко с малкомозък или ще ни целува задника и ще си плаща и мълчи или Цецо 6 хапертамента заедно с другата паплач ще му идва на проверки докато не фалира....

  http://www.blitz.bg/news/article/118884
 51. 51 Профил на convince
  convince
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#24] от "xymop":

  Вгледай се по-внимателно и махни розовите очила. Смени ги с диоптри.

 52. 52 Профил на winnie__
  winnie__
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Дянков много пъти доказа, че може да се справя с бюджета на страната ни.

 53. 53 Профил на Sara
  Sara
  Рейтинг: 443 Неутрално

  Отдавна България не е имала толкова успешен финансов министър ...евала

 54. 54 Профил на gagata
  gagata
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Това е много добър замисъл и добра стъпка, която е замислил Дянков за социално слабите и пенсионерите, подкрепям го. Хубаво е да се мисли и за тези хора браво!

 55. 55 Профил на Admiral
  Admiral
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Браво на г-н Дянков.Време беше някой да помисли за земеделците и да им помогне финансово!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK