22 фирми и общини се представят на туристическата борса в Лондон

Снимката е архивна.

© Капитал

Снимката е архивна.22 фирми и общини ще се представят на започващата днес най-голяма туристическа борса за професионалисти World Travel Market в Лондон. Националният щанд на България е с площ 292 кв.м. Сред изложителите на него са общините София, Пловдив и Варна, както и туроператори и хотелиери.


От икономическото министерство съобщиха, че акцент в българското представяне ще бъде популяризирането на възможностите за целогодишен туризъм, включително СПА, културно-исторически и др.


World Travel Market е най-голяма борса за професионалисти в света, както и най-голямото изложение преди началото на зимния туристически сезон. По данни на организаторите на форума, който ще продължи до 11 ноември, се очакват близо 50 хил. посетители.
В деловата програма на форума е включена среща на министрите по туризма на 8 ноември, както и бизнес конференции за развиващите се пазари и новите технологии в сектора.Изложители на българския щанд


Община Пловдив, община Варна, Туристическо обслужване - София, "България ер", "Международни пътувания" ЕООД, "Профи турс" ООД, "Солвекс" ЕООД, "Филиптур-1" ООД, " Рила травел" ООД, "Би Ти дивелопмент сервисиз" ЕАД, "Пи груп Пловдив", ЕООД, "ПТГ Пингуин травел груп ЕООД", "Бояна МГ" ЕООД, "Астрал холидейз" АД, "Руал травел" ООД, "Академика сий палас" АД, "Елиттур" ООД, "ДМ травел" ООД, "Хелиос хотелс" ЕАД" "Дакер" ЕООД, "Виктория тур" АД, "Трейшън клифс голф енд бийч ризорт".
 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK