Би Ти Ви: Сигналът към "Булсатком" няма да бъде спрян на 1 януари

Маркетинг директорът на "Булсатком" Тинко Тотев заяви пред "Капитал", че компанията продължава разговорите

© Цветелина Николаева, Капитал

Маркетинг директорът на "Булсатком" Тинко Тотев заяви пред "Капитал", че компанията продължава разговоритеСигналът към каналите на Би Ти Ви в мрежата на "Булсатком" със сигурност няма да бъде спрян на националния празник 1 януари, съобщиха от медиата. Те уточниха, че все още няма постигнато споразумение със сателитния оператор, но няма да оставят зрителите си без телевизията на празника.


И през последния работен ден за 2012 г. не бяха договорени условията с "Булсатком", който според медийната група все още ѝ дължи пари за разпространението на каналите ѝ, обявиха от Би Ти Ви Медиа Груп.


"Булсатком" отказва да приеме офертата на Би Ти Ви, която според медиата е приемлива за останалите доставчици на пазара в страната и е по-ниска, отколкото цената, на която се продават пакетите на други телевизионни оператори. Телевизията цитира и независимо проучване на пазара, според което "Булсатком" укрива абонати.
Медиата заяви, че допълнително ще информира за датата на спиране на сигнала, в случай, че не постигне споразумение в първите дни от Новата година.


В петък маркетинг директорът на "Булсатком" Тинко Тотев заяви пред "Капитал", че компанията продължава разговорите и прави всичко възможно да се договори с Би Ти Ви.


В навечерието на Коледа междуфирменият спор между "Би Ти Ви Медиа груп" и сателитния оператор "Булсатком" остави абонатите му без достъп до програмите на телевизията. Ден по-късно Би Ти Ви възстанови подаването на сигнала си към сателитния оператор, като уточни, че това е временно за празниците.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK