Парламентът избра Ралица Агайн за зам.-шеф на КФН по модела "Пеевски" и с подкрепата на ГЕРБ (обновена)

Ралица Агайн от времето й на зам.-председател на КФН по времето на тройната коалиция.

© Анелия Николова

Ралица Агайн от времето й на зам.-председател на КФН по времето на тройната коалиция.Изненадващо, за 20 минути Народното събрание избра зам.-председател и член на Комисията за финансов надзор (КФН). Изборът беше вкаран извънредно от председателя на парламента Михаил Миков с аргумента, че мандатът на сегашни членове на КФН е изтекъл в средата на миналата година, а депутати от БСП се противопоставиха на предложението.


ГЕРБ обаче гласува "за" и направи изненадващият избор възможен. Според справка, която направи "Дневник", кандидатурите са подкрепени от 67 депутати от ГЕРБ, 30 от БСП, 29 от ДПС и 2 от "Атака". "Против" са били 5 депутати от БСП и 4 от "Атака". Шестима представители на БСП и 1 от ДПС са се въздържали.


Предложението за новите членове е внесено вчера в деловодството на Народното събрание от председателя на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев, който предлага Ралица Агайн за зам.-председател на комисията с ресор "Застрахователен надзор" и Владимир Савов - за член на комисията. Те трябва да заемат местата съответно на Борислав Богоев и Антония Гинева.
Депутати от БСП - "пак в шок", поискаха отлагане на гласуването


"Изразявам несъгласие с начина, по който се прави предложението днес. Вчера имахме парламентарна група и там не беше казана нито дума. Друг е въпросът, че дори отчетът на КФН все още не е приет от парламента", възрази Георги Кадиев от БСП, който често критикува решенията на партийното ръководство.  Има начини да отложим гласуването с няколко месеца, с две години, както искате, отвърна нервно Миков. Има някакво смущение в залата, предлагам това гласуване за следващата седмица и да има по-голяма яснота, подкрепи Димитър Горов колегата си Кадиев.


Друг депутат от БСП коментира по-късно в кулоарите, че "пак са били в шок", защото не са били предупредени, иначе щели да си подготвят изказвания. Според представители на левицата те имат много забележки към работата на КФН и дори са обсъждали предложение да не се приемат докладите на финансовия надзор за отчитане на дейността. (Още за реакциите в БСП - четете тук).


ГЕРБ, ДПС и част от БСП подкрепиха избора


Без дискусия и с кратки изказвания на Агайн и Савов парламентът ги избра със 128 гласа "за", 9 "против" и 7 "въздържал се" за 6-годишен мандат.


Само 30 депутати от 84 в групата на левицата гласуваха "за".


Социалисти напомниха, че при избора на Пеевски за председател на ДАНС поне бяха събрани на парламентарна група половин час преди гласуването, а сега дори и това не е имало, а лидерът им Сергей Станишев е в Брюксел от началото на седмицата.


В профила си във "Фейсбук" Георги Кадиев написа: "Благодаря на тези над 50 депутати от БСП, които не подкрепиха предложението. ГЕРБ подкрепи с 67 гласа "за" и нито един "против" предлежението на бившия си депутат Стоян Мавродиев. Всъщност ГЕРБ избра този КФН."


Според депутати лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е гласувал "за". Той обаче не коментира темата. След това народни представителите от левицата отбелязаха присъствието му в парламента и че явно е дошъл само за гласуването за КФН. Борисов си тръгна веднага след тази точка.


Владислав Горанов от ГЕРБ (който беше зам.финансов министър в кабинета "Борисов") обясни пред "Дневник", че няма нищо по-нормално от това да подкрепят предложенията на бившия си депутат Стоян Мавродиев, когото те са избрали за председател на КФН. Преди заседанието било решено да подкрепят двете кандидатури и затова ГЕРБ са били единни, допълни той.


От ДПС не коментираха избора.


Кои са новоизбраните


Ралица Агайн беше зам.-председател с ресор застраховане на КФН  от април 2005 г. до май 2009 г., а след това за кратко отговаряше и за инвестиционния надзор до юли 2010 г., когато чрез законови промени беше предсрочно прекратен мандата на тогавашния състав начело със сегашния финансов министър Петър Чобанов и беше избран настоящия състав начело със Стоян Мавродиев. По времето на кабинета "Саксокбургготски" беше депутат от НДСВ, а в последствие се премина към "Новото време".


Владимир Савов е без опит в надзора. Според представената автобиография от 2000 г. работи в Русия. Последно от 2009 до ноември 2013 г. е бил управляващ директор във финансова корпорация "Откритие", където е ръководел аналитичния отдел. Преди това е заемал подобни постове руското поделение на Credit Suisse, Уралсиб Капитал и Brunswick UBS, а между 1993 до 1999 е работил в Булбанк.


Според предложението на Мавродиев Савов ще подпомага дейността на КФН за анализ и оценка на рисковете на финансовите пазари, усъвършенстване на надзорната практика и защита на интересите на инвеститорите, на застрахованите и осигурените лица.

Коментари (195)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  Жената не е конфликтна личност и предшният мандат нямаше никакви проблеми в КФН.
  Вероятно и сега ще се справи.....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 2. 2 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1280 Любопитно

  Ралица Агайн не беше ли от НДСВ-то???

 3. 3 Профил на Øϰϰå Çҩßё
  Øϰϰå Çҩßё
  Рейтинг: 664 Весело

  Аgain

  иронията е моята първа, втора и трета природа, аронията няма нищо общо
 4. 4 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 1508 Весело

  Агайн?

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 5. 5 Профил на Отнесен
  Отнесен
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Всички недоволни от БСП ще се ориентират към АБВ.
  Когато не се назначават обучените кадри предпоставките разединение са налице.

 6. 6 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Ралица Агайн - депутат от НДСВ. Баща - оперативен работник (о. р.) от ДС - Ненчо Методиев Агайн.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 7. 7 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Гневно

  Едни и същи: Дядо и е бил партизанин. След 9 септември 1944 г. прави сериозна милиционерски началник.
  Бащата на Ралица, се издига до зам.-министър на вътрешните работи. А родственик до бивш началник отдел в Държавна сигурност, отговарящ за СРС-тата, които тогава наричали простичко подслушванията.

 8. 8 Профил на невеж
  невеж
  Рейтинг: 485 Неутрално

  аре още един парашутист с опит в парашутирането

 9. 9 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 506 Неутрално

  „Партизанската принцеса“ от фамилията Агайн

  "Партизанската принцеса", така наричат запознати с историята на семейството й Ралица Агайн. Животът й също е като на принцеса - на 33 години става зам.-председател на КФН, който отговаря за инвестиционните посредници. До май миналата година беше зам.-председател, наблюдаващ застраховането.
  Говори се, че дядо й Методи от Пернишкото село Друган е бил партизанин. След 9 септември 1944 г. той прави сериозна полицейска кариера. Твърди се, че е от хората, които са участвали в създаването не само на новия социалистически милиционерски апарат, но на Държавна сигурност.
  Изглежда в това има голяма доза истина, защото след него всички Агайни по време на соца са се подредили по впечатляващ начин. Ненчо Агайн - бащата на Ралица, се издига до зам.-министър на вътрешните работи. А родственикът му Георги Агайн - до бивш началник отдел в Държавна сигурност, отговарящ за СРС-тата, които тогава наричали простичко подслушванията.
  Фамилията не е зле и при капитализма. Например братовчедът Венцислав Агаин е член на борда на директорите на "Булгаргаз" до 14 юни 2008 г. Той и в момента е в ръководството на "Комбината за обработка на цветни метали" с адрес на регистрация във Враца. Твърди си, че Венцислав Агайн е бил в ръководството и на уж купения от гърците софийски комбинат за цветни метал. Той бе солидно източен и докаран до фалит. Ако са верни слуховете, голяма част от оборудването му е било продадено за скрап.
  Не е изненадващо, че при тези роднини Ралица Агайин завършва първа английска гимназия в София. Веднага след това е приета и се дипломира като магистър по Международни икономически отношения от Университета за национално и световно стопанство на 22 години.
  Очевидно фамилията застава зад Ралица Агайн, защото горе-долу от студентската скамейка - само с три години трудов стаж, на 25 години, тя става депутат от НДСВ в 39-ото Народно събрание. Тя обаче напуска НДСВ и става съосновател, заедно с Мирослав Севлиевски и Емил Кушлуков, на партия "Новото време". Уж скарани с царя, а когато идва ред да се раздават постовете за след мандата тя получава удобното кресло на зам.-председател на КФН, отговарящ за застраховането.

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 10. 10 Профил на alex_p
  alex_p
  Рейтинг: 450 Весело

  До коментар [#2] от "Дедо Либен":

  Да. Википедиа какво казва"Народен представител от парламентарните групи на НДСВ и Новото време в 39-то Народно събрание. Заместник-председател на Комисията за финансов надзор (2005- 2010). Има опит като независим финансов аналитик и сертифициран водещ одитор за системи за управление на качеството. Учредител и член на надзорния съвет на Асоциация на инвеститорите."
  То тя докато БСП си е на власт си е била и друг път...нищо ново....вероятно опита й е голям, нищо че по времето на ГЕРБ, не е била в комисията..хахаха

 11. 11 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 972 Неутрално

  Лобито на застрахователните терористи се завръща.Утре ще чуем,колко е важно да се вдига ГО.Като слънцето и въздуха за лобистите.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 12. 12 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Гневно

  До коментар [#9] от "Скромност Станишева":

  Конфликти на интереси, та дрънчи....

 13. 13 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Демокрация, ... по БСП-ейски. Нещо ми се струва, че Миков се опитва да тъче на два стана, да внимава да не се секне нещо.

 14. 14 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 897 Неутрално

  [quote#2:"Дедо Либен"]Ралица Агайн не беше ли от НДСВ-то??? [/quote]

  НДСВ-то се оказа "чуждестранния легион на БКП-то". Председателят му Сакскобурготски се подигра с паметта на баща си и послужи за патерица на БСП, съживявайки политическата кариера на Сергей Димитриевич. Пак той остави агент Гоце необезпокоявано да вземе втори президентски мандат. Сакскобурготски даде начален тласък на Ирена Кръстева като я постави начело на тотото и в същото време намъкна (по гнусен начин) Пеевски във властта. Така че нормално е "царските" протежета да просперират при сегашната власт.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 15. 15 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Гневно

  И СДС и НДСВ и ГЕРБ управляваха с временно пребоядисани кадри на Бкп/Бсп!? Хак да им е....

 16. 16 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  До коментар [#11] от "Майндърбайндър":

  Именно. Да напомним, че именно Агаин направи изнасилването с номерата, оправдавайки се с ГО и ЕС.

  С подходящия татко, нещата са лесни.

  Но по-важното е, че има само 9 гласа против. Толкова за парламентарната опозиция.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 17. 17 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1418 Неутрално

  Таз юдейка ми се е запомнила единствено с туй, че през няколко месеца излизаше по телевизора да се изцепи, че гражданската отговорност треба да поскъпне.

 18. 18 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Ралица Агаин е безконфликтна и всеядна личност.Тя премина през една партия на Александър Томов,след това през НДСВ,не знам за настоящата и партийна принадлежност,но след като Миков за 20 мин. я е вкарал в залата на НС ,за да бъде преизбрана,то това е не защото е изтекъл срока на тази комисия преди 7 месеца,а някаква политическа поръчка!

  Tony
 19. 19 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 895 Неутрално

  и тази е голям парашутист. във всяка власт има место за нея. още беше студентка и стана депутат. много мизерна държава сме.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 20. 20 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 897 Неутрално

  [quote#5:"poan"]Всички недоволни от БСП ще се ориентират към АБВ. [/quote]

  Недоволни от БСП? Като познавам профила на средностатистическия БСП изибирател, тези индивиди са оперирани от самостоятелно мислене. Биха гласували и за коня Буцефал, ако от "Позитано" го сложат в листите и след биха били доволни от представянето му в Парламента. Гоце е силна фигура в ляво, но ако не се яви яви от листите на БСП, няма шанс да прескочи изборната бариера. Левите гласоподаватели не биха изменили на партията майка, а негласувалите на миналите избори очакват появата на сериозен десен проект (и определено не вярват на Агента). Така че Гоце най-вероятно от два стола ще тупне на земята.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 21. 21 Профил на лизард
  лизард
  Рейтинг: 537 Весело

  Миков е бързал, защото е изпуснал сутрешната си доза витамини

 22. 22 Профил на burevestnika
  burevestnika
  Рейтинг: 311 Весело
 23. 23 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Taя мома е толкова сгодна на финансовите далавераджии,4е сте си я избират до второ при6ествие.Паразитите от КФН и Сметната палата требва да висят на едно дърво...Финансова борса,в Бг.???
  С листван Химимпорт и подобни????По-сме6но няма просто..

 24. 24 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Няма спасение от комсомола !!!

 25. 25 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 972 Неутрално

  До коментар [#16] от "Тони!":

  Ако не е калинка,ще е голяма бяла птица.И обратно.Калпав мат'рял.Права беше баба ми,че от говежди ....,пита не става.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 26. 26 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Любопитно

  За мене е много подозрителен съпруга на Агаин, албанец, който много бързо и неясно как стана милионер у нас.....

 27. 27 Профил на gvt
  gvt
  Рейтинг: 492 Неутрално

  Агайн се славеше в КФН точно като много конфликтна личност и много продажна също

 28. 28 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1122 Гневно

  Много комунист, много нещо в тази държава!

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 29. 29 Профил на k
  k
  Рейтинг: 1052 Неутрално

  До коментар [#26] от "dobrich":

  ... официалната версия - основава една от първите фирм за бързи кредити. Някъде в средата на мандата на НДСВ. Самия той в интервю за Дневник споделя за бизнес модела си - взема заеми от няколко банки и ги раздава като бързи кредити с по-големи лихви. След няколко години продва бизнеса.

 30. 30 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Любопитно

  До коментар [#29] от "k":

  С една дума - лихвар....Сега какъв бизнес прави?

 31. 31 Профил на Станислав
  Станислав
  Рейтинг: 1443 Неутрално

  До коментар [#26] от "dobrich": Създател е на компанията EasyCredit, която през 2007, ако не ме лъже паметта, беше закупена от BNP-Paribas. Така е станал милионер. Не всеки, който е богат е престъпник или трябва да бъде оплют. Няма защо да търсиш под вола теле в този случай.

  “Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklin
 32. 32 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 790 Неутрално

  "..мандатът на сегашни членове на КФН е изтекъл в средата на миналата година.."
  Ако сме чакали повече от половин година, какво налага нови членове да се изберат точно през следващите 20 минути, изненадващо и без никакво обсъждане ???
  То е ясно какво, въпроса е риторичен. Поредното гнусно пипало на ДС в управлението на държавата, промъкнало се през задния вход. Това всъщност е стила на управление на комунистическата клика.

 33. 33 Профил на philipo
  philipo
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Тая кифла нали ревеше лятото, че протестите и пречели ...
  Е, комунягите и се отплащат сега.

 34. 34 Профил на 4ove4encence
  4ove4encence
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Really? Again? Тия доклади не четат ли? Да прочетат последния доклад на еврокомисията again and again!

 35. 35 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  Не подкрепям такива набързо скалъпени кариери,първо политика после професионално израстване.
  Нали говорим за морал?
  Сигурна съм, че и има много по-достойни от нея.

 36. 36 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 443 Неутрално

  [quote#4:"Consumer"]Агайн[/quote]
  То стана модно фамилните имена завършващи на "-ин" и "-ски" да не се променят в женски род (не стават "-ина" или "-ска). Ралица би трябвало да бъде Агаина, ама Агайн звучи някак си по модно. Както и Надежда Нейнски, наместо Нейнска.

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 37. 37 Профил на plf
  plf
  Рейтинг: 406 Неутрално
 38. 38 Профил на Вовка Вурдалак
  Вовка Вурдалак
  Рейтинг: 770 Весело

  До коментар [#36] от "geo_19":

  Или Пеевски, примерно

  Praise the Lord and Pass the Ammunition! Ще не вмерла Україна!
 39. 39 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#12] от "dobrich": Извинявам се, но не можах да разбера конфликта на интереси. За баща й ли говорим, за дядо й ли, или за нея самата?

  Доброто е заразно
 40. 40 Профил на Отнесен
  Отнесен
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Ралица Агайн Беше Депутат и от "Новото време" на Кошлуков, обединяващо няколко нови лица с фланелките "Срам ни е от вас" с единствена цел - Севлиевски (в невръстна възраст член на борда на директорите на Сл. бряг АД) да прилапа министерството на енергетиката, да слага подписи на договори за "Мариците" и това вървеше под заблуждаващото "народно присъствие" на Тончо Токмакчиев.

 41. 41 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 5760 Неутрално
 42. 42 Профил на 4ove4encence
  4ove4encence
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#36] от "geo_19":

  Особено за конкретния случай, избрана по модела "Пеевски" това е перфектното име да покажат, че не са се променили и всичко се повтаря. Да се чуди човек заради името ли наистина е избрана.

 43. 43 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 779 Неутрално

  До коментар [#14] от "majorman":

  Че НДСВ-то и Моню мадридски не ги ли вкараха във властта близо 2 млн. десни избиратели, същите, които 4 г. по-рано гласуваха за Костов, а след 2006 г. гласуват за Боко рапоня? Или тези 2 млн българи са избиратели на БСП, но тя ги праща периодично да гласуват за "легиони на БКП-то", които по-късно се разкриват и оплюват от по-истинските десни?
  Малко шизофренично, а?

  На 04.04. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 44. 44 Профил на t5eyes
  t5eyes
  Рейтинг: 824 Неутрално

  пред корана ли се е заклела във вярност или стил Болен е подписала запис на заповед за 1млн Евро????

  свят, спри да се кланяш на богинята Кали
 45. 45 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Какво се получи ? НДСВ спечелиха изборите 2001 г. и после какво ,започна великото преселение на "Юпитата" в гнездата на родителите им .Прозърта някаква конспирация в конструирането на тази организация .Май ,скоро ще излезе истината за създаването и - ДС никога не е била разграждана .
  Тогава през 2001 г. важното беше - щом като "нашата" партия е в невъзможност да спечели изборите ,нека с името на царя в комплект с "наши" хора да отклоним десните хора и да задържим позициите си .

 46. 46 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 506 Неутрално

  [quote#14:"majorman"]НДСВ-то се оказа "чуждестранния легион на БКП-то". Председателят му Сакскобурготски се подигра с паметта на баща си и послужи за патерица на БСП, съживявайки политическата кариера на Сергей Димитриевич. Пак той остави агент Гоце необезпокоявано да вземе втори президентски мандат. Сакскобурготски даде начален тласък на Ирена Кръстева като я постави начело на тотото и в същото време намъкна (по гнусен начин) Пеевски във властта. Така че нормално е "царските" протежета да просперират при сегашната власт. [/quote]
  Плюс това, че даде държавата на тепсия на ДПС, при което краденето стана официална и неприкрита практика вече четвърто правителство. Благодарение на царя управляващите вече дори не се смущават да вършат пред очите ни злоупотреби, заради които в нормална държава не само щяха да освободят постовете си, но и щяха да попаднат в затвора.
  Наистина жалко за паметта на Борис ІІІ.

 47. 47 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 919 Неутрално

  [quote#28:"grand funk railroad"]Много комунист, много нещо в тази държава![/quote]
  Тази е от по-съвременната люпилня на БСП-то, но пък с потекло! Може и да се е въртяла из други партии, но важното е чий интерес е обслужвала.
  Очевидно евродокладите, визиращи непрозрачното назначение на Пеевски изобщо не са смутили, нито депресирали нашите депутати и партийни функционери. Продължаваме старата песен.

 48. 48 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 1677 Неутрално

  Не ме интересува потеклото на Ралица. Тези кадрови методи са патент на ДС.
  За мен е важно дали изборът е проведен открито или не.

  подпис
 49. 49 Профил на чорли
  чорли
  Рейтинг: 893 Разстроено
 50. 50 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#43] от "bgkurshum":

  Не е така. Кога Костов (или ББ) е събирал 2 милиона на избори? Никой не е получавал такава подкрепа. Хора с най-различни убеждения се подлъгаха да гласуват за царя, точно защото вярваха, че чрез него е възможен нов морал в политиката. Откъде да знаят хората, че въпросният цар е комунистическа подлога?

 51. 51 Профил на Urkobozambo
  Urkobozambo
  Рейтинг: 492 Неутрално

  Парламентът избра Ралица Агайн за зам.-шеф на КФН по модела "Пеевски"..

  - Мафиоти !!!

  - Депутати, започвайте да си строите затвор..
  - Иначе,..във общите килии, със циганите..

  urkobozambo
 52. 52 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 2082 Любопитно
 53. 53 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 1438 Неутрално

  Егати територията, егати държавата.

 54. 54 Профил на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Лустрация трябва, току що завършили младежи да поемат политиката в Българският Парламент! Забрана за ДС агенти и наследниците им да заемат държавни ръководни постове! Забрана на етнически партии в управлението на България както и за хора с имена като лютви, амет, мехмет и други подобни!

  Няма оправия иначе!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 55. 55 Профил на MissingPerson
  MissingPerson
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#31] от "Станислав":

  Не беше EasyCredit, a JetCredit.

  Caveat lector! "Тоя победен човек да ми вземе кафеварката..."
 56. 56 Профил на Отнесен
  Отнесен
  Рейтинг: 229 Неутрално

  [quote#31:"Станислав"] Създател е на компанията EasyCredit. Не всеки, който е богат е престъпник или трябва да бъде оплют. [/quote]
  Накратко - паразитира за сметка на невежеството на хората.

 57. 57 Профил на ariel28
  ariel28
  Рейтинг: 561 Неутрално

  [quote#6:"Dehumanizer"]Баща - оперативен работник (о. р.) от ДС - Ненчо Методиев Агайн.[/quote]
  Е, няма начин...

  'Let light surround you' Dream Theater
 58. 58 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 443 Неутрално

  [quote#55:"MissingPerson"]Не беше EasyCredit, a JetCredit.[/quote]
  На Джет създател е мъжът ѝ - албанецът Елвин Гури: http://www.monitor.bg/article?id=85462

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 59. 59 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 443 Весело

  [quote#38:"boko-maru"]Или Пеевски, примерно[/quote]
  Верно, Цветелина Пеевски звучи по-добре от Цветелина Янева.

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 60. 60 Профил на ariel28
  ariel28
  Рейтинг: 561 Неутрално

  [quote#31:"Станислав"]EasyCredit[/quote]
  Това не е ли една от ония богоугодни компании, дето с помощта на брутални събирачи на дължими суми съдират по 20 кожи от "кредитополучателите", след като са дали щедро кредит "само срещу лична карта"?

  'Let light surround you' Dream Theater
 61. 61 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 758 Неутрално

  Задкулисно управление е доста отвлечена дефиниция - истинския термин е организирана престъпна група!

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 62. 62 Профил на fireball
  fireball
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  "ГЕРБ, ДПС и част от БСП подкрепиха избора"

  Кой казва, че коалицията не била Тройна(че и Четворна)?

  ОСТАВКА на всички боклуци в този позорен Парламент.
  Всички без изключение.

 63. 63 Профил на ungeheuer
  ungeheuer
  Рейтинг: 518 Неутрално

  До коментар [#30] от "dobrich":

  то да си прост лихвар не е лесно, виж, лихвар с връзки и протекции е много доходоносно....

 64. 64 Профил на ariel28
  ariel28
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#36] от "geo_19":

  И като "Флорин". Хем модно, а всъщност прикриват "баща - неизвестен" в произхода си. Фамилиите на -ин идват от женски имена: например от майка Флора: Флорин, Флорина, щото таткото е липсвал да даде името си. Агаин може да е от някой ага, което пак не е ласкателно.

  'Let light surround you' Dream Theater
 65. 65 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  Избрана с гласовете на ГЕРБ, а част от БСП не са гласували ? Задкулисие, договорки ?????

 66. 66 Профил на Отнесен
  Отнесен
  Рейтинг: 229 Неутрално

  [quote#50:"fatoumata"]Откъде да знаят хората, че въпросният цар е комунистическа подлога? [/quote]
  Личеше от километри. Да са знаели и да са се интересували.

 67. 67 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1456 Неутрално

  [quote#57:"ariel28"]Е, няма начин...[/quote]

  Ъхъ..
  И аз тъй викам.
  Милиционерската коалиция у парламента реши!
  Затуй целата група на ГЕРБ ама всички до един са били за.
  Кадиев вика тъй: "ГЕРБ подкрепи с 67 гласа "за" и нито един "против" предлежението на бившия си депутат Стоян Мавродиев. Всъщност ГЕРБ избра този КФН."

  Ecrasez l’infâme
 68. 68 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 727 Любопитно

  Рацица Агаин е по малката дъщеря на номенклатурният кадър
  Иван Агаин, дългогодишен директор на НИХФИ при комунизма, брат на генерал от държавна сигурност Г. Агаин. Ралица бе издигната от групичката на червените юпита на царя.

 69. 69 Профил на Отнесен
  Отнесен
  Рейтинг: 229 Неутрално

  [quote#48:"Иван К"]Не ме интересува потеклото на Ралица. Тези кадрови методи са патент на ДС.
  За мен е важно дали изборът е проведен открито или не. [/quote]
  Мандатът е изтекъл в управлението на ГЕРБ, да бяха провели открит избор. Както и този за ВС инспектор.

 70. 70 Профил на Milva
  Milva
  Рейтинг: 630 Весело

  Стига сте плюли срещу жената. Едни хубави сини очи не стигат ли да станеш зам-шеф на КФН, а?

  I don't want to believe. I want to know.
 71. 71 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1062 Неутрално

  Явно в БСП хаоса е пълен, а изборът е бил предварително договорен между ГЕРБ, ДПС и част от БСП. Чудничко дали Станишката е знаел ?

 72. 72 Профил на Станислав
  Станислав
  Рейтинг: 1443 Неутрално

  До коментар [#55] от "MissingPerson":Правилно, благодаря за поправката!

  “Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklin
 73. 73 Профил на nicks
  nicks
  Рейтинг: 234 Неутрално

  Ралица Агайн е новата вълна комунистически отрочета и от приятелския кръг на Моника. Аз очаквам още по-интересни кандидатури оттук нататък за да бъде цирка пълен.

 74. 74 Профил на anonymousx
  anonymousx
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Тази комисия е поредната, която не прави нищо. Сигналите до нея стоят неотговорени с месеци.

 75. 75 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6286 Неутрално

  от пето поколение на сам на хората им върви в политиката и на държавна хранилка . какво са криви .

 76. 76 Профил на wunderbar
  wunderbar
  Рейтинг: 395 Разстроено

  До коментар [#54] от "Политически Емигрант":

  С две ръце "за",но Кой ще направи лустрацията ?

 77. 77 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1313 Неутрално

  [quote#28:"grand funk railroad"]Много комунист, много нещо в тази държава![/quote]

  Тоз' вопъл и аз го издавам периодически...

 78. 78 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1084 Неутрално

  Владимир Савов е без опит в надзора. Според представената автобиография от 2000 г. работи в Русия.

  Май е ясно чии интереси ще защитава.

 79. 79 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 617 Неутрално

  [quote#9:"Скромност Станишева"]"Партизанската принцеса", така наричат запознати с историята на семейството й Ралица Агайн.[/quote]
  Операция "ЧИСТИ РЪЦЕ"!!! ЛУСТРАЦИЯ и ДЕКОМУНИЗАЦИЯ!!!
  От ясно, по-ясно е, че са ни необходими.

 80. 80 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 718 Неутрално

  [quote#1:"boby1945"]Жената не е конфликтна личност и предшният мандат нямаше никакви проблеми в КФН. [/quote]
  Хахахахаха, боже, боже....
  Вие комуноидите от всичко разбирате бееее.
  Я вземи се поинтересувай малко.
  Преди да пишеш глупости, трябва и малко повечко да четеш. Или ти е трудно?

 81. 81 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Ето ти общото мнение на нейните подчинени и колеги от КФН:
  Агайн-Нури е супер злобно и долно човеченце.
  Действа подмолно, зад гърба.
  Едно казва, съвсем друго прави.
  Подля вода на Димана Ранкова, само за да се докопа до поста й.
  Като професионалист - същата като в живота.

 82. 82 Профил на someeeee
  someeeee
  Рейтинг: 539 Неутрално

  Комунистически кадър, който не е подкрепен от комунистите от (БСП), а е подрекепен от другите комунисти (ГЕРБ, с оглед на повечето си кадри)... А тази сутрин Боко Тиквата обяснява кой на кого можел да бъде патерица и колко десен бил... Да не го квалифицирам какъв е...

 83. 83 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1313 Неутрално

  [quote#50:"fatoumata"]Хора с най-различни убеждения се подлъгаха да гласуват за царя, точно защото вярваха, че чрез него е възможен нов морал в политиката.[/quote]

  Ако наистина са го вервали, значи тази нещастна страна е била още тогава победена от олигофренията или от Сатаната (едно от двете по избор).
  Не са ли го виждали на лъскавия плакат, сниман с Илия Павлов, Доган и маса други мултигрупари? Плакатът беше разлепен из цяла София, предполагам и цяла България. Не слушаха ли какви мръсотии и злоба се изливаха от устите на младите юпита по време на предизборната кампания. Наистина ли верваха, че ще ги оправи за 800 дни?
  Наистина победи окончателно новият морал - този на Сатаната.

 84. 84 Профил на gerotheone
  gerotheone
  Рейтинг: 577 Неутрално

  До коментар [#9] от "Скромност Станишева":
  Искам да Ви споделя, че в изнесената от Вас информация има известни неточности. Става въпрос най-вече за Комбината за обработка на цветни метали в София. Той беше докаран до фалит под ръководството на Дон Цеци , но след като гърците го купиха комбината отново заработи на високи обороти и не само машините не са нарязани на скраб, а гърците инвестираха в изцяло нова линия за валцуване. Просто имам наблюдения върху работата на този завод и затова искам да Ви коригирам.

 85. 85 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 946 Неутрално

  [quote#4:"Consumer"]Агайн? [/quote]
  Ъгейн, ъгейн ... http://vbox7.com/play:d2365898

 86. 86 Профил на PlamenVarna
  PlamenVarna
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Винаги, когато е ставало въпрос за ченгельонца и бизнеса на ченгельонските семки, сестринските партии - БСП и ГЕРБ са били единни и единодушни, като сиамски близнаци.
  Кога задкулисно, кога очевадно, както сега.
  И ако се разгледа в дълбочина някоя поредна махленска свада помежду им, ще се окаже, че е била само за някой недооглозган кокал.
  И всичкото това под шумната врява от взаимни обвинения, театрални заплахи и цигански клетви, с които да държат замаяния си електорат в състояние на готовност и послушание.

  ДОНОСНИК, ИЗПЯ ЛИ СИ "КРАТКИЯ ДОКЛАД" НА МОДЕРАТОРА ? НАТЕГАЧ, НАТЕГНА ЛИ СЕ ПО СТАР КОМУНДЕРСКИ НАВИК ? ЦЕНЗОРЕ, И БАН-а НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИКРИЕ ИЗЛАГАЦИИТЕ
 87. 87 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2002 Неутрално

  Едно стихотворение от Петко Славейков:

  Не сме народ, не сме народ, а мърша,
  хора, дето нищо не щат да вършат.
  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
  "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
  И не знаем, не можеме, не щеме
  да работим за себе си със време.
  Само знаем и можеме, и щеме
  един други злобно да се ядеме...
  Помежду си лихи, буйни, топорни,
  пред други сме тихи, мирни, покорни...
  Все нас тъпчат кой отдето завърне,
  щот сме туткун, щото не сме кадърни...
  Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
  а всякому мерамът е развала...

  Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
  пак ще кажа и с това ще да свърша.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 88. 88 Профил на danid
  danid
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Ахм. Ралица Агайн. Обаче Владимир Савов с кариерата му в руските банки е ми е по- загадъчен.

 89. 89 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  До коментар [#39] от "dogwoman":

  Виж коментар № 9.

 90. 90 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1114 Любопитно

  Младо, симпатично, Бойко в парламент докарва. Що е то?

  Партизанска принцеса.

  TAKE THE RED PILL!
 91. 91 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  Икономедия отдавна имат зъб на Мавродиев (или той на тях) и тази статия е поредния залп. Да, не е редно избирането да минава така набързо. Но да не би да имат илюзията, че Тройната ако се беше мобилизирала щеше да избере по-способни кандидати? Вижте какви са им другите назначения.

  Също, моделът Пеевски включва преправяне на закон - тук няма нищо подобно - и двамата кандидати имат опит в сферата.

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 92. 92 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 1712 Весело

  ГЕРБ скроиха шапка на управляващите а те се чудят кой им оцапа гащите...

 93. 93 Профил на philipo
  philipo
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#50:"fatoumata"]Не е така. Кога Костов (или ББ) е събирал 2 милиона на избори? Никой не е получавал такава подкрепа. [/quote]
  Ами ето фактите:
  1997 , ОДС - 2 223 714
  2001 , НДСВ -1 952 513

 94. 94 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  Виждам яко активиране на червени тролове като Графа. Явно случаят е подходящ да се лансира тезата "всички са маскари".

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 95. 95 Профил на Yomega
  Yomega
  Рейтинг: 725 Неутрално

  Тази преди време беше най-младия депутат?
  Сега какво най е?

 96. 96 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 890 Весело

  [quote#39:"dogwoman"]

  До коментар [#12] от "dobrich": Извинявам се, но не можах да разбера конфликта на интереси. За баща й ли говорим, за дядо й ли, или за нея самата? [/quote]
  -За всички назад във времето-от Ралица-та, та до Ева,Лилит и Адам.Демек "Светът не е от днес!" -"Важно е какъв е бил Светът при Сътворението си, а какъв е днес няма значение".

 97. 97 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2104 Любопитно

  Миков е прел предложението за назначение вчера.
  Вх.№ 420-00-07
  23/01 2014г.

 98. 98 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 637 Неутрално

  ами те всички са такива и са много като хлебарките, затова в бг ще останат само комунисти и цигани и ще се крадат взаимно

  BG e мини империя на злото.
 99. 99 Профил на tripleaaa
  tripleaaa
  Рейтинг: 527 Неутрално

  Вчера бяха отнети правомощията на президента за ЦИК, а днес вярващите в антикомунистическите

  детайли и елементи на правешкия ГЕРБ сигурно са си глътнали езиците. Къде е

  ОПОЗИЦИЯТА? Президента и администрацията са истинската ОПОЗИЦИЯ. Всеки ще ви каже, че това е реалността в политическия живот в страната.

  Агресивност, Арогантност, Аргументираност
 100. 100 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 890 Весело

  [quote#40:"poan"]да слага подписи на договори за "Мариците" [/quote]
  -Не лъжи-това е грях.Тя-Ралица не е нито бивш "ирландски пастир",нито превръплащение на Иван Костов,който подписа за Мариците.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK