Никое от ЕРП-тата не е превело пари на НЕК

Никое от ЕРП-тата не е превело пари на НЕК

© Юлия ЛазароваОт нито едно от дружествата - "ЕВН България Електроснабдяване", "ЧЕЗ Електро България" и "Енерго-про", не е постъпило плащане до момента, се посочва в съобщение от Националната електрическа компания (НЕК). Не е изразено нито писмено, нито устно желание за издължаване на натрупаните огромни задължения към НЕК, заявяват от НЕК.


Налагането на епистоларния жанр от страна на "ЧЕЗ Електро България" в бизнес отношенията между две търговски дружества не е най-добрият начин за изплащане на повече от 67 млн. лв. задължения към НЕК, посочват още от НЕК.


То е по повод обявения по-рано от ЧЕЗ упрек, че представител на държавната компания не се е отзовал на поканата за среща.


Във връзка с разпространена от ЧЕЗ информация, че са очаквали днес среща с представители на НЕК, от НЕК уточняват, че вчера - 26 март, НЕК е поканила "ЧЕЗ Електро България" на среща в удобно за тях време в периода 31 март - 2 април 2014 г. От "ЧЕЗ Електро България" все още не са отговорили на нашата
покана, уточняват от НЕК.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK