Едно наум: Стана ясно, че нито ДПС, нито КТБ стоят зад "България без цензура"

Едно наум: Стана ясно, че нито ДПС, нито КТБ стоят зад "България без  цензура"

© Георги КожухаровВ рубриката "Дневник" публикува прессъобщения, откъси от материали, изказвания и други, които трябва да се четат с едно наум.


Днес пресцентърът на "България без цензура" изпрати съобщение до медиите, в което цитира коментар на лидера си по казуса "Пеевски - Василев". Следва пълният текст на съобщението с оригиналния правопис.


Бареков: Стана ясно, че нито ДПС, нито КТБ стоят зад "България без цензура"

Вземем ли властта, започваме проверка на връзките между политици и финансови магнати
Стана ясно, че нито ДПС, нито КТБ стоят зад "България без цензура". Така лидерът на ББЦ и член на Изпълнителното бюро на Европейската консервативна партия Николай Бареков коментира интервютата на депутата Делян Пеевски и на банкера Цветан Василев. "Благодаря за това, че и Цветан Василев, след Пеевски, призна че няма нищо общо с мен и, че никога не е участвал с финансиране или с нещо друго в моята партия. 


Надявам се колегите от медиите, както и тези от Протестна мрежа да въздъхнат с облекчение, че най-накрая се намери отговор на въпроса кой не стои зад Бареков – КТБ и ДПС. А за това кой стои зад мен, можете да се обърнете към всички 250 хиляди български граждани, които гласуваха за мен и ме направиха евродепутат", каза той.


"Докато бях в ТВ7, под никаква форма г-н Василев не е бил част от борда на директорите, който е взимал решенията и начело, на който бях аз. Нямам данни, че той е притежавал каквито и да било пакети от акции в телевизията. Това е абсолютен факт!", допълни Бареков.

"При поемането на управлението на България от "България без цензура" ще извършим ревизия и проверка на всички приватизационни сделки и следприватизационния контрол. Ще проверим из основи и банковата система на страната, как функционира тя и по какъв начин осъществява връзката между политици и финансови магнати. Всички данни от тази проверка ще бъдат предадени на прокуратурата! Обещавам, че предприятията и банките, които са загубени след лоши сделки ще бъдат върнати на българския народ", заяви лидерът на ББЦ.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK