КТБ е отпускала заеми на фирми бушони, заключи Йордан Цонев

КТБ е отпускала заеми на фирми бушони, заключи Йордан Цонев

© Юлия ЛазароваКТБ е отпускала кредити на фирми бушони, затова не може да се стигне до активи като БТК и други големи фирми. Това посочи в изказването си пред временната комисия за разследване на фактите
около КТБ депутатът от ДПС Йордан Цонев, цитиран от БТА.


Твърдението на Цонев бе потвърдено от управата на БНБ и квесторите, управлявали КТБ по време на специалния надзор, които и днес присъстват на заседанието на временната парламентарна комисия.


Компаниите не са купени по нормалната търговска практика, а чрез подставени фирми, които са получавали кредити, а след това са ги прехвърляли на други фирми и така реалните купувачи на БТК и на редица други активи на КТБ са собственици, но вече от втори и трети ред, обясни Цонев. В КТБ има кредити на фирми бушони и затова одиторите не могат да видят връзката с активите, ако в банката имаше реални активи, още на следващия ден след поставянето под специален надзор квесторите щяха да наложат запор върху БТК и други фирми, каза Цонев. Тук обаче имаме нестандартен бизнес модел, това е една типична пирамида, заяви той.

Цонев запита квесторите дали лихвите по тези кредити са били плащани чрез рефинансиране с други кредити или от икономически дейности. Станислав Лютов, квестор в КТБ по време на специалния надзор, заяви, че въпросите, поставени от Йордан Цонев, са основополагащи за модела КТБ. Масово кредитите към дружествата, за които Цонев говори, са били погасявани чрез рефинансиране, каза Лютов.


Имаме случаи на над 20 пъти предоговаряне на един и същ кредит, добави той. Този модел показва защо при влизане в банката нямаше лоши кредити, отбеляза квесторът. Това беше и една от точките, по които бяхме атакуван, но нашият доклад при излизането ни от банката показва именно, че е имало такъв модел,
за какъвто говори Цонев, заяви Станислав Лютов пред депутатите.


Румен Симеонов, бивш подуправител "Банков надзор" в БНБ, заяви, че в световната история никоя пирамида не е била предотвратена. В отговор на въпрос дали банковият надзор на БНБ не е можел да
установи прехвърлянето на кредити от едни фирми на други Симеонов каза, че към основните регулации отношение има просрочието на кредитите, а паричните потоци се следят от одиторите.


Депутатът от "Коалиция Лява България" Румен Гечев постави въпрос защо при проверката на KPMG още преди да възникнат проблемите с КТБ, лицензът на банката не е бил отнет, а докладът на одиторите е бил заверен от комисията за надзор върху публичните одитори.


Ясно е и с просто око, че от години в КТБ са нарушавани добрите практики, раздавани са огромни кредити на няколко лица, каза Гечев. На това Искров отговори, че комисията за надзор се отчита само пред парламента и той не е наясно как са гласували нейните членове и защо докладът на одиторите е бил
приет.


Иван Искров в отговор на депутатски въпроси за пореден път припомни, че поставяйки банката под специален надзор, БНБ първоначално е имала намерение да я оздрави и банката отново да
отвори врати. Това е могло да стане чрез разделяне на добра и лоша банка - модел, предложен от ЕК и в който е имала интерес да участва дори и ЕБВР, закупувайки дял от добрите активи на КТБ.


Това обаче не се е случило, защото не е имало политическа воля.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7562 Неутрално

  "КТБ е отпускала кредити на фирми - бушони, затова не може да се стигне до активи като БТК и други големи фирми. "
  А,може,може.Зависи кой ще се заеме и дали иска да стигне докъдето трябва.

 2. 2 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 594 Весело

  Евала Мента, направо си титан на мисълта ! Всичко ти е ясно "даже и с просто око ", а ако си сложиш очилата ( служещи за маскиране на мошеническа мутра ) ще видиш даже и себе си в кюпа

 3. 3 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  КТБ е отпускала заеми на фирми-бушони, заключи Йордан Цонев

  А Данчо Ментата сега се сеща, че КТБ е пирамида и е раздала парите на себе си. И чак сега вади това заключение

  В тоя ред на мисли какво стана с Бисеров??? Нищо не се чува вече от към цацаратурата

  Няма шики-мики.
 4. 4 Профил на event_horizon
  event_horizon
  Рейтинг: 752 Неутрално

  Този ми прилича на Христо Бисеров. Какво стана с него? Защо тези образи от дпс не са в затвора. А, сетих се. Защото пеевски държи прокуратурата. Която сега е насъсъкана срещу Ц. Василев. Глудница кучета.

 5. 5 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2757 Неутрално

  Ами така е, като не четат когато трябва в-к Капитал, Дневник и Бивол, колко време вече мина след като на няколко пъти се публикуват разследвания за такава практика в банките

 6. 6 Профил на oex13531876
  oex13531876
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Недей приказва глупости, ами кажи къде е твоят човек - Христо Бисеров !

 7. 7 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1175 Неутрално

  и тези един ден ще се редят за пенсии.

  пенсионна реформа е напъждането на такива неграмотни чантаджии, увиснали на бюджета без грам работа да са свършили в полза на обществото.

 8. 8 Профил на taratanki
  taratanki
  Рейтинг: 1511 Неутрално

  Нали затова има ДАНС?
  Не могат да ме убедят, че не могат да проследят заем от 300млн., примерно. Ми той не се изпарява, прехвърля се някъде, после другаде и накрая какво се плаща с него? Примерно Технополис или Булгартабак.
  И защо ДАНС не разпита поставените лица? Има методи, който да ги принудят да кажат Кой ги е поставил.

 9. 9 Профил на Johannes Cabal
  Johannes Cabal
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Не думай!!!! О_О

  SAVE EUROPE!!!
 10. 10 Профил на Камен
  Камен
  Рейтинг: 1001 Неутрално

  Точно така - назаем на тоя-оня, разбира се не със свои пари...
  Да ви напомня за банката на Бай Ганьо:
  "Работата е лесна - ще издадем за пет-десет милиона акции, ще приберем парата, на тогоз назаем, на оногоз назаем, разбира се, с добра лихва, на търговци, на общини, па ако се намери правителството натясно - и нему някой и други милион. Ами! Ще речем да напишат един устав, половината кяр за нас, половината за акционерите. Башка - акции ще си задържим, пари я вложим, я не. Ти, бай Ганьо, си влиятелен човек, ще се изкашляш на две три капии и свършено!"

 11. 11 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: 434 Неутрално

  "...Тук обаче имаме нестандартен бизнес модел, това е една типична пирамида, заяви той...."
  А бе Мента, а по време на Райков, много стандартен бизнес модел се разигра със 130 млн. опростени от държавата на ....ваши фирми, хамсалак ниеден!

 12. 12 Профил на ЧИЧО ПЕШО
  ЧИЧО ПЕШО
  Рейтинг: 405 Неутрално

  "Цонев запита квесторите дали ЛИХВИТЕ по тези кредити са били плащани чрез рефинансиране с други кредити или от икономически дейности." - цитат

  И отговора на "Станислав Лютов, квестор в КТБ по време на специалния надзор, заяви, че въпросите, поставени от Йордан Цонев, са основополагащи за модела КТБ. Масово кредитите към дружествата, за които Цонев говори, са били погасявани чрез рефинансиране"

  Забележете Цонев пита за ЛИХВИТЕ а Лютов обяснява как са погасявани ГЛАВНИЦИТЕ /самият кредит/, чрез рефинансиране.
  Обичайна практика на компаниите по света и на Българската Държава.

 13. 13 Профил на Klatikurti
  Klatikurti
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Стискам палци мустака да ви извади зъбките, един по-един, от всички партии.

  "Досадникът е човек, който ни лишава от самотата ни, без да ни предостави компания." Хосе Ортега и Гасет
 14. 14 Профил на Rossen Roussanov
  Rossen Roussanov
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Данчо Ментата е главното действащо лице в мафиотската бизнес схема - той е персонално отговорното от страна на ДПС лице за КТБ - УДОБЕН Е ЗАЩОТО Е БЪЛГАРИН ЕНИЧАРИН. Представете си етнически турчин да ви говори нахално по телевизията като икономически спец, но вие да знаете, че той е персонално отговорен за кражбата на парите ви и да го изтърпите...Етническия мир просто щеше да експлодира... В началото ДПС заедно с Василев градяха пирамидата, но след заповедта на Доган, видният доктор по старозаветно богословие заедно с Чобанов, Цацаров и Искров просто взривиха банката... И сега този наглец е застанал и лъже и маже за своята и на ДПС отговорност. И чудесно знае - ако не е убедителен и се провали го чака пътя на Христо Бисеров или нещо по-лошо...

 15. 15 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Ами КТБ да заведе дела за несъстоятелност на бушоните, а квесторите да обявят БТК и другите длъжници за част от масата на несъстоятелността.
  И това трябва да стане преди несъстоятелността на КТБ.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 16. 16 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 914 Неутрално

  До коментар [#14] от "rosko11":

  Ами днес по телевизията, хора, които бяха поканени като експерти, казаха, че това са глупости и КТБ никога не е била банка на ДПС.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 17. 17 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 842 Неутрално

  Пеевски.
  Бисеров.
  Агент Павел.
  Хидроинженер Агент Сава.
  Митхат Табаков.
  Данчо Мената.

  Отбор юнаци.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 18. 18 Профил на kakakaka
  kakakaka
  Рейтинг: 221 Неутрално
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5108 Разстроено

  Всеки кредит е проследим!
  Първо - от обезпечението: дали е ипотека, залог, особен залог...
  За всички тях има регистри и се вижда кредитът реално ли е отпуснат или обезпечението е с трето, пето и т.н. вписване...
  Второ - от счетоводните документи. Има поне пет органа, които могат веднага да "разчетат" актива и пасива...
  Само че за БНБ и Прокуратурата това е сложно като макулатура на костинбродски бюлетини!
  Жалки блюдолизци!

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 21. 21 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5108 Неутрално

  Всеки банкер знае от първия момент дали един голям кредит ще бъде върнат или не!
  И ако не го знае от момемета на отпускането, то го научава с първото просрочие, с първата справка за структурата на капитала и на обезпеченията.
  Толкова години БНБ и другите регулатори да спят е престъпно нехайство, ако не е по-тежка квалификация, като например поставяне в зависимост на чужда държава,

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 22. 22 Профил на gotze
  gotze
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Шиши е бушон!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 23. 23 Профил на oanes
  oanes
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Няма ли кой да обясни на този неприкрит мафиот, че това е световно авансирана банкова практика. Това, че Василев я прилага и то много добре в интерес на родното стопанство е стимулиращо и похвално за всеки, който мисли не за личният, а за общественият интерес. Всички знаем кой е Данчо Ментата и е укоримо, че такъв човек е депутат в този висш държавен орган.

 24. 24 Профил на oanes
  oanes
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Европейският сьюз даде съгласие за подпомагане на двете банки КТБ и ПИБ. Дори беше опомената определената сума около две милярда. Въпроса над въпросите е кой нареди на Орешарски да не дава парите в подкрепа на КТБ. Това е чисто вътрешно-мутринско решение, което се превърна в държавна политика на грабеж на четвъртата по големина Българска банка. Политика на ограбване на вложителите, обществото и държавата,която продължава и до днес.

 25. 25 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  Тоз пък Цонев големо откритие направил.

  Банковите шашми са обичаен начин по който юдеите си изкарват прехраната. Ейго напосоки да цъкнеш в интернета първите 2 примера:

  - двама юдеи от Лос Анджелис чопнали 33 млн $$$ кредити с подправени документи и избягали в Израел - http://www.jta.org/2014/02/03/news-opinion/united-states/l-a-jews-charged-in-33-million-bank-fraud-flee-to-israel

  - арестувана е група от 13 юдея в Ню Йорк и Ориндж каунти, ръководена от Йехуда Рубин. Тя завлякла 20 млн $$$ , като се прехранвала от измами с имоти и използване на фалшиви документи и самоличности за теглене на банкови заеми. Отделно дето завлякли 20 млн $$$ по тоя начин, пред държавата те се правели на бедни и получавали социални помощи и купони за храна.
  http://www.lohud.com/story/news/crime/2014/11/13/fbi-arrests-mortgage-welfare-fraud/18961127/

 26. 26 Профил на snower
  snower
  Рейтинг: 288 Любопитно

  Това същият Данчо Цонев ли е, който искаше да се обяви банкова ваканция след случката с КТБ? Това същият Данчо Цонев ли е, който е в една парламентарна група с Пеевски и тогавашния финансов министър Чобанов?

 27. 27 Профил на prokopi
  prokopi
  Рейтинг: 381 Неутрално

  И най-вероятно тия всички тия дето "недоумяват" и "не разбират" как е могло да стане имат кредити от банката....а и възможността да я прекратят тази практика.

 28. 28 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2072 Неутрално

  [quote#3:"Олд Шетърхенд"]В тоя ред на мисли какво стана с Бисеров??? Нищо не се чува вече от към цацаратурата [/quote]
  Писал съм. Делото на Бисеров с обвиненията е внесено в съда, но без доказателствата от Швейцария. Причината е, че Главатаря на прокурорите не изпрати аргументирано искане и от там няма факти и улики годни за съда. Делото ще се точи и Бисеров ще бъде оправдан поради недоказване на обвиненията. После с това оправдание може да съди България в Страсбург за няколко милиона като Николай Цонев!

  [quote#20:"Депутат 241"]Само че за БНБ и Прокуратурата това е сложно като макулатура на костинбродски бюлетини!
  Жалки блюдолизци![/quote]
  Много точно+++

  [quote#24:"lcj30372597"]Европейският сьюз даде съгласие за подпомагане на двете банки КТБ и ПИБ[/quote]
  Това да КТБ в разрешението от ЕК вярно ли е? Живо ме интересува.

  А глупостите на Ментата показват неграмотност или зла умисъл в манипулация! Дори държавата България, тегли нов заем за да рефинансира стария заем!!! А е грамотен, завърши ВИНС-а Варна през 1984 г!задочно, работеше като крупие във валутно казино на хотел Черно море и караше Рено Фуего с чуждестранни номера.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 29. 29 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2117 Неутрално

  До коментар [#1] от "rosiraycheva50._":

  точно казано ,ако не могат да стигнат до откраднатите имоти е време да закрием всички полицейски и правосъдни органи , няма смисъл от тях

 30. 30 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 701 Весело

  Алоо, комисията не отивайте твърде далече, да пристигнете в Москва

 31. 31 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Весело

  [quote#22:"gotze"]Шиши е бушон! [/quote]

  Голем бушон на Главния Бушон.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 32. 32 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 982 Любопитно

  Има ли активи срещу т.н. дупка от 4 милиарда или няма? Това е въпросът.Бушони и други инсталационни материали не се броят.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 33. 33 Профил на abygale
  abygale
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Ако Василев проговори пред комисията в НС, Данчо Ментата и КОЙ ще трябва преди това да са емигрирали в Южна Африка.

 34. 34 Профил на abygale
  abygale
  Рейтинг: 541 Неутрално

  "Компаниите не са купени по нормалната търговска практика, а чрез подставени фирми"...

  Мента, а как Пеевски, Доган и Борисов придобиха Булгартабак? Чрез нормална търговска практика или чрез подставени фирми? И въобще на тоя ченджаджия от Магурата и казиното в Слънчев бряг кой ли му вярва?

 35. 35 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3608 Неутрално

  Този като свидетел ли е разпитван или като обвиняем?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 36. 36 Профил на vandi
  vandi
  Рейтинг: 221 Неутрално

  И понеже КТБ е пирамида, по-голяма и от руската МММ, да се издири и блокира всичката собственост на Цеко Костинбродския, както в страната, така и в чужбина, до изясняване на ситуацията кой на кого и колко.

 37. 37 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2566 Неутрално

  Докато мошеника Василев не даде показания,предположения всякакви.

 38. 38 Профил на adenauer
  adenauer
  Рейтинг: 541 Гневно

  Оправия в България няма да има дотогава ,докато не се приложи в пълна мяра Германския модел за изграждане на ново общество чрез,Тотална декомунизация на всички нива на управление ,ЛУСТРАЦИЯ на повече от 800 хил.комунистически и агентурни ДС престъпници за срок от мин.35 год/според Евростат/,НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и експроприация на всичко заграбено /Евростат сочи суми над 100 милиарда долара /.Само за период от 10 год./2001 -2010 г./от България са изнесени повече от 46 милиарда Евро -Балкански икономически институт -Любляна.За целия този геноцид над народ и държава НАРОДНИЯ СЪД ще бъде справедлив завършек над тези човешки изроди.по Германски модел.Има и приет ЗАКОН за обявяване на комунистическия режим за престъпен и античовешки "-д.в.бр.37 от 5 май 2000 год.от 38-то НС.Това е предостатъчно за една нова демократическа революция в политиката и системата ,която господствува в България.Иска се само ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ ,а не празни заявления за промяна,реформи и всякакви АЛА-БАЛА по комунистически .

 39. 39 Профил на likonta
  likonta
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Наш Данчо изтрезня,забърса си очилата и заключи задълбочено: -Имаме си работа с бушони,фирми бушони! Браво Данчо,носителю на космическо познание и пръв трезвеник на републиката!

 40. 40 Профил на pp90
  pp90
  Рейтинг: 221 Неутрално

  А парите от тези "бушони" са в джоба на Пеевски в крайна сметка.

 41. 41 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1074 Любопитно

  Кой е трябвало да следи за тези неща - БНБ,КФН или някой друг?

 42. 42 Профил на lefkovitz
  lefkovitz
  Рейтинг: 267 Весело

  А Данчо Ментата е бушон на Пеевски. И цял живот работи за едното си име!

 43. 43 Профил на lefkovitz
  lefkovitz
  Рейтинг: 267 Неутрално

  А ето какво казва Василев по въпроса:
  "Многократно съм имал възможността да подчертая, че стратегията, която изградихме и следвахме, включваше по-скоро по-нестандартни форми на банков бизнес. Впрочем на онези, които претендират, че това е изключение, само бих искал да кажа , че почти всички големи банки ги прилагат чрез различни свои подразделения. Нима лизинговите компании, съществуващи в практиката на почти всички банки, опериращи на вътрешния пазар, не са точно тип SPV, които са финансирани от банките за тяхната дейност? Някои забравят, че аз все пак съм мажоритарен собственик на КТБ. За това са отговаряли други хора, които в момента са доверени лица на прокуратурата.
  Не считам, обаче, че това е било най-важното, защото точно срещу ангажиментите на тези компании (повтарям, в огромната си част по никакъв начин не принадлежащи ми) успяхме да финансираме придобиването и контрола върху редица структуроопределящи компании. Активите надхвърляха 2 милиарда евро, а годишната ЕБИТДА 250 милиона евро."

 44. 44 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Всички знаете как е било, но си траехте, докато имаше ресто.
  Ама така е, като няма пандела за депутатите...

 45. 45 Профил на oanes
  oanes
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#28] от "chichka":

  Сто процента вярно. ЕС дадоха съгласие да се тегли заем и да се подпомогнат двете банки. Първо КТБ и после ПИБ. Изведнъж по нареждане на мафията Орешарски тегли сума за ПИБ, но не изтегли и не даде разрешената сума на КТБ, въпреки, че последната бе поискала първа подкрепа. Това беше чисто вътрешно мафиотско решение на родните разбойници.

 46. 46 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2072 Неутрално

  До коментар [#45] от "lcj30372597":
  Благодаря.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 47. 47 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 2207 Неутрално

  Аз не мисля,че основна вина за несъстоятелността на КТБ е на правителството на Орешарски,защото:1.Главният прокурор влезна с взлом в банката,взе от там някои документи,които не видяха бял свят,а може вече и да унищожени,2.Парламента също имаше вина,че не прие закон за оздравяване на банката...Парламентът не прие закон,защото Герб най-голямата политическа сила,която бе в опозиция играеше своите политически игрички и депутатите им постоянно бягаха от парламента,за да няма кворум.Дали Герб нямаха интерес банката КТБ да фалира???

 48. 48 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  До коментар [#45] от "lcj30372597":
  [quote#45:"lcj30372597"]Сто процента вярно. ЕС дадоха съгласие да се тегли заем и да се подпомогнат двете банки. Първо КТБ и после ПИБ.[/quote]

  Около 50% е лъжа. Мениджмънта на КТБ поиска особен надзор От БНБ на 20 юни 2014 г. ПИБ бе атакувана следващата седмица, в петък, 27 юни ПИБ работи до обяд, а на 29 юни(неделя) кабинетът получи разрешение да подкрепи ПИБ. Искането е направено на 27, когато става очевидно че и ПИБ отива.
  Когато ЕК дава съгласие за подкрепа на банковата система вече е ясно, че КТБ е неспасяема. Та няма:
  [quote#45:"lcj30372597"]разрешената сума на КТБ, въпреки, че последната бе поискала първа подкрепа.[/quote]

  Ecrasez l’infâme
 49. 49 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1460 Неутрално

  "Иван Искров в отговор на депутатски въпроси за пореден път припомни, че поставяйки банката под специален надзор, БНБ първоначално е имала намерение да я оздрави и банката отново да отвори врати."

  Кръгъл ***от!

  I Want To Believe
 50. 50 Профил на lefkovitz
  lefkovitz
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Казват, че Йордан Цонев също седял пред кабинета на Василев, за да моли синът му да бъде назначен в застрахователно дружество Виктория. А сега се хвърли на амбразурата да защитава идеите на Пеевски. Ами нали те са идеолозите на атаката срещу КТБ!

 51. 51 Профил на transliberal
  transliberal
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Точно този ли келнер, ще се прави че не се познава с Василев, нали тяхната либерална партийка се финансираше от тези фирми бушони, за това КТБ не функционираше, като банка. По-скоро приличаше на черна каса за финансиране на политически партии.

 52. 52 Профил на evolutionary
  evolutionary
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Това вече ясно, ама защо няма съден за КТБ?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK