Данъчните инспектори вече са с униформи

Данъчните инспектори вече са с униформи

© НАПИнспекторите на Националната агенция за приходите, които проверяват търговски обекти вече, са облечени с дрехи, носещи означенията на НАП.


Проверяващите носят сини блузи с надписи на български и английски и логото на приходната агенция, съобщиха от приходната администрация.


Служителите на НАП от звеното за фискален контрол, което следи движението на рискови стоки по границите и вътрешността на страната, също са облечени в униформи, носещи графичните символи на НАП; автомобилите на фискалните агенти също са обозначени с надписи на приходното ведомство.
"Новият външен вид на екипите ни е част от идеята да избегнем анонимността. Искаме контролните ни органи да са видими и разпознаваеми за всеки гражданин, защото нямаме какво да крием", коментира по повод новия външен вид на служителите заместник изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова, цитирана от пресслужбата си.


Данъчните инспектори вече са с униформи

© НАП

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK