Единият от синдиците на КТБ ще бъде сменен

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Rock J
  Rock J
  Рейтинг: 322 Неутрално

  Ако ще и Филанкешиев да сложат като синдик тези около 4 млрд. внесени от нашия джоб в тази бандитска банка КТБ никога няма да бъдат върнати и никога няма да разберем къде са парите ,нито ще видим някой осъден. Лабава съдебна система - лабава държава.

  Червеите не се страхуват от орлите.Те се страхуват от кокошките.
 2. 2 Профил на Ристьо
  Ристьо
  Рейтинг: 583 Неутрално

  [quote#1:"Rock J"]Ако ще и Филанкешиев да сложат като синдик

  тези около 4 млрд. внесени от нашия джоб в тази бандитска банка КТБ никога няма да бъдат върнати

  и никога няма да разберем къде са парите ,нито ще видим някой осъден[/quote]

  за съжаление е така !

  никой няма да върне тези пари.. това е данък

  "Ниска Финансова култура на населението"

  Пари от "Лихви от Небето"....
  отиват обратно "На Небето"

 3. 3 Профил на naskom44
  naskom44
  Рейтинг: 426 Неутрално

  На нас обикновените хора никой нищо няма да каже . Да стягаме коланите, че липсващите милиарди пак ние ще ги плащаме, а който трябваше да вземе взе.

 4. 4 Профил на naskom44
  naskom44
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Поредните маневри на Б.Б и крадците от ГЕРБ о клика. На нас гражданите никой нищо няма да ни каже, но тези които трябваше да вземат взеха. Задължението пак ще се плати от невзелите

 5. 5 Профил на Boris Popov
  Boris Popov
  Рейтинг: 636 Неутрално

  "...да съберем всички пари и развалим всички цесии, да приберем парите, които са били прехвърлени навън", обясни Борисов.."
  Като гледам досега как вървят нещата,ще съм искрено учуден ако съберат 10% от сумите...

 6. 6 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 923 Весело

  Сега разбирам, защо една банка променя условията си по разплащателните сметки и изисква минимално блокирано салдо от 250 лева, без да плаща лихва.
  Явно е подпряна.
  Правилно реших да ги сиктирдосам.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 7. 7 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 923 Неутрално

  Сега разбирам и защо Инвестбанк са прибегнали до измама за да не платят 1,2 милиона лева по дело срещу тях.
  Явно има изтегляне на пари от наши банки и са прехвърлени на запад
  #КОЙ пак се заиграва + новината за пуснат вирус срещу банките.

  Путлер ще да е замесен, неговата мама.
  Иска да ни загроби, дано ЕС ни помогне веднъж и завинаги да се отървем от азиатската кочина.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 8. 8 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Е сори, ама развалянето на цесиите вече не зависи от него, а от съда. И на мен ми се иска да паднат и дано окончателно, след всички обжалвания, се приеме максимално ранна дата за начало на неплатежоспособността!

 9. 9 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Имам само един въпрос - при чие управление капитала на КТБ се увеличи ТРИ пъти. Щях да питам и дали тогава държавните средства не се прехвърлиха в тази банка, но това е вторе въпрос

 10. 10 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 845 Любопитно

  инфо:

  Синдик със спрени права и спорна репутация беше избран от Фонда за гарантиране на влоговете да управлява ситуацията в КТБ.
  Единият от двамата избрани от фонда синдици - Росен Ангелчев е бил изключен от списъка на синдицте по Търговския закон. Това става ясно от публикувана в Държавен вестник заповед на Министъра на правосъдието от декември 2012 г.
  Тъй като "назначението" минава по Закона за банковата несъстоятелност, Ангелчев ще мине между капките. Но е достатъчно красноречив сигнал какви хора са избрани от Фонда.

  Спорен остава и начинът, по който са избрани, защото той е секретен и се основава на "вътрешни правила" на Фонда, до които няма достъп. От гаранционния механизъм категорично отказаха да оповестят какви са правилата за избор и на базата на какви критерии двете успели кандидатури – на Росен Ангелчев и Лазар Илиев - са били предпочетени.

  Едно е ясно - в КТБ ще има „приемственост“. Според публикации в интернет в спестената част от официално разпространената от Фонда биография на Росен Ангелчев има доста смущаващи връзки с един от квесторите на КТБ – Станислав Лютов.

  Ангелчев е служител на Първа частна банка от основаването й през 1992 до фалита й през 1997 г. След това кариерата му преминава в Частната земеделска и инвестиционна банка, където Лютов е синдик. След като продава тази банка на ЦКБ, Лютов става синдик на Минералбанк. Взема на работа и Ангелчев.
  Тази банка също е продадена на варненската силова групировка ТИМ през 2001 г. През 2002 г. Лютов става синдик на Авиокомпания "Балкан". Там естествено се прехвърля и Ангелчев като "юрист". През 2004 г. Ангелчев става началник на ликвидацията в Министерството на икономиката.

  От лятото на миналата година Ангелчев често е засичан в КТБ, неясно в какво качество. Сега вече е ясно и какво е било качеството му – бил е подготвян да влезе с летящ старт в банката.

  Името на Ангелчев се появява при разсекретените досиета на бившата Държавна сигурност. Според тях Росен Иванов Ангелчев е бил вербуван през 1988 г. и е сътрудничил на Първо главно управление под псевдонимите Константин и Иванов...................."

  Та така !
  Сега най-големия ташак ще е да сменят другия , а да остават тоя!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 11. 11 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 374 Неутрално

  А на Веждю Пурата, цесията дали ще бъде развалена?

 12. 12 Профил на lutece
  lutece
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Цесиите на приятелите не се развалят.

 13. 13 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 2122 Неутрално

  До коментар [#9] от "lady_sp":

  КТБ е била малка банка при идването на Симеон Сакскобургодски през 2001 г. След това до самото й рухване е била банка на Държавата, т.е на олигарсите. Всички, които са държали там парите си са били спокойни, че както олигарсите, така и КТБ са силни и няма опасност.

 14. 14 Профил на mrtosh
  mrtosh
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Лазар Илиев и Росен Ангелчев - само като им чух имената в началото и ми стана ясно какво може да се очаква.

 15. 15 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3166 Неутрално

  Преди време по повод на това, че в 1994 - 95 г. е имал офшорна фирма в Кипър Бойко Борисов обясни, че тогава е бил "див каратист" и въобще не ги е разбирал банковите неща.
  Какъв напредък виждаме днес!

 16. 16 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 2122 Неутрално

  И още нещо, защо рухна банката КТБ - Защото "Юженп поток" се прекрати от руснаците. Пеевски чрез Водстрой и Цв. Василев са се надявали, че комисионната (рушвета) на руснаците ще им запълни дупките. Но след оттеглянето на руснаците от Южен поток двамата олигарси Пеевски и Василев не са се разбрали кой да понесе загубите. Вероятно Пеевски е изтеглил участието на тези които контролира и Василев е "глътнал вода".

 17. 17 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 374 Неутрално

  [quote#12:"lutece"]Цесиите на приятелите не се развалят. [/quote]
  Какво е една цесия между приятели...

 18. 18 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 374 Неутрално

  [quote#13:"ck"] След това до самото й рухване е била банка на Държавата, т.е на олигарсите.[/quote]
  Това не е отговор на моя въпрос. При Дедо и след това при Станишев тя е била малка банка която е нараствала с относително скромни темпове. Защо с идването на Герп през 2009 г държавните предприятия и ведомства преместват сметките си в нея и капитала е увеличен ТРИ пъти.... И Боко не беше ли предупреден за това от тогавашния американски посланик .

 19. 19 Профил на pastor
  pastor
  Рейтинг: 549 Весело

  [quote#7:"ironhorse"]Путлер ще да е замесен, неговата мама. [/quote]

  Нема начин да не е Путин!
  Вече децата ще ги плашим с Путин вместо Торбалан!

  pastor
 20. 20 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 757 Неутрално

  [quote#1:"Rock J"]Ако ще и Филанкешиев да сложат като синдик тези около 4 млрд. внесени от нашия джоб в тази бандитска банка КТБ никога няма да бъдат върнати и никога няма да разберем къде са парите ,нито ще видим някой осъден. Лабава съдебна система - лабава държава.[/quote]
  Парите се знае къде са... с тях е купена БТК /Виваком/, Булгартабак, ТВ7, Петрол и още няколко десетки по-малки фирми. Освен това част от тях са раздадени на физически лица. Проблема е че всички политици са си получили кеш, да не се търсят парите, иначе не е никакъв проблем да се върнат повечето от тях. Само пропилени в експерименти, като политическият Франкенщайн - Бареков, са безвъзвратно загубени...

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 21. 21 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 2122 Неутрално

  До коментар [#18] от "lady_sp":

  В "Капитал" има подробен анализ за растежа на КТБ. От създаването си КТБ расте относително равномерно, като най-силно расте, когато в управлението е БСП или ДПС или и двете. По-късно ГЕРБ също има участие. Не си спомням номерът на броя ва в-к "Капитал". Банката е възникнала на базата на българо-руската финансова къща от времето на соца. Цитирам изследване на Едвин Сугарев: "Генеалогията на КТБ тръгва от Българо-съветската финансовата къща “Булгарсофтинвест”, регистрирана през ноември 1988 г.", виж тук: http://www.svobodata.com/page.php?pid=15775&rid=20

 22. 22 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 798 Неутрално

  Явно е попречил на краденето на Доган и Ко.

 23. 23 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 2122 Неутрално

  Т.е бъдещата КТБ е зачената от СССР и КГБ в годините преди 1989 г., когато е било напълно ясно, че социалистическият режим е безвъзвратно рухнал и най-доброто за комунистическата партокрация е да се превърне в олигарсите в бившите соцстрани за да останат последните под контрола на Русия. Това и стана, най-ясно видно то е у нас.

 24. 24 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 734 Неутрално

  [quote#18:"lady_sp"]Защо с идването на Герп през 2009 г държавните предприятия и ведомства преместват сметките си в нея и капитала е увеличен ТРИ пъти.[/quote]

  Ами рапоня постоянно го обяснява. Ето и в това интервю - "правя абсолютно всичко възможно ... да съберем всички пари". Той говори за себе си. Не синдиците, а той да събере парите, които той съвсем неслучайно натъпка в КТБ - от депозитите на държавни фирми, такси за облужване на държавни учреждения, обслужваща банка по европроекти и т.н. Не държавата да направи всичко необходимо синдиците да съберат вземанията на КТБ, а чрез държавата (в случая ФГВ - мажоритарният кредитор, който избира синдика) той да съберял парите. Нещо като овладяването на контрабандата от държавните митници, начело с мутромилиционера Танов. От нагъл по-нагъл.

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 25. 25 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7493 Неутрално

  "И в момента подкрепяме хикс банки, за да е стабилна банковата сдистема".
  Колко трябва да ти е мозъка,за да изтърсиш това на всеослушание,след като хората са толкова чувствителни по темата ,след фалита на КТБ.

 26. 26 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1223 Неутрално

  ""И в момента подкрепяме хикс банки, за да е стабилна банковата сдистема", каза енигматично той."

  Това не звучи въобще добре

 27. 27 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 950 Весело

  До коментар [#9] от "lady_sp":

  Такива неща форумните ГЕРБаджии не дават да се пита.
  Сега ще ти се нахвърлят " правоверните"

 28. 28 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1617 Неутрално

  Бойко Борисов със сигурност е забравил, че 1999 година фалира Кредитна Банка - на Мултигруп. И никой нищо не разбра. Фонда за гарантиране на влоговете (всъщност може и държавата да го е направила) изплати гарантираните суми, които тогава бяха 50 хил. лв. И след два дни се забрави за банката. Една от причините е че беше малка.
  Та ако държавните предприятия бяха изтеглили всичко от КТБ през 2010 година и банката беше фалирала тогава, щеше да се разбере единствено по воя на свинските медии.
  Проблема на Борисов е, че те нямаше да го възхваляват.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 29. 29 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1009 Весело

  Единият синдик на КТБ ще бъде сменен. Това се разбра от думите на премиера Бойко Борисов, който даде пространно интервю по всякакви теми в сутрешния блок на "Нова телевизия". Той не пожела да уточни защо се налага това и кого от двамата има предвид."Бъра -бъра,два чадъра.

 30. 30 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 639 Неутрално

  След още една година може и другия да смени. А когато заметат всички следи може пак да си ги смени. Имитация на дейност докато матряла спре да пита

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 31. 31 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2737 Неутрално

  "... обясни позицията си по казуса министър-председателят ..."!

  Препрочетох..., ама всъщност не мога да разбера, какво обяснява! Казаното от него, горе-долу ми звучи така: аз тогава бях само един министър-председател, едни други хора, които не знам кои са, те са виновни! Лошите неща ги правят другите, аз сега давам всичко от себе си и само добро правя, че да се намерят парите, пък вие сте недоволни!

  Бивш tww09306483.
 32. 32 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 950 Любопитно

  До коментар [#21] от "ck":

  Това ГЕРБаджиите сте като възрастни "ромки".

  1. Най-много е рястяла КТБ при МАГНОЛИЯТА от Банкя -от 2 млрд. лв през 2009 г. до 6.7 млрд. лв през 2013!!!!!!!!!
  2. До 2009 г. ВСИЧКИ банки растяха, защото имаше висок рястеж в икономиката. Банките растяха с темп сходен с този на КТБ
  3.; След 2009 само КТБ и още 1 банка растяха. Ама другата банка растеше, защото майката беше от Франция.

 33. 33 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 950 Любопитно

  Пр.ст народ, Мутра - премиер!

  Гарантирано от ГЕРБ

 34. 34 Профил на Lyudmil Georgiew
  Lyudmil Georgiew
  Рейтинг: 322 Неутрално

  [quote#26:"daam"]""И в момента подкрепяме хикс банки, за да е стабилна банковата сдистема", каза енигматично той."

  Това не звучи въобще добре [/quote]

  От където мине сделаният след него трева не никне.

 35. 35 Профил на Tru Soulja
  Tru Soulja
  Рейтинг: 426 Разстроено

  До коментар [#28] от "Gopeто":

  Това стана по заповед на Иван Костов , той каза тогава всички държавни пари да се изтеглят от банката на Мултигруп и затова и до днес бащата на Илия Павлов го нарича "лош човек".Нищо сега си имаме добър човек начело и той не прави такива поразии с мутренските банки.

  Най-добрият съвет, който съм получавал, е да избягвам банките. Те ти дават чадър, но, когато завали, ти го вземат
 36. 36 Профил на s0f1a
  s0f1a
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Леллеее, е няма толкова нагласена укорителна, възпитателна и морална реч, като тази на Борисов по време на заседанието нс МС. Като учител на ученици, същински будител, идеалист, борец...

 37. 37 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 950 Весело

  До коментар [#36] от "s0f1a":

  Говори така, защото знае, че говори на поданиците си. Той е наредил стенограмите от заседанияти да се публикуват

 38. 38 Профил на Lisanova Lisanova
  Lisanova Lisanova
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  До коментар [#10] от "navy":

  Много съмлюбопитен кой ти е сложил минусите?А защо?

 39. 39 Профил на Lisanova Lisanova
  Lisanova Lisanova
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  До коментар [#21] от "ck":

  Всичко добре докато накрая се позоваваш на Е.Сугарев.И олекваш. Не случайно са ти напраскали минусите.Относно Русия:Няма начин в ЕС да фалира банка и това да стане не забелязано!?Нещо повече-без тяхна благословия!Банковите фалити са знакови.Проследи 10-тина в различни региони и ще разбереш за какво ти говоря.За КТБ-схемата на кражба е друга не е тая която ни навират в очите.Като фокусниците-отвличат вниманието и слона минава по сцената без публиката да забележи.

 40. 40 Профил на ХЪ ХЪ ХЪ
  ХЪ ХЪ ХЪ
  Рейтинг: 501 Любопитно

  Колеги, въпрос: ако банките "страдат" от свръх ликвидност, защо се налага държавата да ги подкрепя?

  Ясно е, че няма банка, която да издържи на масово и ударно теглене, както стана с КТБ-то и се направи опит с ПИБ.

  Защо като няма такива истерии, се налага подкрепа на банките, които не знаят къде да си турят парите?

 41. 41 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 845 Весело

  До коментар [#38] от "jelev_jelqzko":
  [quote#38:"jelev_jelqzko"]Много съмлюбопитен кой ти е сложил минусите?А защо? [/quote]

  Имам си "фенове"!
  Първо минус , после четат , ако изобщо четат.
  Не ,че ми пука - аз от 4-5 години не съм сложил минус .

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 42. 42 Профил на info111
  info111
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Освен отлично познатият му примитивен популизъм Борисов непрекъснато демонстрира крещяща липса на елементарна правна и обща култура. Просто невероятно за човек, заемал високи постове и с претенции като неговите!

 43. 43 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Сменен?Чрез отстрел?

 44. 44 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#18] от "lady_sp":

  Капиталът се увеличава, когато растат активите, а активите няма как да не растат щом растат пасивите. Стига с този безумен въпрос! И капиталът не се увеличава по желание на правителството, а поради изискванията на действащата тогава наредба 8 на БНБ, която изискваше съотношение капитал към рисково претеглени активи 13%.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 45. 45 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 531 Неутрално

  [quote#9:"lady_sp"]при чие управление капитала на КТБ се увеличи ТРИ пъти[/quote]

  Къса е паметта Му и бързо забравя неудобните моменти.
  Много весело ми стана, когато каза, че който се е опитал да го мине, добро не е видял. Тогава Цолова го попита - ами Мая, ами ДПС?

 46. 46 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Няма спасение от изцепките и идиотщините на Рапона.
  Както няма спасение от продажни медии и лижещи журналисти.
  Аре стига сте ни занимавали с тоя нарцисиран тип.
  Който, вместо отдавна да е в пандиза или на друга тихо и прохладно място, все още се мъчи да ни "управлява".

 47. 47 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Понеже искал да прочете документите преди да ги разпише. Наглец безподобен!

 48. 48 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#46] от "ppopov_67":

  Не знам дали ти прави впечатление, но от една седмица медиите и "ГЕРБ и ко" много яко ни облъчват. Само му вдигат топки на Борисов.

 49. 49 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 636 Неутрално

  "Мога да гарантирам, че правя абсолютно всичко възможно през Фонда за гарантиране на влоговете и Министерството на финансите, "

  " да съберем всички пари и развалим всички цесии, да приберем парите, които са били прехъврлени навън", обясни Борисов."

  Да съберА , Борисов, да съберА Л Не менкай лицата . Когато брътвежите ти нямат измерения , винаги е Аз , аз , аз ... Аз правя , аз давам, аз строя ... Но когато трябва да се види ясен резултат от определено действие - да съберем, да развалим , да приберем .... Ами скочи и кажи хоп . Не преди да си прескочил . Както ти е навика .

 50. 50 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 2122 Неутрално

  До коментар [#39] от "jelev_jelqzko":

  Заради Едвин Сугарев ли са ми сложили минуси? И защо Едвин Сугарев е намесен тук, като става дума за Българо-съветската финансовата къща “Булгарсофтинвест”, регистрирана през ноември 1988 г., което е факт. Аз нямам вина за това за да бъда награждаван с минуси.

 51. 51 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#21] от "ck":

  А на страницата на БНБ има баланси на банките и на Банковата система от 1998 ма насам и от тях е видно, че пазарният дял на КТБ като обща сума на активите е бил 2.9% в края на 2009та и е станал 7.86% в края на 2013 та.

  В края на 2005 та тя е с пазарен дял 0.28%. Сега кайк го мерим ръста в пъти или в абсиолютен обем?

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 52. 52 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Пардон 2005та пазарният и дял е бил 1.6%. Такаж че както и да го мерите КТБ е нараснала най-много при БъБа първи!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 53. 53 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#32] от "stenli1":

  Другите банки спряха кредитирането още на 01.09.2008 ма.

  А СЖ расна расна, колко да е раснала. Пазарният и дял скочи от 4.1 на 4.3%
  Май Живка Сарачинова беше казала гневно! Тия моите и сами да са на пазара оак не могат да намерят клиенти!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 54. 54 Профил на lady_sp
  lady_sp
  Рейтинг: 374 Неутрално

  [quote#51:"tribiri"]А на страницата на БНБ има баланси на банките и на Банковата система от 1998 ма насам и от тях е видно, че пазарният дял на КТБ като обща сума на активите е бил 2.9% в края на 2009та и е станал 7.86% в края на 2013 та. [/quote]

  Та ето това питах аз. Благодаря за информацията. Много ясно се вижда кога, колко и КОЙ....

 55. 55 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#50] от "ck":

  Аз ви сложих минус заради некомпетентния коментар! Имате баланси на всички банки от 1998 ма насам и баланси на КТБ, а вие мицитирате, какво казали Сульо и Пульо - най великите банкови ейсперти!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 56. 56 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#49] от "papyre":

  Да! Често търтеят се крие
  Зад тази силна, честна дума Ние!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 57. 57 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#20] от "Георги":

  Безвъзвратно загубени са и всички кредити дадени на свързани дружества, всички непазарно високи лихви платени на депозанти, парите дето БъБа ходарайстваше за спонсорства, включително и БТК, което тотално се декапитализира!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 58. 58 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 636 Неутрално

  [quote#56:"tribiri"]Често търтеят се крие
  Зад тази силна, честна дума Ние! [/quote]

  Ами много точно казано - Често . Иначе , ако е Винаги , в кюпа би влезнал и Тато . А той , както помня , никога не употребяваше АЗ в теми от обществен интерес . Та тази силна , честна дума НИЕ , е такава , когато се ползва от силни , честни хора .
  П П Нямам пред вид як човек . Какъвто е имал бащата на Балката , когато му е викал - Як си сине , ама си будала . Поне по новото признание пред зрителите на Нова .

 59. 59 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#58] от "papyre":

  За първи път хващам гугъл в издънка! Всякак пробвах, о не можах да открия целиия текст на баснята.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 60. 60 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 636 Неутрално

  "И в момента подкрепяме хикс банки, за да е стабилна банковата сдистема", каза енигматично той."

 61. 61 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 636 Неутрално

  "И в момента подкрепяме хикс банки, за да е стабилна банковата сдистема", каза енигматично той."

 62. 62 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 636 Неутрално

  [quote#59:"tribiri"]За първи път хващам гугъл в издънка! Всякак пробвах, о не можах да открия целиия текст на баснята.[/quote]

  Вместо Гугъла , питай мене . Обичам басните , но не мога да ги измислям . Просто давам един ИСТИНСКИ пример , а баснописците могат да го ползват , ако искат . А иначе Балка е вид тиква , която си има истински баща , който пък е най-добре запознат с интелектуалните възможности на сина си . Което пък не може да се каже за част от народонаселението българско .

 63. 63 Профил на lefkovitz
  lefkovitz
  Рейтинг: 262 Неутрално

  "От думите му се разбра, че държавата подкрепя няколко банки, без да посочи имена."
  Дали Борисов прави разлика между банкА и БанкЯ? Знае ли той, че стопанските субекти в ЕС имат право на равно третиране от страна на държавата, на другото му се казва "държавна помощ". Изказвайки се "вещо" по всички въпроси и най-вече по банково дело, публични финанси, несъстоятелност, енергетика, инфраструктура и т.н. показва единствено неадекватно поведение, широко отразявано от угодническите медии!

 64. 64 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#62] от "papyre":

  Аз пък нямам проблем с измислянето!

  В европейския обор
  Преди педесет лета
  Татко балка в купа тор
  Викна своите деца!

  Първи там дотича БоБи
  Беше наедрял и як
  Но уви откъмто семки
  Беше с дефицит все пак!

  Слушай моето юначе
  Ти не ставаш за крадец
  Но пийни едно коняче
  С правешкия ни хитрец

  Той ще те отвори адски
  Ти прави се на аслан
  После даже с Карамански
  Можеш да делиш мегдан!

  И т.н.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 65. 65 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 945 Неутрално

  Борисов твърди, че ще има смяна на синдик в КТБ, те не знаят
  Държавата подпомага "хикс банки, за да не паднат", обяви премиерът
  16:42 | 21 август 2015 | 0 коментара

  Снимка: БГНЕС (архив)

  Единият от двамата синдици на "Корпоративна търговска банка", която е в несъстоятелност, ще бъде сменен. Това заяви в ефира на Нова телевизия министър-председателят Бойко Борисов, побързайки да се застраховка със завършек на изречението с "доколкото знам".

  тук винаги се цитира толкова телеграфно, когато е нещо важно!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 66. 66 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1159 Неутрално

  "Единият от двамата синдици на "Корпоративна търговска банка", която е в несъстоятелност, ще бъде сменен". Това заяви в ефира на Нова телевизия министър-председателят Бойко Борисов. - По закон синдиците се назначават и освобождават не от премиера, а от Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

 67. 67 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 897 Любопитно

  [quote#7:"ironhorse"]Сега разбирам и защо Инвестбанк са прибегнали до измама за да не платят 1,2 милиона лева по дело срещу тях. [/quote]
  Взимат се мерки, вече фирмите ще изповядват промените в управленския състав пред нотариуси. А това с "Инвестбанк" няма как да се приеме за престъпление, след като се прави за втори или вече за трети път. При което прикриватурата срамежливо навежда мазни очички...

 68. 68 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 636 Весело

  [quote#64:"tribiri"]Аз пък нямам проблем с измислянето![/quote]

  А бе правилата ми пречат , иначе щях да ти стругна цяла канадска ливада - равна и зелене , зелена ... Отдавна не съм се смял във форума . Между другото, чак сега се сетих за нещо , което от сутринта ми бръмчи в главата - а бе кой ли беше прототипа на една чалга- закачка-
  Научи ме тате , жица да крада.
  За крадец не ставаш ,сине , ти си будала .
  И като прочетох за Татко Балка и за БоБи , светна и в моята тиква . Честно , завиждам ти за поетичните наклонности .

 69. 69 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1811 Весело

  ех... а бяха времена... преди има-няма половин година

  "Владислав Горанов въведе в Корпоративна търговска банка синдиците. А прокурорът и главният секретар отидоха, за да покажат, че държавата стои зад техните правни действия да върнем имуществото и парите на данъкоплатците. Защото ние сме ги дали живи тези пари – ние и фондът. Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг в Министерския съвет..."

  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1412355

 70. 70 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 583 Неутрално

  [quote#25:"rosiraycheva50._"]Колко трябва да ти е мозъка,за да изтърсиш това на всеослушание,след като хората са толкова чувствителни по темата ,след фалита на КТБ.[/quote]
  Е, на "Дневник" КФН им изтряскаха яка глоба заради една "гнила ябълка", но Бойку няма кой да го шатне.

 71. 71 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 583 Неутрално

  [quote#9:"lady_sp"]Имам само един въпрос - при чие управление капитала на КТБ се увеличи ТРИ пъти.[/quote]
  А ЦвЦв лично връчи кетапа "Банкер на годината" на Цв Василев. Наложи се дори да отменят "Лека нощ деца", за да може мат'рияла да гледа шоуто на Цвъко.

 72. 72 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 583 Неутрално

  [quote#39:"jelev_jelqzko"]За КТБ-схемата на кражба е друга не е тая която ни навират в очите.[/quote]
  Ами ти ни кажи истината.

 73. 73 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 583 Неутрално

  [quote#51:"tribiri"]А на страницата на БНБ има баланси на банките и на Банковата система от 1998 ма насам и от тях е видно, че пазарният дял на КТБ като обща сума на активите е бил 2.9% в края на 2009та и е станал 7.86% в края на 2013 та. [/quote]
  [quote#52:"tribiri"]Пардон 2005та пазарният и дял е бил 1.6%. Такаж че както и да го мерите КТБ е нараснала най-много при БъБа първи![/quote]
  Винаги съм се питал, тия наши джурналисти не се ли подготвят предварително, преди да почнат да си задават въпросите?
  Анито Цолова 3 ч. води предаване и има цели 21 ч. да се подготви за следващото. Какво ѝ пречи да прегледа страницата на БНБ и да знае отговора на въпроса си преди още да го е задала и, когато Бойку се опита да изклинчи, да го забие с данните на БНБ. След това спокойно може да го пита "Защо?'' и да го приключи.
  Ама нямаме журналисти.

 74. 74 Профил на choss
  choss
  Рейтинг: 583 Неутрално

  [quote#59:"tribiri"]За първи път хващам гугъл в издънка! Всякак пробвах, о не можах да открия целиия текст на баснята.[/quote]

  Пробвай оттук
  http://novatv.bg/accents/view/8718/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B9-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/

 75. 75 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 762 Неутрално

  Хей, Прокуроре!

  Законно ли е парите на данъкоплатците да подкрепят провалени банки? Или трябва да се прехвърлят в здрави банки?

  Както върви, след време отново ще задържиш Чикагото защото провалил банковата система?

  Много е опасен Чикагото.

 76. 76 Профил на mihaela77
  mihaela77
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Само единият...??!!! Те трябва всички да бъдат сменени. Спаха и разграбваха, а керванът си върви...Недопустимо!

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK