Ловуващите хора се гордеят с това, смята шефът на Хелзинкския комитет

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (121)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1118 Неутрално

  Хората, които се занимават с така наречените граждански арести по границите на България се гордеят с това, че ловуват хора."А,стига глупости.

 2. 2 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 859 Любопитно

  Не споделям позицията му, но евала че призна фактът на съществуването на института на гражданския арест. Той е даден в чл. 12а от НК.
  Хаджигенов си трае или не знае за съществуването му. Каквото и да е говори, че не е професионалист.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 3. 3 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 655 Неутрално

  Тоя трябва да се пусне сам сред озверена тълпа от същите, и да му се даде думата след това!

  Имало едно време ссср...
 4. 4 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 2697 Гневно

  Този е по-голям антибългарин и безродник дори от комуноидните слагачи!

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 5. 5 Профил на radovel
  radovel
  Рейтинг: 434 Неутрално

  А пък ние се гордеем с тези хора, този на снимката ходил ли е някога в селата в Странджа да попита живеещите там как се чувстват всяка нощ и как си залостват къщите ?

 6. 6 Профил на Georgi Yordanov
  Georgi Yordanov
  Рейтинг: 660 Неутрално

  ... и пак стои следния: „...въпрос не е ли логично, ако тези хора ще търсят убежище да отидат на граничните пунктове вместо да преминават нелегално.“???

  Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще!
 7. 7 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1234 Разстроено

  След като един човек не преминава държавната граница на определените за целта места, какъв е той? С хляб и сол ли да ги посрещаме или с добре дошле? Аман от безотечественици!

  След като държавата ни не може да опази границите ни, съм готов през лятото за три месеца да се запиша като ОПЪЛЧЕНЕЦ на турската граница - без заплата, храна и облекло!

 8. 8 Профил на Долен лев педал
  Долен лев педал
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Прекрасен човек е г-н Кънев!
  Само той и другия г-н Кънев са гаранти,за дълбоки демократични реформи в родината!
  Бог да ги благослови,и здраве да им дава!

  Когато един глупак върши нещо,от което се срамува,той винаги твърди,че това е негов дълг.
 9. 9 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  "Хората, които се занимават с така наречените граждански арести по границите на България се гордеят с това, че ловуват хора"

  Не бе, аз мислех, че го вършат срамувайки се.

  Fail with honour then succeed by fraud
 10. 10 Профил на _association.r6_
  _association.r6_
  Рейтинг: 324 Неутрално

  БХК на прокурор, на прокурор ...

 11. 11 Профил на newgenerations
  newgenerations
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Което показва нивото им на интелект. Ще се повторя, но тези същите хора така обществено активни ли са като става въпрос за битова престъпност, за корупция за ПТП-та ?

 12. 12 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1037 Неутрално

  Да преминеш границата не е ли достатъчно криминално деяние и следователно не допуска ли граждански арест, този въпрос не го ли зададе вече някой?

  Fail with honour then succeed by fraud
 13. 13 Профил на penchoo
  penchoo
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Момчетата залявящи и връщащи в Турция нарушители на границата - мигранти вършат полезна работа по защита на територията ни и по външната граница на Европа. Чиновниците и служителите допуснали маосовото пресичане на граници без документи и на неопределените за това места трябва да бъдат уволнени от работа и да им се потърси съдебна отговорност, както и на лицата нарушители!

 14. 14 Профил на zzzzz
  zzzzz
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Чак да се гордеят. Явно обаче, че имат такова желание, ако нямаха щяха да си стоят вкъщи като 99% от населението.
  Освен това нито колят, нито бесят и бързо предават нелегалните нарушители на границата ни на държавните органи.
  А живеещите в тотална мизерия роми в ямболско например-кой знае колко бежанци са ограбили - БХК кой ще защити - огладнелия ром или нелегалния нарушител на граници - и двамата извършват престъпление, и от двете страни не са етнически българи?

 15. 15 Профил на disclosure
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 859 Весело

  Всеки български гражданин трябва да знае тези два текста от НК:
  "
  Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.
  (2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.
  (3) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.
  (4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение."
  и
  "Чл. 12а. (1) (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Не е общественоопасно причиняването на вреди на лице, извършило престъпление при неговото задържане за предаване на органите на властта и предотвратяване на възможността за извършване на друго престъпление, ако няма друг начин за неговото задържане и ако при това задържане не е допуснато превишаване на необходимите и законосъобразни мерки.
  (2) Необходимите мерки за задържане на лице, извършило престъпление, се превишават тогава, когато има явно несъответствие между характера и степента на обществената опасност на извършеното от задържаното лице престъпление и обстоятелствата по задържането, както и когато на лицето без необходимост се причинява явно прекомерна вреда. В тези случаи наказателна отговорност се носи само в случаите на умишлено причиняване на вредата."

  Тези два текста дават законова регламентация на самоотбрана и задържане (арест) на закононарушителя (грабители, изнасилвачи, убийци, дилъри и прочие измет)

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 17. 17 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  Твърдението, че се гордеят може да не е заради "ловуването", а поради изпълнен граждански дълг към родината. Не унищожавайте преданността към България у българите, тя е причината да оцелеем на този кръстопът, господине!

 18. 18 Профил на sashobal
  sashobal
  Рейтинг: 666 Неутрално

  Забелязва се увеличаване на статиите за БХК. Не знам това някаква кампания ли е,или е просто обикновенно дразнене на нормалната част от обществото. Спрете моле ви да ни занимавате с тези ................... Ако напиша какво ми е истинското мнение за БХК ще ми изтрият профила

  Никога повече комунисти и отрочетата им във властта!!!
 19. 19 Профил на hahohehi
  hahohehi
  Рейтинг: 307 Неутрално

  Аз пък си мислех, че са скромни

 20. 20 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Ааааааа тоя изтепа рибата. Точно примера с Ахмед Доган да даде като правомерно действие.

  Е тоя "комитет" окончателно си сра на физиономията с интервюто на тоя.

 21. 21 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  ЦХК... опс БХК
  Дневник тия май си плащат, за да ги публикувате толкова често.
  Всеки ден, по няколко пъти даже.
  А иначе за поезия пишете веднъж месечно и то за Георги Господинов...

 22. 22 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#5] от "radovel":

  Тц. Хелзинския комитет по традиция защитава престъпници или малцинства. Нормални хора, колкото и страдащи и онеправдани да са, не са му интересни.

 23. 23 Профил на SML
  SML
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#18] от "sashobal":

  Ами статията е в раздел "Бизнес"... мисля че това казва всичко.

  Не разбрах, кое му е целенасоченото унижение... вързали са ги с каквото имат. Явно от утре трябва специално да си носят белезници, тогава чичака какво ще каже?

  One should be free to do whatever he wants, as longs this does not interfere with the equal right of everybody else to do the same.
 24. 24 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 859 Любопитно

  Ето защо така наречените бежанци са престъпници:
  "Чл. 279. (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който влезе или излезе през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева.
  (2) (Нова - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Ако деянието по ал. 1 е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от една до шест години и глоба от сто до триста лева.
  (3) (Предишна ал. 2, изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) В случаите по предходните алинеи съдът вместо глоба може да наложи конфискация на част или на цялото имущество на виновния.
  (4) (Предишна ал. 3, изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Приготовление към престъпление по ал. 1 и 2 се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.
  (5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) Не се наказва онзи, който влезе в страната, за да се ползува от правото на убежище съгласно с Конституцията.

  Те не подават заявление в Р. България за ползване на правото си по чл. 279, ал. 5 от НК, а директно се насочват да извършат повторно нарушение, като незаконно пресекат българо-сръбската граница.
  Т.е. всеки, който пресече зелената ни граница и не подаде молба за бежански статус е закононарушител и следва да бъде съден и вкаран в затвора.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 25. 25 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Стига сте го показвали тоя бе.. Аман от антибългарското му ООД

 26. 26 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 828 Неутрално

  Сори, ама нещо не могат да ме трогнат!
  Престъпни действия, прилагани срещу ПРЕСТЪПНИЦИ!
  Ами това си е за адмирации!

  Да разлая троловете!!
 27. 27 Профил на За да останат ХОРА в България.
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2954 Весело

  Тоя вече става банален. Очеизвадно е, че за него има значение единствено аджендата която прокарва, а не законите или интересите на България. Просто трябва да спрем да му обръщаме внимание - тотален игнор и накрая ще спрат да му плащат. И няма да има пари за субстанциите благодарение на които се е докарал във вида в който е.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 29. 29 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3276 Неутрално

  До коментар [#3] от "citoplast":


  [quote#3:"citoplast"]Тоя трябва да се пусне сам сред озверена тълпа от същите, и да му се даде думата след това![/quote]
  Аз отдавна съм казвал,че главния офис на НЕБХК трябва да бъде в някоя ромска махала.Може и в някое общежитие за имигранти(защото те не са бежанци) .Нека са близо до хората,от които си изкарват парите.Не казвам "защитават" ,защото и това не правят...

 30. 30 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3276 Неутрално

  До коментар [#14] от "zzzzz":


  [quote#14:"zzzzz"]А живеещите в тотална мизерия роми в ямболско например-кой знае колко бежанци са ограбили - БХК кой ще защити - огладнелия ром или нелегалния нарушител на граници - и двамата извършват престъпление, и от двете страни не са етнически българи? [/quote]Лесен отговор-ще защити и двете групи и ще обвини българите.

 31. 31 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 828 Любопитно

  До коментар [#23] от "FvH":

  Ами Тома Белев, за десет лалугера, стана милионер, защо, пък и тоя да не се облажи покрай скакалците, прииждащи в България?
  Чист бизнес си е!

  Да разлая троловете!!
 32. 32 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3276 Неутрално

  До коментар [#18] от "sashobal":


  [quote#18:"sashobal"]Забелязва се увеличаване на статиите за БХК. [/quote]
  Ами няма как-който плаща,той поръчва музиката. НеБХК отдавна има широко отразяване тук.

 33. 33 Профил на jve
  jve
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Няма нищо лошо да се дава трибуна на БХК, за да си изкаже позицията. Унизителните действия спрямо тези хора наистина не са повод за гордост.
  Но "Дневник" да си позволява да прави категорични квалификации за извършени престъпления анонимно, без да се позовава на авторитети в правото и без да дава трибуна за обратното мнение.... това е тъпо от страна на медия, която уважавам.

 34. 34 Профил на sheldonm
  sheldonm
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Едва ли има по-противно нещо в България от тези спонсорирани от САЩ продажници БХК и Кр. Кънев. Такива боклуци и предатели едно време са ги убивали с камъни на площада.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 35. 35 Профил на glaxo
  glaxo
  Рейтинг: 320 Неутрално

  Този застъпник на унижените и оскърбените, финансиран от Сорос, Леон Ливай , ЮСИА и сие, защо смята, че като са буйни момчета и патриоти, както те разбират това понятие, са престъпници и като срещнат в гората на километър от граничната бразда група млади брадясали афганистанци трябва да им кажат "Добре дошли" и да отминат разсеяно.Или най-много да се обадят на 112 да пратят някого, някъде да ги задържи. Когато нарушителите вече ще са на границата със Сърбия.

 36. 36 Профил на psz58488391
  psz58488391
  Рейтинг: 677 Неутрално

  И този другар за пари е готов на всичко!

 37. 37 Профил на Mark Twain
  Mark Twain
  Рейтинг: 434 Весело

  Така като го гледам, само му липсва качулката и леко святкащите очички...

  "Мисленето е най-тежката работа и това, вероятно, е причината толкова малко хора да я вършат." Хенри Форд
 38. 38 Профил на Александр Г. Дугин (№55)
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 997 Неутрално

  Ловуващите хора се гордеят с това, смята шефът на Хелзинкския комитет
  1) не е незаконно
  2)полезно е за държавата и континента
  3) показват, как институциите НЕ си вършат работата да ги хващат
  4)показват как Баце е улисан в слушкане на големите началници, за да се осмели да построи ограда по цялата граница!
  5)писна ми от анти-българи и АОНСУ-вци! САЩ са си ги напазарували на килограм 89-та!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 40. 40 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1244 Любопитно

  "Те дори не са имали намерение да ги предадат на полицията, а са избягали доколкото разбирам"

  Как могат да се дават категорични изявления по такива чувствителни проблеми от позициите на човек, който дори не е наясно, какво точно е ставало (...доколкото разбирам??!!!)? А ако не е разбрал както или каквото трябва?
  С други думи, с всяка своя проява тази вредна за България паразитна структура, наричаща се БХК, дискредитира може би добрата идея, заложена в създаването на такива комитети по света. А нашият най-малко може да се нарече "Български", той постоянно работи срещу България.

 41. 41 Профил на varna_11
  varna_11
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Не само те се гордеят... И ние се гордеем с тях - че вършат работата на държавата...

 42. 42 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 349 Весело

  Кога се открива ловния сезон за "хелзинкарчета"?

 43. 43 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7135 Неутрално

  И вие не сте по-добри.Вие сте другата крайност.

 44. 44 Профил на mar_x
  mar_x
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Тия патриоти са същите мутри дето ви бият по пътищата и продават наркотици на децата ви. В момента, в който се заемат с туй богоугодно дело да връзват хора по границата и да им вземат последните пари и ценности, всичко им е простено, нъл тъй. Българският народ достойно заема своето място в цивилизацията - на опашката.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 45. 45 Профил на id
  id
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Дневник, стига бе, само за гей парада, хелзинкския антибългарски комитет и скъпите ви бежанци чета, каква друга непопулярна толерастка теза ще отстояваме. Погледнете си статистиката, че последните две години намалява интереса. И качеството пада.

 46. 46 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  Ами естествено, че ще се гордеят.
  С такива хелзинци, такива ловци.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 47. 47 Профил на mils5656
  mils5656
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Не му обръщайте внимание на този сбъркан БХК ! Той никога не защитава нормалните хора , а само престъпници и малцинствата които не зачитат чуждите права или свободи !

 48. 48 Профил на 1_bulgarin
  1_bulgarin
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Само едно не мога да схвана. КЪДЕ е ПОЛИЦИЯТА. И що не ги лови. Къде е ОГРАДАТА.....Не стигали някакви мижави стотина милиона. Ще вземат заем. Ще повикат армията. И без това цял ден дремят..Криви им били хората .

 49. 49 Профил на ceci_
  ceci_
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Гадна отрепка. Той е против гражданското общество, когато хората взимат съдбата си в свои ръце и си решават проблемите.
  Тези тъй наречени "бежанци" не би трябвало да са там и фактът е че са влезли в БГ показва колко разграден двор е границата с Турция. За какво плащаме заплатите на граничари, полицаи, министри на МВР и отбраната както и шефчето им премиер.
  Браво на съзнателните граждани, които не подминават проблема а се борят с него! Браво Динко, с теб сме!

 50. 50 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 483 Неутрално

  Добре бе, хора. Абстрахирайте се за момент, че изказването идва от тия, които са абсолютно неадекватни. Но същината на изказването не е ли истина? Някак си е "модерно" да ловиш бежанци и както се вижда тези "отряди" са съставени от криминални типове. Сигурно гледат на това като на забава, примерно "айде тая неделя да запалим бъгитата и да ловим бежанци". Освен кефа намазват и някаква крива почит от простолюдието и скриват дебилщината си зад някакво "родолюбие". Абе, като сте такива родолюбци защо не отидете на лов за цигани, които изнасилват/пребиват/ограбват/гаврят се с възрастните хора по селата? С какво бежанците са по-зле от циганите? Аз даже съм сигурен, че тия бежанци ще се интегрират по-успешно от циганите в обществото ни.

 51. 51 Профил на ceci_
  ceci_
  Рейтинг: 619 Неутрално

  [quote#47:"mils5656"]Не му обръщайте внимание на този сбъркан БХК [/quote]

  Ако не обръщаме внимание на този, тогава такива като Динко е бъдат осъдени, а разни ислямисти ще дойдат да ни обучават как точно да се молим по пет пъти на ден и в коя посока да си постиламе килимчето в този тъй отговорен момент.

 52. 52 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  “Гражданските арести са законни, но там става дума за непосредствено очевидни противоправни действия”

  Toчно обратното твърдеше известен адвокат, правозащитник по НОВА!
  Поне като са взели мангизи за PR да си уеднаквят позициите!

  I Want To Believe
 53. 53 Профил на WD
  WD
  Рейтинг: 434 Неутрално

  " Огромната част от бежанците в света са потърсили убежище чрез преминаване незаконно на границата, обясни Кънев в отговор на въпрос не е ли логично, ако тези хора ще търсят убежище да отидат на граничните пунктове вместо да преминават нелегално. "

  Ами и крадците не звънят на вратата, а влизат с взлом. Логично е. От това следва ли, че ако спипам някой в дома си е незаконно да го вържа и задържа, докато дойде полиция?

 54. 54 Профил на osho
  osho
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Красимир Кънев - един от слугите на антибългарския интерес.

 55. 55 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1535 Неутрално

  Така и никой не попита къде е милиардът, похарчен за полиция? Не искат да хванат нито мигранти, нито каналджии, нито трафиканти, нито ловци на хора.
  Дали са в схемата?

 56. 56 Профил на osho
  osho
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#48] от "1_bulgarin":

  Всъщност, вече взеха заем. На два пъти по няколко милиарда евра. Никой не разбра за какво се генерира този дълг.

 57. 57 Профил на razlichen123
  razlichen123
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Пак глупости!

  А дневник спи!
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АВИАЦИЯТА И КОСМОНАВТИКАТА!

  Да де. То, ни авиация, ни космонавтика имаме, та за това Дневник не го отразява и не е актуален за него!

 58. 58 Профил на redsky
  redsky
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Тази антибългарска организация трябва да бъде моментално забранена.

 59. 59 Профил на 101procentanesbb
  101procentanesbb
  Рейтинг: 221 Неутрално

  А трябва да са шушумиги, гордеещи се, че Боко и реаниматорите му две години не могат да построят ограда, опорната точка приета.

 60. 60 Профил на Sabbath
  Sabbath
  Рейтинг: 1046 Любопитно

  [quote#51:"ceci_"]в коя посока да си постиламе килимчето [/quote]"Свещенният "камък Кааба(гр.Мека).

 61. 61 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3276 Неутрално

  До коментар [#50] от "m_todorov":


  [quote#50:"m_todorov"]Но същината на изказването не е ли истина? [/quote]
  Ами не е.

 62. 62 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2920 Неутрално

  Струва ми се, че съществува и друга версия - мутрягите, които заловиха мигрантите, играят в комбина с властта, за де се вдига шум и да се отвлича вниманието. Каквото докопат от мигрантите (всеки от тях носи поне 500-1000 долара в себе си), тяхно е. Така се дава сигнал и към останалите мигранти да не пресичат страната самосидникално, а да ползват трафикантите, които пък правят своите отчисления нагоре към властта. Неслучайно върнаха заловените онзи ден в Турция.

 63. 63 Профил на Илиян Колев
  Илиян Колев
  Рейтинг: 764 Неутрално

  [quote#2:"ironhorse"]Не споделям позицията му, но евала че призна фактът на съществуването на института на гражданския арест. Той е даден в чл. 12а от НК.[/quote]
  След умотворенията на съда по случая Опиц не съм убеден.От мотивите тогава излеза,че граждански арест може да се извърши само спрямо лице с влязла в сила присъда.Нещо като братя Галеви

 64. 64 Профил на forza
  forza
  Рейтинг: 699 Весело

  Предозиране?

  Моля пишещите за прецизност - БХК е ЕООД, а не ООД.

  В него има една твърда константа - пожизненият му председател, останалите са служители.
  Може да са на процент според финансовите резултати, но Председателят е Един - Той, даващият ТВ интервюта пред компютър със скрийн сейвър, показващ демонстрация с огромен транспарант "Refugees Welcome"...

 65. 65 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1502 Неутрално

  Никакви ловуващи не са тия - най-обикновени мутри, които щавят трафикантите дето не си плащат и обират нелегалните мигранти (всички знаем че идват с кинти за каналджии, телефони и т.н). Като ги оберат, правят лоша услуга на България, защото ги принуждават да останат тук и да се занимават с престъпления, за да съберат пари за Германия.

  А патриотизма им е колкото да не ги занимава полицията. Страшно се обезцени това вече - първо уродите на Расате, после русофилчетата на Волен, ченгетата на Каракачанов и Симеонов, национално-отговорните ДС фесове Доган и Местан, всичките се гавреха с идеята за патриотизъм, някакви бургаски батки и мутренца са просто пирона в ковчега.

  Как пък не се намери един патриот дето да дарява пари, вместо да осребрява.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 66. 66 Профил на Kiril Dimov
  Kiril Dimov
  Рейтинг: 434 Неутрално

  аз не мога да разбера защо ни занимават с някакви измислени неправителствени комитети ?? какви са тия БХК? някакви капацитети по право ли, някакви световно известни членове ли имат?? най-обикновени еничари, които събират пари зад паравана на защита на човешките права...ако аз си направя комитет "Пуловери от Люлин" дали ще ме отразят по телевизора?

 67. 67 Профил на aussieboy
  aussieboy
  Рейтинг: 221 Неутрално

  [quote#22:"niakoi_si"]До коментар [#5] от "radovel":

  Тц. Хелзинския комитет по традиция защитава престъпници или малцинства. Нормални хора, колкото и страдащи и онеправдани да са, не са му интересни.[/quote]

  Самият факт че не броите малцинствата за нормални хора говори сам по себе си. Очевидно за вас нормалността се състои в това да си със светъл цвят на кожата, православен християнин и хетеросексуален.

 68. 68 Профил на frisky
  frisky
  Рейтинг: 399 Неутрално

  До коментар [#8] от "Краде ми се мили мой!":

  Май иронията ти не беше схваната.

  Парите на държавата свършиха: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/11388633
 69. 69 Профил на ceci_
  ceci_
  Рейтинг: 619 Неутрално

  До коментар [#60] от "Sabbath":

  ""Свещенният "камък Кааба(гр.Мека). "

  Не ме интересува, по-скоро бих се присъединил към Динко, отколкото да уча нови знания от този род. Аз си имам какво да уча и без ценните съвети от ИДИЛ & КО

 70. 70 Профил на frisky
  frisky
  Рейтинг: 399 Неутрално

  До коментар [#11] от "newgenerations":

  Айде, бе, подхванахте въпросите на Ана Цолова. Това сега някакъв смислен аргумент „против“ ли е?

  Парите на държавата свършиха: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/11388633
 71. 71 Профил на Свинчуга
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 72. 72 Профил на 101procentanesbb
  101procentanesbb
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Молиме БХК да си открие офис и да се бори за правата на човека в Саудитска Арабия, щото без тях нямаше да има талибани, Ал Кайда и ИДИЛ.
  [quote#11:"newgenerations"]Което показва нивото им на интелект. Ще се повторя, но тези същите хора така обществено активни ли са като става въпрос за битова престъпност, за корупция за ПТП-та ?[/quote]Кой тва, Кънев и другите войнстващи умни и красиви либерали, презиращи бедните?

 73. 73 Профил на През прокуракура ми е
  През прокуракура ми е
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Те се гордеят, но БХК няма с какво да се гордеят и са леко сконфузени.

  ПП: не споделям динковщината, както и отсъствието на държавата.

 74. 74 Профил на Molossian
  Molossian
  Рейтинг: 347 Гневно

  До коментар [#53] от "WD":

  Именно, то и по цял свят има крадци и престъпници, това означава ли че у нас не трябва да ги наказваме и преследваме. Тоя съвсем е изкукуригал. Безгранична продажност.

  Panta rhei....
 75. 75 Профил на 101procentanesbb
  101procentanesbb
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Даващи пример за криминалното минало на ловците на ловците на бежанци дали се сещат, че Алфа Финанс и шефът и собственик на Дневник са погазвали законите?

 76. 76 Профил на mitkokitkata
  mitkokitkata
  Рейтинг: 290 Неутрално

  Абе този господин много се активизира напоследък...

 77. 77 Профил на Chubachubs
  Chubachubs
  Рейтинг: 611 Неутрално

  ДАНС дали не мога да му спретнат една проверчица на доходите на господина. А е срамно да дава за пример саморазправата която си направиха на конгреса на ДПС с онова момче, там не ставаше дума за свински опашки а за яко ритане и бой.

 78. 78 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  Тоя антибългарин е за съдене като национален предател.

 79. 79 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1074 Весело

  До коментар [#8] от "Краде ми се мили мой!":
  Не е гаранция че това от което те е лишил, ще отиде при тях

 80. 80 Профил на Арон
  Арон
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Бътлгарино! Не ме гледй тъпо! Първом са били хайдутите, които са защитили своята рода! Иначе и до днес щеше през криф макарон да гледаш лелеяната свобода!

 81. 81 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#61] от "yanne":

  Кое по-точно не е?

 82. 82 Профил на mrakogor
  mrakogor
  Рейтинг: 488 Неутрално

  А тоя кога ще го дадат на прокурор.

 83. 83 Профил на Филателист
  Филателист
  Рейтинг: 221 Неутрално

  От БХК трябва да им е ясно че НЕ работят в интерес на хората за които претендират че защитават. С тези си изяви само обединяват и сплотяват българите и ги настройват срещу малцинствата. Може би това целят всъщност.

 84. 84 Профил на chichka
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85 Профил на Зора Чернева
  Зора Чернева
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Досиетата на Кънев и останалите членове на БХК!!!!

 86. 86 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 374 Неутрално

  " както беше случаят с нападението над Ахмед Доган в НДК, даде пример Кънев."
  Този пример е ни в клин, ни в ръкав. Доган никой не го е нападал истински, всичко беше инсценирано и направо калпаво изиграно от псевдоактъорите. Този Кънев и всички гравитиращи около него са едни паразити, които напразно харчат паритъе на спонсорите си. Не знам ние ли ги спонсорираме, друг ли, но положотелно им се плаща да злепопставят България пред Европа и света.

 87. 87 Профил на mencey
  mencey
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ами защо да не се гордеят, все пак залавят престъпници и потенциални терористи. За нелегално преминаване на границата се дават 5 г. затвор. Дори трябва да се награждават подобни будни граждани.

 88. 88 Профил на yoankata
  yoankata
  Рейтинг: 434 Неутрално

  "Гражданските арести са законни, но там става дума за непосредствено очевидни противоправни действия"

  Непосредствено очевидно противоправни са действията им да трамбоват из родината ни без никакво право. Влязни противозаконно и газят противозаконно. Какво му е неочевидното?

  " – както беше случаят с нападението над Ахмед Доган в НДК, даде пример Кънев."

  Да, ония развилнели се гаджали само дето не го нае**ха Енимехмедов въпреки, че беше обезоръжен и очевидно безопасен. Тука нещо за пропорционалност да каже противния адвокатин?

  "Според него ловуващите хора нямат основание да твърдят, че срещу тях е имало агресия, защото това е щяло да си личи по външния им вид - разкъсани дрехи, наранени лица и др."

  Агресията каква връзка има? Горе каза 'граждански арест при очевидно противозаконни действия', какво размива темата. Гаси 'червената херинга'!

  "Огромната част от бежанците в света са потърсили убежище чрез преминаване незаконно на границата, обясни Кънев в отговор на въпрос не е ли логично, ако тези хора ще търсят убежище да отидат на граничните пунктове вместо да преминават нелегално."

  Демек щом са много закона не ги лови? Или има някакъв нюанс в това което казва гнусния Кънев дето аз не го улавям?

 89. 89 Профил на yoankata
  yoankata
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#39:"Граждани за Европейско либерално беззаконие"]3) показват, как институциите НЕ си вършат работата да ги хващат [/quote]

  До коментар [#39] от "Граждани за Европейско либерално беззаконие":

  Като е абдикирала държавата ще се намесят отговорни и патриотични граждани. То малко като патризанско движение. А ако разчитаме на високо-интелектуалните толерасти до 2 години всички ще са по бурки и бради до кръста.

 90. 90 Профил на Гочо Гопин
  Гочо Гопин
  Рейтинг: 221 Неутрално

  БХК защитава хора, които незаконно нахлуват в България.
  БХК защитаваше правата на "македонско малцинство" в България и води дела срещу страната ни в Страсбург, заради сепаратистката организация ОМО "Илинден".
  БХК откри ново етническо малцинство - "помашкото", като започна да защитава и неговите "права".

  http://www.bghelsinki.org/bg/publikacii/obektiv/sp-obektiv/2013-09/doklad-otnosno-sstoyanieto-na-pomacite-etnichesko-malcinstvo-v-republika-blgariya/

  Само аз ли виждам опасно заиграване с етническата карта и борба срещу България, нейният суверенитет и териториална цялост?

 91. 91 Профил на wsxdre
  wsxdre
  Рейтинг: 434 Неутрално

  ''Ловуващите хора се гордеят с това, смята шефът на Хелзинкския комитет'' ...ами да ,гордеят се!защо да не се гордеят ,че вършат по добра работа от службите които са длъжни да го правят? На вас от комитета, работата ви е такава , да не се съгласявате. Намерете решение на проблема. Не ни обяснявайте ,че ''Огромната част от бежанците в света са потърсили убежище чрез преминаване незаконно на границата'' ...да ги посрещнем с питка и мед? ..е там, с питка и мед през гърция и газ към джърмани

 92. 92 Профил на matrix
  matrix
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Чалгаджииската същност на българина си казва своето.

 93. 93 Профил на keen
  keen
  Рейтинг: 1671 Неутрално

  Всеки човек би се гордял за добре свършена работа!

  Всяка комуналка - бункер, всеки москвич - крепост...
 94. 94 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1373 Неутрално

  Ако някой има информация, че БХК и въпросният Кънев са се изказали относно циганския терор по селата, да я сподели. Висше човешко право е неприкосновеност на здравето и живота, на имота ти и пр. Къде е тук БХК?

 95. 95 Профил на b9xe931
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 96. 96 Профил на b9xe931
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 97. 97 Профил на b9xe931
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 98. 98 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 3514 Неутрално

  МОЧА имени Лелина

  Гордостта е пръв порок
  на всеки мутромушморок?

  "Ловуващите хора се гордеят с това, смята шефът на Хелзинкския комитет"

 99. 99 Профил на ба'Йван
  ба'Йван
  Рейтинг: 541 Весело

  До коментар [#21] от "theanalyser":..........

  Oчевадно е ,че си плащат и не само на медите!?

  И финансовия им ресурс мяза на Цацаров.

  И . . една "ГАТАНКА" за домашно!? от къда вадат кинтите ???


  The truth is like poetry - And most people fucking hate poetry
 100. 100 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1045 Неутрално

  [quote#2:"ironhorse"]Не споделям позицията му, но евала че призна фактът на съществуването на института на гражданския арест. Той е даден в чл. 12а от НК.
  Хаджигенов си трае или не знае за съществуването му. [/quote]
  Наложи му се да го признае, нали нападателят на Доган беше задържан чрез "граждански арест".

  Впрочем някой от вас да си спомня тогава БХК да е протестирал срещу този "граждански арест", да се е обявил срещу жестокият побой който нанесоха тогава на нападателя "кротките мюсюлмани", да са сезирали прокурора, да са пратили свои адвокати да го защитават? Мълчаха си като комунист на разпит независимо че всичко стана пред очите на цял народ. Впрочем те са си такива, левичарска мрежа поставила си за цел да защитава всеки който атакува западната цивилизация.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK