С приемни за граждани фонд "Земеделие" ще проверява дейността на служителите си

С приемни за граждани фонд "Земеделие" ще проверява дейността на служителите си

© Цветелина Белутова, КапиталДържавен фонд "Земеделие" ще проведе дни на отворените врати във всичките си областни структури. Една от целите на инициативата е да се изясни дали служителите извършват реални действия или бездействия, които биха могли да доведат до накърняване интересите на земеделските стопани, както и до дискредитиране доброто име на фонда, съобщават оттам.


В приемните кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки по възникнали казуси, да подават сигнали и жалби, както и да правят предложения за подобряване работата.


Първата приемна вече е проведена в Благоевград. На 26 юли ден на отворените врати ще има в Пловдив.
Временният офис за граждани ще бъде разположен на третия етаж в сградата на ОД на ДФ "Земеделие" в Пловдив, която се намира на бул. "Цар Борис III Обединител" № 20-А. В него ще се приемат посетители от 10 ч. до 14 ч. на 26 юли 2017 г. При завишен интерес от страна на земеделските стопани офисът ще работи до 17.30 ч.


За всички основни програми, които фонд "Земеделие" прилага, са определени експерти, които да отговарят на въпросите на гражданите. Ако техните казуси са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено – до 10 работни дни от внасяне на запитванията.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK