Сибанк и ОББ започват да обединяват клоновете си

Сибанк и ОББ започват да обединяват клоновете си

© ОББВ края на август Сибанк и ОББ започват да обединяват клоновата си мрежа, съобщиха от обединената банка. Три са първите общи клонове, които от тази седмица обслужват клиентите на двете банки в София, Банско и Севлиево.


Поетапно през следващата година ще бъдат обединени всички техни обекти, като клиентите им ще могат да получат актуална информация в самите обекти, на телефоните за връзка и на уеб сайтовете им.


В София общият клон се намира на бул. "Мария Луиза" № 70 в клон на ОББ, в Банско – на ул. "Пирин" № 7 в клон на ОББ, и в Севлиево – на ул. "Никола Генев" № 15 в клон на ОББ. Работното време и за трите е от понеделник до петък 8.30 - 16.30 ч.
Изборът на обединените клонове се основава на критерии за ефективност на работния процес и удобство за клиентите – включително най-добра и ключова локация, големина и разположение на клона и на самото помещение, мотивират решението си от финансовата институция.


Всички общи обекти ще бъдат обозначени с отличителни надписи Сибанк и ОББ за улесняване на клиентите.


След придобиването на ОББ от белгийската банково-застрахователна група KBC през юни тази година ОББ и Сибанк продължават да функционират като две отделни банки до юридическото им сливане в началото на 2018 г., когато ще предлагат еднакви услуги и продукти на клиентите си под едно име – ОББ.


Очаква се пълното сливане между двете отделни институции да отнеме около 2 г., се разбра при приключването на сделката.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK