Българско IT решение за бизнес разузнаване получи международен приз

Нашата компания доказа, че България може да завоюва отличия от подобен ранг", коментира изпълнителният директор Илия Кръстев.

© Красимир Юскеселиев

Нашата компания доказа, че България може да завоюва отличия от подобен ранг", коментира изпълнителният директор Илия Кръстев.Българската компания за обработка и анализ на данни A Data Pro завоюва три отличия в международния конкурс за постижения в бизнеса Stevie Awards 2018.


Технологичното подразделение на A Data Pro е златен Stevie победител в категория "ИТ отдел на годината". Решенията за извличане на контекст за бизнес разузнаване, разработени от звеното на А Data Pro за изследване и развитие, Identrics, спечелиха бронзово отличие в категория "Най-добър нов продукт или услуга на годината – софтуер - изкуствен интелект/решение за машинно обучение".


Втората бронзова награда е за обучаващия екип на компанията в категория "Екип човешки ресурси на годината".


Повече от 3 900 кандидатури от 74 държави и от почти всяка индустрия бяха представени тази
година в няколко категории, между които "Компания на годината", "Маркетингова кампания на годината", "Най-добър нов продукт или услуга на годината".

Победителите бяха определени от средните оценки на повече от 270 мениджъри по света, които участваха в 12 журита.

"Един от ключовите елементи на успешната организация е умението да знаеш кога представянето на нововъведение ще се превърне в предимство. Вашето въвеждане на изкуствен интелект в точното време е точно такъв елемент," се посочва в коментарите на журито, чиято работа продължи повече от два месеца.

"Оценяваме всяка от трите награди – потвърждават, че ключът към успеха е в постоянството, екипната работа и готовността да поемеш риска, който идва с всяка иновация. Международните бизнес STEVIE® награди са световна олимпиада, конкуренцията беше огромна. Нашата компания доказа, че България може да завоюва отличия от подобен ранг", коментира изпълнителният директор Илия Кръстев.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK