Ямболска фирма спря поръчка за пътната поддръжка на Северна България

Ямболска фирма спря поръчка за пътната поддръжка на Северна България

© Николай ДойчиновРегистрираната през миналата година в Ямбол фирма "Ика-2М"ЕООД обжалва обществена поръчка на Агенция "Пътна инфраструктура", чрез която да се осигури поддържане на пътищата в Северна България. Това се вижда от определение на Комисията за защита на конкуренцията от 15 ноември, с което временно се спира поръчката.


Жалбоподателят смята, че незаконосъобразно определените срокове за подаване на оферти пряко засягат и нарушават законните интереси на потенциалните участници. Акцентира, че предметът на поръчката се отнася до превантивни, текущи, зимни и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации на републиканските пътища.


Данните в Търговския регистър показват, че фирмата е собственост на Иван Добрев Митев, а в предмета й на дейност са включени търговия, превозни, спедиционни и други сделки, както и всичко, незабранено от закона.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK