Това антикомунистическо правителство само соц идеи генерира - то не бяха държавни бензиностанции, ограничения в печалбата на супермаркетите, сега и това
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
"Световната практика показва, че включването на храни и напитки в различни културни събития е предпоставка за привличането на 35% по-висок туристопоток спрямо събития, които имат само културен характер", поясни проф. Моллов.
Пламенчо откри топлата вода. Че то от памтивека, къде има софра, винаги има и кибици. Ама важното е, да се каже засукано.
Панта Рей: всичко се мени, всичко тече. Само Чушкопекът - не.
И какви са традиционните храни? Най-вероятно от Балкантурист детството на министърката!
Освен това какво ще правим? Традиционно или гурме? Явно министърката не е излизала от станциите на МС и не знае какво предлагат хотелите с традиционно чужди туристи.
Ако говорим за сериозните ол-инклузив хотели, то всички имат специални българска/балканска тематични вечери или ресторанти, както и елементи в менюто.
Между другото явно не е чувала какво искат британци и германци в ресторанта. Едните се оплакват, че няма ростбиф и йоркшир пудинг, другите че менюто е твърде за британци, трети че няма достатъчно за вегетарианци.
както се вика – няма угодия. Хеле пък за един министър на туризма и то вицепремиер.
Другари са ти вълците в гората.
Някакви хора не са се примирили с агресор, който да потъпчи възможността на едни хора да правят собствения си избор - Просто Кире за Априлското въстание
Като отидете в Гърция какво ядете? Сувлаки, мусака, гнешко джоланче. В Германия шницел, вурстчета, в Белгия пържени картофи и т.н. Аз например съм и кулинарен турист, искам да опитам местната кухня. Какво може да предложи един български ресторант освен традиционната скара?
Някакви хора не са се примирили с агресор, който да потъпчи възможността на едни хора да правят собствения си избор - Просто Кире за Априлското въстание
Заглавието подвежда. Никой не може да наложи менюто в ресторант, но няма нищо лошо да има информация за начина на приготвяне на традиционни български ястия.
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Е, доживях отново да върнат таратора със стъргани краставици, дветете кюфтета с гарнитура лютеница "Хоро" и боб и зеле. Евала на тая тлъста патриотарска калинка. Вече ще казва и какво да ядем по ресторантите, пардон, стола на почивната станция. А бунгалата кога ще ги връщате ?
Аз ли? Нищо подобно, пия си Бексчето, ям вурстчета и не гледам българска телевизия. Ти си в БГ, като гледам, набираш като Балканче на баир. Пази си нервите за изборите догодина.
Някакви хора не са се примирили с агресор, който да потъпчи възможността на едни хора да правят собствения си избор - Просто Кире за Априлското въстание
Като отидете в Гърция какво ядете? Сувлаки, мусака, гнешко джоланче. В Германия шницел, вурстчета, в Белгия пържени картофи и т.н. Аз например съм и кулинарен турист, искам да опитам местната кухня. Какво може да предложи един български ресторант освен традиционната скара?
Ти от коя част на България си бре капацитет? Ако си мислиш, че Българската кухня е скара ти не си наред в главата, или си по скоро всичко друго но НЕ И БЪЛГАРИН 😁😁😁😁😁😁
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Ти май продължаваш да не разбираш. И сега може да ядеш "традиционно българско меню" в определени ресторанти. Ако има такова търсене, ще се наотворят хиляди кръчми с подобни менюта. Не работа на министерство да определя рецептите на заведенията, че и да "въвежда" и препоръчва.
От коленето на прасе по традиционно нема. Калинката да задължи ресторантьорите да колят и прасета пред чужденците... Тея не се ли умориха от тъпотии... Сменят калинката, ма тя по- зле от предната...
НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА!
ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
Може да стане с шопска салата! Убеден съм! Обаче не и с тази на Валериевица! Дори и да изкопира рецептурниците, шопската салата на Валериевица няма да има нищо общо с тази на Балкантурист... Просто вкусът го няма! Няма го ароматът! Сочността... текстурата на домата... Политиката при семената е тотално сбъркана! Веднага след нея и технологията на отглеждане, преди всичко хидропониката... Доматите в България и Германия са едни и същи! Плюс това производството 89-та е 900к тона, а 2018 - 150к тона и 100к внос...
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Тази калинка трябва да гледа някое интервю с Каха Бендукидзе - бащата на грузинските икономически реформи при президента Саакашвили. А и не само тя, а и цялото правителство, съставено от откровени идиоти. А след това да се опита да осъзнае какво говори този гениален човек, чиято основна концепция е пределно проста - държавата не трябва да се занимава с икономика, не трябва да се бърка на хората и фирмите, а трябва да създаде рамка, в която всеки индивид и търговско дружество са напълно свободни в действията си.
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
49
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Защо не "традиционно българско меню"? Скоро бях в Еквадор и там ти дават две менюта едното традиционно и едно фюжън Аз винаги си избирах традиционното меню
Cuy asado (Хамстер) Llapingachos картофени палачинки Churrasco ecuatoriano месо на грил със странни подправки Mote pillo Ceviche de camarón Bolones de verde Locro de papa
- и какво ядете в България? -кебапчета -и това какво е? -мляно месо с подправки -друго какво ядете? -кюфтета -а това какво е? -мляно месо с подправки -нещо друго? -кърначета, мляно месо с подправки -а нещо друго ядете ли? -луканка
Задължително е да върнат социалистическия рецептурник в ресторантите. Нека си готвят и модерни ястия, но когато правят нещо традиционно следва да е от качествени съставки и по стандарт, за да не свалят нивото на туристическата услуга. И не е лошо например да се въведе некакъв държавен сертификат за заведенията. Например, като влезеш в такъв ресторант да знаеш, че всичко се приготвя от пресно месо, пресна риба, пресни/замразени небланширани зеленчуци, сирене от млеко и пр.
Защото в Еквадор има (вековни) традиции и местни продукти, а в България не. Затова.
Всичко, което един министър (от нейния ранг) може да има представа за традиционно българско е рецептурника на Балкантурист.
Най-старите ни „традиции“ могат да се намерят в готварските книги от началото на ХХ век. Между другото там салати няма, а ястията са си по-скоро балкански.
@)----,--'--
И кво сега? - Ще отида на ресторант и няма да мога да си поръчам куиноа, суши и гуакамоле. Ще ме карат да ям дивашки храни като таратор, шопска салата или оная салата с печен пипер и чубрица, която само болното въображение на варвари може да измисли. Въобще не желая да споменавам щкембе чорба и пача. Само от звуците на тия думи ми прилошава. Баба ми доживя до 96 години само благодарение на това, че сутрин закусваше с авокадо сандвич, а като се върнеше от работа в ТКЗСТо и нахранеше животните, си наливаше чаша Совиньон Бланш и го пиеше с Камемберг.Забравих да спомена, че преди закуска винаги правеше половин час йога, медитираше 15 минути, а чак след това отиваше на блока да окопава царевица, порязва лозя и прочее.
Жалко, че не е жива да спаси и тя туризма.
Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
Кое ли ще е това традиционно българско меню дето го нямат на балканите!?Аз се сещам за едно ама то беше само за българи-студени кебапчета с вкиснал боб с лютеница-топла бира - шопска със сиренце.Ако кихнеш може и луканка и кола да добавят.
Задължително е да върнат социалистическия рецептурник в ресторантите. Нека си готвят и модерни ястия, но когато правят нещо традиционно следва да е от качествени съставки и по стандарт, за да не свалят нивото на туристическата услуга. И не е лошо например да се въведе некакъв държавен сертификат за заведенията. Например, като влезеш в такъв ресторант да знаеш, че всичко се приготвя от пресно месо, пресна риба, пресни/замразени небланширани зеленчуци, сирене от млеко и пр.
Ходил съм на морето, правил съм изследвания, анкети, интервюта, знам как изглеждат нещата от гледна точка на чуждестранните туристи, на чуждите туроператори, на българския персонал и т.н. Госпожата няма никаква представа. Помен от представа. Тук помага само евтаназия (в професионално отношение, разбира се).
Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
Ясно. За проблемите на българския туризъм е виновна храната. Тупистите искат да ядат мусака и шопска салата, пък ние им предлагаме пържени картофи и кебапчета. И заради това те се тълпят на плажовете в Гърция и Турция, при нас не идват.
Все едно слушам Мирча Кришан. Питат го за папрата, а той върти, суче, само за краставицата говори. Българският туризъм от години страда от презастрояване и бетонен терор по бреговете. Вече строим подпорни стени с къщички за птици, които не са точно за летящи птици. Алчни концесионери искат по 30-40 лв за шезлонги. Ресторанти надписват сметки, искат космически цени за ястията и алкохола. Морето е пълно с фекалии. Историческите ни обекти тънат в буренаци и забрава, няма пътища към тях. Няма реклама за българския туризъм, няма реклама за историческит обекти, никой не знае за нашата дълга 13-вековна история.
Но Министър Николова се загрижила за националната кухня от Балкантурист.
СССР - родина на всички безотечественици!
При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното!
Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две!
Всички комунисти - под земята!
25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР!
Който не познава Сибир, той не познава СССР!
Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт!
До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
Явно четенето с разбиране и осмисляне на текст не е силата на едно 95% от преждекоментиралите. А се хвалят, какво елитно соц образование са получили. Майко мила, жалка история, един текст да не могат да осмислят ... Верно, текста е пиднесен дали тенденциозно, дсли некадърно ,,, Лоша работа ...😱
Frieren für die Freiheit.
Tempolimit für die Freiheit.
Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?
Между другото качеството на менюто си личи по десертите. 98% от ресторантите имат ОТЧАЙВАЩО меню с десерти от обичайните заподозрени:
1. Сладолед във вариации - топка, мелба или директно от фризера на производителя.
2. „Домашна“ бисквитена торта. Нямам думи! А като добавят и „по стара бабина рецепта“ направо умирам. В краен случай парче торта готова от хладилника произведена от незнайно кого.
3. Крем карамел. Обикновено от пликче. По-парвенюшките - крем брюле.
4. Палачинка. 5-6 позиции с различен пълнеж, а защо не и сладоледа от т.1
5. Плодове. Според сезона разбира се. На парче. В краен случай - плодова салата (когато трябва да се поизрежат разкапващите се плодове от предното изречение.
6. Цедено кисело мляко с смокини, мед, сладко каквото има. Булгар, булгар! Махнахме им главите на чужденците с таз гурме кулинария.
7. Лава-кейк, шоколадово суфле и пр. Със сладолед от т.1 разбира се. Тук има лека илюзия за нещо специално, освен ако не знаеш, че обикновено формичката със сместа стои замразена и после се мята директно във фурната. Единствения „майсторлък“ е да спазиш точно време (до секунди) на точна температура и сервитьора да не го забрави на шубера...
Други „традиционни“ десерти за щастие почти не се срещат по ресторантите - грис халва, мляко с ориз, крем малеби.
@)----,--'--
Тази калинка трябва да гледа някое интервю с Каха Бендукидзе - бащата на грузинските икономически реформи при президента Саакашвили. А и не само тя, а и цялото правителство, съставено от откровени идиоти. А след това да се опита да осъзнае какво говори този гениален човек, чиято основна концепция е пределно проста - държавата не трябва да се занимава с икономика, не трябва да се бърка на хората и фирмите, а трябва да създаде рамка, в която всеки индивид и търговско дружество са напълно свободни в действията си.
Поздравления, за това че споменахте с добро Каха Евтандилович. Беше велик предприемач, но и един от първите, които шайката на Путин отряза. Успя да се спаси навреме в Грузия.
Искахте нов министър, на ви сега нов министър :)Предполагам и тая няма ви хареса. Абе направо го закрийте това министерство, заедно с още 5-10 безполезни. :)
С'я, сама по себе си идеята да има някакъв защитен кулинарен асортимент и стандарт не е лоша.
Лошо е налагането насила на такива стандарти върху частния бизнес. Толкова ли не могат да разработят някакво традиционно меню, да го промотират, но да го направят препоръчително, и всеки ресторант/хотел ще го предлага, само ако иска?
Ама дай му на утайката власт и почва да командори, дали заради комплекси от свиркаджийство, дали от друго.
"The nation which can prefer disgrace to danger is prepared for a master and deserves one." || Economic Left: -3.75 || Social Authoritarian: 1.38
Обяснявам за всички "десни" - не е работа на държавата да се вре в ресторантите и да определя, предлага или промотира какво меню предлагат. Ако има търсене, ще го направят сами. Ако няма - няма
Тия туристи не са дошли тука за храната. Тях ги интересува какво има за пиене. Новата министърка да се съсредоточи във винпромите, да не пипа мешаната скара.
В момента завършвам маг. Туризъм УХТ и ги знам колко са смотани, ама тази инициатива ептем изби рибата... Тоя Моллов е голям калъф! И така ли никой от колегите в катедрата по "Хранене и туризъм" не намери сили да му каже, че това е лоша идея...
Без да съм някакъв фен на чужбина, как пък в едно меню в гръцки ресторант не видях грамаж на порцията и алергените в него. Ако това се случи в България, БАБХ ще го разкости този ресторант...
Традиционната баница на баба ми (лека ѝ пръст) нямаше нищо общо с традиционната баница на майка ми - снаха ѝ (да ми е жива и здрава), която няма нищо общо с баницата на жена ми (снаха ѝ). Кошмар за всеки чиновник - какво ще контролира.
Въобще - кой чиновник ще го измисли един ресторант по-добре от частника, бе калинки загубени...
Е, такава пародия на държавно управление никога не е било. Непрекъснатите прояви на неграмотност щяха да са смешни, ако не бяха толкова трагични. Оставка, палячовци! п.п. Новото меню непременно да бъде преведено на английски лично от министерката, за да не стане някаква грешка с разни нескопосни преводачи.
Леп, домус червен лук, чубричка. бобец на закуска,, и резлива мездришка 55 рикийка градса, ей го менюто, аз го фанах!
Абе зелки, оставете бизнеса сам да си направи менюто, който може ще остане, който е кьопав ще го ядат червеите и т'ва е. Азе като съм в Сф, си ходя в БДС, освен няколкото ъндърграунд кибапчийници по места.
Мислехме, че Бареков е недостижим в английския! Но новата Министърка на туризма буквално го слага в малкия си джоб! Барека "ряпа да яде" пред "фарси-то" на секретарката на Варели ;) Това "ЧУДО" ще ни представя по света и ще привлича чужденци в Бг :D Конграчулейшънс и #ОСТАВКА
От коленето на прасе по традиционно нема. Калинката да задължи ресторантьорите да колят и прасета пред чужденците...Тея не се ли умориха от тъпотии... Сменят калинката, ма тя по- зле от предната...
Предлагам и примерно меню: 1. Преди коленето на прасето: Закуската е ясна – Шкембе чорба с бира (задължително), може и повече от 2 бири, по желание на клиента, или ракия.
2. След коленето на прасето: За обяд – Осмянка с кисело зеле (ракията е задължителна) виното се заплаща допълнително и е по желание, десерт – кисел, компот или ракия. Следобедна закуска – Филийка с мед и масло (ако няма мед, с тахан халва и масло). За вечеря – Пръжки (джумерки) или каквото е останало от трапа и обяда плюс ракия (… и бира), десерт – ракия, кисело мляко с мед и плодове… и бира (виното се заплаща допълнително и е по желание).
Дневник, кви са тия предозирания... що не отворите една рубрика за неотложните спасителни решения на правителството, без които кво беше там - нацията щяла да изпука от глад или нещо такова... ето, само от ден първи имате
- пристанището на Доган - тола на Борис Марков - некви дребни пари за некви дребни мошеници, дето щели биле да съчиняват "традиционно меню"
айде бе, виното било по желание... виното върви в компотен буркан от ръка на ръка и нема такива лигавщини не искам - недей - ма закуска, ма обяд... от сутрина до който колкото изтрае, това е положението... тука да не ти е детската градина
До коментар [#90] от "ctpe30":айде бе, виното било по желание... виното върви в компотен буркан от ръка на ръка и нема такива лигавщини не искам - недей - ма закуска, ма обяд... от сутрина до който колкото изтрае, това е положението... тука да не ти е детската градина
И кво сега? - Ще отида на ресторант и няма да мога да си поръчам куиноа, суши и гуакамоле. Ще ме карат да ям дивашки храни като таратор, шопска салата или оная салата с печен пипер и чубрица, която само болното въображение на варвари може да измисли. Въобще не желая да споменавам щкембе чорба и пача. Само от звуците на тия думи ми прилошава. Баба ми доживя до 96 години само благодарение на това, че сутрин закусваше с авокадо сандвич, а като се върнеше от работа в ТКЗСТо и нахранеше животните, си наливаше чаша Совиньон Бланш и го пиеше с Камемберг.Забравих да спомена, че преди закуска винаги правеше половин час йога, медитираше 15 минути, а чак след това отиваше на блока да окопава царевица, порязва лозя и прочее.
На места явно цивилизацията още не е стъпила - виждам, за някои вина и сирена само сте чел, но дори не сте си направил труда да запомните наименованията и правописа. В края на краищата, научете го малко тоя правопис герберските тролове...
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
99
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Здравей БайХ-турист, този сезон К*роператора Герб предлага: катерене по подпорна стена, нощувка зад подпорна стена, подпиране на подпорна стена, скоростно зидане на подпорни стени (до края на мандата), посещение на брега на Морски Сарай по суша, разходка с джипка (пълно заснемане на тура и лично управлявана от БХ), посещение в свинеферма на всеки регион доминиран от ГЕРБ, посещение на магистрала построена лично от БХ, посещение на саниран блок, за желаещите снимка с БХ допълнително ние ПЛАЩАМЕ х500€.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK
tulup
Рейтинг: 1709 НеутралноТова антикомунистическо правителство само соц идеи генерира - то не бяха държавни бензиностанции, ограничения в печалбата на супермаркетите, сега и това
Не ме търсете преди обядКМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 ВеселоНа валерко голямата изгора !!! Калинка от сой !!!
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Чушкопек
Рейтинг: 242 Неутрално"Световната практика показва, че включването на храни и напитки в различни културни събития е предпоставка за привличането на 35% по-висок туристопоток спрямо събития, които имат само културен характер", поясни проф. Моллов.
Панта Рей: всичко се мени, всичко тече. Само Чушкопекът - не.Пламенчо откри топлата вода. Че то от памтивека, къде има софра, винаги има и кибици. Ама важното е, да се каже засукано.
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 ВеселоДо коментар [#4] от "proventuss":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Греда другарю.
danvan
Рейтинг: 688 НеутралноНе съм допускал, че може да има по голям идиот от Ангелкова ... човек се учи докато е жив ...
Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti SatКМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 ВеселоДо коментар [#5] от "Чушкопек":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Особено ако друг плаща софрата.
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 ВеселоДо коментар [#7] от "danvan":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Тази е тотал щета.
tulup
Рейтинг: 1709 НеутралноДо коментар [#7] от "danvan":
Не ме търсете преди обядТреперя да не сменят Барни, че може да намерят някой по-голям капацитет, неясно откъде
MyTwoCents
Рейтинг: 665 ЛюбопитноИ какви са традиционните храни? Най-вероятно от Балкантурист детството на министърката!
@)----,--'--Освен това какво ще правим? Традиционно или гурме? Явно министърката не е излизала от станциите на МС и не знае какво предлагат хотелите с традиционно чужди туристи.
Ако говорим за сериозните ол-инклузив хотели, то всички имат специални българска/балканска тематични вечери или ресторанти, както и елементи в менюто.
Между другото явно не е чувала какво искат британци и германци в ресторанта. Едните се оплакват, че няма ростбиф и йоркшир пудинг, другите че менюто е твърде за британци, трети че няма достатъчно за вегетарианци.
както се вика – няма угодия. Хеле пък за един министър на туризма и то вицепремиер.
proventuss
Рейтинг: 1047 НеутралноДругари са ти вълците в гората. Някакви хора не са се примирили с агресор, който да потъпчи възможността на едни хора да правят собствения си избор - Просто Кире за Априлското въстание
MyTwoCents
Рейтинг: 665 ГневноВ крайна сметка тая ще е министър от ден до пладне. По-добре да не се бърка много, защото само бели може да сътвори.
@)----,--'--В туризма много бързо се разваля и много бавно се гради наново.
realguru
Рейтинг: 2481 НеутралноИскахте нов министър, на ви сега нов министър :)
Предполагам и тая няма ви хареса. Абе направо го закрийте това министерство, заедно с още 5-10 безполезни. :)
proventuss
Рейтинг: 1047 НеутралноКато отидете в Гърция какво ядете? Сувлаки, мусака, гнешко джоланче. В Германия шницел, вурстчета, в Белгия пържени картофи и т.н. Аз например съм и кулинарен турист, искам да опитам местната кухня. Какво може да предложи един български ресторант освен традиционната скара?
Някакви хора не са се примирили с агресор, който да потъпчи възможността на едни хора да правят собствения си избор - Просто Кире за Априлското въстаниеDimiter Monev
Рейтинг: 10 НеутралноИмитиране на дейност. Толкова й разбира главата.
stedim
Рейтинг: 1926 НеутралноЗаглавието подвежда. Никой не може да наложи менюто в ресторант, но няма нищо лошо да има информация за начина на приготвяне на традиционни български ястия.
tulup
Рейтинг: 1709 НеутралноДо коментар [#15] от "proventuss":
Не ме търсете преди обядСигурен съм, че любовницата на някой заместник-премиер в Гърция е въвел сувлакито по ресторантите.
deymus
Рейтинг: 760 НеутралноТова е смехотворно!
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 ВеселоДо коментар [#12] от "proventuss":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Нервен си нещо. Що тъй ???
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 ВеселоДо коментар [#15] от "proventuss":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!За теб специално Имамбаялдъ.
Padrino
Рейтинг: 826 ВеселоЕдната правеше приложения за чадъри, другата ще се прави на готвач 😁😁😁
Тези с конкурс ли ги избират бре? Коя от коя по тъпи 😁😁😁
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 ВеселоДо коментар [#22] от "padrino":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Това им е експертизата на калинките.
Индиана
Рейтинг: 501 НеутралноЕ, доживях отново да върнат таратора със стъргани краставици, дветете кюфтета с гарнитура лютеница "Хоро" и боб и зеле. Евала на тая тлъста патриотарска калинка. Вече ще казва и какво да ядем по ресторантите, пардон, стола на почивната станция. А бунгалата кога ще ги връщате ?
ОСТАВКА и ВЪН !
Dimiter Monev
Рейтинг: 10 НеутралноДа си направят държавни ресторанти (като държавните бензиностанции) и там да си налагат мутренското меню.
bacillus
Рейтинг: 8 НеутралноДобре бе, тия калинки с конкурс за тъпота ли ги избират? Или за дълбоко гърло?
proventuss
Рейтинг: 1047 НеутралноАз ли? Нищо подобно, пия си Бексчето, ям вурстчета и не гледам българска телевизия.
Ти си в БГ, като гледам, набираш като Балканче на баир. Пази си нервите за изборите догодина. Някакви хора не са се примирили с агресор, който да потъпчи възможността на едни хора да правят собствения си избор - Просто Кире за Априлското въстание
Padrino
Рейтинг: 826 ВеселоТи от коя част на България си бре капацитет? Ако си мислиш, че Българската кухня е скара ти не си наред в главата, или си по скоро всичко друго но НЕ И БЪЛГАРИН 😁😁😁😁😁😁
liz31552545
Рейтинг: 29 НеутралноПредишната министърка пет години с чадърите и шезлонгите се занимаваше, тая с манджите...
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Индиана
Рейтинг: 501 НеутралноДо коментар [#15] от "proventuss":
Ти май продължаваш да не разбираш. И сега може да ядеш "традиционно българско меню" в определени ресторанти. Ако има такова търсене, ще се наотворят хиляди кръчми с подобни менюта. Не работа на министерство да определя рецептите на заведенията, че и да "въвежда" и препоръчва.
Padrino
Рейтинг: 826 ВеселоЗа Бунгалата трябва да изчакаш малко, първо Профсъюзните карти за почивка да дойдат 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
djb95
Рейтинг: 482 НеутралноЛюбовницата на Моллов от борда по туризъм Карастоянова му намира работа с държавно преоектче
Kamenarski
Рейтинг: 324 НеутралноОт коленето на прасе по традиционно нема. Калинката да задължи ресторантьорите да колят и прасета пред чужденците...
НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!Тея не се ли умориха от тъпотии... Сменят калинката, ма тя по- зле от предната...
Koothrapalli
Рейтинг: 225 ВеселоЩе се преоткрие шопската салата отново.
uej03527584
Рейтинг: 485 Неутралноного арна снимчица.па и навремето балкантурст и ресевето си беха супер кръчми
Сахаров
Рейтинг: 519 НеутралноМоже да стане с шопска салата! Убеден съм! Обаче не и с тази на Валериевица! Дори и да изкопира рецептурниците, шопската салата на Валериевица няма да има нищо общо с тази на Балкантурист... Просто вкусът го няма! Няма го ароматът! Сочността... текстурата на домата... Политиката при семената е тотално сбъркана! Веднага след нея и технологията на отглеждане, преди всичко хидропониката... Доматите в България и Германия са едни и същи! Плюс това производството 89-та е 900к тона, а 2018 - 150к тона и 100к внос...
I shave with Occam's razor****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
дерибеев
Рейтинг: 2867 НеутралноВ момента всеки назначен "шеф" има собствена представа дори за таратор и кебабче.
всеки коментар може и ще бъде използван срещу васhttp://www.bdsfood.bg/
https://www.kulinarium.bg/рецепти/супи/таратор-с-авокадо/
hrz01609732
Рейтинг: 8 НеутралноМинистърката е истинска карикатура. Тъпа и грозна
65
Рейтинг: 183 НеутралноТрадиционните туристи ги няма никакви, но има традиционна ботевградска калинка министър ПБП!
asroma1927
Рейтинг: 850 НеутралноТази калинка трябва да гледа някое интервю с Каха Бендукидзе - бащата на грузинските икономически реформи при президента Саакашвили. А и не само тя, а и цялото правителство, съставено от откровени идиоти. А след това да се опита да осъзнае какво говори този гениален човек, чиято основна концепция е пределно проста - държавата не трябва да се занимава с икономика, не трябва да се бърка на хората и фирмите, а трябва да създаде рамка, в която всеки индивид и търговско дружество са напълно свободни в действията си.
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 НеутралноДо коментар [#33] от "padrino":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Пуснаха ги.
Padrino
Рейтинг: 826 ВеселоТаратор с Авокадо?? 😁😁😁
Недей така моля те Дерибейка, точно ще сядам на вечеря....
irobot
Рейтинг: 535 НеутралноДо коментар [#1] от "tulup":
Традиционно българско меню от 1975:
Салати:
- Шопска
Скара:
- Кюфте
- Кебапче
- Шишче
Десерт:
- Мляко с грис
- Крем карамел
Padrino
Рейтинг: 826 ВеселоКмете, това сериозно ли е? 😁😁😁 Кажи ми че се шегуваш, моля те.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
accidental
Рейтинг: 791 НеутралноЗащо не "традиционно българско меню"?
Скоро бях в Еквадор и там ти дават две менюта едното традиционно и едно фюжън
Аз винаги си избирах традиционното меню
Cuy asado (Хамстер)
Llapingachos картофени палачинки
Churrasco ecuatoriano месо на грил със странни подправки
Mote pillo
Ceviche de camarón
Bolones de verde
Locro de papa
Таралеж
Рейтинг: 2444 Неутрално- и какво ядете в България?
-кебапчета
-и това какво е?
-мляно месо с подправки
-друго какво ядете?
-кюфтета
-а това какво е?
-мляно месо с подправки
-нещо друго?
-кърначета, мляно месо с подправки
-а нещо друго ядете ли?
-луканка
eef18649573
Рейтинг: 8 НеутралноЗадължително е да върнат социалистическия рецептурник в ресторантите. Нека си готвят и модерни ястия, но когато правят нещо традиционно следва да е от качествени съставки и по стандарт, за да не свалят нивото на туристическата услуга. И не е лошо например да се въведе некакъв държавен сертификат за заведенията. Например, като влезеш в такъв ресторант да знаеш, че всичко се приготвя от пресно месо, пресна риба, пресни/замразени небланширани зеленчуци, сирене от млеко и пр.
MyTwoCents
Рейтинг: 665 ГневноЗащото в Еквадор има (вековни) традиции и местни продукти, а в България не. Затова.
Всичко, което един министър (от нейния ранг) може да има представа за традиционно българско е рецептурника на Балкантурист.
Най-старите ни „традиции“ могат да се намерят в готварските книги от началото на ХХ век. Между другото там салати няма, а ястията са си по-скоро балкански. @)----,--'--
Един вампир броди из Европа
Рейтинг: 2194 НеутралноЖалко, че не е жива да спаси и тя туризма. Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
chicago514
Рейтинг: 1274 ВеселоКое ли ще е това традиционно българско меню дето го нямат на балканите!?Аз се сещам за едно ама то беше само за българи-студени кебапчета с вкиснал боб с лютеница-топла бира - шопска със сиренце.Ако кихнеш може и луканка и кола да добавят.
MyTwoCents
Рейтинг: 665 ВеселоМдааа, и да задължат китайските ресторанти да ползват само китайски продукти... @)----,--'--
Един вампир броди из Европа
Рейтинг: 2194 НеутралноХодил съм на морето, правил съм изследвания, анкети, интервюта, знам как изглеждат нещата от гледна точка на чуждестранните туристи, на чуждите туроператори, на българския персонал и т.н. Госпожата няма никаква представа. Помен от представа. Тук помага само евтаназия (в професионално отношение, разбира се).
Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)Lou
Рейтинг: 2147 НеутралноЯсно. За проблемите на българския туризъм е виновна храната. Тупистите искат да ядат мусака и шопска салата, пък ние им предлагаме пържени картофи и кебапчета. И заради това те се тълпят на плажовете в Гърция и Турция, при нас не идват.
СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!Все едно слушам Мирча Кришан. Питат го за папрата, а той върти, суче, само за краставицата говори. Българският туризъм от години страда от презастрояване и бетонен терор по бреговете. Вече строим подпорни стени с къщички за птици, които не са точно за летящи птици. Алчни концесионери искат по 30-40 лв за шезлонги. Ресторанти надписват сметки, искат космически цени за ястията и алкохола. Морето е пълно с фекалии. Историческите ни обекти тънат в буренаци и забрава, няма пътища към тях. Няма реклама за българския туризъм, няма реклама за историческит обекти, никой не знае за нашата дълга 13-вековна история.
Но Министър Николова се загрижила за националната кухня от Балкантурист.
DDR
Рейтинг: 2173 РазстроеноЯвно четенето с разбиране и осмисляне на текст не е силата на едно 95% от преждекоментиралите. А се хвалят, какво елитно соц образование са получили. Майко мила, жалка история, един текст да не могат да осмислят ...
Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?Верно, текста е пиднесен дали тенденциозно, дсли некадърно ,,,
Лоша работа ...😱
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 НеутралноДо коментар [#47] от "padrino":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!За ваучерите за почивка не си ли чул?
КМЕТ В СЯНКА
Рейтинг: 4042 НеутралноДо коментар [#52] от "Eef18649573":
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!Въведен е но корумпетата не го спазват.
ГАРАНТИРАНО от ГЕРБ !
MyTwoCents
Рейтинг: 665 ЛюбопитноМежду другото качеството на менюто си личи по десертите. 98% от ресторантите имат ОТЧАЙВАЩО меню с десерти от обичайните заподозрени:
1. Сладолед във вариации - топка, мелба или директно от фризера на производителя.
2. „Домашна“ бисквитена торта. Нямам думи! А като добавят и „по стара бабина рецепта“ направо умирам. В краен случай парче торта готова от хладилника произведена от незнайно кого.
3. Крем карамел. Обикновено от пликче. По-парвенюшките - крем брюле.
4. Палачинка. 5-6 позиции с различен пълнеж, а защо не и сладоледа от т.1
5. Плодове. Според сезона разбира се. На парче. В краен случай - плодова салата (когато трябва да се поизрежат разкапващите се плодове от предното изречение.
6. Цедено кисело мляко с смокини, мед, сладко каквото има. Булгар, булгар! Махнахме им главите на чужденците с таз гурме кулинария.
7. Лава-кейк, шоколадово суфле и пр. Със сладолед от т.1 разбира се. Тук има лека илюзия за нещо специално, освен ако не знаеш, че обикновено формичката със сместа стои замразена и после се мята директно във фурната. Единствения „майсторлък“ е да спазиш точно време (до секунди) на точна температура и сервитьора да не го забрави на шубера...
Други „традиционни“ десерти за щастие почти не се срещат по ресторантите - грис халва, мляко с ориз, крем малеби. @)----,--'--
MyTwoCents
Рейтинг: 665 ВеселоА може би нещо по фино – лоботомия?
@)----,--'--
Торбеш
Рейтинг: 1281 Неутрално"он-че-нече-че руча-качамак-де-че-оди-макя-му-мечка!"
Като българин съм горд, че думата "неудачник" е незаменяема чуждица в българския език, заемка от руския език.къдрав и сам се стриже
Рейтинг: 8 Неутралномного българосричащи малко българи
nema_labavo
Рейтинг: 1328 НеутралноПо държавните потели и столове може да си правят каквото искат меню.
karabastun
Рейтинг: 1974 НеутралноПоредната тъпотия!
[email protected]ivangabrovo
Рейтинг: 596 НеутралноПоздравления, за това че споменахте с добро Каха Евтандилович. Беше велик предприемач, но и един от първите, които шайката на Путин отряза. Успя да се спаси навреме в Грузия.
Локомотив
Рейтинг: 689 ЛюбопитноНа теб харесва ли ти този министър?
Ако да - ЗАЩО?
karatista
Рейтинг: 3846 Неутралнохааха и дебелия несебърски бос на ресторанта каза: "е сега ще го оправим менюто, вашта @№&$^@№&$".
ако иска да доведе туристи от европа, първо да декриминализира марихуаната. те хората си знаят, какво им трябва
Ivanov
Рейтинг: 307 НеутралноДо коментар [#43] от "asroma1927":
Поздрави!Не знаех, че в света имало управляващи либертарянци! Евала! Визи има ли?
Чубакът
Рейтинг: 279 НеутралноС'я, сама по себе си идеята да има някакъв защитен кулинарен асортимент и стандарт не е лоша.
"The nation which can prefer disgrace to danger is prepared for a master and deserves one." || Economic Left: -3.75 || Social Authoritarian: 1.38Лошо е налагането насила на такива стандарти върху частния бизнес. Толкова ли не могат да разработят някакво традиционно меню, да го промотират, но да го направят препоръчително, и всеки ресторант/хотел ще го предлага, само ако иска?
Ама дай му на утайката власт и почва да командори, дали заради комплекси от свиркаджийство, дали от друго.
tulup
Рейтинг: 1709 НеутралноДо коментар [#48] от "Eef18649573":
Не ме търсете преди обядВие освен да обиждате друго можете ли?
Обяснявам за всички "десни" - не е работа на държавата да се вре в ресторантите и да определя, предлага или промотира какво меню предлагат. Ако има търсене, ще го направят сами. Ако няма - няма
pilgrim
Рейтинг: 246 НеутралноТия туристи не са дошли тука за храната. Тях ги интересува какво има за пиене. Новата министърка да се съсредоточи във винпромите, да не пипа мешаната скара.
shouten
Рейтинг: 225 НеутралноВ момента завършвам маг. Туризъм УХТ и ги знам колко са смотани, ама тази инициатива ептем изби рибата... Тоя Моллов е голям калъф! И така ли никой от колегите в катедрата по "Хранене и туризъм" не намери сили да му каже, че това е лоша идея...
blondofil
Рейтинг: 1743 НеутралноДай да внесем камериерки от Куба!
Zdravko Krastev
Рейтинг: 686 РазстроеноНе ви знам вас, колеги, но на мен ми потекоха лигите от снимката...
ctpe30
Рейтинг: 248 ВеселоХа ха ха, бирата липсва в закуската, колега.
Роси
Рейтинг: 7093 НеутралноТази ще се окаже по-тъпа от Ангелкова. А мислехме, че по-лошо не може.
inn
Рейтинг: 1545 НеутралноБез да съм някакъв фен на чужбина, как пък в едно меню в гръцки ресторант не видях грамаж на порцията и алергените в него. Ако това се случи в България, БАБХ ще го разкости този ресторант...
Традиционната баница на баба ми (лека ѝ пръст) нямаше нищо общо с традиционната баница на майка ми - снаха ѝ (да ми е жива и здрава), която няма нищо общо с баницата на жена ми (снаха ѝ). Кошмар за всеки чиновник - какво ще контролира.
Въобще - кой чиновник ще го измисли един ресторант по-добре от частника, бе калинки загубени...
Fiji
Рейтинг: 668 НеутралноДесерт сутляш.
дерибеев
Рейтинг: 2867 НеутралноДо коментар [#59] от "DDR":
всеки коментар може и ще бъде използван срещу васТочно, ++++++. Представянето си е таван в експертизата родила ... хвърляне на каскети
дерибеев
Рейтинг: 2867 НеутралноДо коментар [#71] от "Ivanov": либертарянци
всеки коментар може и ще бъде използван срещу васАз пък не знаех, че някой е способен (дори на ум) да го изпише това
glh451118348
Рейтинг: 586 НеутралноЕ, такава пародия на държавно управление никога не е било. Непрекъснатите прояви на неграмотност щяха да са смешни, ако не бяха толкова трагични.
Оставка, палячовци!
п.п. Новото меню непременно да бъде преведено на английски лично от министерката, за да не стане някаква грешка с разни нескопосни преводачи.
bretschneider
Рейтинг: 497 НеутралноЛеп, домус червен лук, чубричка. бобец на закуска,, и резлива мездришка 55 рикийка градса, ей го менюто, аз го фанах!
Абе зелки, оставете бизнеса сам да си направи менюто, който може ще остане, който е кьопав ще го ядат червеите и т'ва е. Азе като съм в Сф, си ходя в БДС, освен няколкото ъндърграунд кибапчийници по места.
bretschneider
Рейтинг: 497 НеутралноДо коментар [#77] от "zdra4":
Не понасям шкембето, но си го правя със гъби кладница, конфигурацията е същата, лют пипер, чесън и ако е минало 4 часа следобед една малка ракийка
Лъв
Рейтинг: 741 ВеселоГЕРБ: Имаме работа за вършене
Работата: Да върнем Балкантурист :)))))))))))))
Калинките ВЪН барабар с малоумния ви вожд!
DeepFake
Рейтинг: 8 НеутралноМи, лайк министър ъф туризъм, тинк дет Балкантурист ис вери гут. Гут фор дъ сосиети ъф пипъл араунд дъ уърлд.
Мислехме, че Бареков е недостижим в английския! Но новата Министърка на туризма буквално го слага в малкия си джоб! Барека "ряпа да яде" пред "фарси-то" на секретарката на Варели ;) Това "ЧУДО" ще ни представя по света и ще привлича чужденци в Бг :D
Конграчулейшънс и
#ОСТАВКА
https://gospodari.com/новият-министър-на-туризма-в-схватка-с/?fbclid=IwAR2w9GqsgRKMUL8sihLc0FASvQB9MyCtWSsaO7pMVCz2KN9FnwfOcid9Otg
guadeloupe.11
Рейтинг: 337 ВеселоНепременно трябва да възкресят традиционната социалистическа закуска - парче сирене, салам, краставица и конфитюр, неизменно плеснат върху сиренето!
ctpe30
Рейтинг: 248 НеутралноПредлагам и примерно меню:
1. Преди коленето на прасето:
Закуската е ясна – Шкембе чорба с бира (задължително), може и повече от 2 бири, по желание на клиента, или ракия.
2. След коленето на прасето:
За обяд – Осмянка с кисело зеле (ракията е задължителна) виното се заплаща допълнително и е по желание, десерт – кисел, компот или ракия.
Следобедна закуска – Филийка с мед и масло (ако няма мед, с тахан халва и масло).
За вечеря – Пръжки (джумерки) или каквото е останало от трапа и обяда плюс ракия (… и бира), десерт – ракия, кисело мляко с мед и плодове… и бира (виното се заплаща допълнително и е по желание).
enter_k
Рейтинг: 393 НеутралноТиква в мъжки или женски род е?
7777
Рейтинг: 2334 НеутралноДо коментар [#89] от "guadeloupe.11":
A man without faith is like a fish without a bicycle.Може и соц менюто от детските градини: за следобедна закуска филия с шипков мармалад и купчинка настъргани моркови.
extraCACA
Рейтинг: 1706 НеутралноДневник, кви са тия предозирания... що не отворите една рубрика за неотложните спасителни решения на правителството, без които кво беше там - нацията щяла да изпука от глад или нещо такова... ето, само от ден първи имате
- пристанището на Доган
- тола на Борис Марков
- некви дребни пари за некви дребни мошеници, дето щели биле да съчиняват "традиционно меню"
extraCACA
Рейтинг: 1706 НеутралноДо коментар [#90] от "ctpe30":
айде бе, виното било по желание... виното върви в компотен буркан от ръка на ръка и нема такива лигавщини не искам - недей - ма закуска, ма обяд... от сутрина до който колкото изтрае, това е положението... тука да не ти е детската градина
extraCACA
Рейтинг: 1706 Неутралное чие е шкембето, като още не си заклал прасето?
ctpe30
Рейтинг: 248 НеутралноТочно заради „буркана” е по желание и с доплащане – чакаме гости от Европата, се пак.
До коментар [#95] от "extraCACA":
Е де, кой прави Шкембе чорба със свинско?
Chung Kuo
Рейтинг: 241 НеутралноНа места явно цивилизацията още не е стъпила - виждам, за някои вина и сирена само сте чел, но дори не сте си направил труда да запомните наименованията и правописа. В края на краищата, научете го малко тоя правопис герберските тролове...
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
enter_k
Рейтинг: 393 НеутралноЗдравей БайХ-турист, този сезон К*роператора Герб предлага: катерене по подпорна стена, нощувка зад подпорна стена, подпиране на подпорна стена, скоростно зидане на подпорни стени (до края на мандата), посещение на брега на Морски Сарай по суша, разходка с джипка (пълно заснемане на тура и лично управлявана от БХ), посещение в свинеферма на всеки регион доминиран от ГЕРБ, посещение на магистрала построена лично от БХ, посещение на саниран блок, за желаещите снимка с БХ допълнително ние ПЛАЩАМЕ х500€.