На живо

Политическото напрежение: Стоилов иска проверка на случайното разпределение на делата

Янаки Стоилов

© Лили Тоушек

Янаки СтоиловДневник" събира важните политически новини и реакциите по тях.
Министърът на правосъдието Янаки Стоилов иска проверка на случайното разпределение на делата в Софийския градски съд, съобщи БНТ. Повод е това, че един и същи съдия спря вписването на новите ръководства на държавни дружества и с това предизвика негативни оценки на министрите на икономиката Кирил Петков и регионалното развитие Виолета Комитова .


Твърде ограничен е кръгът на хората, между които се прави подборът и това поставя под съмнение самия случаен избор", заяви Янаки Стоилов в Пловдив, където участва в дискусия посветена на 30-годишнината от приемането на Конституцията..

Министерството на туризма ще излезе утре с указания, които да улеснят туроператорите при кандидатстването за държавната помощ от 16.5 милиона лева. Парите са предназначени за разплащане към клиенти с неосъществени пътувания през миналата година заради COVID пандемията.


Това стана известно след среща на служебният министър Стела Балтова с протестиращите туроператори от сдружението "Бъдеще за туризма".


"Аз мисля, че ще се постигне споразумение, което всъщност ще означава, че средствата ще бъдат разходвани правилно и прозрачно. Това е държавна безвъзмездна помощ, която е предназначена за тези туроператори, които изпитват ликвидност или частична ликвидност - имат затруднения, за да могат да върнат парите на гражданите - тези, които са платили техните почивки", каза Балтова, цитирана от БНР.


Опасенията на туроператорите са, че ако се стигне до нова нотификация от Европейската комисия за условията за кандидатстване, браншът няма да издържи още месец и половина.


На 10 юни Министерски съвет прие постановление, което урежда реда и начина, по който ще се изплаща втората част от планираните за бранша 51 млн. лева. Размерът на финансирането ще е до 15% от оборота за 2019 г., но не повече от дължимата сума по туристическите пакети за неосъществени пътувания. Процедурата за приемане на документи започва от 1 юли. Очаква се в края на юли да започнат изплащани парите.

Пеканов съобщи на Фандъкова, че София ще получи с 200 млн. лв. по-малко

Политическото напрежение: Стоилов иска проверка на случайното разпределение на делата

© Георги Кожухаров


Европейските пари за София ще бъдат намалени. Това е съобщил вицепремиерът по европейските средства Атанас Пеканов по време на среща с кмета на столицата Йорданка Фандъкова. "За пореден път заявявам категорично, че логиката на моята позиция по отношение на финансирането за столицата е чисто икономическа. Пет от шестте района на страната ни са сред най-бедните в цяла Европа. Районът на София не попада сред тях, а продължава да получава несъразмерно голяма част от средствата и парите ще бъдат намалени", е заявил още Пеканов.


"Отворихме тази дискусия, защото е дългосрочно важна за развитието на България. Никога не сме поставяли под въпрос важността на Софийското метро като водещ проект. Въпреки, че сме убедени, че това не е най-правилният механизъм за финансиране на важни инфраструктурни проекти, в нито един момент не сме застрашавали метрото. Но намаляване на средствата за столицата трябва и ще има. По настоящите ни разчети е нужно намаляване на финансирането по Плана с около 200 млн. лв. Правилно е тези пари да отидат за образование и здравеопазване на всички български граждани, а не само към отделни проекти в столицата", категоричен е бил вицепремиерът.


Пеканов и експертният му екип са заявили, че е сериозна грешка за общата стратегия на страната административното задържане на София в Югозападния район за планиране. Преобладаващата част от столиците в ЕС са отделени в самостоятелни икономически райони. Единствено България продължава да не следва този подход с цел да гарантира повече средства специално за столицата. Решението да не се извади област София от Югозападния район от предишното правителство за идния програмен период ни вещае съответно допълнителни проблеми и рискува парите за останалите населени места от Югозападния район, са казали още те.


Според Пеканов в столицата не е установен устойчив модел на финансиране на инфраструктурните проекти и до известна степен е научена да получава "безплатен обяд". Европейските институции от години ни казват, че това трябва да спре и че парите, които ни дават, трябва да отиват за сближаване, а не приоритетно за единствения ни район, който се справя малко по-добре. Съответно именно той трябва да търси по-добри и устойчиви модели да се финансира в по-голяма степен със собствени приходи.

Проверка на тол системата показа куп проблеми

Проверка на тол системата, възложена от служебния министър на регионалното развитие Виолета Комитова, показва, че приходите от нея намаляват и при сегашният начин на работа, тя няма как да е печеливша. Открито е също, че при сключения договор за поддръжка с изградилата системата фирма "Капш Трафик Сълюшънс" за 146 млн. лв. за 5 години, АПИ плаща и за резервните части, а компанията се грижи само за софтуерната поддръжка. На среща с "Капш" не е станало ясно с какъв екип разполага за тази цел.
Политическото напрежение: Стоилов иска проверка на случайното разпределение на делата

© Георги Кожухаров


На пресконференция днес зам.-министърът на МРРБ Захари Христов съобщи, че в момента тол системата дори не се самоиздържа, а при въвеждането и идеята е била повече от половината от приходите да се влагат в инфраструктурата. Контролът е занижен, като от 295 контролни точки с камери, действат не повече от 100. Причината е, че е трябвало контролът да става автоматично, чрез софтуер, но той не е бил инсталиран и сега всички данни се обработват на ръка. В резултат има и над 200 хил. необработени нарушения за над 70 млн. лв.


Това е трета проверка, възложена от министър Комитова, като до момента бяха открити нарушение в сключването на договори за укрепване на свлачища и изграждане на отсечки от магистрала "Хемус".


Подробности тук

Какво показа проверката на тол системата

Транспортният министър смени шефа на БДЖ

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров освободи от длъжност председателят на Съвета на директорите и изпълнителният директор на "Холдинг БДЖ" ЕАД Григори Григоров и Никола Василев, съобщи пресцентърът на министерството. Поводът е влошаването на показателите на експлоатационната дейност на дружеството в сравнение с 2020 г. От началото на годината са реализирани 71 333 мин. закъснения на 4710 влака в пътническите превози, а силно влошеното състояние на подвижния състав и лоша организация при товарните превози, са довели до отлив на товародателите.
Политическото напрежение: Стоилов иска проверка на случайното разпределение на делата

© Юлия Лазарова


Посочва се също, че поръчаните 15 електрически локомотива Siemens "Smаrtron" не отговарят на европейските изисквания за оперативна съвместимост и националния план за внедряване на системата за управление на влаковото движение. Открити са нередности в процедурите по Закона за обществените поръчки, а хигиената във влаковете е ниска.


В последните месеци от мандата на кабинета "Борисов 3" ръководството на БДЖ се хвалеше с намаляване на дълговете, модернизация на подвижния състав и ремонти на инфраструктурата. В края на миналата година БДЖ получи и първите нови локомотиви от 34 години насам.


Подробности тук.

Агенцията за национална сигурност проверява енергийния холдинг

Валентин Николов

© Цветелина Белутова

Валентин Николов


Държавна агенция "Национална сигурност" е започнала проверка в Българския енергиен холдинг, съобщи БНТ. Агентите на ДАНС още преди седмица са започнали проверки на част от сделките, сключвани от БЕХ. Проверява се и как е защитена служебната информация, която се съхранява в холдинга. Пред "Нова телевизия" изпълнителният директор на дружеството Валентин Николов коментира, че става въпрос за рутинни проверки от страна на агенцията, както и за проверка по сигнал.


При първият си брифинг преди месец служебният министър на енергетиката Андрей Живков обяви, че дружествата в сектор енергетика, обединени под шапката на Български енергиeн холдинг, имат дългове за 2.5 млрд. Лв. Като проблем той посочи, че БЕХ иззема извънредни дивиденти от печелившите дружества и така "проблемът се прехвърля от болната глава към здравата".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (146)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1821 Неутрално

  Христо Комарницки:
  „Борисов напълни високите етажи с мутри и милиционери,
  гербав елит по негов образ и подобие.
  Трябват сто Херкулеса да ринат сто дена тия обори.“

 2. 2 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4255 Весело

  "Държавна агенция "Национална сигурност" е започнала проверка в Българския енергиен холдинг, съобщи БНТ. Агентите на ДАНС още преди седмица са започнали проверки на част от сделките, сключвани от БЕХ. Проверява се и как е защитена служебната информация, която се съхранява в холдинга. Пред "Нова телевизия" изпълнителният директор на дружеството Валентин Николов коментира, че става въпрос за рутинни проверки от страна на агенцията, както и за проверка по сигнал."


  Става все по - горещо сред ортаците на сарая, а, шкаФ груп ! Вие милиардите ги имате за нищо, ама като дойде време да се плаща сметката...........

 3. 3 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1223 Неутрално

  Пък оттука какво може да излезе ум не ми го побира!

 4. 4 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3973 Неутрално

  А, дано намери нещо. Ама не вярвам. Пак ще кажат, че всичко е у ред. Без да е.

 5. 5 Профил на kzj35678888
  kzj35678888
  Рейтинг: 134 Неутрално

  Шефа на тая агенция не беше ли калинка на ДСБ (сега част от ДееБъ)?

 6. 6 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1694 Гневно

  Така изглежда властта на хунвейбинстващите неотроцкисти, които рублоидното хвърчило смята за " съюз на почтени хора"...
  "НЕ, БЛАГОДАРЯ"!!!

 7. 7 Профил на Боян Баянов
  Боян Баянов
  Рейтинг: 1821 Неутрално

  „Задълженията на „Топлофикация София" ще надхвърлят
  1 млрд. лева през 2024 г.“, 14.10.2020 г.
  www.investor.bg/energetika/472/a/zadyljeniiata-na-toplofikaciia-sofiia-shte-nadhvyrliat-1-mlrd-leva-prez-2024-g-313794/

 8. 8 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 920 Неутрално

  Данс на пееф проверява холдинг на пееф. Вътрешна проверка значи.

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 10. 10 Профил на Viktor Inox
  Viktor Inox
  Рейтинг: 131 Весело

  Милицията ко разбира от атомна енергия - освен атом отгоре 🎃🤣

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 13. 13 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  Шефа на тая агенция не беше ли калинка на ДСБ (сега част от ДееБъ)?
  —цитат от коментар 5 на kzj35678888


  Те калинките напоскедък са наводнили плажовете на черноморието. Явно протестират срещу политиката на служебното правителство.

 14. 14 Профил на kzj35678888
  kzj35678888
  Рейтинг: 134 Неутрално

  Кой предложи Спецов???

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 16. 16 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4234 Неутрално

  Тошко явно го е напекло слънцето...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 17. 17 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Весело

  Така изглежда властта на хунвейбинстващите неотроцкисти, които рублоидното хвърчило смята за " съюз на почтени хора"..."НЕ, БЛАГОДАРЯ"!!!
  —цитат от коментар 6 на selqnin


  Чудя се на кого ми напомня този фамозен, шикозен, претенциозен и официозен стил на изразяване и се сетих - Тома Биков!

 18. 18 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1267 Неутрално

  Помошшшшш викат моите хора в кабинетите!!!

  Обичам да грухтя и плюскам.
 19. 19 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 993 Неутрално

  До коментар [#14] от "kzj35678888":

  Коги питаш кой предложи Пеевски десебарите ти слагат плюсове - оти пеевски е враг
  Коги питаш кой предложи Спецов десебарите ти слагат минуси - оти Спецов/Божков е приятел.

  Така може да се ориентираш кои са добрите либерални олигарски и кой са лошите статукво олигарси.

 20. 20 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  Слави отказва дебат с Буци. Буци не иска с Христо Иванов. Явно по-големите партии не са склонни на дебати с по-малките.
  Не е много честно, но в крайна сметка разбираемо.
  Интересно дали БСП ще склони на дебат с ГЕРБ, за да разберем как стоят нещата с 2ро-3то място според вътрешните проучвания на партиите.

 21. 21 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 993 Неутрално

  До коментар [#15] от "bfb021063130":

  Ако човек дето си продава бизнеса с милион дългове на бездомник е мънинкото зло може да закрием спокойно държавата :)

 22. 22 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Тоя Тошо се изявява като бай Тошо... В парламента като вземеше трибуната, същите лайна, нищо конструктивно. И дебатът не е преговори...

 23. 23 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1223 Неутрално

  Тошко , тероризма е друга бира , тук става въпрос за обикновени крадци.

 24. 24 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4558 Любопитно

  "В понеделник лидерът на ГЕРБ предложи организирането на диспут с водачите на водещите политически формации. От ИТН отказаха. От "Демократична България" казват, че са готови на предизборен дебат с Борисов."

  Дано наистина се проведе подобен дебат! Освен от ДБ-О си мисля, че и от ИСМВ биха прели с удоволствие. Ако и от БСП и ДПС се присъединят ще бъде наистина интересно.

  А, ако от ИТН не се явят за пореден път ще покажат, че са страхливци... или че просто са толкова зле неподготвени политически, че не искат да се излагат и заради това не пращат свои хора, които да участват в политически предизборни дебати.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 25. 25 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1694 Разстроено

  момчетоо е диагнозата на това до къде стигна българският обществено - политически и партиен живот и дебат за 30 години....
  тъжна история!!!

 26. 26 Профил на geometar
  geometar
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Може и да ви е смешно но когато Тошковчетата влязат в правителството с любезното съдействие на Атанасов и Иванов, може и да се стъжни на някои хора, като първи ще го отнесат "кулаците".

 27. 27 Профил на satanail13
  satanail13
  Рейтинг: 663 Неутрално

  бавно БДЖ..

  Марс е изконна Американска територия!
 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 29. 29 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1273 Весело

  Шефа на тая агенция не беше ли калинка на ДСБ (сега част от ДееБъ)?
  —цитат от коментар 5 на kzj35678888


  Бъркаш се КЕВР, ама за вас е нормално нали има само един вожд слънце и от него зависи всичко, останалото са подробности!

 30. 30 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4430 Весело

  До коментар [#1] от "Боян Баянов":

  Защо не подскажете на тези хора, че Херкулес не е ринал нищо в Авгиевите обори, а е пуснал реката да отнесе торта? :-) Та и един Херкулес стига...

 31. 31 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4430 Любопитно

  До коментар [#24] от "Иво":

  Интересно, подобно обвинение от страна на Тошко Йорданов не е ли подсъдно?

 32. 32 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 2958 Неутрално

  Цитат:
  Тошко Йорданов за дебат с Борисов: С терористи не преговаряме
  "Американците с терористи не преговарят. Ние също", с тези думи зам.-председателят на партията "Има такъв народ"

  ----
  Ся, значи, колеги, ПО-ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН противник от мен на ББ у нас няма.

  Но такива ГРАНДИОЗНИ идиотии, каквито е изплющял Тошко, НИКОГА не трябва да се позволяват.

  Какво ни говори това изявление на Тошко!?
  Че Тошко е не само един ПЪЛЕН аматьор, но и РЯДКО заблудена в политиката ЕДНОДНЕВКА.

  -----
  Лозунги!
  1) Долу ББ!
  2) Долу Тошко!

 33. 33 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  "С терористи не преговаряме".

  Разказ на "очевидец" пред независима телевизия от времето, когато храбрият ни главен секретар лично ловеше бандити:
  - И тогава г-н Борисов хвърли една граната и се разлетяха ръце, крака, глави!
  - И после?
  - После гранатата избухна!

 34. 34 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1273 Весело

  Така изглежда властта на хунвейбинстващите неотроцкисти, които рублоидното хвърчило смята за " съюз на почтени хора"..."НЕ, БЛАГОДАРЯ"!!!
  —цитат от коментар 6 на selqnin


  Друго си е: "Аз съм прост и вие сте прости! За това се разбираме."
  Там си за с две ръце!

 35. 35 Профил на Boris Simeonov
  Boris Simeonov
  Рейтинг: 24 Неутрално

  Не само, че не трябва да се "преговаря"! Този психопат изобщо не трябва да се слуша и гледа! Токсично е! Време е да поема в затвора!

 36. 36 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  До коментар [#20] от "еспресо":

  Що да не иска, според мен Борисов - Х.Иванов ще е най-интересно, те си имат приказка от както му беше министър. Х.Иванов би се опитал да го провокира за шкафчета и пачки, Борисов може да се изнерви и да изпусне нещо пикантно и да стане комедия. С удоволствие бих го гледал тоя дебат. Със Слави няма да е интересно, той не може да каже една дума без сценарии а Борисов ще импровизира. С Нинова също би било пикантно но не мисля че тя би се съгласила.

 37. 37 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1694 Весело

  Е, сега вече "бдж" ще стане европейска железница с качествени и навременни услуги...
  Шегувам се!

 38. 38 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  До коментар [#24] от "Иво":

  Е не искам да гледам всичките глупаци наведнъж, нека са един на един. Ако са накуп те ще мус е нахвърлят и няма да му дадат възможност да сподели нищо пикантно от миналото си с него.

 39. 39 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  До коментар [#14] от "kzj35678888":Коги питаш кой предложи Пеевски десебарите ти слагат плюсове - оти пеевски е врагКоги питаш кой предложи Спецов десебарите ти слагат минуси - оти Спецов/Божков е приятел.Така може да се ориентираш кои са добрите либерални олигарски и кой са лошите статукво олигарси.
  —цитат от коментар 19 на rdb41527334

  А кога питаш, на кого плащаше Божков, какво се случва?

 40. 40 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 920 Неутрално

  https://www.svobodnaevropa.bg/a/31331519.html

  Това се е случило вчера сутринта. Значи пееф, който е подал сигнал до данс на пееф да провери холдинг на пееф, е имал и други занимавки - подбутнал е прокуратурата на пееф да подсети полицията на пееф (ОДМВР-Стара Загора) да тормози журналистка, писала за пееф и пеефщината. Вчера това. На 28-ми юни тоя година.

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 41. 41 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2014 Неутрално

  Унижение е да водиш разговор с гражданина Тошко Йорданов.

 42. 42 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  До коментар [#39] от "3biri":

  Доказателства някакви? Но поне всички знаем с кой си говори Х.Иванов след лайфовете, само ни го сподели.

 43. 43 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4255 Весело

  " "Американците с терористи не преговарят. Ние също", с тези думи зам.-председателят на партията "Има такъв народ" на Слави Трифонов Тошко Йорданов, отговоря на въпрос дали от формацията биха участвали в предизборен дебат с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи "Сега". В понеделник лидерът на ГЕРБ предложи организирането на диспут с водачите на водещите политически формации."

  Чак пък терористи - не ! От шкаФ груп предпочитаха корупцията, далаверите, лъжите ! Корупция, корупция и пак корупция - делата на бай Тошовия !

 44. 44 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6123 Неутрално

  Тошко има склонност да се изхвърля вербално.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 45. 45 Профил на Boris Simeonov
  Boris Simeonov
  Рейтинг: 24 Неутрално

  Знам, че на много от вас не е приятно. И аз не слушам чалга.. Но трябва да разберете, че това е процес! Няма как да получим Де Гол! Трябва да се признае, че ако не беше Слави, сега нямаше да има служебно правителство и щеше да ви управлява "коалиция за национално спасение" съставена от герб, дпс, бсп и останалите крадци! Слави засили организираната престъпна група за лично обогатяване към дъното! И това трябва да му се признае! Какъвто и да е! Та.. не сме цветета за мирисане за да имаме прекалени изисквания към някого дали бил чалгар или не! В края на краищата, Слави няма да бъде премиер. За мен е по-важно да бъдат издигнати достойни хора! Те от своя страна ще направят същото! Това е процес! Не може всичко да е тип-топ! На предните избори ни създадоха пречки, тук в чужбина, но на тези ще подкрепим братята си в България! Излезте и гласувайте! Пожелавам ви добър живот! България може да е богата, но прекалено много се крадеше до сега!

 46. 46 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6123 Неутрално

  До коментар [#36] от "m17": :С Нинова също би било пикантно но не мисля че тя би се съгласила."
  Навън, като мъже...
  Тя така искаше.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 47. 47 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1694 Весело

  До коментар [#44] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Какво да се прави - Бог е дал на всеки човек някакъв талант....

 48. 48 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  До коментар [#36] от "m17":

  Нинова вече веднъж му предложи да излязат и да се разберат като мъже, така че и там купонът ще е як.

 49. 49 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4255 Весело

  До коментар [#12] от "bfb021063130":

  " То и по-горещо ще стане... сега като ви нашмулят да плащате пет милиарда, де Борисов ги профука за патока на Путин.

  ...студено де, като ви връчат сметките за парно и ток."

  Ми то този, който ни ги е " нашмулил" е самия бай Тошов пазвантин и не е от " сега" ! Затова трябва да се извърши санитарно почистване на държавата ни, което вече е и започнало, междувпрочем........

 50. 50 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1789 Неутрално

  Предизборен дебат вече в преговори ли се превръща?

 51. 51 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  Унижение е да водиш разговор с гражданина Тошко Йорданов.
  —цитат от коментар 41 на stedim


  Ми той боцко що се натиска тогава?

  То ясно де! Самотно му е щото никой не иска да си играе с него! Даже релсата, шкембе войвода и женският полов орган взеха да се разграничават.

 52. 52 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1267 Неутрално

  До коментар [#36] от "m17":

  Като го накарат да си махне слушалката от ухото, боце ще започне с "офти мофти", ще е цирк определено.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 53. 53 Профил на Литекс се преименува на ЦСКА минус София
  Литекс се преименува на ЦСКА минус София
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  Началникът на Софийски централен затвор е готов на дебат с Борисов.
  Макар, че по принцип е привърженик на делата, а не на приказките.
  Освен това е убеден, че чрез полагане на общественополезен труд новопостъпилите се адапрират по-бързо. А, не че чрез дебати.

 54. 54 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 739 Неутрално

  До коментар [#39] от "3biri":Доказателства някакви? Но поне всички знаем с кой си говори Х.Иванов след лайфовете, само ни го сподели.
  —цитат от коментар 42 на m17


  С шефа на Булгартабак?

 55. 55 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 739 Неутрално

  До коментар [#39] от "3biri":Доказателства някакви? Но поне всички знаем с кой си говори Х.Иванов след лайфовете, само ни го сподели.
  —цитат от коментар 42 на m17


  С шефа на Булгартабак?

 56. 56 Профил на debruckere
  debruckere
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  В никакъв случай не защитавам досега управлявалото ОПГ начело с ББ, но честно казано не мисля, че 7/8 тв могат да дебатират с когото и да било. За целта е нужно да имаш какво да кажеш и да си компетентен.
  Досега от тях виждам и чувам само опити за оригинални начини за избягване от важни теми и дебати.
  Така или иначе каквото и надроби мат'ряла, това ще си сърба :)
  Прави впечатление обаче, че на предните избори общо 44 % си избраха на първо и второ място гологлави "мъжкари" с черни джипове. Добавете ДПС и БСП и ще получите ясен отговор на това защо сме на дъното в ЕС :)

 57. 57 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  До коментар [#52] от "Свинчуга":

  Не разбрах, мислите че Борисов е със слушалка и му суфлират? Това ако беше вярно и най-вече ако той самия беше готов да слуша какво го съветват, щеше да е още и до живот на власт.

 58. 58 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Весело

  До коментар [#17] от "3biri":"Въображението" и "креативността" Ви устойчиво са в ляво от нулата...Кой колкото може!
  —цитат от коментар 28 на selqnin


  Правят компания на IQ то ви.

 59. 59 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  До коментар [#48] от "3biri":

  А дано, ама искам да се разбират пред камерата и да има достатъчно време че да чуем всичката пикантерия.

 60. 60 Профил на ddd palamudiy lefferski
  ddd palamudiy lefferski
  Рейтинг: 920 Неутрално

  Борисов е политически труп, а след санкциите на американците започна да се разлага много бързо. С трупове не се дебатира, те се заравят.

  ИДИОТ = ТРОЛ, който си е сложил за ф. подпис безподобна глупост като тази: "ДБ=БКП"
 61. 61 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  До коментар [#54] от "Мамуна":

  А какво му е предал, загатна за интересни неща?

 62. 62 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  До коментар [#39] от "3biri":Доказателства някакви? Но поне всички знаем с кой си говори Х.Иванов след лайфовете, само ни го сподели.
  —цитат от коментар 42 на m17


  Палатчето на Севдето, шкафчето на Боцко, офисчето за 750 хилки на бездомника ...

 63. 63 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3333 Неутрално

  Христо Комарницки:„Борисов напълни високите етажи с мутри и милиционери,гербав елит по негов образ и подобие. Трябват сто Херкулеса да ринат сто дена тия обори.“
  —цитат от коментар 1 на Боян Баянов


  Пак ти припомням - Зевсовият син НИКОГА не е ринал обори. Чети повече!
  "Авгиевите обори в древногръцката митология са огромни обори на царя на Елида Авгий, син на Хелиос и съпруг на Епикаста, които не били почиствани 30 години. Когато Херкулес /Херакъл/ отишъл при Авгий му предложил да изчисти оборите му за един ден, ако царят му даде 1/10 от стадата си. Херкулес пробил от две противоположни страни стената и прекарал през дупките водите на реките Алфей и Пеней в Пелопонес. Това е един от 12-те му подвига – шестият."

  Еретик
 64. 64 Профил на m17
  m17
  Рейтинг: 2528 Неутрално

  До коментар [#62] от "3biri":

  Боце е ясен, разбрахме всичко за него. Кажете ми за Х.Иванов и какво искаха да му предадат ?

 65. 65 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3333 Неутрално

  До коментар [#17] от "3biri":

  "Чудя се на кого ми напомня този фамозен, шикозен, претенциозен и официозен стил на изразяване и се сетих - Тома Биков!"
  =============
  Не мисля, но претенциозните словосъчетания и повторенията дразнят и мен.
  По едно време ударих едни майни на повторението на израза "жалка история". Дори да е вярно, намери друг лаф!

  Еретик
 66. 66 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3333 Весело

  До коментар [#20] от "еспресо":

  "Слави отказва дебат с Буци. Буци не иска с Христо Иванов. Явно по-големите партии не са склонни на дебати с по-малките.
  Не е много честно, но в крайна сметка разбираемо.
  Интересно дали БСП ще склони на дебат с ГЕРБ, за да разберем как стоят нещата с 2ро-3то място според вътрешните проучвания на партиите."
  =============
  Голямото пъчене на лидерите се отразява и на избирателите, кога положително, кога не. Бавно започвам да свиквам, че ДПС и БСП не са най-противните партии. Както за "НАШИТЕ", така и лично за мен.

  Еретик
 67. 67 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  До коментар [#62] от "3biri":Боце е ясен, разбрахме всичко за него. Кажете ми за Х.Иванов и какво искаха да му предадат ?
  —цитат от коментар 64 на m17


  Каквото имаше да му предава му го предаде във Фейсбук. Там разказа и за шехерезада.

 68. 68 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3333 Весело

  До коментар [#1] от "Боян Баянов":Защо не подскажете на тези хора, че Херкулес не е ринал нищо в Авгиевите обори, а е пуснал реката да отнесе торта? :-) Та и един Херкулес стига...
  —цитат от коментар 30 на daskal1


  Поне пет пъти съм му го обяснявал, включително и тук. Той си е харесал израза и си го копира навсякъде.

  Еретик
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3333 Любопитно

  До коментар [#33] от "3biri":

  "Разказ на "очевидец" пред независима телевизия от времето, когато храбрият ни главен секретар лично ловеше бандити:
  - И тогава г-н Борисов хвърли една граната и се разлетяха ръце, крака, глави!
  - И после?
  - После гранатата избухна!"
  =============
  Дай линк?

  Еретик
 71. 71 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 966 Неутрално

  "Открито е също, че при сключения договор за поддръжка с изградилата системата фирма "Капш Трафик Сълюшънс" за 146 млн. лв. за 5 години, АПИ плаща и за резервните части, а компанията се грижи само за софтуерната поддръжка. На среща с "Капш" не е станало ясно с какъв екип разполага за тази цел."

  По 30 млн. лева за поддръжка на софтуер, като поддържащия няма и един спраскан програмист за зеленина. Гереболята, къде сте бе ? Хвърлиха ли ви някоя огризка, или всичко потъна в долапа на Първия ?

 72. 72 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3333 Весело

  До коментар [#44] от "Незнайко в Слънчевия град":

  "Тошко има склонност да се изхвърля вербално."
  +++++++++++++
  Другото такова не е наша работа.

  Еретик
 73. 73 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 2501 Весело

  (Служебният) Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров освободи от длъжност председателят на Съвета на директорите и изпълнителният директор на "Холдинг БДЖ" ЕАД Григори Григоров и Никола Василев, ....
  ------------------------------------------------------------------------------------

  Малко остана на това служебно, сега бързат да изпълнят норматива за политически чистки на пРезидент Радев!

  И тук съдът ще им спре "ловът на вещици"!

  Медиите са виновни за 112 място на Репортери без граница!
 74. 74 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3333 Весело

  До коментар [#45] от "Boris Simeonov":

  " Пожелавам ви добър живот! България може да е богата, но прекалено много се крадеше до сега!"
  ==================
  Благодаря ти, Борка!
  Значи най-много се е крало от богатството при Жан, тогава вземах пет марки заплата. Сега са 2000 /1000 евро/ Не че е много , но сравни честно кадърност и крадене. Знам, че е можело повече, но подхлъзване имаше и с НДСВ и Тройна ламя.

  Еретик
 75. 75 Профил на st0rmbringer
  st0rmbringer
  Рейтинг: 538 Неутрално

  Демократичната държава е нещо изключително крехко. Тя е възможна само при наличието на едно парадоксално условие, което изхожда от християнската традиция. Да обичаш противника си. За да има демокрация, а не диктатура, за да има дебат, а не граждански войни, за да може властта да се сменя през избори, а не през преврати и революции, участниците в политическия живот трябва да ценят мнението на политическия си опонент, неговото достойнство, неговото слово, неговите принципи и убеждения така, както ценят и своите. Ако това условие го няма, се влиза в спиралата на политическото насилие и репресия и там, в крайна сметка всички губят.

  България прочее помни такова време, когато омразата взима връх над солидарността в резултат от покрусата от Първата световна война. Първи с насилие започват да си служат земеделците на Стамболийски и тяхната Оранжева гвардия. После идва Деветоюнският преврат, по време на който по особено жесток начин е убит самият Стамболийски. Следват Юнското и Септемврийското въстания и кървавото им потушаване. После атентатът в Света Неделя. После Деветнадесетомайският преврат, отмяната на Търновската конституция и забраната на политическите партии. После Деветосептемврийският преврат, бруталното политическо насилие след него и последвалите 45 години диктатура. Това ни струваше вдигнатият юмрук на Александър Стамболийски и неговия лозунг „Бийте гражданята“.

  Седемдесет години кръв и репресии. С прекъсване през последните трийсет. Но вълната на демонизацията на противника и отричане правото му на съществуване, неминуемо водещи до насилие, отново се надига.

  Осъзнават ли всичко това Радев, Тошко, Рашков и Минеков...? Или го правят съвсем целенасочено, опитвайки се да обяздят тази вълна, за да се сдобият с ВЛАСТ? Защото им е втълпявано с години от комунистическите им семейства и среда, че ВЛАСТТА е всичко! И докопването до нея е цел, която оправдава всички средства, морални и неморални, законни и незаконни!

 76. 76 Профил на gigabyte
  gigabyte
  Рейтинг: 595 Неутрално

  Гарантирано от Герб! Калинките и калинчовците толкова могат. Построиха милиарди километри магистрали, прибраха други милиарди в евро. Колко ли още такива схеми на гарантирана загуба ще се появят.

  master
 77. 77 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7975 Неутрално

  То в управлението на държавата всичко е толкова мътно, че накрая може и терористи да се окажат.

 78. 78 Профил на Oliver
  Oliver
  Рейтинг: 269 Неутрално

  "На пресконференция днес зам.-министърът на МРРБ Захари Христов съобщи, че в момента тол системата дори не се самоиздържа. "

  Това на прост език означава, че докато аз плащам пътен данък, държавата успява да е на загуба ?????? В смисъл ако закрием институцията и всички си караме безплатно по пътищата ще имаме същия ефект. Всъщност по-добър, защото поне няма да сме на загуба.

 79. 79 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1223 Неутрално

  ТОЛ системата - още един мъртвороден проект.

 80. 80 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2006 Неутрално

  До коментар [#79] от "pro_bono":

  Който глътна бая пари..

  Sic transit gloria mundi
 81. 81 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2006 Неутрално

  До коментар [#75] от "st0rmbringer":

  А бе я се гръмни! Значи окрадохте милиарди, разсипахте държавата и човешки съдби и сега сигурно трябва да ви наградим с плакет и да ви пратим по живо, по здраво да си харчите парите от чекмеджето.Демократичната държавата се крепи на справедливостта.И се надявам да я получите с пълна сила.

  Sic transit gloria mundi
 82. 82 Профил на st0rmbringer
  st0rmbringer
  Рейтинг: 538 Неутрално

  Знам, че на много от вас не е приятно. И аз не слушам чалга.. Но трябва да разберете, че това е процес! Няма как да получим Де Гол! Трябва да се признае, че ако не беше Слави, сега нямаше да има служебно правителство и щеше да ви управлява "коалиция за национално спасение" съставена от герб, дпс, бсп и останалите крадци! Слави засили организираната престъпна група за лично обогатяване към дъното! И това трябва да му се признае! Какъвто и да е! Та.. не сме цветета за мирисане за да имаме прекалени изисквания към някого дали бил чалгар или не! В края на краищата, Слави няма да бъде премиер. За мен е по-важно да бъдат издигнати достойни хора! Те от своя страна ще направят същото! Това е процес! Не може всичко да е тип-топ! На предните избори ни създадоха пречки, тук в чужбина, но на тези ще подкрепим братята си в България! Излезте и гласувайте! Пожелавам ви добър живот! България може да е богата, но прекалено много се крадеше до сега!
  —цитат от коментар 45 на Boris Simeonov


  Обвиняват ГЕРБ в корупция. Да видим за какво става въпрос:

  1. МАЩАБИТЕ!
  Аз си спомням добре големите корупционни скандали по времето на тройната коалиция - "Батко и братко", "Хохегер", договорът със Сименс за новите лични документи... Все доказани корупционни скандали, за много милиони, с реални последствия:
  - През 2008 г. Еврокомисията спря всички средства по ФАР и ИСПА за България заради "баткото и браткото".
  - Хохегер влезе в затвора, но в австрийския, там го осъдиха.
  - Заради корупционни практики шефът на Сименс беше сменен

  У нас на "баткото и браткото", на сем. Моника и Сергей Станишеви и на останалите замесени им се размина, защото тук правосъдие раздава съдът на Лозан Панов...
  Да видим корупционните скандали на ГЕРБ.

  Т.нар "корупционни скандали", в които бяха забъркани имената на активисти от ГЕРБ - Цецка Цачева и Цветан Цветанов, се оказаха покупко-продажби на апартаменти. При това напълно законни! Но донякъде укорими от морална гледна точка. Въпреки това тези хора бяха отстранени от ГЕРБ.

  Такъв по мащаби "скандал" се оказа и "суджукгейт" - ставаше въпрос за един камион колбаси!

  С една дума - кокошкарски истории!

  Всичко останало са компромати, при които почеркът на ДС се забелязва отдалеч - шкафчето с кюлчетата, преди това къщата в Барселона, още по-преди островът на Борисов в Егейско море... Все неща, които не са предизвикали (и няма как да предизвикат) някаква реакция на правоохранителни и/или контролни органи у нас и в чужбина. И няма как да предизвикат, след като по никакъв начин не може да се докаже връзка с Бойко Борисов и не може да се съберат никакви конкретни доказателства.

  2. РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО

  При управлението на тройната коалиция за 4 години се построиха 30-на километра от магистрала "Тракия". Точно онзи участък с бабуните, който сега се ремонтира основно. Но покрай "баткото и браткото" се откраднаха стотици милиони! Крадеше се така, че почти нищо не оставаше за магистралата, само някакви си 30 километра!

  При ГЕРБ се построиха стотици километри магистрали. Виждаме ги, караме по тях, дори успяваме да ги задръстваме отвреме-навреме. Покрадвало се е вероятно и от тях, но се е крало много, много по-малко и е оставало достатъчно, за да ги има тези стотици километри магистрали!

  Да, имаше корупция при управлението на ГЕРБ. Както и при всяко друго. Както и навсякъде по света. Никой никъде не се преборил напълно нито с корупцията, нито с останалата престъпност. Но смея да твърдя, че корупцията беше удържана в приемливи нива, мащаби и граници. За разлика от опонентите на ГЕРБ - разноцветните и разнолики аватари на комунистическата номенклатура, при чието управление корупцията избуяваше и разцъфтяваше.

 83. 83 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2844 Разстроено

  Егати печатницата за пари която дори не може да се самоиздържа но затова пък турските тирове минават гратис!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 84. 84 Профил на makemydayy
  makemydayy
  Рейтинг: 1263 Неутрално

  "Държавна агенция "Национална сигурност" е започнала проверка в Българския енергиен холдинг, съобщи БНТ. Агентите на ДАНС още преди седмица са започнали проверки на част от сделките, сключвани от БЕХ. Проверява се и как е защитена служебната информация, която се съхранява в холдинга. Пред "Нова телевизия" изпълнителният директор на дружеството Валентин Николов коментира, че става въпрос за рутинни проверки от страна на агенцията, както и за проверка по сигнал." Става все по - горещо сред ортаците на сарая, а, шкаФ груп ! Вие милиардите ги имате за нищо, ама като дойде време да се плаща сметката...........
  —цитат от коментар 2 на samoedin


  Само да питам: кога агентите на ДАНС са откривали нещо???
  Пред очите им разни келеши ограбиха държавата няколко пъти..

 85. 85 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4558 Весело

  До коментар [#31] от "daskal1":

  Не. Не и в България. :-)

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 87. 87 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1724 Неутрално

  Баничаря трябваше да го проверят още в първата седмица на мандата.

 88. 88 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4430 Весело

  До коментар [#68] от "Костадин Иванов":

  Видях, че си описал подробно шестия подвиг на Херкулес, както и че по-детаЙлните опити да се поднесе материала се посрещат със смесени чувства :-)

 89. 89 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2006 Весело

  До коментар [#82] от "st0rmbringer":

  Не бе, не са стотици..Половин милиард километра магистрали се построиха по времето на Боцко от Банкя..И къде 20 млн положени подписа! Всичко от Светинята, да се слави Името Му!

  Sic transit gloria mundi
 90. 90 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 907 Весело

  буци и дебат..на тъпите монолози ,герболяка 'дебат' ли му казвате...как е наборе и прочие простотии...виж ако му пуснат мазна чалга и едно шише уиски ,може бая да 'дебатира'....ама сам или с томето там, да набива с 200..

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 91. 91 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2457 Неутрално

  Където и да пипнеш - все Варненска тръба.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 92. 92 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  България щеше да си една прекрасна държава, но откакто комунизма и атеизма я узурпира се превърна в пустиня, в която се чувстват добрте само комунистите и техните отрочета!

  Има сред тези един анти-комунист!?!
  Радев, Нинова, Манолова, Дончева, трио Тъпунгерс, Трифонов, Копейкин, ДБ (партиите на протеста – изчегъртвачите)

  Тези ли ще ни донесат справедливост? Може, но на някоя друга планета с формата на петолъчка...

 93. 93 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  България щеше да си една прекрасна държава, но откакто комунизма и атеизма я узурпира се превърна в пустиня, в която се чувстват добрте само комунистите и техните отрочета!

  Има сред тези един анти-комунист!?!
  Радев, Нинова, Манолова, Дончева, трио Тъпунгерс, Трифонов, Копейкин, ДБ (партиите на протеста – изчегъртвачите)

  Тези ли ще ни донесат справедливост? Може, но на някоя друга планета с формата на петолъчка...

 94. 94 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1724 Неутрално

  До коментар [#78] от "Oliver":
  Тази Агенция е създадена да пълни чекмеджетата.
  Няма как да се самоиздържа след като са плащали по 100 хиляди за една камера, както се вижда от сайта на агенцията http://shopeee.com/s/wc и плащат милиони за системна поддръжка.

 95. 96 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 667 Разстроено

  Транспортният министър смени шефа на БДЖ!

  - до тука добре, ама ж.п. транспорта ни е в "клинична смърт" и неКОЙ требе да го извади от "трети глух коловоз" на "челен", ама дали новият директор може да го направи - едва ли! Там нещата с години са забатачени и тези нови стратегии със "супер-дупер" бързите влакове дето ще вдигат смешните 160 км/ч си е направо подигравка!!! Хората си правят влакове със скорости от порядъка на ( 350 - 400км/ч ) та нашите са си направо "селски каруци" за ожалване?!!!

 96. 97 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 667 Разстроено

  Агенцията за национална сигурност проверява енергийния холдинг?!

  Пред "Нова телевизия" изпълнителният директор на дружеството Валентин Николов коментира, че става въпрос за "рутинни проверки" от страна на агенцията, както и за проверка по сигнал?!

  При първият си брифинг преди месец служебният министър на енергетиката Андрей Живков обяви, че дружествата в сектор енергетика, обединени под шапката на БЕХ, имат дългове за над 2.5 млрд. лв. Като проблем той посочи, че БЕХ иззема извънредни дивиденти от печелившите дружества и така "проблемът се прехвърля от болната глава към здравата"! (ми какво да се очаква от човек, който навремето е продавал банички? - кокошкарска работа!!!)

 97. 98 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1356 Неутрално

  До коментар [#97] от "Emil Dimov":

  Ти какво очакваш от човек продал фирмата си на римлянин? Да напълни хазната ли?

 98. 99 Профил на geometar
  geometar
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Браво на софианци от тук само им изчегъртаха 200 милиона. Надявам се още повече софианци да гласуват за ИТН, Мая и триото и за Христо Иванов, накрая бюджета им ще слезе до нулата.

 99. 100 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1356 Весело

  "Пет от шестте района на страната ни са сред най-бедните в цяла Европа. Районът на София не попада сред тях, а продължава да получава несъразмерно голяма част от средствата и парите ще бъдат намалени", е заявил още Пеканов."
  ..............
  Честито ново метро на видинчани и михайловградци!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK